2014. október 01., szerda
Ma 2014. október 01., szerda, Malvin napja van. Holnap Petra napja lesz.
Meghívó - Csepeli Nyugdíjas Klub átadó ünnepség Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 23. kedd, 15:23

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata nevében tisztelettel meghívjuk Önt a 2014. október 1-jén 10.30-kor kezdődő, a Csepeli Nyugdíjas Klub (1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 115.) felújított épületét átadó ünnepségre az Idősek Világnapja alkalmából.

Bízunk benne, hogy elfogadja a meghívásunkat és találkozhatunk október 1-jén!

Jó egészséget kívánva:

Németh Szilárd

Csepel polgármestere,

országgyűlési képviselő

 

Borbély Lénárd

Csepel alpolgármestere

 
Négyen kaptak mérnökhallgatói ösztöndíjat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 01. szerda, 08:13

Bővebben...1997 óta minden évben, így az idén is - Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzat hathatós támogatásával -, ösztöndíjjal jutalmazta a Csepeli Mérnökhallgató Alapítvány a pályázó, és annak eredménye alapján kiválasztott mérnökhallgatókat. A csepeli önkormányzat nagytanácstermében szeptember 30-án, az alapítvány kuratóriumának elnöke, Nógrádi László nyitotta meg a hivatalos, és egyben nyilvános díjátadó ünnepséget. Először a megjelenteket: Morovik Attila alpolgármestert, Ambrovics Dénes és Orsó Géza kuratóriumi tagokat, valamint a nyertes hallgatókat és azok szüleit köszöntötte, majd az alapítványról és annak alapítójáról hallottunk tőle, egy kis történeti kitekintést.

Bővebben...
 
Anyatejjel adjunk esélyt gyermekeink egészségének Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 30. kedd, 15:43

Bővebben...Az anyatejes táplálás fontosságára hívták fel a figyelmet a 9. alkalommal megrendezett Csepeli Anyatejes Világnapon szeptember 30-án. Az Egészségügyi Világszervezet 1992. augusztus 1-je óta támogatja az anyatejes világnap megünneplését, mivel optimális esetben ez az első olyan táplálék, amely tartalmaz növekedési faktorokat, hormonokat, és több mint 300 féle vitamint. Mindezek egyformán elősegítik a gyermek egyenletes ütemben való fejlődését.

Bővebben...
 
Fidesz: fenntartható rezsicsökkentést! Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 30. kedd, 12:56

Bővebben...A kormánytöbbség célja, hogy a megfelelő intézkedésekkel, például az állami közműszolgáltató létrehozásával, fenntartható legyen a rezsicsökkentés folyamata - mondta a fideszes Németh Szilárd keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárt rezsicsökkentésért felelős politikusa emlékeztetett, hogy a harmadik rezsicsökkentés harmadik ütemeként szerdától, október 1-jétől 3,3 százalékkal kell kevesebbet fizetni a távhőért. Hangsúlyozta, hogy 2013 januárja óta a távfűtés ára már harmadszor csökken, így például a fővárosi távhőszolgáltatás alapdíja csaknem a 2002-es szintre esik vissza.

Bővebben...
 
Orbán: lendületben van az ország Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 30. kedd, 09:02

Bővebben...Magyarország most lendületben van, határozott irányba, biztos lépésekkel megindul, és a Közép-Európával foglalkozó elemzők szerint is ígéretes jövő előtt áll - mondta Orbán Viktor a TelePaks Kistérségi Televíziónak adott interjúban.

Bővebben...
 
Felavatták Szent Imre herceg szobrát Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 30. kedd, 08:14

Bővebben...Ünnepélyes keretek között avatták fel Szent Imre herceg I. István király és Gizella királyné fia bronz mellszobrát a Szent Imre téren szeptember 29-én. Az ifjúság védőszentjéről készített szobrot Lantos Györgyi szobrászművész alkotta.

