2014. október 23., csütörtök
Ma 2014. október 23., csütörtök, Gyöngyi napja van. Holnap Salamon napja lesz.
Az OMSZ szerdára az egész országra riasztást adott ki Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 21. kedd, 10:32

Bővebben...Kedden az ország nagy részén erősen felhős, borult lesz az ég, és több helyen is kell esőre számítani, de szerdán visszasírja majd ezt a langy esőt. Ugyanis késő este egy markáns hidegfront érkezik az ország felé.

Az OMSZ szerdára az egész országra riasztást adott ki heves zivatarok, felhőszakadások és széllökések miatt. Szerdán hajnalban mindössze 6-14, napközben pedig legfeljebb 9-14 fok várható.

Bővebben...
 
Németh Szilárd: akinek bizonyítéka van, kérjük, tárja elénk Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 21. kedd, 08:23

Bővebben...Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke az amerikai beutazási tilalomról beszélt a Közbeszédben.

A kormánynak és a Fidesznek nincs takargatnivalója a beutazási ügyben, de egyelőre kevés információ áll rendelkezésükre, hiteles tájékoztatásra lenne szükség - jelentette ki a Duna Közbeszéd című műsorában az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke.

Bővebben...
 
Önkéntesek százai csinosították ki a Csetét Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 20. hétfő, 10:30

Bővebben...Festettek, mázoltak, takarítottak, kertészkedtek, bútorokat készítettek a Csete Balázs Szakközépiskolában az intézmény munkatársai, diákjai, valamint a General Electric (GE) cég mintegy 120 önkéntese október 18-án. A General Electric egymillió forintot ajánlott fel a felújítási munkálatok anyagköltségére, a csepeli önkormányzat pedig 200 adag ételt biztosított a résztvevőknek. Az eseményen megjelent Morovik Attila alpolgármester.

Bővebben...
 
Orbán Viktor: Fantasztikus győzelmet arattatok Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 19. vasárnap, 13:25

Bővebben...Példátlannak, lefegyverzőnek, „már-már a politikai sci-fi világába tartozó”, fantasztikus győzelemnek nevezte a Fidesz–KDNP önkormányzati választási sikerét Orbán Viktor. A kormányfő a kormánypárt vasárnapi önkormányzati választási sikerét értékelő rendezvényen kijelentette: a kormány célja, hogy legkésőbb 2018-ra egyetlen jövedelempótló támogatásra se legyen szükség Magyarországon, el kell érni, hogy mindenkinek legyen munkája.

Bővebben...
 
Éremgyűjtésbe kezdtek a csepeli fiatalok Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 18. szombat, 10:58

Bővebben...Október elején külföldön és itthon is komoly versenyeken bizonyítottak a fiatal csepeli öttusázók. A szlovákiai Besztercebányán rendezték az olimpiai reménységek versenyét, Érden pedig a háromtusa országos bajnokságot, ahonnan sok éremmel tétek haza a Csepeli ÖVE versenyzői.

Bővebben...
 
Angyalok-Bohócok...álmaim - kiállítás Nagy Imre ÁMK galériájában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 18. szombat, 10:43

Bővebben...Csollák Mihály festőművész kiállítása Angyal-Bohócok…álmaim címmel látható az intézmény galériájában. „Édesanyámmal a gyakori cirkuszlátogatás, karácsony előtt a mozgó kirakatok felfedezése, a soroksári nagybúcsúk, festészetem megalapozóivá váltak, amelyhez kapcsolódott a bohócfigurák gyűjtésének szenvedélye. Édesapám versei pedig még több gondolatiságot és inspirációt adtak alkotói szemléletem kialakításához” – írja a művész.

Bővebben...
 
Megjelent a Csepeli Hírmondó októberi harmadik száma Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 21. kedd, 09:25

A tartalomból:

  • Összefoglaló az önkormányzati választásokról. Eredmények, grafikonok. Beszámolunk a megválasztott egyéni és nemzetiségi képviselők megbízóleveinek átadásáról, Borbély Lénárd polgármester beiktatásáról. 
  • Új lendületet vehet Csepel sportélete, miután a csepeli önkormányzat és a Csepel SC Alapítvány megállapodást kötöttek október 10-én. Részletek a lapban. 
  • Álláskeresésben, tanulási nehézségekben,családi és szociális ügyekben, valamint egyéb élethelyzetekben ingyenesen nyújtanak segítséget alternatív utcai mentorok a kerületben.
  • A tizenegy napos, hosszú őszi szünet hasznos eltöltésre adunk tippeket.
  • Október 22-e a Magyar Festészet Napja. Ebből az alkalomból több kiállítás is nyílt a kerületben.
  • Sport, civil élet, kerületi programok, képes összefoglalók. Keresse lapunkat  postaládájában.

