2015. október 10., szombat
Ma 2015. október 10., szombat, Gedeon napja van. Holnap Brigitta napja lesz.
Németh Szilárd a Napi aktuális című műsor vendége volt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 07. szerda, 09:23

Bővebben...A menekültáradat elárasztotta és szinte invázióval fenyegeti Európát és Magyarországot a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint. Németh Szilárd szerint, ha nem születik megoldás, akkor nem fogunk ráismerni Magyarországra. A kormánypártok ugyanakkor továbbra is elutasítják a migránsok kötelező elosztásáról szóló kvótarendszert.

A felvétel megtekinthető ide kattintva.

 
Október 8-ától gázvezeték-építés miatt lezárnak egy sávot a csepeli Károli Gáspár utcában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 06. kedd, 15:46

2015. október 8-ától (csütörtöktől) várhatóan november 5-éig (csütörtökig) lezárják Csepelen a Károli Gáspár utca Kossuth Lajos utca és a Táncsics Mihály utca közötti részén a középső, egyenesen továbbhaladó forgalmi sávot, mert gázvezeték-építési munkákat végeznek az útszakaszon. Egyenesen továbbhaladni ebben az időszakban a jobbra kanyarodó sávból lehet majd. A Károli Gáspár utca és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében is zajló munkavégzés miatt a Táncsics Mihály utcában torlódásra kell számítani; a BKK kéri, hogy aki teheti, a Táncsics Mihály utca helyett a Teller Ede úton haladjon.

Bővebben...
 
Az Európai Uniónak nincs joga bevezetni a kötelező kvótarendszert Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 06. kedd, 13:56

Bővebben...

Az európai liberálisok, a hazai baloldal támogatásával hazánk uniós szavazati jogának felfüggesztését kívánják elérni – mondta Németh Szilárd napirend előtti felszólalásában.

Bővebben...
 
Boldog karácsonyt! – Így húzzák az időt Szenteczky büntető perében Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 06. kedd, 09:26

Bővebben...Vigyorogva, láthatóan örömmel telve kívánt boldog karácsonyi ünnepeket dr. Hőrich Ferenc, Szenteczky János védőügyvédje, miután sikerült ügyfele büntetőperét 2016 januárjára halasztania. Korábban a Hőrich és Varga Ügyvédi Irodát is elmarasztalta a bíróság, a szocialista politikus ugyanis közpénzből fizette ki őket a képviseletéért. Dr. Hőrich Ferenc boldogságát így a csepeli adófizetők közel négymillió forintja is hízlalhatta.

Bővebben...
 
Látogatás a Metrans-nál Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 05. hétfő, 10:34

Bővebben...Múltkori lapszámunkban beszámoltunk arról a magyar kormány és a Siemens Zrt. között 2013-ban kötött stratégiai megállapodás megújításáról, amelynek köszönhetően a Siemens Zrt. a csepeli telephelyén 200 új munkahelyet teremtett Magyarországon. Küszöbön áll egy újabb munkahelyteremtő-beruházás, amelyről Borbély Lénárdot, Csepel polgármesterét kérdeztük. 

Bővebben...
 
Csak a világ összefogásával kezelhető a migráció Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 05. hétfő, 09:23

Bővebben...Csak világszintű és uniós összefogással állítható meg a migráció; Magyarország ezt az álláspontot képviselte az ENSZ közgyűlésében is - jelentette ki Németh Szilárd hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában.

Ugyanakkor a schengeni egyezmény arra kötelezi Magyarországot, hogy megvédje Európa határait - közölte a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Bővebben...
 
Kétmilliárdot vitt volna el a csepeli MSZP korrupciója Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 07. szerda, 08:54

Bővebben...A bírósági perek ugyan lassan haladnak, Csepelnek mégis gazdasági siker a szocialisták elszámoltatása: a korrupció felszámolásából évi kétmilliárd forintot nyertek. Ebből fizette vissza az önkormányzat az adósságokat, kezdődtek azok a fejlesztések, amelyeknek köszönhetően a „vörös” Csepel tavaly ősszel fideszes vezetésű maradt – mondta el Ábel Attila alpolgármester a Magyar Időknek.

Bővebben...
 
Meghalt Göncz Árpád volt köztársasági elnök Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 06. kedd, 14:38

Bővebben...Életének 94. évében, családja körében elhunyt Göncz Árpád, a Magyar Köztársaság volt elnöke kedden - tudatta a család nevében Gulyás András titkárságvezető az MTI-vel. Temetéséről később intézkednek.

Göncz Árpádot 25 éve, 1990. augusztus 3-án választotta az Országgyűlés köztársasági elnökké, ezzel ő lett a rendszerváltozás utáni Magyarország első államfője.

Bővebben...
 
Az aradi vértanúkra emlékeztek Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 06. kedd, 12:59

Bővebben...Október 6-án, az aradi vértanúk emléknapja alkalmából tartottak megemlékezést és megkoszorúzták az Aradi vértanúk útja és a Szentmiklósi út kereszteződésénél a Millennium évében állított emléktáblát Csepelen. Az eseményen Körtvélyessy Zsolt színművész a vértanúk búcsúleveleiből adott elő részletet.

GALÉRIA

Bővebben...
 
Öttusa: Arany-, ezüst-, és bronzérmek Mórról Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 05. hétfő, 15:17

Bővebben...A Fejér megyei Mór adott otthont október 2-án és 3-án a két-, illetve háromtusa Országos Bajnokságnak. A Csepel Öttusa VSE arany, ezüst és bronzérmekkel, valamint több ELIT-kvalifikációval zárta a versenyt. A Móri Bornapok rendezvénynek is köszönhetően több száz ember látogatott el a Wekerle sporttelepre, illetve a strand területére, hogy részese legyen egy kitűnő hangulatú sportprogramnak. A csepeli szülők, szurkolók különösen kitettek magukért, nem csak egységes megjelenésükben, de a buzdításban is az élen jártak.

Bővebben...
 
Állampolgársági eskütétel Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 05. hétfő, 09:46

Bővebben...2015. október 5-én tízen kapták meg a magyar állampolgárságot Csepelen, a polgármesteri hivatal nagytanácstermében. A Himnuszt és az eskütételt követően a jelenlévők Morovik Attila alpolgármestertől, Borbély Lénárd polgármester általános helyettesétől egy Szent Istvánt ábrázoló dossziéban vehették át a magyar állampolgárságot igazoló kártyát. Ezt követően Wass Albert Üzenet haza című versét és a Szózatot hallgatták meg a jelenlévők.

Bővebben...
 
Meghívó - Október 6-ai megemlékezés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 02. péntek, 14:01

Bővebben...Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az aradi vértanúk emléknapja alkalmából tartandó ünnepi megemlékezésre.

Időpont: 2015. október 6. (kedd), 11 óra

Helyszín: Budapest, XXI. kerület, Aradi vértanúk útja – Szentmiklósi út kereszteződésénél lévő emléktábla

 

Megtisztelő jelenlétére számítok!

 

Borbély Lénárd

polgármester

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 600