2014. október 21., kedd
Ma 2014. október 21., kedd, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.
Orbán: folytatódik a rezsicsökkentés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 22:41

Várhatóan a jövő év első negyedévében jön létre az első magyar közszolgáltató társaság, amely a lehető legolcsóbban biztosítja majd a rezsiszolgáltatásokat - mondta a kormányfő a Salgótarjáni Városi Televíziónak csütörtökön adott interjúban.

Bővebben...
 
A fővárosiak életében is meghatározó a rezsicsökkentés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 15:25

Bővebben...A rezsicsökkentés politikája a fővárosban élők számára is jelentős megtakarításokat eredményezett – hangzott el Németh Szilárd csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa hangsúlyozta, a rezsicsökkentés a fővárosban élő emberek számára is kedvező volt. Felidézte, 2002 és 2010 között a villamosenergia ára a kétszeresére nőtt, az elmúlt két évben viszont több mint a negyedével mérséklődtek az árak; 50 forintról 38 forintra csökkentek a költségek.

Bővebben...
 
Rendkívüli képviselő-testületi ülés október 10-én Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 14:49

Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete  2014. október 10-én (pénteken) 17.00 órai kezdettel rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melynek helyszíne a polgármesteri hivatal nagytanácsterme (122 Budapest, Szent Imre tér 10.)

 
Megrendezték a II. Továbbtanulási börzét Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 13:29

Bővebben...

Szerdán fejeződött be az idén második alkalommal megrendezett Továbbtanulási börze, ahol a középfokú oktatási intézmények mutatták be az általuk kínált pályaválasztási lehetőségeket. A kétnapos eseményen összesen 15 csepeli és közeli kerületek gimnáziumai, szakközépiskolái és szakiskolái adtak tájékoztatást a meghívott célközönségnek, a 7. és 8. osztályos tanulóknak.

Bővebben...
 
Orbán: bebizonyítottuk, pénzügyi fegyelem mellett is lehetséges munkahelyteremtés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 02:12

Bővebben...Magyarország bebizonyította, hogy a költségvetési fegyelem fenntartása és államadósság-csökkentés mellett is lehet munkahelyeket teremteni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Milánóban, a foglalkoztatásról szóló EU-csúcs előtt a közmédiának adott nyilatkozatában.

Bővebben...
 
Emléktábla hirdeti Csepel Kapuját Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 01:52

Bővebben...Emléktáblát avattak a Kossuth Lajos utca és az Ady Endre út sarkán 2014. október 7-én, amely a sikeresen zárult Csepel Kapuja szociális célú városrehabilitációs programot hirdeti. A lakóépületek felújításának köszönhetően több mint 800 család otthona vált energiatakarékosabbá és korszerűbbé.  Az emléktáblákat Németh Szilárd országgyűlési képviselő, polgármester és Borbély Lénárd alpolgármester közösen avatta fel. Az eseményen jelen volt Kontúr Pál országgyűlési képviselő.

Bővebben...
 
Új szabadtéri sporteszközöket adtak át Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 22:20

Bővebben...

Újabb szabadtéri sporteszközöket adtak át a Krizantém utca (garázssor vége) melletti füves területen október 9-én. A street workout (utcai edzés) kedvelői húzódzkodást, tolódzkodást és fekvőtámaszt, valamint ezek variációit próbálhatják ki a köztéri fitnesz eszközökön.

Az átadón készült képekből összeállított fotógaléria elérhető ide kattintva.

Bővebben...
 
Közlemény - Csepeli út forgalomkorlátozása Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 08. szerda, 11:04

Tisztelt Csepeli Lakótársak!

Tisztelt Csepeli és Agglomerációs Autósok!

 

Évek óta, reggelente óriási autós forgalom ömlik kerületünkre, első sorban az agglomerációból (Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Halásztelek, Lakihegy) érkezők részéről, akik Csepelen keresztül mennek a belső kerületek felé, vagy Csepel központját használják P+R parkolónak.

Az itt élők számára mára elviseletlenné vált ez a forgalom, és az ezzel járó a mindennapos bűz, zaj, rezgés, dugók, balesetek a Csepeli úton, az Orion, a Szabadság és az Arany János utcákban. De rengeteg panaszos, segélykérő levelet kaptunk az Erdősor, az Akácfa és a Krizantém utcákból és a Puli, Cirmos, Csikó, Nyuszi sétányokról. A probléma mind a kertes házakban, mind a lakótelepeken élőket érinti.

Bővebben...
 
Elhunyt Badari Tibor Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 14:07

Bővebben...Hosszan tartó súlyos betegség után csütörtökön elhunyt Badari Tibor, kétszeres Európa-bajnok ökölvívó. A Mátészalkán született, 66 éves sportember haláláról, aki hónapok óta rákbetegséggel küzdött a sportági szakszövetség adott tájékoztatást.

Bővebben...
 
Megjelent a Csepeli Hírmondó októberi második száma Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 10:41

A tartalomból:

- Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentették be a kerület életében nagy változást hozó eseményt: a kormány döntése alapján olimpiai evezős- és kajak-kenu pálya építése kezdődhet meg Csepelen. Az építkezés 2018-ra be is fejeződhet. Sportolók véleményét is megkérdeztük.

- Nagy dolgokat tervezünk Csepelen, és meg is tudjuk valósítani, amit elterveztünk – nyilatkozta lapunknak Borbély Lénárd alpolgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, aki ezúttal családjáról is beszél.

- Alig egy hete adták át a Kossuth Lajos utcai nyugdíjasklubot, de a házban már jó néhány telt házas program lezajlott. Helyszíni beszámoló, részletes októberi program a lapban.

Bővebben...
 
Felállították a tornasátrat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 01:59

Bővebben...Idén is a szülők, a gyerekek, a Mátyás Király Általános Iskola dolgozói és a Csepeli Városgazda Zrt. munkatársai közös munkájával állították fel a tornasátrat október 4-én. Több éve tartanak itt a tanulóknak testnevelés órákat, fociedzéseket és különböző iskolai rendezvényeket.

Bővebben...
 
Új lendület a csepeli sportnak - Csaknem egymilliárd forinttal nő az önkormányzati vagyon is Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 08. szerda, 14:39

Bővebben...

Új lendületet vehet Csepel sportélete, miután a képviselő-testület elfogadta azt a megállapodás-tervezetet, amely a csepeli önkormányzat és a Csepel SC Alapítvány között jött lére. Ennek értelmében a Csepel SC több ingatlanát ingyen átadja az önkormányzat tulajdonába, de jelentős sportfejlesztéseket vállalnak a Csepel SC-n belül is – egyebek mellett erről döntött a képviselő-testület rendkívüli ülésén október 6-án.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

4. oldal / 503