Felhívjuk, kedves olvasóink figyelmét, hogy a Csepeli Hírmondó ebben az évben már csak két alkalommal, november 20-án és december 18-án jelenik meg.

 
Sajtóközlemény - Brutális fizika a Jedlik Ányos Gimnáziumban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 20. hétfő, 11:57

Bővebben...Szeptemberben adták át a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium új, 21. századi technológiával felszerelt komplex természettudományos laboratóriumát, melyet azóta a diákok és a tanárok is kitörő örömmel vettek birtokba. 2014. október 18-án egy szakmai bemutató napon pedig a csepeli általános iskolák szaktanárai ismerkedhettek meg közelebbről az Öveges-program keretében felújított laborral.

Bővebben...
 
Országos kampányértékelő - Borbély Lénárd polgármester Millenárison elhangzott beszéde Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 19. vasárnap, 13:28

Bővebben...Tisztelt Miniszterelnök úr! Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Barátaim!

 

2010-ben a csepeliek új fejezetet nyitottak kerületünk életében. Az elmúlt négy évben Csepelen soha nem látott fejlődés történt, amely a Kormány, a Főváros, és a kerület összefogásával valósulhatott meg.

Megfeszített munkával bebizonyítottuk, hogy jó kezekbe került a városrész irányítása. Az elmúlt 4 évben Csepelt ésszel, szívvel és tisztességgel vezettük. Közös összefogással megvalósítottuk a több évtizeden keresztül csak ígérgetett fejlesztések, és túljutottunk egy mély morális és gazdasági válságon, amely a korábbi éveket jellemezte.

A munkát, az összefogást és a tisztességet most újra meghálálták a választók. Megértették, hogy Csepel kizárólag akkor lehet továbbra is sikeres, ha együttműködik az országgal, együttműködik Magyarország Kormányával, és természetesen a Fővárossal.

Bővebben...
 
Hatalmas fölénnyel megnyertük az önkormányzati választásokat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 19. vasárnap, 13:22

Bővebben...Az eredményekből világosan látszik, hogy az ország majdnem minden pontján bíznak az emberek a kormánypártokban – jelentette ki Kocsis Máté az országos kampányértékelő gyűlésen a budai Millenáris Parkban.

Október 12-én a Fidesz és a KDNP szövetsége hatalmas fölénnyel megnyerte az önkormányzati választásokat. Az eredményekből világosan létszik, hogy az ország majdnem minden pontján bíznak az emberek a kormánypártokban – szögezte le köszöntő beszédében Kocsis Máté.

Bővebben...
 
Németh Szilárd leköszönő polgármester beiktatási ünnepségen elhangzott beszéde Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 18. szombat, 10:51

Bővebben...Tisztelt Polgármester úr, tisztelt Képviselő hölgyek és urak, kedves Csepeliek! Tisztelt Ünneplő Közösség!

A vasárnapi önkormányzati és nemzetiségi választáson az egész ország, a nemzet fővárosa és mi, csepeliek is győztünk! Az áprilisi és a májusi kétharmadok után meglett az októberi is. A Fidesz Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt most is óriási fölénnyel győzött. Csepelen Borbély Lénárd lett a polgármester. Tíz egyéni és egy listás képviselővel megtartottuk minősített többségünket a testületben.

Gratulálok minden, megválasztott és így mandátumot nyert önkormányzati és nemzetiségi képviselőnek.

Bővebben...
 
Borbély Lénárd átvette polgármesteri megbízólevelét – beiktatás a Munkásotthonban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 17. péntek, 23:55

Bővebben...Beiktatási ünnepségen adták át Borbély Lénárd megválasztott polgármesternek, valamint az egyéni választókerületi és a nemzetiségi képviselők megbízóleveleit a Csepeli Munkásotthonban október 17-én. A 14 egyéni választókerület közül kettőben a szavazatok újraszámlálását kérték.

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, leköszönő polgármester méltatta az utódját, és biztosította a támogatásáról a közös feladatok elvégzésében. Borbély Lénárd a választási győzelmet Csepel közös sikerének nevezte. Az új képviselő-testület várhatóan két héten belül megalakul.

FOTÓGALÉRIA

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

2. oldal / 505