2014. szeptember 16., kedd
Ma 2014. szeptember 16., kedd, Edit napja van. Holnap Zsófia napja lesz.
II. Csepeli Disznótor Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 17. csütörtök, 16:31

Bővebben...

A disznóölés és az utána következő disznótor a téli hónapok jelentős eseménye. Csepelen második alkalommal elevenedik meg a Hollandi úti Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban 2013. február 2-án 8-16 óra között a régi idők hangulatát felidéző eszem-iszom, vigadalom.


Programok:

Bővebben...
 
Lukra futottak: ők vitték haza a tízmilliókat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 30. szerda, 18:08

Azok költötték egymás jutalmazására a csepeli közpénzeket, akik a másikat éppen ezzel vádolták. Ráadásul jellemző módon pont az a politikus követeli a legjobban az elszámolást, aki a legtöbbet, 11,5 millió forintot markolt fel a fizetésén felül másfél év alatt – derült ki egy csepeli pengeváltásból. Meglepődtek?

Bővebben...
 
Közlemény: Az MSZP mindig azzal vádol, amit kormányzáskor tesz Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 30. szerda, 15:10

Több mint 100 milliót osztogatott el jutalmakra az MSZP Csepelen

Nem csitul Ron Werber MSZP-s gyűlöletkampánya Csepelen: ismételten és sokadjára érte az a hazug vád a kerület fideszes vezetését, hogy sokmilliós jutalmakat vett fel és osztogatott el az elmúlt években. Könnyű a hazugság magvait elvetni, hiszen egymás megjutalmazása valóban szokás volt Csepelen, és valóban több, mint 100 millió forintot osztogattak el így a politikusok – csakhogy ez az MSZP-s vezetés idején történt.

Bővebben...
 
Orbán: Magyarország sikertörténet Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 30. szerda, 12:59

Bővebben...A magyar gazdasági eredmények sikertörténetet jelentenek, ezért meg kell szüntetni az országgal szemben a 2004-es EU-csatlakozás óta folyamatban levő, túlzott deficit miatti eljárást - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Brüsszelben, a gazdaságpolitikai kérdésekkel foglalkozó Bruegel Intézetben elhangzott előadásában.

Bővebben...
 
Budapesten is jól ment a Csepeli DAC-nak Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 29. kedd, 20:18

Bővebben...Az atlétika versenyidény január 26-án folytatódott, mégpedig a Budapesti Atlétikai Szövetség által szervezett 2013. évi Felnőtt fedett pályás bajnoksággal, amelyben gyermek és serdülő betétszámokat is rendeztek. A csepeli atléták ismét kitettek magukért a SYMA csarnokban rendezett versenyen.

Bővebben...
 
Csepeli kettős gyilkosság: kitűzték a másodfokú tárgyalás időpontját Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 29. kedd, 15:52

Bővebben...Kitűzték a csepeli kettős gyilkosság ügyében a másodfokú tárgyalás időpontját és helyszínét – tudtuk meg a Fővárosi Ítélőtábla titkárságán. A másodfokú tárgyalást december 11-én és 12-én tartják meg nyílt ülésen a Fővárosi Ítélőtábla Markó utcai épületében. A Fővárosi Törvényszék K. Tamást, az iskola gondnokát és Deme Gábor gazdasági igazgatót tavaly júniusban életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte, de az elsőfokú ítélet ellen a vádlottak felmentésért, az ügyész súlyosbításért fellebbezett.

Bővebben...
 
Valószínű visszaélések a Magyar Energia Hivatal és a rezsicsökkentést ellenőrző munkacsoport nevével Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 31. csütörtök, 08:13

A Magyar Energia Hivatal Fogyasztóvédelmi Főosztályára és a rezsicsökkentés végrehajtását ellenőrző munkacsoportot vezető Németh Szilárd országgyűlési képviselőhöz (Fidesz) több olyan lakossági bejelentés érkezett, amelyben fogyasztók azt jelezték, hogy kedvezményes árú villamosenergia-szolgáltatást kínáló ügynökök keresték meg őket a Magyar Energia Hivatalra hivatkozva.

Bővebben...
 
A munkáltatói adómegállapítás választásának határideje: 2013. január 31. Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 30. szerda, 17:45

A magánszemély – adóbevallás benyújtása helyett – a munkáltató közreműködésével tehet eleget a 2012. évi adókötelezettségének, ha a munkáltató vállalja az adó megállapítását. Tavaly a magánszemélyek 15%-a bízta munkáltatójára bevallása elkészítését.

Bővebben...
 
Csepeli kettős gyilkosság: K. Tamás Budaörsön is bíróság elé állt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 30. szerda, 14:19

A csepeli kettős gyilkosság ügyében a fellebbviteli ügyészség elküldte az indítványát az ügyben érintett vádlottaknak és védőiknek, amelyben a Fővárosi Törvényszéken tavaly júniusban hozott elsőfokú ítélet súlyosbítását megindokolta. K. Tamás, akit a bíróság első fokon életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélt, a hírre úgy reagált, hogy továbbra is kitart a „csuklyás elkövető” verziója mellett, és másodfokon bízik a felmentő ítéletben. Közben Budaörsön is bíróság elé kellett állnia egy másik ügyben, amelyben csalással és okirat-hamisítással vádolják.

Bővebben...
 
Csepel, 2012 - 1. rész Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 30. szerda, 10:50

Bővebben...Eseményekkel teli évet zárt Csepel 2012-ben. A régen várt csatornázás, a kerékpárutak, és a gerincút elkészült szakaszainak átadása, útfelújítások, a kerület újratelepítésnek 300. évfordulójához kapcsolódó számtalan rendezvény – talán nincs is olyan település, ahol annyi minden történt az elmúlt esztendőben, mint a XXI. kerületben.

2012 legfontosabb csepeli eseményeit elevenítjük fel, két részben.

Bővebben...
 
Olimpiai hangulat a Mátyásban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 29. kedd, 18:17

Bővebben...Idén is folytatódik a tavaly decemberben útjára indított Olimpikonok Csepelen elnevezésű programsorozat. Ezúttal a Londoni ötkarikás játékok ezüstérmese Ungvári Miklós, és az olimpián hősies küzdelmet bemutató Joó Abigél látogatott el a Mátyás király Általános Iskolába.

Bővebben...
 
Újabb rezsicsökkentések jönnek Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. január 29. kedd, 15:37

További árcsökkentéseket készít elő a kormány a közszolgáltatások területén. A kabinet keddi ülésén tárgyalt a kérdésről – közölte a Kormányzati Információs Központ.

Bővebben...
 
«ElsőElőző251252253254255256257258259260KövetkezőUtolsó»

253. oldal / 489