Az Árpád-házi királyfiról mintázott emlékmű a 15. az országban, mivel 2006 óta, Szent Imre herceg születésének 1000. évfordulója tiszteletére állítanak szobrot a Kárpát-medencében, a Szent Imre nevet használó településeken – közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke az avatáson.

Bővebben...
 
Kábítószer-terjesztőket fogtak el Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 01. szerda, 08:19

Bővebben...Kábítószer-kereskedőket fülelt le a csepeli rendőrség szeptember 26-án – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. A rendőrség három férfit vett őrizetbe, akiket a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. A három drogdíler főként fiatalkorúaknak értékesítette a kábítószert jó pénzért.

Bővebben...
 
I. CSEPELI KUTYÁS NAP Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 30. kedd, 15:48

Bővebben...Helyszín: Nagy Imre ÁMK (1214 Budapest, Simon Bolivár stny. 4-8.)

Időpont: október 5. 10-14 óráig

Programok:

kutyaszépségverseny, hobbi, keverék és mentett kutyák részére; dog dancing; flyball; arcfestés; kézműves-foglakozások; állatvédelmi szervezetek mutatják be mentett, örökbefogadásra váró kutyáikat

Bővebben...
 
Tisztább lesz Csepel – Új eszköz a higiénia szolgálatában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 30. kedd, 15:31

Bővebben...Új takarítóeszközzel gyarapodott a Csepeli Városgazda Zrt. gépparkja: a hidegvizes, magasnyomású mosóberendezés szeptember 30-án, a Csete Balázs sétányon vette fel a munkát. A 150 bar nyomással dolgozó eszköz megvásárlására a 14. választókörzet Fidesz-KDNP-s képviselő-jelöltje, Nagy László tett javaslatot a Városgazdának, lakossági bejelentések nyomán.

Bővebben...
 
Méltó helyre került a Rakovszky Ivánról elnevezett emlékhely a Margitszigeten Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 30. kedd, 12:34

Bővebben...Dr. Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes és Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, fővárosi képviselő, kulturális tanácsnok szeptember 30-án átadta a Margitszigeten a dr. Rakovszky Iván emlékhelyet. Az 1960-ban elhunyt belügyminiszter, országgyűlési képviselő nevéhez fűződik egyebek mellett a Margitsziget közösségi térré alakítása, fejlesztése. Ezért döntött úgy a Fővárosi Önkormányzat, hogy Németh Szilárd kulturális tanácsnok kezdeményezésére emléket állít ennek a nem mindennapi tevékenységnek. A fővédnökséget Kövér László házelnök vállalta el.

Bővebben...
 
Tenk Andás az LMP főpolgármester-helyettes jelöltje Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 30. kedd, 08:58

Bővebben...Tenk Andrást, a csepeli LMP önkormányzati képviselőjét, a párt csepeli polgármester-jelöltjét nevezte meg az LMP Budapest egyik főpolgármester-helyettesének abban az esetben, ha Csárdi Antal, a LMP főpolgármester-jelöltje elnyeri a fővárosi szavazók bizalmát – közölte Schiffer András, az LMP társelnöke. Schiffer András szeptember 29-én Csepelen, a Karácsony Sándor utcában találkozott a párt híveivel és beszélgetett azokkal az emberekkel, akiket érdekel az LMP programja.

Bővebben...
 
Meghívó - ÉLETMENTŐ NAP október 4-én Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 10. szerda, 13:11

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata, az Országos Mentőszolgálat, a XXI. kerületi Rendőrkapitányság és a Fővárosi XXI. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tisztelettel meghívja Önöket október 4-én a Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban (1213 Budapest, Hollandi út 8.) tartandó Életmentő Napra.


Program:

9.30 A rendőr, mentő- és tűzoltó autók gyülekezése a Szent Imre téren

10.30 Az önkormányzat által vásárolt új mentőautó átadása a Szent Imre téren

10.50 A felvonulók elindulnak a Szent Imre térről a Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontba

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 496