orbanviktor ep1 780x516Olyan unióra van szükség, amely előnyben részesíti a fair és nyílt vitát – mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Parlamenti szerdai brüsszeli plenáris ülésén mondott felszólalásában.

vacatletikaA mostoha időjárási viszonyok között, 2017. április 22.-én megrendezett, atlétikai versenyen ötvenöt Csepeli DAC atléta bizonyította tehetségét, felkészültségét a felnőtt, junior, ifjúsági, serdülő, újonc és gyermek korosztályoknak kiírt versenyszámokban. Sokan közülük egyéni legjobb eredményüket érték el.

Hét számban, (60 m síkfutás, 600 m síkfutás, távolugrás, magasugrás, súlylökés, gerelyhajítás és a legkisebbeknek 40 m síkfutás) mérették meg magukat a fiatalok, akik összesen 23 éremmel térhettek haza.

Csepeli Retro Majális

2017. április 26., szerda 12:12

majalis

Csepeli Retró Majális május 1-jén 10 és 20 óra között a Királyerdei Művelődési Házban

 

Programok:

10:00 Retro slágerek a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar műsorában.

11:00 A nagy Ho-Ho-Horgász - a Szabad Ötletek Színházának meseelőadása.

12:00 A Királyerdei Tájház alapkőletétele a májusfa tövében.

12:30 A Ser On Stone blues-rock zenekar koncertje (a szünetben sör-virsli verseny)

14:00 Ricsi Bohóc bulija

15:00 TraBarna a Merkur telepen – Lorán Barnabás kabaréja

16:00-20:00 Zenél a Night Express Zenekar

17:30 ABBA Show

 

Ezen kívül:

Nem létező tárgyak tárlata

Helytörténeti kiállítás

KGST motorkerékpárok

Veterán rendőrségi járművek

Retro plakátkiállítás

Mini vidámpark

Állatbemutató

Arcfestés

Lufibohóc

Logiko-P játszóház

 

Gasztronómia:

Virsli, sültkolbász

Marhapörkölt

Zalai dödölle

Sütemények

Lángos

 

Kedvezőtlen időjárás esetén a színpadi programokat a művelődési házban tartjuk meg.

A rendezvényre a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk! A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

darudombMájus első felében megkezdődik a Daru-domb és a mellette lévő közpark teljes körű felújítása. A terület zöldfelületi megújítása mellett új, burkolt gyalogos ösvények kialakítása is megvalósul. Az átalakítás után akadálymentesen lehet lejutni a Kis-Duna part menti sétányra, a vízpart felé pedig ülőfalak lesznek kialakítva LED-es díszkivilágítással. Megújul a rendezvénytér, a park új, intelligens közvilágítást kap és egy új gördeszka-pálya is lesz a meglévő fitneszpark mellett.

nsz 18Soros György azért utazik Brüsszelbe, hogy a migrációt támogassa, a Közép-Európai Egyetem vagy a civil szervezetek ügye csak ürügy az utazásra – tette hozzá.

Hangsúlyozta: senki sem hatalmazta fel az üzletembert, hogy ezekről a kérdésekről egyeztessen, a magyar emberek pedig a népszavazáson is kifejezték, hogy nem kérnek az illegális bevándorlásból.

korcimerBudapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. április 27-én (csütörtök) 17:00 órakor képviselő-testületi ülést tart, melynek helyszíne a polgármesteri hivatal nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10. földszint 5.).

A meghívó megtekinthető IDE kattintva. 

III. Székely Fesztivál - május 12-14

2017. április 25., kedd 10:02

Plakat

fkfTársaságunk a lomtalanítás alkalmával a háztartásban feleslegessé vált nagydarabos hulladékokat gyűjti össze és szállítja el.

A lomtalanítási területeket körzetekre osztottuk, amely biztosítja, hogy az adott területről, koncentráltan, nagy erőkkel szállíthassuk el a kikészített lomokat. Ezáltal rövidebb ideig okoz kellemetlenséget a gépkocsival közlekedőknek, illetve a gyalogosoknak.

Az időpontok kialakításánál fokozott figyelmet fordítottunk a nemzeti- és vallási ünnepekre, amikor Társaságunk lomtalanítást nem végez.

TBE 1099A kormány határozata alapján 1992-től immár hagyományosan Szent György napján, április 24-én rendezik meg Magyarországon a rendőrség napját. Ebből az alkalomból a csepeli önkormányzat jutalmakat adott a csepeli rendőrkapitányság munkatársainak a polgármesteri hivatalban április 24-én.

Az elismeréseket Borbély Lénárd polgármester nyújtotta át Szilágyi Sándor alezredes, megbízott csepeli rendőrkapitány jelenlétében. Az eseményen megjelent Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármesterek.

Nsz 24Arra kérünk mindenkit, hogy töltse ki az ívet, és segítse a kormány ellenállási munkáját! – hangsúlyozta Németh Szilárd napirend előtti felszólalásában.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese kiemelte: Soros György és az általa támogatott szervezetek nem a menekültek érdekében beszélnek, hanem az illegális bevándorlókkal szeretnék Magyarországot és egész Európát elárasztani.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail