2014. november 27., csütörtök
Ma 2014. november 27., csütörtök, Virgil napja van. Holnap Stefánia napja lesz.
Németh Szilárd: honnan vannak Simon Gábor újabb 100 milliói? Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 25. kedd, 10:25

Bővebben...A Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabokról és kényszermunkásokról emlékeztek meg kedden napirend előtt az Országgyűlésben. Emellett szó volt a sport szerepéről, nők elleni erőszakról, a magánnyugdíj-pénztárakról, a szegénységről és a Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes által megfizetett adóhátralékról.

Németh Szilárd István (Fidesz) Simon Gáborról, az MSZP volt elnökhelyetteséről elmondta, mintegy 240 millió forintot helyezett el ausztriai bankszámlákon, ezt vagyonnyilatkozataiban nem tüntette fel, ezért okirat-hamisítást követett el.

Bővebben...
 
Emléktáblát avattak Herman Ottó emlékére Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 25. kedd, 09:46

Bővebben...Herman Ottó halálának 100. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév keretében emléktáblát avattak a Herman Ottó Általános Iskolában november 24-én. Az emlékművet Budahelyi Tibor Munkácsy-díjas szobrászművész készítette, aki egykor az iskola tanulója volt. A tábla elkészítését anyagilag a csepeli önkormányzat támogatta, elhelyezésében a Csepeli Városgazda Zrt. munkatársai segítettek.

Bővebben...
 
Újabb csepeli győzelmek a BLSZ II.-en Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 25. kedd, 08:08

Bővebben...Zsinórban ötödik győzelmét aratta a hétvégén a Csep-Gól FC labdarúgócsapata. A BLSZ II. osztályában szereplő csepeli együttes ezúttal az Újbuda II. otthonában nyert 4-2-re.

Bővebben...
 
Adventi gyertyagyújtás Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 24. hétfő, 09:55

Bővebben...Csepel adventi koszorúján november 30-án, advent első vasárnapján, 16.30 órakor fellobban az első gyertya lángja. A Szent Imre téren felállított Betlehem mellett Kertész Péter plébános mondja el adventi gondolatait. 

Mindenkit szeretettel várnak!

 
III. Szent Erzsébet Jótékonysági Bál: gyerekek kívánságai teljesülnek a bevételből Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 23. vasárnap, 12:14

Bővebben...Harmadik éve rendezik meg Csepelen, a Királyerdei Művelődési Házban a Szent Erzsébet Bált, amelynek bevételét jótékony célokra fordítják. Az első évben a Csepeli Lelkészi Kör, míg tavaly a nagycsaládosok egyesületének csepeli szervezete segített megtalálni és megajándékozni az év végi ünnepek előtt a rászorulókat. Idén gyerekek kívánságai teljesülnek majd a bál bevételéből, az egymillió forintból: december 14-én, ünnepi rendezvényen adják majd át a gyerekeknek azokat az ajándékokat, melyre leginkább vágynak.

Bővebben...
 
Képviselő-testületi ülés november 27-én Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 21. péntek, 13:22

Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. november 27-én (csütörtök) 17.00 órai kezdettel képviselő-testületi ülést tart, melynek helyszíne a polgármesteri hivatal nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10.)

A meghívó elérhető ide kattintva.

 
Elfogadták a fair bankokról szóló törvényt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 25. kedd, 09:59

Bővebben...A jogszabály szigorúbb feltételekhez köti az egyoldalú kamat-, költség- és díjemeléseket, szabályozza a hitelszerződés megkötését megelőző tájékoztatást és módosításra vonatkozó rendelkezéseket.

Bővebben...
 
Gyász: Elhunyt Kerényi András, Csepel díszpolgára Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 25. kedd, 08:23

Bővebben...Életének 65. évében elhunyt Kerényi András, a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) dél-pesti körzetének világi vezetője, Csepel díszpolgára. Kerényi András gyermekkora óta kötődött Csepelhez, ahol felnőtt, iskolákba járt, dolgozott, legutóbb pedig azon munkálkodott, hogy a II. Rákóczi Ferenc út 73. szám alatt található üres telken felépüljön a zsinagóga.

Bővebben...
 
Hat aranyérem - a csepeli Halker-KiralyTeam ismét bevette Európát Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 24. hétfő, 15:18

Bővebben...

Kickboxing European Championship 2014 - Maribor, Slovenia

Ha november, akkor az év legfontosabb versenye: páros években Európa-bajnokságot, a páratlanokban világbajnokságot jelent. Idén a közeli Maribor városa kapta a jogot a rendezésre.

Az Európa 35 országának 1200 versenyzőjét felvonultató bajnokság újdonsága az volt, hogy az eddigi gyakorlattal szakítva, ebben az évben külön rendezték a tatamis szakágaknak (pointfighting, light-contact, kick-light) és külön a ringeseknek.

Bővebben...
 
A gyed extra szeptemberig 27 ezer szülőnek jelentett segítséget Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 24. hétfő, 08:48

Bővebben...A félévi adatokhoz képest szeptember végére csaknem másfélszeresére emelkedett a gyed extrában részesülő kisgyermekes családok száma - nyilatkozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a kormányzati honlapnak.

Bővebben...
 
Jövő héten forintosíthatja a devizahiteleket az Országgyűlés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 22. szombat, 12:50

Bővebben...Háromnapos üléssel folytathatja munkáját az Országgyűlés a jövő héten. A képviselők ezúttal is kedden délelőtt szavazhatnak, így egyebek mellett ekkor dönthetnek a devizahitelek forintosításáról és a kormány fair bankokról szóló előterjesztéséről, továbbá a jövő évi költségvetést is módosíthatják a benyújtott képviselői változtatási javaslatok alapján.

Bővebben...
 
Fidesz: jelentősen csökkennek a törlesztő részletek Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 21. péntek, 12:10

Bővebben...

A kormányoldal a devizahitelesek terheinek könnyítéséről beszélt a fair bankokról valamint a kölcsönök forintosításáról szóló jogszabályok együttes általános vitájában, míg az ellenzék a Ház pénteki ülésén a többi közt azt kifogásolta, hogy aktuális árfolyamon történik az átváltás.

Az Országgyűlés pénteki ülésén Németh Szilárd, a Fidesz vezérszónoka a tárgyalt javaslatokról azt mondta: azok mintegy 2 millió forintos megtakarítást eredményeznek a hiteleseknek, egy átlagos 8,8 millió forintos tőketartozás ugyanis 7 millió forintra csökkenhet általuk. Mindez a korábban fizetendő, 90 ezer forintos törlesztő részlegeiket 64 ezer forintra mérsékli, míg az a frankhiteles, aki eddig 140 ezer forintot törlesztett havonta, az előterjesztések alkalmazása által már csak 90 ezret fog.  

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 516