2014. szeptember 02., kedd
Ma 2014. szeptember 02., kedd, Rebeka és Dorina napja van. Holnap Hilda napja lesz.
Közlemény: Törvénysértést leleplezni nem törvénysértő Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 14:34

Horváth Gyula és Falus Ferenc, a balliberális pártok politikusai már a választási kampány elején lesüllyedtek a lehető legmélyebbre. Egy csepeli orvosi rendelőintézetben kampányoltak és aláírást gyűjtöttek, majd mindezt letagadták. Amikor pedig a rendelő biztonsági kamerarendszerének köszönhetően lebuktak a törvénysértéseikkel, azt állítják, hogy a kamerarendszert működtetése törvényellenes.

A kamerarendszerrel és működtetésükkel kapcsolatban a következő nyilatkozatot tesszük:

Bővebben...
 
Elkezdődött a tanév: Borbély Lénárd alpolgármester a Nagy Imre ÁMK-ban köszöntötte az iskolásokat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 13:49

Bővebben...A hagyományoknak megfelelően ünnepi műsorral kezdődött el az új tanév a Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában szeptember 1-jén reggel.

Bővebben...
 
Csepel déli lakóközpont szociális célú rehabilitációja - pályázati határidő: 2014. október 1. Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 10:56

Bővebben...Programalap - pályázati lehetőség nonprofit jelleggel működő szervezetek részére (KMOP-5.1.1/B-12-k-2012-0004)

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata, mint Közvetítő Szervezet pályázatot hirdet a „Csepel déli lakóközpont szociális célú rehabilitációja” elnevezésű program keretében megvalósuló mini-projektek támogatására.

Bővebben...
 
Példátlan, amit véghezvittünk - Németh Szilárd a 180 perc című műsorban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 10:32

Bővebben...Már az októberi számlában érzékelhető lesz az áramárat érintő újabb rezsicsökkentés azoknál, akik  havi elszámolás alapján fizetnek – mondta a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa.

A kormány 2012 decemberében határozta el a rezsicsökkentést, a mostani lépés ennek már a harmadik szakasza, ezúttal 5,7 százalékkal lesz olcsóbb az áram – mondta a képviselő, rámutatva: a korábbi, közel 50  Ft/kWh egységár 37,45 forintra mérséklődött, azaz negyedével csökkent az áram ára.

Bővebben...
 
Csepel legjobb lecsóját a mentősök főzték Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 09:43

Bővebben...Augusztus 30-án a Nagy Imre ÁMK előtti területen rendezték meg azt a nyárbúcsúztató lecsófesztivált, ami egyben amatőr főzőverseny is volt. A nagy sürgés-forgás és a kondérokban rotyogó finomságok illata nagyon sok családot csalt oda: az ízek kedvelői nem csalódtak.

KÉPGALÉRIA

Bővebben...
 
Félmilliárdot spórolhatnak a szülők a tanévkezdéssel Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 09:21

Bővebben...Az oktatás legfontosabb kérdéseiről beszélgettünk Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkárral, aki portálunknak adott interjújában kijelentette, a Nemzeti Pedagógus Kar komoly támaszt és erkölcsi erőt jelenthet a tanárok számára.

Bővebben...
 
Borbély Lénárd alpolgármester tanévnyitó ünnepi beszéde Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 14:01

Bővebben...Kedves Diákok! Tisztelt Szülők! Tisztelt Pedagógusok!

 

Először is szeretném megköszönni Tóth Endre intézményvezető úrnak, hogy meghívtak az ünnepségre és köszönthetem Önöket és a gyerekeket a 2014/2015-ös tanév megnyitóján itt, Budapest első általános művelődési központjában.

Szeptember 1-je régóta különleges nap a naptárban. Különleges a diákoknak, a szülőknek, és a pedagógusoknak egyaránt. Ünnepélyes nap a mai, de azért valljuk be, hogy egy hosszú nyár után kicsit nehéz visszatérni a normál kerékvágásba. Most pedig hamarosan becsöngetnek, és Csepel összes iskolája újra megtelik élettel és megkezdődik a nevelési tanév.

Bővebben...
 
Egy szelet Csepel – Élj környezettudatosan! – ÖKO nap szeptember 6-án Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 11:12

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

Szeptember 6-án, szombaton 10 és 18 óra között a Karácsony Sándor utcában (Sétáló utca) ÖKO nappal várunk minden kedves érdeklődőt.

Öko játszóház, Öko akadályverseny, kézműves-foglalkozás újrahasznosított anyagokból, Tekerj és tölts!, közös virágültetés, fa körhinta, fajátékok, arcfestés

Program:

Bővebben...
 
Figyelmeztetés 11 megyében és a fővárosban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 10:46

Bővebben...Két nyugati megyében másod-, kilenc megyében és a fővárosban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a várható jelentős mennyiségű csapadék, illetve a felhőszakadás veszélye miatt hétfőn. 24 óra alatt több mint 30 milliméter eső hullhat Vas és Zala megyében.

Bővebben...
 
Törvényt sértett Horváth Gyula polgármester-jelölt és Falus Ferenc főpolgármester-jelölt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 09:51

Bővebben...A Budapest XXI. Kerületi Helyi Választási Bizottság (HVB) Németh Szilárd csepeli polgármester panaszának helyt adva megállapította, hogy Horváth Gyula, a csepeli balliberális pártok polgármester-jelöltje és Falus Ferenc főpolgármester-jelölt megsértették a választási törvényt, amikor orvosi rendelőben kampányoltak.

Bővebben...
 
Az egész nemzetnek szüksége van jó és jobb iskolákra Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 09:30

Bővebben...Az egész nemzetnek szüksége van jó és jobb iskolákra - mondta Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter az V. nemzeti tanévnyitón vasárnap a fővárosban.

A tárca vezetője a XI. kerületi Ádám Jenő Általános Iskolában rendezett ünnepségen kiemelte: minden új gyermek, minden első osztályos megjelenése az iskolákban egy újabb esélyt jelent a szülőknek, tanároknak, a köznevelést és az egész országot irányítóknak. Hangsúlyozta: ha jól végzik a munkájukat, akkor jobb, erősebb, derűsebb és bátrabb lesz "a mi magyar világunk is".

Bővebben...
 
Megint győzött a Csep-Gól FC Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 08:51

Bővebben...A BLSZ bajnokság III. osztályának bajnoka újabb győzelmet szerzett az elmúlt hétvégén. A Csep-Gól FC labdarúgócsapata a BLSZ II. 3. fordulójában vasárnap hazai pályán 3-1-re nyert a MAFC Műegyetemi FC ellen.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 483