2015. augusztus 30., vasárnap
Ma 2015. augusztus 30., vasárnap, Rózsa napja van. Holnap Erika és Bella napja lesz.
Németh Szilárd Józsefvárosban tartott fórumot a rezsicsökkentésről Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 19. csütörtök, 13:01

Bővebben...Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, a rezsicsökkentés végrehajtását ellenőrző munkacsoport vezetője 2013. szeptember 18-án a józsefvárosi Polgárok Házában tartott előadást. Az esemény házigazdái dr. Kocsis Máté országgyűlési képviselő, VIII. kerületi polgármester, dr. Bácskai János országgyűlési képviselő, IX. kerületi polgármester és dr. Vas Imre országgyűlési képviselők voltak.

Bővebben...
 
Ugratók a domb aljánál Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 19. csütörtök, 11:34

Bővebben...Augusztus 20-án nem csak az államalapításról emlékeztek meg Csepelen a Daru-dombon és annak környékén. A kerékpárosok is egy új, speciális ügyességi pályával gazdagodtak, amit a csepeli önkormányzat és a Csepeli Városgazda Nonprofit Zrt. segítségével hoztak létre a Ráckevei-soroksári Duna-ág és a Dunadűlő út közötti zöld területen. A pályát – melyet Németh Szilárd polgármester adott át – azonnal birtokba is vettek bringások, és látványos show-elemekkel tarkított bemutatóval örvendeztették meg az érdeklődőket.

Králik Dani a kivitelezés szakmai részéért felelős Lapát Works fantázianevű csoport tagja mesélt a részletekről lapunknak.


Bővebben...
 
Dupla annyi pénz jut szociálisan kiosztható tűzifára Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 19. csütörtök, 08:05

Bővebben...Kétszer annyi pénz áll majd rendelkezésre szociálisan kiosztható tűzifára, mint a tavalyi évben – tudta meg a Hír TV. Az ehhez szükséges belügyminisztériumi rendeletet már a jövő héten aláírhatja Pintér Sándor.

Bővebben...
 
Rablással gyanúsítják - videóval Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 18. szerda, 16:08

Bővebben...Rablás bűntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányságon egy 20 éves budapesti férfi ellen, aki négy, eddig még ismeretlen társával 2013. augusztus 26-án 16 óra körüli időben egy csepeli bevásárló központ parkolójában késsel megfenyegetett egy férfit, majd autója átadását követelte tőle. A sértett a fenyegetés hatására a követelésnek eleget tett és átadta gépkocsiját K. Attilának és egyik társának, akik az autóval elhajtottak.

Videó

Bővebben...
 
Meghívó - Kállai Nagy Krisztina kiállítása Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 18. szerda, 09:15

Bővebben...Kedves csepeliek!

 

A Nagy Imre Általános Művelődési Központ Galériája tisztelettel meghívja Önöket Kállai Nagy Krisztina grafikus, illusztrátor gyermekkönyv illusztrációiból nyíló kiállítására.
Időpont: 2013. szeptember 20-a 15 óra

Helyszín: Simon Bolivár sétány 4-8.
A kiállítást megnyitja: Körömi Gábor, a Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatóhelyettese

Vendég: Gryllus Vilmos zenész, előadóművész

 
Itthon vagy, Magyarország szeretlek! Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 18. szerda, 08:05

Folyamatosan töltik fel az emberek az itthonvagy.hu oldalra, hogy miért szeretik a településüket és milyen értékekkel rendelkezik lakóhelyük. Készülnek az önkormányzatok és a közmédia is.

Az Itthon vagy, Magyarország Szeretlek! hétvége ötletét a közmédia egyik legsikeresebb játéka adta. Rengeteg néző kérte ugyanis, hogy vigyék ki a játékot a stúdióból.

Bővebben...
 
Az önkormányzat célja, hogy visszaszerezze az adófizetők pénzét Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 19. csütörtök, 12:21

Hosszú és vontatott rendőrségi és jogi procedúrák után szeptember 24-én, reggel 8:30 perckor a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróságon Takács Krisztián MSZP-s képviselő büntetőperével végre megkezdődnek azok a bírósági perek, amelyeket a Fidesz-KDNP 2010 áprilisa óta, valamint a csepeli önkormányzat 2010 októbere óta tett feljelentései alapján indítanak. Az ügyészség által sikkasztással vádolt Takács Krisztián MSZP-s képviselő jövő keddi tárgyalásán az önkormányzat ügyvédei sértetti képviseletet fognak ellátni, és a jövőben is mindent megtesznek azért, hogy a csepeli adófizetőknek okozott, jogilag is alátámasztható károkat az utolsó fillérig visszafizessék a károkozók.

Bővebben...
 
Megjelent a Csepeli Hírmondó szeptemberi második száma Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 19. csütörtök, 08:20

Bővebben...A tartalomból:

- Az önkormányzat felújítja a Szent István úti háziorvosi rendelőt. A tervek szerint jövő év elején átadásra kerülő intézmény Királyerdő egészségügyi centrumaként működik majd.

- Rekonstrukciós munkák folynak a tanuszodában is, ahol - többek között - kicserélik a medencetérben található fűtőtesteket, statikailag megerősítik a medence falát. Várható nyitás: október közepén.

Bővebben...
 
"Súlyos" bravúrok, ezúttal Miskolcról Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 18. szerda, 22:57

Bővebben...A miskolci Nemzetközi Kereskedelmi Központban (ITC irodaház) rendezték meg szeptember 15-én az I. -hazai rendezésű- Szlovák-Magyar Fekvenyomó Versenyt. A Fitness 2000 klub csepeli sportolói Borsodban is nagyot domborítottak.

Bővebben...
 
Hírbehozzuk - vita a rezsicsökkentésről Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 18. szerda, 10:44

Vita a rezsicsökkentésről az EchoTV műsorán. Az igazságosabb és nagyobb árcsökkentés mellett érvel az MSZP - a párt azt mondja, nem érthető, mire ez a nagy felhajtás. Az ellenzéki párt szerint a Fidesz "lopott áruval házal", és nincs gazdasági alapja a tervezett intézkedéseknek. A kormánypárt (Németh Szilárd) szerint szükséges a rezsicsökkentés negyedik felvonása, és megvan hozzá az alap is. A műsor felvétele elérhető ide kattintva: 1. rész, 2. rész.

Bővebben...
 
A rezsicsökkentés szabadságunk szimbóluma Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 18. szerda, 08:44

Bővebben...Teltház előtt tartott "Rezsicsökkentés 2013" címmel fórumot a Millenárison Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Rogán Antal. A Fidesz frakcióvezetője előadásában azt hangsúlyozta, hogy a rezsicsökkentés egy szimbólum, a múlt hibáinak korrigálása, egyszersmind annak a jelképe, hogy nem mondhatják meg kívülről, hogy mit csináljunk. Ugyanitt a nemzetgazdasági tárca vezetője arról beszélt: kiderült, nem az emberek, csak a hatalom érdekli a baloldalt, de még ezt is „bohózatba illő műsorral adják elő”.

Bővebben...
 
A Fidesz nem hagyja sorsára a Pető Intézetet Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 18. szerda, 08:03

Bővebben...A Gyurcsány-Bajnai-kormánnyal ellentétben a Fidesz nem hagyja sorsára a mozgáskorlátozott gyermekekfejlesztésével foglalkozó Pető Intézetet - szögezi le közleményében a Fidesz Sajtóiroda Szabó Tímea sajtótájékoztatójára reagálva.

Bővebben...
 
«ElsőElőző251252253254255256257258259260KövetkezőUtolsó»

253. oldal / 590