2014. december 19., péntek
Ma 2014. december 19., péntek, Viola napja van. Holnap Teofil napja lesz.
155 gyermek, 155 mosoly Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 14. vasárnap, 19:49

Bővebben...

155 gyermek kapott ajándékot a III. Szent Erzsébet Jótékonysági Bál bevételéből december 14-én, a Radnóti Miklós Művelődési Házban.

KÉPGALÉRIA

Bővebben...
 
Alapítványi est a Vermes iskolában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 14. vasárnap, 14:27

Bővebben...Zenés szórakoztató műsort mutattak be a Vermes Miklós Általános Iskola tanulói a „Többet, jobban, eredményesebben!” Alapítvány estjén december 13-án. Tóth Ferencné intézményvezető a zsúfolásig megtelt tornacsarnokban köszöntötte a megjelent vendégeket, köztük Tóth János tankerületi igazgatót, Balogh Ernő önkormányzati képviselőt, a Csepeli Városgazda Zrt. képviselőjét, valamint a kerületi iskolák és óvodák vezetőit.

Bővebben...
 
Csőtörés az Árpád utcában - 250 lakás maradt víz nélkül (frissítve!) Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 14. vasárnap, 08:55

Bővebben...Csőtörés okozta műszaki probléma miatt nincs áram az Árpád utca 6. szám alatt álló tízemeletes panelépületben – tudtuk meg Galgócz Deák Antal tű. alezredestől, a kerületi parancsnoktól. Elmondta, egy felszálló hidegvíz-vezeték tört el hajnalban a ház hetedik emeletén. A víz elárasztotta az alsóbb szinteket és a műszaki mentést végző fővárosi tűzoltók segítségével a kiáramlást ugyan megszüntették, de a már kifolyt víz eláztatta a ház elektromos kapcsolóberendezéseit.

Jelenleg a ház három teljes lépcsőházának több mint 250 lakásában szünetel az áramszolgáltatás. Arról még nincs pontos információ, hogy az áramkimaradás befolyásolja-e az érintett lakások fűtését.

8.45 A katasztrófavédelem, a Fővárosi Vízművek munkatársai és Morovik Attila alpolgármester jelenleg is a helyszínen tartózkodik. A házban lakók számára az önkormányzat megnyitotta a Csete Balázs Szakközépiskolát (1215 Budapest, Csete Balázs u. 6-8.). Itt nyílik lehetőség vízvételre is.

11.00 Ismét van víz. Az épületben a fűtést sikerült helyreállítani, az áramszolgáltatás azonban még mindig szünetel, a szakemberek dolgoznak a hiba elhárításán – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

14.00 Helyreállt a fűtés és áram is van a lakásokban újra.

 

Bővebben...
 
Óvodavezetők karácsonyi ünnepsége Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 13. szombat, 15:42

Bővebben...Az Óvodavezetők Munkaközösségének karácsonyi ünnepségét a Kerek világ Óvodában tartották december 12-én. Az ünnepi alkalmon elbúcsúztak Csiszár Jánosné és Nász Erzsébet nyugdíjba vonult óvodavezetőtől, valamint megköszönték Hermanné Laboncz Etelkának az Erdősor-Festő utcai Óvodában végzett ötéves vezetői munkáját.

Bővebben...
 
Ajándékcsomagot kaptak a szociálisan rászoruló tanulók Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 13. szombat, 12:16

Bővebben...Önkormányzati támogatással tartós élelmiszercsomagot kaptak a „TEHETSÉG-VÁR” elnevezésű programban résztvevő, a Fasang Árpád Zeneiskolában tanuló szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek december 12-én. Az intézményben rendezett ünnepélyes átadáson a legügyesebb növendékek kis ízelítőt adtak hangszeres játékukból.

Bővebben...
 
Még nagyobb biztonságban a csepeliek – új magasból mentő érkezett a kerületbe Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 12. péntek, 16:14

Bővebben...Németh Szilárd országgyűlési képviselő és Borbély Lénárd, Csepel polgármestere közbenjárása nyomán gépezetes tolólétra érkezett Csepelre, a tűzoltóság használatába. A magasból mentő - IVECO MAGIRUS MTGA 42 L A típusú létra - a jelenleg kapható legmodernebb eszköz. Az országban öt ilyen van összesen, ebből három a fővárosban teljesít szolgálatot. A mostani eszköz váltja az emelőkosarat (Bronto Skylift), melyet ezentúl Békés megyében fognak használni.

Bővebben...
 
Advent harmadik gyertyája Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 14. vasárnap, 19:03

Bővebben...Csepel adventi koszorúján is fellobbant a rózsaszínű, örömöt szimbolizáló gyertya advent harmadik vasárnapján, amely kiemelkedik a többi közül: az ünnepi időszak második felét jelzi.

Bővebben...
 
Öregdiáktalálkozó a Jedlikben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 14. vasárnap, 09:12

Bővebben...Harmadik alkalommal gyűltek össze a Jedlik Ányos Gimnázium egykori diákjai, hogy részt vegyenek az immár hagyományos, év végi öregdiák találkozón. A kezdeményezés Németh Szilárd országgyűlési képviselőtől származik: 2012 decemberében adtak először egymásnak a „kerek évfordulósok” ebben a formában találkozót. Idén az 1954, 1964, 1974, 1984, 1994 és 2004-ben végzett tanulók jöttek el a meghívásra: a gimnázium tornaterme ismét megtelt.

Bővebben...
 
Nyolcvan rászoruló és hajléktalan kapott meleg ételt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 13. szombat, 18:29

Bővebben...Csepelen, a Hajléktalanok Nappali Melegedőjében osztott meleg ételt Szentgyörgyvölgyi Péter, Belváros-Lipótváros polgármestere december 13-án. A jótékonysági akcióba a XXI. kerület alpolgármestere, Ábel Attila és önkéntes segítők is bekapcsolódtak.

Az Ökumenikus Segélyszervezet által működtetett melegedőben a mai napon nyolcvan hajléktalan kapott ebédre sertéspörköltet galuskával, hozzá forró teát. A rászorulóknak szaloncukrot és meleg takarót is adtak ajándékba az önkéntes segítők.

Bővebben...
 
Hárosi gyermekek kaptak élelmiszercsomagot Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 13. szombat, 12:17

Bővebben...A Vermes Miklós Általános Iskolában tanuló hat Hároson élő gyermek kapott tartós élelmiszercsomagot az önkormányzat támogatásával. A szociálisan rászorulók családjának december 12-én Balogh Ernő önkormányzati képviselő, a kisebbségekért és halmozottan hátrányos helyzetűekért és a hárosi fejlesztésekért felelős tanácsnok adta át az adományt.

Bővebben...
 
A harmadik adventi gyertya Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 08. hétfő, 16:04

Bővebben...Csepel adventi koszorúján december 14-én, 16 órakor lobban fel a harmadik gyertya. Ez alkalommal Kéri Tamás református lelkész osztja meg ünnepi gondolatait a résztvevőkkel.

Mindenkit szeretettel várnak.

 
Nincs felelőse az újságíró rágalmazásának - állítják az érintettek Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 12. péntek, 15:31

Bővebben...Senkit sem terhel felelősség a csepeli MSZP honlapján megjelenő tartalom miatt a csepeli MSZP részéről -  nyilatkozta általános meglepődésre Szenteczky János, a csepeli pártszervezet elnöke egy újságírót ért rágalmazás perének pénteki  tárgyalásán - értesült a Csepel.hu.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

2. oldal / 527