2014. október 02., csütörtök
Ma 2014. október 02., csütörtök, Petra napja van. Holnap Helga napja lesz.
Orbán: A gazdaság fejlődését kell ösztönözni 2013-ban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 15. péntek, 09:20

Bővebben...A vita eldőlt, Magyarország az IMF nélkül is meg tud állni a lábán - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnököt a Kossuth rádió reggeli műsorában.

Összességében helytállt Magyarország az uniós költségvetési ciklusról szóló tárgyalásokon. Az elmúlt két évben olyan változásokat hajtottunk végre, amelyekkel megalapoztuk a bizalmat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Bővebben...
 
Grappling: hét csepeli arany a Gordius Inox Kupán Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 14. csütörtök, 23:40

Bővebben...A birkózás mellett annak „testvérsportágában” a Grapplingben is születtek szép csepeli sikerek február második hétvégéjén. A Csepeli BC sportolói ezúttal Nagysápon gyűjtöttek be 7 elsőséget.

Bővebben...
 
Birkózás: a kadet korosztályban is jól ment a csepelieknek Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 14. csütörtök, 22:40

Bővebben...Nagyszerű körülmények között, négy szőnyegen rendezték meg a 2013-as esztendő első kadet rangsorversenyét a Vasas SC nemrégiben átadott vadonatúj edzőtermében. A népes mezőnyben mindkét csepeli klub versenyzői értékes helyezéseket szereztek.

Bővebben...
 
Rendelettervezetek társadalmi véleményezése Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 14. csütörtök, 18:50

Tisztelt Csepeli Polgárok!

Az alábbi oldalon találhatják a 2013. február 28-i képviselő-testületi ülés egyes rendelettervezeteit, melyeket társadalmi véleményezésre bocsátunk.

Várjuk észrevételeiket, javaslataikat!

 
Megjelent a Csepeli Hírmondó februári első száma Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 14. csütörtök, 09:00

A tartalomból:

- Csatornázás: ki és mennyi támogatást kaphat a házi rákötések munkálataira? Az önkormányzat szociális alapon akár teljes egészében finanszírozhatja a szennyvízcsatornára való csatlakozást. Részletek az újságban.

- Vita a jutalmakról: kinek kell visszafizetni? Vélemények.

- „Mindig tanító néni akartam lenni.” Debre Istvánné cigánypedagógussal, a Kovács Zoltán Alapítványi Óvoda alapítójával beszélgettünk, aki szerint jó szóval, megfelelő környezettel, türelemmel sok mindent meg lehet oldani.

- Hogyan osztották el a Szent Erzsébet Jótékonysági Bálon összegyűlt 1 millió forintot? Erről kérdeztük Kispál Györgyöt, a Csepel Lelkészi Kör elnökét.

Bővebben...
 
Aggódó olimpikonok látogattak Csepelre Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 13. szerda, 15:09

Bővebben...A NOB végrehajtó bizottságának február 12-én kiadott javaslata száműzné a birkózást a 2020-as olimpiai játékokról. A sportkedvelők számára megdöbbentő hír másnapján a londoni olimpián szerepelt szabadfogású birkózó csapat tett látogatást a Karácsony Sándor Általános Iskolában.

Bővebben...
 
Csepelen a Szolidaritás: kormányváltásra készülnek Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 15. péntek, 08:57

Bővebben...A Magyar Szolidaritás Mozgalom, amely az Együtt 2014 Mozgalom egyik szervezete, kormányváltásra készül 2014-ben – hangzott el azon a lakossági fórumon, amelyet a Szolidaritás tartott a csepeli Munkásotthonban február 14-én. A fórumon mintegy húsz-huszonöt ember vett részt, köztük a korábbi MSZP-s önkormányzati vezetés valamint az SZDSZ több képviselője.

Bővebben...
 
Szmik Attila diadalmaskodott szabadfogásban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 14. csütörtök, 23:04

Bővebben...A szabadfogású felnőtt birkózók is a Vasas újdonsült csarnokában vágtak neki a 2013-as versenyszezonnak. Február 10-én összesen 69 versenyző mérlegelt a viadalra, ahol csepeli aranyérem is született.

Bővebben...
 
Mi leszel, ha nagy leszel? Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 14. csütörtök, 19:44

A mai rohanó világban felmerül a kérdés, hogy azok az oktatási cégek, amelyek szakképzéssel foglalkoznak, eleget tudnak-e tenni a kor követelményinek? S vajon, melyek a legnépszerűbb szakmák manapság? Mit tanul szívesen a fiatal, és mire jelentkezik a felnőtt? Többek között erről is szót ejtettünk Sepsi Zsigmonddal, Csepel legrégebbi oktatási központjának vezérigazgatójával, aki rövid történeti áttekintéssel kezdi a beszélgetést.

Bővebben...
 
Világválogatott szakértett Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 14. csütörtök, 10:47

Bővebben...Az egykori világválogatott labdarúgó, Détári Lajos vendégeskedett kerületünkben február 13-án, ahol az egyik nyilvános helyen vetített labdarúgó Bajnokok Ligája közvetítés szakkommentálását vállalta el.

Bővebben...
 
A Kolonics szülők kapták meg az elismerést Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 13. szerda, 19:33

Bővebben...A 2009-ben alapított Kolonics György Sport Érdemérem megújult formában ismét gazdára talált. Az első elismerést Ludasi Róbert, a kenukirály mestere, míg a tavaly újjáalapított relikviát ezúttal a Kolonics szülők kapták meg, február 13-án.

Bővebben...
 
Az idén is meghirdeti munkahelyteremtő pályázatát az NGM Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. február 13. szerda, 14:38

Bővebben...A korábbi évekhez hasonlóan az idén is meghirdeti a munkahelyteremtő beruházásokhoz kapcsolódó pályázatát a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), amely azt várja, hogy a támogatásoknak köszönhetően 5200 új munkahely jön létre a mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknál - jelentette be Czomba Sándor, az NGM foglalkoztatáspolitikai államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Bővebben...
 
«ElsőElőző251252253254255256257258259260KövetkezőUtolsó»

253. oldal / 496