2014. november 23., vasárnap
Ma 2014. november 23., vasárnap, Kelemen és Klementina napja van. Holnap Emma napja lesz.
Libaterelők, párnacsatázók, libalakomák Márton napon Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 16. vasárnap, 09:43

Bővebben...Remek hangulatú szórakoztató programok, népi hagyományőrzés és a gasztronómia széles kínálata képviselte a Márton napi vigasságok harmadik rendezvényét Csepelen. A Radnóti Miklós Művelődési Ház előtti teret gyerekek és felnőttek sokasága lepte el november 15-én. Nemcsak a kedvező időjárás miatt volt érdemes ellátogatni arra a napra, melynek szinte minden perce a főszereplő liba körül forgott. A vigadalmas eseményen a Márton napi szokások és hagyományok, zenés koncertek, gyermekszínházi előadások, pikáns humoros műsor és a gasztronómiai élvezetek tárháza nyújtottak felejthetetlen élményt a sok-sok résztvevőnek.

FOTÓK

Bővebben...
 
Az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik Gyurcsány Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 15. szombat, 20:02

Bővebben...Az amerikai nagykövetségtől kapott „fecnin” nincsenek hiteles információk

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Orbán-kormány megbuktatásán. A kormánypárti politikus közleményében úgy fogalmazott, hogy mostanra egyértelművé vált André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője is Gyurcsány Ferenc „kottájából játszik”.

Bővebben...
 
ÚJ IDŐPONT! Márton-napi vigasságok Csepelen november 15-én Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 22. szerda, 19:00

Bővebben...FIGYELEM!

Tisztelt Csepeli Polgárok!


Márton-napi rendezvényünk technikai okok miatt új időpontban, november 15-én, szombaton lesz megtartva. Megértésüket ezúton is köszönjük.

Bővebben...
 
Szalagtűző ünnepségen az Egressy diákjai Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 15. szombat, 08:59

Bővebben...Szalagtűző ünnepséget rendezett az Egressy Béni Református Művészeti Szakközépiskola a Csepeli Munkásotthon színháztermében november 14-én, amelyen megjelent Morovik Attila alpolgármester, Papp Kornél főigazgató és Balogh Gábor igazgató.

Bővebben...
 
Ma van a Cukorbetegek Világnapja Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 14. péntek, 12:15

Bővebben...Minden év november 14-én a prevencióra, a cukorbetegség korai felismerésére és a kezelés, a szövődmények megelőzésének fontosságára hívják fel a figyelmet a szervezők. Dr. Bibok György diabetológus, a Budai Endokrinközpont főorvosának segítségével összegyűjtöttük a fontosabb tudnivalókat.

Bővebben...
 
Kinyílt a hűtő- és fagyasztógépcsere-pályázat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 14. péntek, 08:41

Ismét megkezdődik a jelentkezés az Otthon Melege Program három lakossági energiahatékonysági pályázatának kiírására, először a háztartási gépek jönnek. A három energiahatékonysági pályázatra összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre. A fűtéskorszerűsítési pályázat keretösszege 1 milliárd forint, a háztartásigép-cserére 627 millió, a nyílászárócsere-pályázatra 1,1 milliárd forint van.

Bővebben...
 
GALÉRIA - Márton-nap Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 16. vasárnap, 08:42

Bővebben...Kedves csepeliek!

 

Ide kattintva megtekinthetik november 15-ei rendezvényünk képeit.

 
„AKI NEM NEVEZ BE, NEM IS NYERHET” Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 15. szombat, 19:59

Bővebben...Minden ország olyan lesz, amilyen a fiatalsága, ezért létkérdés, hogy fiataljainkkal megszerettessük a sportot - mondta Orbán Viktor szombaton Győrben, az Audi Aréna multifunkcionális csarnok ünnepélyes átadásán.

Itt mindenki egyetért abban, hogy ha van csapat Magyarországon, amely kiérdemelt egy ilyen létesítményt, akkor az éppen a Győri Audi ETO kézilabdacsapata – fogalmazott beszédében a miniszterelnök.

Bővebben...
 
Évzárót tartottak a csepeli kajak-kenusok Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 15. szombat, 09:07

Bővebben...Az elmúlt évek egyik legjobb, legeredményesebb szezonját zárta a Csepeli Kajak-Kenu Egyesület. A november közepén tartott évzáró banketten Borbély Lénárd polgármester is részt vett és gratulált a sportolóknak és a vezetőknek.

Bővebben...
 
Szatirikus alkotásokból nyílt kiállítás az ÁMK-ban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 15. szombat, 08:52

Bővebben...Hazai szatirikus képzőművészek válogatott munkáiból nyílt kiállítás a Nagy Imre ÁMK-ban november 14-én. A kiállító művészek – Halász Géza, Gyulai Líviusz és Fazekas Levente – a KOKSZ (Kortárs Karikatúra és Szatíra) Műhely tagjai. Képeiket bemutató tárlatot Szerényi Gábor grafikus, közíró nyitotta meg.

Bővebben...
 
NB I-es Birkózó Csapatbajnokság Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 14. péntek, 08:46

Bővebben...A 2014. évi csapatbajnokság B csoportjában zajló visszavágóknak november 13-án a Nagy Imre ÁMK tornacsarnoka adott otthont. Az eseményt Borbély Lénárd polgármester és Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Csepeli Birkózó Klub elnöke nyitotta meg. Szavaikkal reményt adtak a sportág kedvelőinek: megerősítették, hogy a nagy múltú csepeli birkózósport belátható időn belül újra régi fényében tündökölhet.

KÉPGALÉRIA

Bővebben...
 
Orbán Viktor: A kitiltási ügy egyre inkább elveszti a komolyságát Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 14. péntek, 08:38

Bővebben...Orbán Viktor miniszterelnök szerint az amerikai beutazási tilalmi ügy egyre inkább elveszíti komolyságát, "egyre zavarosabb az egész dolog". A miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának nyilatkozott.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

2. oldal / 515