2014. október 30., csütörtök
Ma 2014. október 30., csütörtök, Alfonz napja van. Holnap Farkas napja lesz.
A csepeliek is méltó módon búcsúztatták az FTC csarnokát Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 12. kedd, 20:19

Bővebben...Az év második serdülő rangsorversenyével, az Atomhajó-kupával búcsúztatták az FTC Dr. Papp László birkózócsarnokát. Az Üllői úton megjelent birkózópalánták közt mindkét csepeli birkózó csapat képviseltette magát.

Bővebben...
 
Meghívó: március 15-ei megemlékezés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 08. péntek, 12:27

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Szeretettel meghívjuk Önt és családját Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzatának március 15-ei megemlékezésére.


A megemlékezés ideje: 2013. március 15.
A megemlékezés helyszínei:

  • 7:30 Görgey tér, Petőfi szobor - koszorúzás
  • 8:45 Királyerdei Művelődési Ház - ünnepi műsor
  • 9:25 Csepel Szolgálatáért díjak átadása
  • 9:40 Állampolgársági eskütétel

A rendezvényen beszédet mond: Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

 
Rezsicsökkentés: Németh Szilárd a HírTV Rájátszás című műsorában és a Ma Reggelben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 12. kedd, 12:58

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, a rezsicsökkentés végrehajtását ellenőrző munkacsoport vezetője március 11-én a HírTV Rájátszás, március 12-én pedig az M1 Ma Reggel című műsorának vendége volt. A felvételek megtekinthetők az időpontokra kattintva.


 
Megszavazták: biztonságban a rezsicsökkentés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 12. kedd, 11:27

A parlament kedden törvényben tiltotta meg, hogy az energiaszolgáltatók áraikba beszámítsák a rájuk kivetett tranzakciós díjat, külön jövedelemadót, illetve a közművezetékek után fizetendő adót.

Az erről szóló kormányzati előterjesztést kedden kivételes sürgős eljárásban, 264 igen szavazattal, 5 nem ellenében és 13 tartózkodás mellett fogadta el az Országgyűlés. 

Bővebben...
 
BIRSE: Székesfehérvári röplabda ezüst Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 12. kedd, 11:05

Bővebben...Székesfehérvárott egy mini tornán szerepelt sikeresen a csepeli Börcsök Ifjúsági Röplabda Sport Egyesület csapata. Az utánpótlás egyesület színvonalas tornán szerezte meg a második helyet.

A hatcsapatos fiú tornán remek mérkőzéseket láthatott a közönség, ahol végül a Kaposvár I. számú csapata diadalmaskodott.

Bővebben...
 
Társasházak: szigorú ellenőrzések Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 12. kedd, 08:56

Több millió forint kár érhette a csepeli közvagyont, mivel a társasházak közös képviselőinek egy része a tulajdonos önkormányzat, illetve a vagyonkezelő Csevak ellenőrzésének hiánya miatt lényegében azt tehette az elmúlt 16-18 évben, amit akart – közölte Pákozdi József, a csepeli képviselő-testület pénzügyi bizottságának elnöke. Több közös képviselő esetében még a sikkasztás gyanúja is felmerült: ellenük magánszemélyek feljelentést tettek. Pákozdi Józsefet kérdeztük.

Bővebben...
 
Két csepeli újonc a birkózó Európa-bajnokságon Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 12. kedd, 19:14

Bővebben...Huszonegy fős csapattal utazik a grúziai birkózó Európa-bajnokságra a magyar válogatott, amelyben hét újonc is helyet kapott a magyar szövetség elnökségének döntése értelmében. A Csepeli BC két tehetsége, Szmik Attila és Lukács Norbert is az utazó keret tagja.

Bővebben...
 
Tisztelet a bátraknak - Megemlékezések az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 12. kedd, 13:12

Bővebben...2013. március 15-én 11 órakor kezdődik a nemzeti díszünnepség a Múzeumkertben. Köszöntőt mond Tarlós István főpolgármester. Ünnepi beszédet mond Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke. A beszédek után a Pénzügyőr Zenekar, a Nemzeti Lovas Díszegység és a Központi Katonazenekar felvezetésével ünnepi menet indul a budai Várba, ahol több helyszínen kirakodóvásár, zenés és kulturális programok várják a látogatókat.

Részletes program: http://marcius15.kormany.hu/
 
Orbán: A kkv-k is átválthatnák forintra devizahiteleiket Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 12. kedd, 12:55

Bővebben...Az idei év első felében olyan pénzügyi programokat kell kialakítani, amelyek lehetővé teszik, hogy a kis- és középvállalkozások (kkv) elfogadható feltételek mellett átválthassák korábbi devizahitelüket forintkölcsönre - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Gazdasági évnyitó című rendezvényén. A kormányfő a feladattal Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert bízta meg. Orbán Viktor szerint szerint kulcskérdés, hogy a kamatszint Magyarországon alacsonyabb legyen.

Bővebben...
 
Rogán: Megvédjük a családokat és a rezsicsökkentést Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 12. kedd, 11:24

Bővebben...Jóval erősebb védelmet fog kapni a rezsicsökkentés, ha az energiahivatal megkapja azokat a jogköröket, amelyekről az országgyűlés csütörtökön szavazni fog – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Rogán Antal a parlament rendkívüli összehívása kapcsán.

Bővebben...
 
Közmeghallgatást tart a Fővárosi Önkormányzat a szelektív hulladékgyűjtés új rendszeréről Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 12. kedd, 09:35

Bővebben...Budapest Főváros Közgyűlése 2013. március 26-án (kedden) 12:00 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Fővárosi Önkormányzat Közgyűlési termében (Budapest V., Városház utca 9-11. I. emelet), az alábbi témában: A települési hulladék elkülönített gyűjtésének Budapesten történő bevezetése.

Az állampolgárok előzetes kérdéseiket a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában (V., Bárczi I. u. 1-3.) lévő urnában helyezhetik el, vagy elektronikus úton juttathatják el az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, március 22. (péntek) 14.00 óráig.

 
Megvan a közös nyelv - Külföldi vendégek a Jedlikben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. március 11. hétfő, 20:26

Bővebben...Két napra érkezett Csepelre az a hat, Norvégiában tanuló fiatal, akik a Segítség Köve Alapítvány közreműködésével ismerkedhettek meg a Jedlik Ányos Gimnázium tanulóival. A norvég, lengyel, német, cseh és brazil fiatalok 3 hetet töltenek Magyarországon, kerületünkbe március 11-én, egy sülysápi látogatást követően érkeztek.

Bővebben...
 
«ElsőElőző251252253254255256257258259260KövetkezőUtolsó»

253. oldal / 508