2015. október 04., vasárnap
Ma 2015. október 04., vasárnap, Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
Szurkálás a Csepeli temetőnél Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 07. hétfő, 16:10

Megszúrtak egy férfit a Csepeli temető előtt október 6-án este 9 óra körül. A rendőröket és a mentőket a temetőnél lévő buszmegállóban várakozó emberek értesítették. A két román állampolgárságú tettest a nagy erőkkel kivonuló csepeli rendőrök rövid idő alatt elfogták, és súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítják.

Bővebben...
 
Felhívás közterületi árkok rendbetételére Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 07. hétfő, 13:23

Bővebben...Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

 

A közelmúltban történt nagy esőzések után különösen érdemes odafigyelni az árkok állapotára, hiszen a csapadékvíz zavartalan lefolyását akadályozó anyagok (kőzúzalék, sár, stb.) az elvezető rendszerbe kerülve esőzés idején komoly problémákat okozhatnak.

Bővebben...
 
Állampolgársági eskütétel Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 07. hétfő, 11:44

Bővebben...2013. október 7-én tízen kapták meg a magyar állampolgárságot Csepelen, a polgármesteri hivatal nagytanácstermében. A Himnuszt és az eskütételt követően a jelenlévők Morovik Attila alpolgármestertől egy Szent Istvánt ábrázoló dossziéban vehették át a magyar állampolgárságot igazoló kártyát. Ezt követően Wass Albert Üzenet haza című versét és a Szózatot hallgatták meg a jelenlévők. 

A fotógaléria elérhető ide kattintva.

Bővebben...
 
Tudják, kik késeltek az Erdőalja utcában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 06. vasárnap, 15:32

A rendőrség már tudja, kik voltak azok, akik megkéseltek két férfit egy szóváltást követően az Erdőalja úton található szórakozóhelyen október 5-én reggel. A tettesek a bűncselekmény után elmenekültek a helyszínről, s jelenleg szökésben vannak. A csepeli rendőrök forró nyomon üldözik az elkövetőket.

Bővebben...
 
Az aradi vértanúkra emlékeztek Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 06. vasárnap, 12:04

Bővebben...Az aradi vértanúkra emlékeztek Csepelen október 6-án a Millennium évében állított emléktáblánál. A Himnusz elhangzása után Arató Réka emlékező beszédében kitért a világosi fegyverletételt követő véres leszámolásra és a tizenhárom tábornok kivégzésére. Műsorukban a Nagy Imre ÁMK Általános Iskola diákjai - Körömi Gábor vezetésével - felidézték a hős tábornokok életét - különösen utolsó két napjukat.

Bővebben...
 
Késelés az Erdőalja utcában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 05. szombat, 18:04

Két férfit szállítottak kórházba szúrt sebekkel szombat reggel, miután két társaság összeverekedett az Erdőalja utcában található szórakozóhelyen. A megkéselt emberek állapota súlyos. A csepeli rendőrök forró nyomon keresik az elkövetőket.

Bővebben...
 
Ebösszeírás - felhívás a csepeli kutyatulajdonosok felé kötelező adatszolgáltatásra Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 01. kedd, 09:45

Bővebben...Tisztelt Kutyatartók, Kutyatulajdonosok!

 

Tájékoztatjuk a csepeli kutyatulajdonosokat, kutyatartókat, hogy törvényi kötelezettségének eleget téve Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 2013. évben ebösszeírást végez.

Az ebösszeírás célja a jogszabályban előírt ebrendészeti feladatok ellátása, és a veszettség elleni járványvédelmi megelőzés. A kerületi önkormányzat nem tervezi Csepel területén ebrendészeti hozzájárulás ún. ebadó bevezetését.

Bővebben...
 
Erdőalja utcai késelés: egy gyanúsított már őrizetben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 07. hétfő, 15:01

A rendőrség egy férfit őrizetbe vett, egy másikat kihallgatott és szabadlábon védekezhet az Erdőalja utcai szombati késelés ügyében. A támadókkal egy társaságban lévő feltételezhető bűntársakat még keresik. A bűncselekmény október 5-én történt a reggeli órákban, miután két társaság összeszólalkozott egy szórakozóhelyen. Két embert megszúrtak, akiket súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Bővebben...
 
Egyházi élet: Zsidó ünnepek Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 07. hétfő, 08:40

A nyár végi, több mint hatvan napig tartó ünnepsorozat a zsidó év legmagasztosabb időszaka. A zsidó hagyomány egyrészt Mózes második Sináj hegyi tartózkodására emlékezik. Emellett emlékezünk a világ, és benne az ember, Ádám megteremtésére is, aki célja és lényege a teremtésnek.

Bővebben...
 
Ifjúsági fesztivál a Csepel Plazánál Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 06. vasárnap, 12:24

Bővebben...A Csepel Plaza parkolójában rendezték meg a Csepeli Ifjúsági Fesztivál október 5-én, amelyen a szabadidős programok mellett szakmai előadásokat is meghallgathattak az érdeklődők, valamint ezen a napon került átadásra Csepel Ifjúsági Szolgáltató Központja a Csepel Plazában.

A fotógaléria elérhető ide kattintva.

Bővebben...
 
A Királyerdei Nyugdíjas Klub is ünnepelt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 05. szombat, 22:11
Bővebben...

A Királyerdei Művelődési Ház nyugdíjas klubja október 5-én tartotta ünnepségét az Idősek Világnapja alkalmából, ahol már jóval a meghirdetett hivatalos köszöntő előtt szólt a zene és táncra perdültek a hölgyek, urak. A klubvezető, Glavanov MiklósnéKatika köszöntötte a megjelenteket és felkonferálta az első előadót, Kisfaludi Irénkét, aki Óbecsey István Szeressétek az öregeket című versét szavalta el.

Ezt követően Ábel Attila alpolgármester köszöntőjében először Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere üzenetét tolmácsolta, majd elmondta:

Bővebben...
 
Meghívó - megemlékezés az aradi vértanúk emléknapján Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 30. hétfő, 10:42

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket a 2013. október 6-án (vasárnap) 8.30 órakor tartandó megemlékezésére.

A megemlékezés helyszíne: 1213 Budapest, Aradi vértanúk útja – Szentmiklósi út kereszteződés (emléktábla)

Minden emlékezőt szeretettel hívunk és várunk!

 

Tisztelettel,

Németh Szilárd,

Csepel polgármestere,

országgyűlési képviselő

 
«ElsőElőző251252253254255256257258259260KövetkezőUtolsó»

253. oldal / 599