2015. augusztus 27., csütörtök
Ma 2015. augusztus 27., csütörtök, Gáspár napja van. Holnap Ágoston napja lesz.
Rágalmakra és hazugságokra reagált a csepeli polgármester Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 13. csütörtök, 15:09

Bővebben...2015. augusztus 2-án súlyos betegség után elhunyt Borbély Lénárd csepeli polgármester édesapja. Ez néhány politikusnak feldobott labda lett arra, hogy részvétnyilvánítás helyett súlyos vádakkal támadják a polgármestert.

Augusztus 12-én a Demokratikus Koalícióhoz kötődő Nyugati Fény elnevezést viselő blog hazugságoktól és rágalmaktól hemzsegő cikket jelentetett meg a polgármester édesapjának temetéséről. Ezért az alábbiakban közöljük Borbély Lénárd polgármester nyílt levelét és a temetési szertartáshoz kapcsolódó szerződéseket, számlákat egyaránt. 

Bővebben...
 
Továbbra is indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 13. csütörtök, 07:52

A szmogriadó tájékoztatási fokozatát azért kellett 2015. augusztus 6-án, csütörtökön elrendelni, mivel a fővárosi levegő ózonszintje (O3) a főváros négy mérőpontján, legalább 3 egymást követő órában meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket (180 µg/m3).

Bővebben...
 
Informatikai fejlesztések a csepeli óvodákban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 12. szerda, 15:22

Bővebben...Ünnepélyes keretek között nyújtotta át Morovik Attila alpolgármester a csepeli óvodáknak azokat az új informatikai eszközöket, melyekre a szervezeti átalakítások kapcsán tett ígéretet az önkormányzat. Minden intézmény a kérésének megfelelően kap új számítógépet, monitort, nyomtatót, és egyéb informatikai eszközöket összesen több millió forint értékben. A rendezvény házigazdája Hierholczné Faragó Tünde, a Csepeli Egyesített Óvoda intézményvezetője volt.

Bővebben...
 
Vakáció – gyerekek szabadságon? Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 12. szerda, 10:56

Bővebben...Néhány hét van hátra a nyári szünidőből – a legtöbb gyereket ilyenkor ijedten döbben rá, hogy már alig van idő elolvasni a kötelező olvasmányokat, és megoldani a vakáció idejére kirótt temérdek matekpéldát. Közben a szülőkben felmerül a kérdés, hogy vajon szükség van-e arra, hogy a gyerekek – legyen szó akár alsó tagozatos, akár gimnazista korúakról – tanuljanak a nyári szünetben.

Bővebben...
 
Tematikus foglalkozások kicsiknek és nagyoknak a 33. héten Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 12. szerda, 10:42

Bővebben...Programsorozat a csepeli Játszóházban

A KMOP-5.1.1/B-12-k-2012-0004 azonosító számú, „Csepel déli lakóközpont szociális célú rehabilitációja” elnevezésű projekt keretében, a Játszóházban zajló ingyenes foglalkozásokra várjuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket. A foglalkozások 2015. május végétől egészen 2015. szeptember végéig tartanak.

Helyszín: Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út 88-92. szám alatti Játszóház, földszinti helyiségek (a volt II. Rákóczi Iskola, bejárat a Szent Imre tér felől).

Mit kínálunk, milyen feltételekkel?

Bővebben...
 
Veszélyes vérszívók Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 11. kedd, 08:46

Bővebben...A kullancsok által leggyakrabban terjesztett betegség a Lyme-kór, mely hosszabb távon bőr és idegrendszeri szövődményekkel jár.A fertőzöttség influenzaszerű tünetekkel, magas lázzal, ízületi fájdalmakkal, torokfájással és kimerültséggel jár, minden esetben köhögés nélkül. A csípést követően piros, jellegzetesen gyűrű alakban egyre nagyobbodó bőrelváltozás jelentkezik.

Bővebben...
 
Gyászában támadják hazugságokkal a csepeli polgármestert Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 13. csütörtök, 09:43

Bővebben...A Demokratikus Koalícióhoz kötődő “Nyugati Fény” című blogoldalon támadták meg az édesapját gyászoló Borbély Lénárdot. A polgármestert azzal vádolják, hogy közpénzből tartotta múlt héten pénteken az augusztus 2-án elhunyt édesapja halotti torát. A legdurvább az, hogy akik a cikkhez az információkat nagy valószínűséggel eljuttatták, tudták, hogy állításaik hazugságok. Ábel Attila alpolgármester hozzászólt a cikkhez és cáfolta a vádakat, mire a hozzászólását kitörölték. A blog Facebook-oldalán szintén törölték az alpolgármester hozzászólását, miután leírta az igazat.

Bővebben...
 
Gyász: A Csepeli Kézilabda Sportegyesület közleménye Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 12. szerda, 16:18

Bővebben...A Csepeli Kézilabda Sportegyesület megrendüléssel és mély fájdalommal tudatja, hogy a hétvégén közlekedési balesetben elhunyt fiatal játékosa, Matusz Zsófia és Édesanyja.

A fiatal, tehetséges kislány több poszton is bevethető volt. Nagyobb szerepet az Országos Serdülő Bajnokságban, valamint az Országos gyermekbajnokságban kapott, de idén, az NB I ifjúsági bajnokságban is bemutatkozhatott volna… az NB I kapuját kopogtatta.

Bővebben...
 
II. Csepeli Lecsófesztivál Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 12. szerda, 14:07

Bővebben...II. Csepeli Lecsófesztivál augusztus 29-én a Nagy Imre ÁMK előtt. Szeretettel várjuk Önöket 10 órától!

Az esemény fővédnöke: Németh Szilárd országgyűlési képviselő

Védnök: Borbély Lénárd, Csepel polgármestere

 

Programok:

- lecsófőző verseny

- gyermekprogramok 

- Dolly Roll-koncert (18 órakor)

 
Karbantartási munkálatok a Posztógyár utcai tanuszodában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 12. szerda, 10:45

Bővebben...A Csepeli Városgazda tájékoztatása szerint karbantartási munkálatok miatt 2015. augusztus 17. és 29. között a tanuszoda zárva tart.

A Posztógyár utcai tanuszoda szeptembertől ismét a megszokott rend szerint tart nyitva.

Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük.

 
Az eddigi leghosszabb hőségriadó: a következő napokban sem lesz enyhülés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 11. kedd, 14:01

Bővebben...Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban is folytatódik az országos kánikula. A napi középhőmérséklet szinte mindenütt 25 fok felett, sokfelé 27-29 fok körül alakul. Ezért az országos tisztifőorvos, figyelembe véve az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását, a korábban kiadott harmadfokú hőségriadót 2015. augusztus 16. (vasárnap) 24.00 óráig meghosszabbítja.

Bővebben...
 
Még a nagy melegben is vigyázzunk értékeinkre! - Bűnmegelőzési felhívás Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 10. hétfő, 11:32

Bővebben...Sajnos még a nagy meleg sem tartja vissza a besurranó tolvajokat, sőt, kihasználják időjárás által nyújtott lehetőségeket, melynek során szinte percek alatt nagyobb összegekkel károsíthatják meg az ingatlanok tulajdonosait.

Fokozottabban oda kell figyelnünk otthonainkra, mivel az időjárás miatt sokan szeretik napközben, sőt éjszakára is nyitva hagyni az ingatlanok ablakait, teraszajtóit, vagy akár a bejárati ajtókat, ami azonban nagyban megkönnyíti, elősegíti a betörők, besurranók dolgát.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

3. oldal / 589