2014. október 26., vasárnap
Ma 2014. október 26., vasárnap, Dömötör napja van. Holnap Szabina napja lesz.
Sajtóközlemény - Brutális fizika a Jedlik Ányos Gimnáziumban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 20. hétfő, 10:57

Bővebben...Szeptemberben adták át a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium új, 21. századi technológiával felszerelt komplex természettudományos laboratóriumát, melyet azóta a diákok és a tanárok is kitörő örömmel vettek birtokba. 2014. október 18-án egy szakmai bemutató napon pedig a csepeli általános iskolák szaktanárai ismerkedhettek meg közelebbről az Öveges-program keretében felújított laborral.

Bővebben...
 
Országos kampányértékelő - Borbély Lénárd polgármester Millenárison elhangzott beszéde Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 19. vasárnap, 12:28

Bővebben...Tisztelt Miniszterelnök úr! Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Barátaim!

 

2010-ben a csepeliek új fejezetet nyitottak kerületünk életében. Az elmúlt négy évben Csepelen soha nem látott fejlődés történt, amely a Kormány, a Főváros, és a kerület összefogásával valósulhatott meg.

Megfeszített munkával bebizonyítottuk, hogy jó kezekbe került a városrész irányítása. Az elmúlt 4 évben Csepelt ésszel, szívvel és tisztességgel vezettük. Közös összefogással megvalósítottuk a több évtizeden keresztül csak ígérgetett fejlesztések, és túljutottunk egy mély morális és gazdasági válságon, amely a korábbi éveket jellemezte.

A munkát, az összefogást és a tisztességet most újra meghálálták a választók. Megértették, hogy Csepel kizárólag akkor lehet továbbra is sikeres, ha együttműködik az országgal, együttműködik Magyarország Kormányával, és természetesen a Fővárossal.

Bővebben...
 
Hatalmas fölénnyel megnyertük az önkormányzati választásokat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 19. vasárnap, 12:22

Bővebben...Az eredményekből világosan látszik, hogy az ország majdnem minden pontján bíznak az emberek a kormánypártokban – jelentette ki Kocsis Máté az országos kampányértékelő gyűlésen a budai Millenáris Parkban.

Október 12-én a Fidesz és a KDNP szövetsége hatalmas fölénnyel megnyerte az önkormányzati választásokat. Az eredményekből világosan létszik, hogy az ország majdnem minden pontján bíznak az emberek a kormánypártokban – szögezte le köszöntő beszédében Kocsis Máté.

Bővebben...
 
Németh Szilárd leköszönő polgármester beiktatási ünnepségen elhangzott beszéde Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 18. szombat, 09:51

Bővebben...Tisztelt Polgármester úr, tisztelt Képviselő hölgyek és urak, kedves Csepeliek! Tisztelt Ünneplő Közösség!

A vasárnapi önkormányzati és nemzetiségi választáson az egész ország, a nemzet fővárosa és mi, csepeliek is győztünk! Az áprilisi és a májusi kétharmadok után meglett az októberi is. A Fidesz Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt most is óriási fölénnyel győzött. Csepelen Borbély Lénárd lett a polgármester. Tíz egyéni és egy listás képviselővel megtartottuk minősített többségünket a testületben.

Gratulálok minden, megválasztott és így mandátumot nyert önkormányzati és nemzetiségi képviselőnek.

Bővebben...
 
Borbély Lénárd átvette polgármesteri megbízólevelét – beiktatás a Munkásotthonban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 17. péntek, 22:55

Bővebben...Beiktatási ünnepségen adták át Borbély Lénárd megválasztott polgármesternek, valamint az egyéni választókerületi és a nemzetiségi képviselők megbízóleveleit a Csepeli Munkásotthonban október 17-én. A 14 egyéni választókerület közül kettőben a szavazatok újraszámlálását kérték.

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, leköszönő polgármester méltatta az utódját, és biztosította a támogatásáról a közös feladatok elvégzésében. Borbély Lénárd a választási győzelmet Csepel közös sikerének nevezte. Az új képviselő-testület várhatóan két héten belül megalakul.

FOTÓGALÉRIA

Bővebben...
 
