2014. október 23., csütörtök
Ma 2014. október 23., csütörtök, Gyöngyi napja van. Holnap Salamon napja lesz.
Éremgyűjtésbe kezdtek a csepeli fiatalok Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 18. szombat, 10:58

Bővebben...Október elején külföldön és itthon is komoly versenyeken bizonyítottak a fiatal csepeli öttusázók. A szlovákiai Besztercebányán rendezték az olimpiai reménységek versenyét, Érden pedig a háromtusa országos bajnokságot, ahonnan sok éremmel tétek haza a Csepeli ÖVE versenyzői.

Bővebben...
 
Angyalok-Bohócok...álmaim - kiállítás Nagy Imre ÁMK galériájában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 18. szombat, 10:43

Bővebben...Csollák Mihály festőművész kiállítása Angyal-Bohócok…álmaim címmel látható az intézmény galériájában. „Édesanyámmal a gyakori cirkuszlátogatás, karácsony előtt a mozgó kirakatok felfedezése, a soroksári nagybúcsúk, festészetem megalapozóivá váltak, amelyhez kapcsolódott a bohócfigurák gyűjtésének szenvedélye. Édesapám versei pedig még több gondolatiságot és inspirációt adtak alkotói szemléletem kialakításához” – írja a művész.

Bővebben...
 
Orbán: Kutatás-fejlesztésre épülő iparágakba kell egyre inkább befektetni Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 17. péntek, 14:16

Bővebben...A magyar emberek jól teljesítettek az elmúlt években, mindenki szeretne ilyen munkaerővel dolgozni és olyan biztonságos és kiszámítható helyen befektetni, mint amilyen Magyarország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Milánóban a közmédiának nyilatkozva.

A kormányfő az Ázsia-Európa Találkozó (ASEM) kétnapos tanácskozásán nyilatkozott, amely 53 állam vezetőinek részvételével pénteken ér véget.

Bővebben...
 
Kistarcsán készül az új mentőautó Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 16. csütörtök, 13:46

Bővebben...Megérkezett az új mentőautó a múlt héten a Profile kistarcsai mentőautó-gyártó üzemébe. A csepeli eset-rohamkocsi MA 06-28 rendszámmal közlekedik majd az utakon.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, az önkormányzat 28,2 millió forintért vásárolt mentőgépjárművet a kerületi lakosoknak, melyet az Országos Mentőszolgálat kizárólag a Csepeli Mentőállomáson helyez üzembe.

Bővebben...
 
Németh Szilárd az EchoTV műsorán Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 16. csütörtök, 11:13

Tisztelt Csepeliek!

 

Németh Szilárd, Csepel országgyűlési képviselője, a Fidesz választókerületi elnöke az EchoTV Napi aktuális című műsorának vendége volt. A felvétel megtekinthető ide kattintva.

 
A hónap műhelye - versenyben a Csepeli Halker-KiralyTeam Kick-Box Akadémia Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 14. kedd, 09:45

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

A Csepeli Halker-KiralyTeam Kick-Box Akadémia bekerült az esélyesek közé "A hónap műhelye" szavazáson. ITT TUDNAK RÁJUK SZAVAZNI.

Háttér:

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdetjük – a 2014-es esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el.A közönségszavazás győztes szakosztálya – a fődíj nyertesének kilététől függetlenül – 100.000 forintos Decathlon sportszervásárlási utalványban részesül.

Bővebben...
 
Németh Szilárd leköszönő polgármester beiktatási ünnepségen elhangzott beszéde Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 18. szombat, 10:51

Bővebben...Tisztelt Polgármester úr, tisztelt Képviselő hölgyek és urak, kedves Csepeliek! Tisztelt Ünneplő Közösség!

A vasárnapi önkormányzati és nemzetiségi választáson az egész ország, a nemzet fővárosa és mi, csepeliek is győztünk! Az áprilisi és a májusi kétharmadok után meglett az októberi is. A Fidesz Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt most is óriási fölénnyel győzött. Csepelen Borbély Lénárd lett a polgármester. Tíz egyéni és egy listás képviselővel megtartottuk minősített többségünket a testületben.

Gratulálok minden, megválasztott és így mandátumot nyert önkormányzati és nemzetiségi képviselőnek.

Bővebben...
 
Borbély Lénárd átvette polgármesteri megbízólevelét – beiktatás a Munkásotthonban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 17. péntek, 23:55

Bővebben...Beiktatási ünnepségen adták át Borbély Lénárd megválasztott polgármesternek, valamint az egyéni választókerületi és a nemzetiségi képviselők megbízóleveleit a Csepeli Munkásotthonban október 17-én. A 14 egyéni választókerület közül kettőben a szavazatok újraszámlálását kérték.

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, leköszönő polgármester méltatta az utódját, és biztosította a támogatásáról a közös feladatok elvégzésében. Borbély Lénárd a választási győzelmet Csepel közös sikerének nevezte. Az új képviselő-testület várhatóan két héten belül megalakul.

FOTÓGALÉRIA

Bővebben...
 
Csendélet a Csepel Galériában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 17. péntek, 08:51

Bővebben...A közelgő Magyar Festészet Napja alkalmából Csendélet címmel nyílt kiállítás a Csepel Galériában. E témában – az ötletgazda Málik Irén Ferenczy Noémi díjas textilművész nyomán – tavaly került először megrendezésre csoportos tárlat, amely mostantól biennále jelleggel folytatódik tovább. Idén több mint ötven képzőművészeti alkotást tekinthetnek meg az érdeklődők.

Bővebben...
 
Meghívó Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 15. szerda, 20:25

Tisztelt Csepeliek!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata október 17-én 16.15 órakor a Csepeli Munkásotthonban (Árpád utca 1.) tartja az új képviselő-testületi tagok beiktatási ünnepségét. Ekkor kerül sor a polgármesteri, az egyéni választókerületi és a nemzetiségi képviselők megbízóleveleinek átadására is. 

Ezt megelőzően 15.30 órától ökumenikus Istentisztelet lesz a Szent Imre téri Kisboldogasszony templomban.


Tisztelettel várjuk Önöket!

 
Bayer Zsolt: Most kezdődik Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 16. csütörtök, 10:57

Bővebben...Álláspont. Keresetlenül, elvi és elképzelt szerepemből kilépve, s ami a legnagyobb szálka sokak szemében, igenis meghatódva mondom: most kezdődik igazából minden.

Soha nem volt még ekkora felelősség a vállunkon.
Huszonöt évet vártunk erre a pillanatra.

Bővebben...
 
Borbély Lénárd polgármester az EchoTV műsorán Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 15. szerda, 20:53

Tisztelt Csepeliek!

 

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere október 15-én az EchoTV Napi aktuális című műsorának vendége volt. A felvétel megtekinthető ide kattintva.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

3. oldal / 505