2015. október 09., péntek
Ma 2015. október 09., péntek, Dénes napja van. Holnap Gedeon napja lesz.
Csepelen jó nyugdíjasnak lenni Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 02. péntek, 07:21

Bővebben...Október első napja a nyugdíjasoké volt. Az Idősek Világnapján a délelőtti, hangulatos hajókirándulás után a csepeli Nyugdíjas Klub épületében ünnepi, vidám hangulat fogadta a kerületi időseket, hiszen ezen a napon ünnepelte fennállásának első évfordulóját a klub. Az alkalmat a köszöntők mellett zenével, tánccal, és egy hatalmas tortával ünnepelték meg a közösség tagjai.

GALÉRIA- A NAP KÉPEI

Bővebben...
 
Október 1-je az Idősek Világnapja Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 01. csütörtök, 15:49

Bővebben..."Csepelen egy olyan gondoskodó önkormányzatot hoztunk létre, amely a meglévő munkahelyek megtartásán és újak megteremtésén dolgozik.

Gyermekeink részére egy szebb, otthonosabb városrészt szeretnénk örökül hagyni, de ennek építése közben nem feledkezhetünk meg szüleikről, sőt, nyugdíjasainkról sem, akikre tisztelettel gondolunk és kiemelten figyelünk".

Szeretettel köszöntöm a csepeli időseket!

Borbély Lénárd,

Csepel polgármestere

 
Gyász: Deák Balázst október 13-án helyezik végső nyugalomra Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 01. csütörtök, 09:09

Bővebben...Deák Balázs, a Csepeli Diák Atlétikai Club edzője, testnevelő tanár nemrégiben hunyt el.

Temetése 2015. október 13-án, 15.30 órakor lesz az Óbudai temető szóró parcellájában. (1037 Budapest, Bécsi út 365-371.)

 
Kitüntető díjak adományozásáról döntött a Fővárosi Közgyűlés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 30. szerda, 14:51

Bővebben...Több mint ötven napirendi pontot tárgyalt meg a Fővárosi Közgyűlés a 2015. szeptember 30-i ülésén. Határoztak arról, hogy barátsági és együttműködési megállapodást kötnek a vietnámi Ho Si Minh​ várossal. Együttműködési szándéknyilatkozatot kötött Budapest és Mongólia fővárosa, Ulánbátor. Döntöttek a BKK feladatainak átszervezéséről, utcabútor-szerződésekről, valamint több kitüntető díj adományozásáról. A József Attila Színház, a Centrál Színház és a Katona József Színház élén a jelenlegi igazgatók folytathatják munkájukat, a Radnóti Miklós Színház vezetői posztját pedig Kováts Adél színművész nyerte el.

Bővebben...
 
Jobb lesz csepeli fiatalnak lenni – ülésezett a képviselő-testület Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 30. szerda, 12:05

Bővebben...A csepeli önkormányzat szeptember 24-ei képviselő-testületi ülésén a városatyák jelentős sportberuházásokról döntöttek, és támogatták, hogy a kormány céljaival egyezően szélessávú fejlesztések valósuljanak meg Királyerdőben.

Az ülésen napirend előtt emlékeztek meg a közelmúltban elhunyt Dékány Ágostonról és Deák Balázsról. Ezt követően köszöntötték Mayerné Halma Évát, aki Trefort Ágoston Díjban részesült augusztusban.

Bővebben...
 
Megújult Csepel belvárosa, a gyermekeké a jövő Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 29. kedd, 12:24

Bővebben...„Új belváros képe tárul elénk, miután sikerrel befejeztük Csepel Déli Lakóközpont panelépületeinek és közterületeinek felújítását” – mondta Borbély Lénárd polgármester a Petz Ferenc utcában megrendezett projektzáró rendezvényen szeptember 29-én, amelyen részt vett Farkasné dr. Gasparics Emese, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármesterek. A polgármester köszönetet mondott Németh Szilárd országgyűlési képviselőnek, aki polgármesterként elindította ezt a projektet, s a jövőben is számítanak rá a további csepeli fejlesztések terén. A projekt részeként most adták át a Petz Ferenc utcai park területén az újjávarázsolt játszóteret, amelyet a megtakarított pénzből újítottak fel.

Bővebben...
 
Idősek világnapja: hajókirándulás, egész napos program Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 01. csütörtök, 19:26

Bővebben...Bár a reggel még csípős hideggel indult, mire a Zsófia főhercegné hajó kifutott háromszáz csepeli nyugdíjassal a fedélzetén, már hétágra sütött a nap, s az idő is egyre melegebb lett.  A csepeli önkormányzat idei negyedik hajókirándulásra október 1-én, az idősek világnapján került sor.

Bővebben...
 
Kapitányváltások a birkózóknál Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 01. csütörtök, 11:03

Bővebben...Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

A felvétel megtekinthető: http://www.digisport.hu/video/27555

 
Megjelent a Csepeli Hírmondó októberi első száma Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. október 01. csütörtök, 08:38

Bővebben...A tartalomból:

- "Célunk, hogy az elkövetkező években minél több munkahelyteremtő-beruházás érkezzen kerületünkbe" -mondta Borbély Lénárd polgármester a vele készült interjúban.

- Négyszáz millió forintból újultak meg óvodaépületek Csepelen, az Aprajafalva óvoda udvarán új fajátékok állnak, melyek a Városgazda asztalosműhelyében készültek. Részletek lapunkban.

- Megrongálták a közelmúltban a Cseh Mihály utcai buszmegálló Szent István úti betonkerítés falszakaszát, amelyet a Mátyás Király Általános Iskola 7. és 8. osztályos diáklányai szépítettek meg. Cikkünkből azt is megtudhatja, mi a művészetterapeuta véleménye az ilyen típusú rongálásról.

- A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat rovatában ezúttal a gyermekkori égésekről olvashatnak fontos információkat.

Bővebben...
 
Októbertől ingyenes látásellenőrzések az optikai szalonokban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 30. szerda, 14:44

Bővebben...Az október 1-jén induló „A Látás Hónapja” program keretében ingyenes látásellenőrzésben és szaktanácsadásban részesülnek az érdeklődők az országos akcióban résztvevő több száz optikában. Ennek alkalmából rendhagyó sajtóeseménynek adott otthont a  Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének (MVGYOSZ) Kutyaiskolája szeptember 30-án. A vásárlóktól – a Magyar Látszerész Szövetség által tavasszal – begyűjtött mintegy háromezer darab előre gyártott egyenszemüvegeket zúztak össze az esemény házigazdája, Rákóczi Ferenc közreműködésével.

Bővebben...
 
VII. Csefusz Családi Sportnap Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 30. szerda, 10:40

Bővebben...A Csepeli Futó, Szabadidő és Életmód Egyesület Családi Sportnapot szervez október 3-án (szombaton) 10 és 16 óra között a Hollandi úton.

A részvétel mindenki számára INGYENES.

Részletes program a plakáton.

 
Megújult Csepel belvárosa - Ünnepeljünk együtt! Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 16. szerda, 10:24

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

Sikerrel befejeztük kerületünk belvárosában a Csepel Déli Lakóközpont panelépületeinek és közterületeinek felújítását. A program keretében megszépültek és energiatakarékosabbá váltak a panelházak, újjáéledtek a parkok és a játszóterek, új külsőt kapott Csepel főtere, a Szent Imre tér is.
Csepel belvárosa megújulásának alkalmából TISZTELETTEL MEGHÍVOM ÖNT ÉS CSALÁDJÁT a Csepel Déli Lakóközpont szociális célú városrehabilitációs program zárórendezvényére!

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

3. oldal / 600