2014. augusztus 27., szerda
Ma 2014. augusztus 27., szerda, Gáspár napja van. Holnap Ágoston napja lesz.
Kertész és Rubik átvette a legmagasabb kitüntetést Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 13:28

Bővebben...Rubik Ernő feltalálót és Kertész Imre írót a Magyar Szent István Renddel tüntette ki Áder János köztársasági elnök augusztus 20-án, az állami ünnepen a legfőbb közjogi méltóságok jelenlétében a Sándor-palotában.

Bővebben...
 
Egész napos családi program Csepelen, a Daru-dombon Szent István napján Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. július 25. péntek, 11:40

Bővebben...Kedves csepeliek!

 

2014. augusztus 20-án egész napos családi programokkal várunk mindenkit a Daru-dombra. Este tűzijátékkal készülünk és vendégünk az R-GO.

Programok:

10:00 A csodaszarvas meséje – az Aranyszamár Bábszínház előadása

11:00 „A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!”- szaru-ín íj bemutató

11:30 Honfoglalók fegyverei

12:30 A Regélő Fehér Táltos Dobcsapat műsora

13:30 Ünnepi kenyérszentelés

Bővebben...
 
Döntetlennel kezdett a CSEP-GÓL FC Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 08:08

Bővebben...Új év, új osztály. A labdarúgó BLSZ III. bajnoka, a csepeli CSEP-GÓL FC, amely Budapesten elsőként szerezte meg az aranyérmet, a hétvégén döntetlennel kezdte meg a szereplését a BLSZ II. osztályban. Az 1. fordulóban, a Papír pályán rendezett mérkőzésen az ESMTK II. csapata szerzett vezetést még az első félidőben. Aztán, ha nehezen is, de Horváth Géza góljával összejött az egyenlítés a 93. percben.

Bővebben...
 
Általános iskolások táboroztak Sarkadon Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 14:35

Bővebben...24 éve indult először csepeli általános iskolásokkal nyári tábor a békés megyei Sarkad városába. Azóta egy év sem maradt ki. Így az idén is sok-sok diák töltött felhőtlen napokat a Mátyás Király Általános Iskolából és a Karácsony Sándor Általános Iskolából a Viharsarokban.

Bővebben...
 
Csepeli fiatalok Dániában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 12:03

Bővebben...Nemrég érkeztek meg Jyderup városába azok a csepeli diákok, akik egy ifjúsági projekt keretében 10 napot tölthetnek el az észak-európai országban a Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület valamint az Európai Unió támogatásával.

A dán - magyar együttműködés célja az aktív társadalmi részvétel elősegítése és egy olyan kommunikációs stratégia kidolgozása melyet online felületeken, ifjúsági szervezetekben és oktatási intézményekben fognak megvalósítani a fiatalok.

Bővebben...
 
Négy csepeli is aranyérmes a kajak-kenu ob-n Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 08:23

Bővebben...Kiválóan szerepeltek a csepeli sportolók a kajakosok és kenusok hétvégi szolnoki országos bajnokságán. A Csepeli Kajak-Kenu Egyesület versenyzői három számban is az élen végeztek.

Bővebben...
 
Áder: Érdekeinket magunknak kell képviselnünk Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 10:14

Bővebben...A Himnusz hangjaira, katonai tiszteletadás mellett, szakadó esőben felvonták Magyarország nemzeti lobogóját a Parlament előtti Kossuth Lajos téren szerda reggel, az augusztus 20-i állami ünnepen.

A központi ünnepi rendezvények nyitóeseményén részt vett Áder János köztársasági elnök, Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a kormány több tagja, köztük Hende Csaba honvédelmi miniszter, valamint közéleti személyiségek, a diplomáciai testület tagjai és katonai attasék. A lobogó felvonása után a honvédtisztjelöltek letették katonai esküjüket.

Bővebben...
 
A meteorológusok figyelmeztetnek: itt lehet heves eső Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 07:49

Bővebben...Az Országos Meteorológiai Szolgálat 14 megyére adott ki elsőfokú figyelmeztető előrejelzést, melyben heves zivatar, illetve felhőszakadás lehetőségét jelzik. Az előrejelzés szerint délután az Északi-középhegység vidékén és az Észak-Alföldi régióban a zivatarok mellé kísérőjelenségként felhőszakadás társulhat, és egy-egy helyen átmenetileg viharos szél és jégeső is előfordulhat.

Bővebben...
 
Orbán Viktor: Szabadságharcos nép vagyunk Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 07:55

Bővebben...Ez egy szabadságharcos nép, csak a szabadság rendjében érzi magát jól - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök Sopronpusztán, a páneurópai piknik huszonötödik évfordulóján, az esemény helyszínén rendezett beszélgetésen.

Bővebben...
 
Követendő magatartási szabályok a tömegrendezvényen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 12:19

Bővebben...Az augusztus 20-i rendezvény teljes időtartama alatt kérjük figyelje a rendezvényszervező, rendezvénybiztosító cégek szakembereinek, illetve a helyszíneken tartózkodó rendvédelmi szervek munkatársainak hangosbeszélőn, szóban leadott utasításait.

Bővebben...
 
Közlemény: A múlt és a jövő között lehet választani Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 10:31

Bővebben...A Csepeli Kórház bezárását, több száz ferencvárosi roma titokban történt Csepelre költöztetését, teljes családja jól fizető önkormányzati munkakörökben való elhelyezését, a csepeli rendelőintézet és mentőállomás szakmailag katasztrofális átépítését és ezalatt mintegy 17 millió forint jutalom felvételét tudja felmutatni politikai hozományként Horváth Gyula, aki hétfőn hivatalosan is a balliberális pártok csepeli polgármester-jelöltje lett. Nyilvánvaló, hogy nem alkalmasság vagy szakmai felkészültség, iskolázottság alapján döntöttek a jelöltekről: Csepelt a Demokratikus Koalíció kapta az osztozkodás során, melynek ő volt a helyi elnöke. Így lett polgármesterjelölt, és ez meg is látszik.

Bővebben...
 
Megújul Szigetszentmiklós térségének közösségi közlekedése Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 18. hétfő, 21:52

Bővebben...Teljesen megújul Szigetszentmiklós térségének tömegközlekedése 2014. augusztus 23-ától (szombattól). Az újításoknak köszönhetően bővülnek a közösségi közlekedés által nyújtott szolgáltatások, melyek jelentős részét mostantól a Budapesti Közlekedési Központ biztosítja a Fővárosi Önkormányzat közlekedésszervezőjeként.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

3. oldal / 479