2014. december 22., hétfő
Ma 2014. december 22., hétfő, Zénó napja van. Holnap Viktória napja lesz.
Ismét verseny a csepeli strandon Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 23. kedd, 10:07

Bővebben...A Csepeli Öttusa és Vizi- Sport Egyesület rendezi meg idén a két- és háromtusa ifjúsági Magyar Kupa III. fordulóját. Április 27-én már reggel 8 órakor elindul a verseny a Csepeli Strandfürdő területén úszásban, futásban és kombinált számban.

Bővebben...
 
Rezsicsökkentés: Németh Szilárd napirend előtti felszólalása és Fónagy János válasza a parlamentben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 23. kedd, 07:29

2013. április 22-én Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, a rezsicsökkentés végrehajtását ellenőrző munkacsoport vezetője napirend előtt kért szót a házelnöktől. A felszólalást és Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkárának viszontválaszát megtekinthetik ide kattintva.

Németh Szilárd a napokban a HírTV Versus című műsorában is látható volt. A felvétel elérhető ide kattintva.


 
Eminens diákból lett alezredes Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 23. kedd, 05:39

Bővebben...Az egész úgy kezdődött, hogy jó eszű kisdiákként sorra megnyerte az iskolai KRESZ-versenyeket, majd kerületi és budapesti első lett, az országos bajnokságon pedig ötödik helyen végzett. Ebből még nem következik törvényszerűen, hogy valaki rendőr legyen, de jelzi a közlekedésrendészet iránti fogékonyságot, a szabályok és a rend tiszteletét. Végül tehát egyáltalán nem meglepő, hogy Szilágyi Sándor rendőr lett, aki jelenleg a csepeli rendőrkapitányság alezredeseként a rendészeti osztályt vezeti, s számos korábbi elismerése után a Csepel Szolgálatáért kitüntetést is megkapta március 15-én.

Bővebben...
 
Tovább folytatódik a rezsicsökkentés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 22. hétfő, 13:01

Bővebben...A ránk nehezedő külső és belső nyomás ellenére folytatjuk a rezsicsökkentést – jelentette be Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn Németh Szilárddal közösen tartott sajtótájékoztatóján. A rezsicsökkentés ellenőrzésért felelős munkacsoport vezetője kiemelte: erkölcsi kötelességünknek tettünk eleget, hiszen az emberek elvárják, hogy Magyarországon a magyar parlament az ő érdekükben hozzon döntéseket.

Bővebben...
 
A rezsicsökkentés egybeesik a társadalom érdekeivel Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 22. hétfő, 11:25

A rezsicsökkentés folytatása a társadalom legszélesebb csoportjainak érdekeivel találkozik - hangsúlyozta Fónagy János államtitkár a köztévé Ma reggel című műsorában.

Bővebben...
 
Lesz, ahol a 10 százalékot is meghaladhatja a díjcsökkenés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 22. hétfő, 09:45

Egyes településeken 10 százaléknál is nagyobb mértékben csökkenhet a szemétdíj júliustól. A fogyasztóvédelmi bizottság a tavaly áprilisi árakat venné alapul az újabb rezsicsökkentésnél.

Akár 20 százalékkal is csökkenhet a kéményseprés díja – a Magyar Nemzet információi szerint ezt javasolja majd a hétfői frakcióülésen a Fidesz képviselőcsoportja. A parlament délután szavaz azokról a törvénymódosításokról amelyek tartalmazzák a júliustól érvényes víz- és szemétdíjcsökkentést.

Bővebben...
 
Élesedett a magyar Google Street View Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 23. kedd, 09:12

Bővebben...Hosszas jogi huzavona után végre élesedett a magyar Street View, amellyel a hazai nyelvre állított Google-fiókkal rendelkező felhasználók Utcakép néven találkozhatnak.

Végre a magyar felhasználók is láthatják közvetlen környezetüket a Street View szolgáltatásban, amely ma reggel óta hazai képeket is tartalmaz. A régióban Magyarországon (Németh Szilárd javaslata nyomán - a szerk.) az utolsók között élesedett a Street View, amelynek indulását hosszas jogi huzavona előzte meg.

Bővebben...
 
A tavaly áprilisi árakhoz igazodhat a szemétszállítási díjak csökkentése Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 23. kedd, 06:39

A tavaly áprilisi árakhoz igazodhat a szemétszállítási díjak 2013. július 1-jétől esedékes csökkentése. A képviselők emellett döntöttek az önkényuralmi jelképek használatáról, valamint arról is, hogy többen vehetik majd igénybe az eszközkezelő segítségét.

Bővebben...
 
Csepelről Párizsba? Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 23. kedd, 05:26

Bővebben...Az év első három hónapjában remekeltek az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola tanulói. A Szabadkán rendezett nemzetközi klarinét-, fuvola- és szaxofon versenyen, a VI. regionális zongoraversenyen, a saját rendezésű jazzversenyen és az országos gitár- és szaxofonversenyen az első három hely valamelyikét szerezték meg. Különösen egy fiatalember, Klacsák Balázs kápráztatta el a zsűrik tagjait, hiszen több versenyen is az első helyet érdemelte ki teljesítményével.

Bővebben...
 
Rezsicsökkentés: aláírásgyűjtő pontok Csepelen április 22-28. között Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 22. hétfő, 12:20

Tisztelt Csepeli Polgárok!

Április 22-28. között Budapest XXI. kerületében az alábbi helyeken és időpontokban tudják aláírni az ívet a rezsicsökkentés támogatása mellett:

- hétköznap 14 és 19 óra között: Fidesz-KDNP frakcióiroda  
- hétköznap 16 és 18 óra között: Boráros tér – H7-es hév végállomása
- szombaton 7 és 11 óra között: Csepeli Piac

 
A Föld napja: virágot ültettek a diákok Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 22. hétfő, 10:18

Bővebben...

A Föld napján begóniát és bársonyvirágot ültettek a kerületi diákok az önkormányzat munkatársaival a Karácsony Sándor utcában. A gömbkőris fákat körülvevő dézsákba a Karácsony Sándor Általános Iskola tanulóinak a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. palántákat szállító munkatársai segítettek telepíteni az egynyári virágokat. A közös virágültetésen Morovik Attila alpolgármester és Tóth János tankerületi igazgató is részt vett.

Bővebben...
 
„A csepeli gyárváros fejlesztési stratégiája” - társadalmi egyeztetés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 22. hétfő, 09:39

Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

A „Csepel – Árpád földje, a magyar ipar bölcsője” jelmondathoz híven Németh Szilárd polgármester a „A csepeli gyárváros fejlesztési stratégiája” című tanulmányról társadalmi egyeztetést kezdeményez Önökkel, csepeliekkel.

Bővebben...
 
«ElsőElőző251252253254255256257258259260KövetkezőUtolsó»

253. oldal / 528