Csendélet a Csepel Galériában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 17. péntek, 07:51

Bővebben...A közelgő Magyar Festészet Napja alkalmából Csendélet címmel nyílt kiállítás a Csepel Galériában. E témában – az ötletgazda Málik Irén Ferenczy Noémi díjas textilművész nyomán – tavaly került először megrendezésre csoportos tárlat, amely mostantól biennále jelleggel folytatódik tovább. Idén több mint ötven képzőművészeti alkotást tekinthetnek meg az érdeklődők.

Bővebben...
 
Önkéntesek százai csinosították ki a Csetét Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 20. hétfő, 09:30

Bővebben...Festettek, mázoltak, takarítottak, kertészkedtek, bútorokat készítettek a Csete Balázs Szakközépiskolában az intézmény munkatársai, diákjai, valamint a General Electric (GE) cég mintegy 120 önkéntese október 18-án. A General Electric egymillió forintot ajánlott fel a felújítási munkálatok anyagköltségére, a csepeli önkormányzat pedig 200 adag ételt biztosított a résztvevőknek. Az eseményen megjelent Morovik Attila alpolgármester.

Bővebben...
 
Orbán Viktor: Fantasztikus győzelmet arattatok Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 19. vasárnap, 12:25

Bővebben...Példátlannak, lefegyverzőnek, „már-már a politikai sci-fi világába tartozó”, fantasztikus győzelemnek nevezte a Fidesz–KDNP önkormányzati választási sikerét Orbán Viktor. A kormányfő a kormánypárt vasárnapi önkormányzati választási sikerét értékelő rendezvényen kijelentette: a kormány célja, hogy legkésőbb 2018-ra egyetlen jövedelempótló támogatásra se legyen szükség Magyarországon, el kell érni, hogy mindenkinek legyen munkája.

Bővebben...
 
Éremgyűjtésbe kezdtek a csepeli fiatalok Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 18. szombat, 09:58

Bővebben...Október elején külföldön és itthon is komoly versenyeken bizonyítottak a fiatal csepeli öttusázók. A szlovákiai Besztercebányán rendezték az olimpiai reménységek versenyét, Érden pedig a háromtusa országos bajnokságot, ahonnan sok éremmel tétek haza a Csepeli ÖVE versenyzői.

Bővebben...
 
Angyalok-Bohócok...álmaim - kiállítás Nagy Imre ÁMK galériájában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 18. szombat, 09:43

Bővebben...Csollák Mihály festőművész kiállítása Angyal-Bohócok…álmaim címmel látható az intézmény galériájában. „Édesanyámmal a gyakori cirkuszlátogatás, karácsony előtt a mozgó kirakatok felfedezése, a soroksári nagybúcsúk, festészetem megalapozóivá váltak, amelyhez kapcsolódott a bohócfigurák gyűjtésének szenvedélye. Édesapám versei pedig még több gondolatiságot és inspirációt adtak alkotói szemléletem kialakításához” – írja a művész.

Bővebben...
 
Orbán: Kutatás-fejlesztésre épülő iparágakba kell egyre inkább befektetni Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 17. péntek, 13:16

Bővebben...A magyar emberek jól teljesítettek az elmúlt években, mindenki szeretne ilyen munkaerővel dolgozni és olyan biztonságos és kiszámítható helyen befektetni, mint amilyen Magyarország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Milánóban a közmédiának nyilatkozva.

A kormányfő az Ázsia-Európa Találkozó (ASEM) kétnapos tanácskozásán nyilatkozott, amely 53 állam vezetőinek részvételével pénteken ér véget.

Bővebben...
 
Kistarcsán készül az új mentőautó Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 16. csütörtök, 12:46

Bővebben...Megérkezett az új mentőautó a múlt héten a Profile kistarcsai mentőautó-gyártó üzemébe. A csepeli eset-rohamkocsi MA 06-28 rendszámmal közlekedik majd az utakon.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, az önkormányzat 28,2 millió forintért vásárolt mentőgépjárművet a kerületi lakosoknak, melyet az Országos Mentőszolgálat kizárólag a Csepeli Mentőállomáson helyez üzembe.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

3. oldal / 506