2014. november 26., szerda
Ma 2014. november 26., szerda, Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.
Megjelent a Csepeli Hírmondó márciusi második száma Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 28. csütörtök, 08:34

Bővebben...A tartalomból:

- Szennyvízcsatornázás: már lehet pályázni az önkormányzat rákötési támogatására. A pályázat feltételeiről részletesen olvashat lapunkban.

- 24 millió forintból újul meg az Akácfa utcai kiserdő: nyár közepére várhatóan átadják a kirándulóknak.

- Milyen változások történtek a szakorvosi rendelőben? A részletekről dr. Juhász György intézményvezetővel beszélgettünk.

Bővebben...
 
Varga Sándor képzőművész kiállítása a Munkásotthonban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 28. csütörtök, 08:22

Bővebben...Március 27-én a Csepeli Munkásotthon adott helyet Varga Sándor képzőművész kiállításának. Köszöntőjében Szegedi Péter, a Galéria 21 vezetője röviden méltatta a festőművész eddigi munkásságát, majd átadta a szót Erdei Kvasznay Éva képzőművésznek.

Bővebben...
 
Semmilyen különadó nem hárítható át a fogyasztókra - Németh Szilárd a Magyar Fórumnak adott interjút Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 27. szerda, 20:51

Bővebben..."Teljes szemléletváltást szeretnénk véghezvinni azzal, hogy a családok oldalára állunk" 

Németh Szilárd országgyűlési képviselő: "Majd a bírósághoz fordultak mind a villamosenergia-, mind a gázszolgáltatók. A gázszolgáltatóknak a bíróság első fokon igazat adott a magyar családokkal szemben. Teljesen jogos volt a miniszterelnök és a parlament többségének felháborodása. Elhatároztuk: megvédjük a rezsicsökkentést, a családokat.

Bővebben...
 
Forgalmi változások a húsvéti ünnep környékén Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 27. szerda, 16:04

Bővebben...A húsvéti ünnep, a tavaszi tanítási szünet és a nyári időszámításra való áttérés miatt számos változásra kell számítani Budapesten a tömegközlekedésben.

Tavaszi szünet

A tavaszi tanítási szünet 2013. március 28-ától, csütörtöktől április 2-áig, keddig tart. Az iskolaszünet miatt megváltozó utazási igények miatt ebben az időszakban a BKK járatai a tanítási szünet idején érvényes menetrend szerint közlekednek. Az utolsó tanítási napi menetrendi nap március 27., szerda lesz, a szünet utáni első tanítási nap pedig április 3., szerda lesz.

Bővebben...
 
"Minden magyar háztartásban érvényesülni fog a rezsicsökkentés" Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 27. szerda, 15:06

Bővebben...Minden magyar háztartásban érvényesülni fog a rezsicsökkentés, a nyugdíjasotthonokban, a társasházakban és a szövetkezeti lakásokban is – jelentette ki Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján. A Fidesz rezsicsökkentésért felelős munkacsoportjának a vezetője szólt arról is, ahol jelenleg ennek akadálya van, ott törvénymódosítást fog kezdeményezni.

Bővebben...
 
Hitoktatás az általános iskolában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 27. szerda, 14:44

Tisztelt Szülők!

Mint már bizonyára értesültek róla, 2013. szeptember 1-jétől az iskolákban heti 1 órában kötelező tantárgy lesz a hitoktatás (a szülők által választott egyház képviselői tartják) vagy a hit-és erkölcstanoktatás (az iskolák erre előzetesen továbbképzésen felkészített pedagógusai tartják.)

Bővebben...
 
Csepeli kettős gyilkosság - K. Tamás titkos vallomása a tragédiáról Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 28. csütörtök, 08:26

Bővebben...A csepeli kettős gyilkosság egyik legtalányosabb kérdése, hogy mi volt K. Tamás indoka a brutális emberölésre. Mi késztette arra, hogy – az elsőfokú ítélet megállapítása szerint – hidegvérrel megöljön két embert, miközben sem haragban nem állt az áldozatokkal, sem anyagi haszonnal nem járt számára a bűncselekmény elkövetése? Miért válhatott „hóhérrá” fél órára, noha környezete barátságos embernek ismerte? A titok megfejtése nem könnyű, de a bírósági zárt tárgyalásokon elhangzott és eddig nem közölt vallomásai között meglepő mondatokat találtunk a jegyzőkönyvben: K. Tamás egy-egy mondat, félmondat erejéig elszólta magát…

Bővebben...
 
Rezsicsökkentés: Németh Szilárd az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 28. csütörtök, 08:12

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, a rezsicsökkentés végrehajtását ellenőrző munkacsoport vezetője Kálmán Olga vendége volt március 27-én. A felvétel megtekinthető ide kattintva.

 
Kép, hang, színház, film Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 27. szerda, 20:13

Bővebben...A Színházi Világnap apropóján rendezett képzőművészeti kiállítást a NEBULART Diákgaléria. A csepeli általános iskolások pályaműveiből összeállított Kép és hang című tárlatot március 27-én, 15 órakor adták át a Kölcsey Ferenc Általános Iskolában található kiállítási térben.

Bővebben...
 
Közlemény az óvodai felvételekről Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 27. szerda, 15:55

Az óvoda a gyermek három éves korától a tankötelezettség kezdetéig nevelő intézmény. A nemzeti köznevelésről szóló törvény szerint az óvodába a gyermek harmadik életévének betöltése után vehető fel. Az óvoda felveheti azt a gyermeket is, aki a harmadik életévét a felvételtől számított fél éven belül betölti, feltéve, hogy minden a kerületben lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező hároméves és annál idősebb gyermek óvodai felvételi kérelme teljesíthető. Az óvodai körzetlista letölthető innen.

Bővebben...
 
Rezsicsökkentés: "Példátlan siker a 150 ezer aláírás" Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 27. szerda, 14:50

Bővebben...Fidesz-KDNP rezsicsökkentés védelmében indított aláírásgyűjtésén egy hét alatt összegyűlt 150 ezer aláírás azt mutatja, hogy a magyar emberek bíznak a rezsicsökkentésben, együttműködnek a kabinettel és a kormánypártokkal abban, hogy megvédjük a rezsicsökkentést - jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Bővebben...
 
Közönségsikert arattak a paralimpikonok a Szárcsában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 27. szerda, 13:48

Bővebben...A téliesre fordult időjárás sem jelentett akadályt abban, hogy az Olimpikon Csepelen című programsorozat újabb meghívottai látogassanak el a kerület egyik iskolájába. Dani Gyöngyi ötszörös paralimpiai ezüstérmes vívót és a csepeli Sas Sándor atlétát a Szárcsa iskolában látták vendégül.

Bővebben...
 
«ElsőElőző251252253254255256257258259260KövetkezőUtolsó»

253. oldal / 516