2014. október 31., péntek
Ma 2014. október 31., péntek, Farkas napja van. Holnap Marianna napja lesz.
Emléktáblát avattak Kvasznay Gulyás Margit emlékére Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 30. csütörtök, 09:34

Bővebben...Emléktáblát avattak néhai Kvasznay Gulyás Margit emlékére és munkáiból Papírkollázsok címmel nyílt kiállítás az Erdei Éva Galériában. Erdei Kvasznay Éva művészetszervező képzőművész tavaly elhunyt édesanyjának tiszteletére a közeljövőben megalakul a Kvasznay Gulyás Margit Baráti Társaság is.

Bővebben...
 
Obama, Clinton és a Bunge Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 30. csütörtök, 07:31

Bővebben...A magyar adóhatóság látókörébe került külföldi óriáscégek közül kettőről is kiderült, hogy az Egyesült Államok legmagasabb politikai vezetésével ápol kitűnő kapcsolatokat. Az egyik vállalat alapítójának, akit az amerikai történelem legnagyobb adócsalójaként emlegettek, Bill Clinton hivatali idejének utolsó napján adott kegyelmet.

Bővebben...
 
Tájékoztatás Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 29. szerda, 15:07

Bővebben...Tisztelt Csepeli Lakosok!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az elkövetkezendő két hétben az Önkormányzat ÁROP-3.A.2-2013-2013-0029 azonosító számú, „Komplex szervezetfejlesztési projekt lefuttatása Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Hivatalában” elnevezésű projektjének keretében, külső szakértők bevonásával ügyfél-elégedettségi vizsgálatot végez a közszolgáltatásokkal kapcsolatosan a csepeli háztartásokban.

A személyes kérdőíves interjút készítő kérdezőbiztosok az önkormányzat nevében fogják Önöket kérdezni erről a témáról. Kérjük, válaszaikkal segítsék a munkánkat!

Köszönjük!

 
Nem tudja az MSZP, hogy ki írja és szerkeszti az oldalukat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 29. szerda, 11:23

Szenteczky Jánost is beidézik Takács Krisztián rágalmazási ügyében

Bővebben...Egy év eltelte után sem tudta megmondani Takács Krisztián MSZP-s önkormányzati képviselő, hogy az ő nevében és az ő fényképével ki jelentetett meg becsületsértő cikket a saját blogoldalán, amely a csepeli MSZP honlapján működik – derült ki a Csepeli Járásbíróságon folyó rágalmazási perben október 28-án.

Bővebben...
 
Lesz-e változás az internetadó bevezetésében? Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 29. szerda, 10:02

Bővebben...Az ATV Start mai vendége Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke volt.

A felvétel megtekinthető ide kattintva.

 
Kik a felelősök a vasárnap esti rendbontásért? Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 29. szerda, 08:17

Nem futballhuligánok, hanem a baloldalhoz köthető személyek felelősek a vasárnap esti rendbontásért a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke szerint. A HírTV Németh Szilárdot kérdezte.

Ma reggel pedig az MTV adásában beszélt erről a politikus.

 
Biztonságban november első két napján is Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 30. csütörtök, 07:47

Bővebben...November elsején Mindenszentek napján, az azt követő Halottak napján és a Magyarországon is egyre több helyen megünnepelt Halloween alkalmával sokan gyújtanak gyertyákat, mécseseket a temetőkben és otthon is.
A zárt térben óvatlanul gyertyát gyújtók könnyen tüzet okozhatnak és ugyancsak veszélyeket rejt a mécsesek, lámpások száraz avar környezetében történő használata. A statisztikák szerint az évnek ebben az időszakában megemelkedik tűzesetek száma, mivel sokan nem kellő körültekintéssel használják ezeket az eszközöket.

Bővebben...
 
Nincs helye a Magyarországot érő éles kritikának Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 29. szerda, 21:09

Bővebben...Szorosnak és barátinak nevezte a német–magyar kapcsolatokat a német keresztény pártok, a CDU és a CSU parlamenti frakcióvezető-helyettese, úgy értékelve, hogy azok függetlenek a napi politikától. Hans-Peter Friedrich – aki a korábbi Merkel-kormányban belügyminiszter is volt – kedden Budapesten kezdett tárgyalásokat, egyebek között Pintér Sándor belügyminiszterrel, továbbá Prőhle Gergellyel, az Emberi Erőforrások Minisztériuma helyettes államtitkárával, valamint vezető külügyminisztériumi tisztségviselőkkel találkozott.

Bővebben...
 
Lesz családi otthonteremtési kedvezmény Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 29. szerda, 12:12

Bővebben...Szélesednek a családok támogatását célzó intézkedések, lesz CSOK, vagyis családi otthonteremtési kedvezmény, folytatódnak az iskolai tanterembővítések, uszodaépítések, nőni fog a nyugdíj jövőre és még a héten lesznek megbízott kancellárok a felsőoktatásban. Az emberi erőforrások minisztere sajtótájékoztatón számolt be a tárca tervezett intézkedéseiről.

Bővebben...
 
KSH: 7,4 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 29. szerda, 10:28

A munkanélküliek száma 102 ezerrel, 333 ezerre csökkent a harmadik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest, a munkanélküliségi ráta 2,4 százalékponttal, 7,4 százalékra mérséklődött - közölte a Központi Statisztikai Hivatal.

Bővebben...
 
Borbély Lénárd nyitotta meg a röplabdatornát Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 29. szerda, 09:43

Bővebben...Borbély Lénárd, Csepel új polgármestere nyitotta meg a hétvégén a Kék Általános Iskolában rendezett röplabdabajnokságot, amelyen a Börcsök Ifjúsági Röplabda Sport Egyesület fiataljai egy győzelemmel és egy vereséggel zártak.

Bővebben...
 
Balog: jövőre 2,2 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 28. kedd, 19:03

Jövőre 2,2 százalékkal emelkednek a nyugdíjak - jelentette be az emberi erőforrások minisztere budapesti sajtótájékoztatóján. Balog Zoltán elmondta: az emelés majdnem hárommillió embert érint. Hozzátette azt is: 1,7 millió öregségi nyugdíjas számíthat 2400 forinttal többre.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 508