2014. augusztus 29., péntek
Ma 2014. augusztus 29., péntek, Beatrix és Erna napja van. Holnap Rózsa napja lesz.
Valódi elhatárolódást! Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 26. kedd, 14:37

Az elmúlt napokban elszabadultak az indulatok a csepeli balliberális pártoknál. A Csepel.info hírblog fórumán Ábel Attila alpolgármestert halállal, élve eltemetéssel fenyegették meg, miközben a legalpáribb módon cigányozták, zsidózták és buzizták le munkatársaimat. Mint kiderült, engem azzal vádoltak, hogy kislányomra gyújtottam a házunkat - vagyis élve akartam elégetni a saját lányomat. Ez egy édesapa számára a legszörnyűségesebb és legaljasabb állítások egyike. A hírblog tiltakozásul nyilvánosságra hozta a vádaskodók IP-címeit. Ez alapján úgy tűnik, hogy a fenyegetőző, mocskolódó emberek valóban a csepeli baloldalhoz köthetők.

Bővebben...
 
Elsős leszek Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 26. kedd, 10:30

Bővebben...Kati szeptemberben iskolába megy, három évig járt óvodába. Nem csoda, hogy izgul, hiszen gyökeresen megváltozik az élete, napirendje átalakul. Kötelességei, feladatai lesznek, s a játékra szánt idő is kevesebb lesz. Hogyan segítsük a gyereket, hogy a lehető legsimább legyen az átmenet? Szakembert kérdeztünk.

Bővebben...
 
Féláron gyűjtik a zöld hulladékot Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 25. hétfő, 14:52

Bővebben...Jelentősen csökken a zöld hulladékot begyűjtő zsákok ára, amellyel így kettős cél érhető el: a lakosság körében kiterjesztik a zöld hulladék újrahasznosítását és elősegítik a környezettudatos magatartást. A kedvező változás része az általános rezsicsökkentési folyamatnak – közölte Németh Szilárd polgármester, fővárosi képviselő a Tarlós István főpolgármesterrel közösen megtartott sajtótájékoztatóján augusztus 24-én.

Bővebben...
 
Ismét a megszokott telefonszámon érhető el az orvosi ügyelet Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 25. hétfő, 09:52

Figyelem!

A műszaki hibát elhárították, az orvosi ügyelet mindkét telefonszáma hívható: 427-51-20 427-51-90.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

 
Iskolai Közösségi Szolgálati mintaprogram indult Budapesten Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 24. vasárnap, 10:00

Bővebben...A Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület egy olyan modellprogramot dolgozott ki az Iskolai Közösségi Szolgálat teljesítésére, mely során a diákoknak izgalmas, informatív és valódi tapasztalatot nyújtó gyakorlati helyeken nyílik lehetősége a feladatvégzésre.

A Lánchíd Rádió is foglalkozott a témával. A Varga Normannal készült interjú elérhető ide kattintva.

Bővebben...
 
Idén még több pénz marad a gyerekes családoknál Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 23. szombat, 19:36

Bővebben...A családi adórendszernek köszönhetően az első félévben 95 milliárd forinttal több maradt a gyermeket nevelő családok zsebében - mondta a kormányszóvivő. Kurucz Éva hozzátette: idén még több pénz marad a gyerekes családoknál, mint az előző három évben.

Januártól az egészségbiztosítási és a nyugdíjjárulékból is érvényesíthetik a családi adókedvezményt azok a szülők, akik korábban a kedvezmény teljes összegét azért nem tudták igénybe venni, mert alacsony a jövedelmük. Számítások szerint ez 260-270 ezer háztartást érint.

Bővebben...
 
3-as metró: elindulhat a szerelvények felújítása Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 26. kedd, 12:42

Bővebben...Elindulhat a 3-as metró szerelvényeinek a felújítása; a munka 2015 végére, 2016 elejére fejeződhet be – jelentette ki Tarlós István hétfői sajtótájékoztatóján.

Döntött a Fővárosi Közgyűlés hétfői rendkívüli ülésén a 3-as metró felújításával kapcsolatos feladatok végrehajtásáról, köztük a szükséges hitelfelvétel előkészítéséről, valamint arról, hogy felkérik a BKV Zrt.-t a szerelvények felújítására vonatkozó tender kiírására.

Bővebben...
 
Németh Szilárd: Cél, hogy Magyarországon legyen a legolcsóbb az energia Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 26. kedd, 09:29

Bővebben...Az olcsó energia a háztartásoknak biztonságot, a vállalkozásoknak versenyelőnyt jelent - hangoztatta a fideszes politikus a köztévében. Németh Szilárd szerint a cél az, hogy Magyarországon lehessen a legolcsóbban hozzájutni az energiához, emellett pedig az árcsökkentést európai szintre kell kiterjeszteni.

A cél az, hogy Magyarországon lehessen a legolcsóbban az energiához hozzájutni mind a háztartások, mind a vállalkozások tekintetében – jelentette ki Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője az M1 Ma reggel című műsorában.

Bővebben...
 
Orbán: A leggyorsabban növekvő EU-s országok közé fogunk tartozni Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 25. hétfő, 10:15

Bővebben...Orbán Viktor miniszterelnök szerint megérkezett Magyarországra a gazdasági növekedés azon korszaka, amely a leggyorsabban bővülő európai uniós államok közé emeli Magyarországot.

A kormányfő ezt hétfőn Budapesten, a Külgazdasági és Külügyminisztérium idei külképviselet-vezetői értekezletén mondta, ahol úgy fogalmazott: "egy tartalmában sikeres négyéves kormányzás után vagyunk". Ezt elsősorban azzal példázta, hogy Magyarország kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól. Arról is beszélt, hogy Magyarországon, egy alapvetően exportorientált országban a külpolitika gazdaságközpontú.

Bővebben...
 
TÁJÉKOZTATÁS Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 24. vasárnap, 17:25

Bővebben...Figyelem!

Váratlan műszaki hiba miatt az orvosi ügyelet telefonszáma nem elérhető - várhatóan holnap reggelig. Kérjük, a hiba kijavításáig hívják a 104-et és ők továbbítják a bejelentéseket az orvosi ügyelet felé!

Megértésüket köszönjük!

 
Közös nyilatkozat az emléknapon Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 23. szombat, 19:38

A Molotov-Ribbentrop-paktum aláírási évfordulójának a kommunista és a nemzetiszocialista bűncselekményeknek áldozatul esettek emléknapjaként kell bevonulnia a köztudatba - emelte ki az Országgyűlés és a Bundestag elnöke.

Bővebben...
 
Ma lenne 85 esztendős Czibor Zoltán Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 23. szombat, 18:21

Bővebben...Ha élne, ma lenne 85 esztendős Czibor Zoltán olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes labdarúgó, az Aranycsapat balszélsője. "Rongylábú" vagy "Bolond" – ahogyan barátai, játékostársai hívták – 43 alkalommal szerepelt a magyar nemzeti csapatban és 17 gólt szerzett.

Czibor az idén június 20-án posztumusz kitüntetésben részesült, Tóth II. Józseffel együtt Budapest díszpolgára lett. A Csepeli Vasas korábbi válogatott futballistája 1997-ben hunyt el Győrben.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

2. oldal / 481