2014. augusztus 29., péntek
Ma 2014. augusztus 29., péntek, Beatrix és Erna napja van. Holnap Rózsa napja lesz.
Szeptembertől újabb rezsicsökkentési előírás lép hatályba Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 21. csütörtök, 13:24

Bővebben...A múlt év őszihez képest 5,7 százalékkal kevesebb összeg szerepelhet szeptembertől a villanyszámlán - a rezsicsökkentésről februárban hozott törvénynek ez az előírása szeptember 1-jén lép hatályba.

A jogszabály úgy fogalmaz, hogy a szolgáltató által a lakosságnak kibocsátott számlában - az augusztus 31-ét követő időszakban igénybe vett villamos energiáért - fizetendő összeg nem haladhatja meg a 2013. november 1-jén alkalmazott díjak 94,3 százalékát.

Bővebben...
 
Riasztás: megérkezett az ősz Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 21. csütörtök, 09:06

Bővebben...Riasztás és figyelmeztető előrejelzés van érvényben Magyarország területén csütörtök éjfélig: hidegfront és masszív csapadékzónája vonul ma át az országon, melynek során területi átlagban is jelentős, 10-20 mm eső hullhat le.

Bővebben...
 
Erdő Péter: ragaszkodnunk kell az igazság és a szeretet értékeihez Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 20:01

Bővebben...Az igazság és a szeretet értékeiről, a megbocsátás és az újrakezdés kegyelméről beszélt Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek szerdán Budapesten, a Szent István-napi szentmise elején elmondott bevezetőjében.

Bővebben...
 
Áder: Érdekeinket magunknak kell képviselnünk Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 10:14

Bővebben...A Himnusz hangjaira, katonai tiszteletadás mellett, szakadó esőben felvonták Magyarország nemzeti lobogóját a Parlament előtti Kossuth Lajos téren szerda reggel, az augusztus 20-i állami ünnepen.

A központi ünnepi rendezvények nyitóeseményén részt vett Áder János köztársasági elnök, Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a kormány több tagja, köztük Hende Csaba honvédelmi miniszter, valamint közéleti személyiségek, a diplomáciai testület tagjai és katonai attasék. A lobogó felvonása után a honvédtisztjelöltek letették katonai esküjüket.

Bővebben...
 
A meteorológusok figyelmeztetnek: itt lehet heves eső Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 07:49

Bővebben...Az Országos Meteorológiai Szolgálat 14 megyére adott ki elsőfokú figyelmeztető előrejelzést, melyben heves zivatar, illetve felhőszakadás lehetőségét jelzik. Az előrejelzés szerint délután az Északi-középhegység vidékén és az Észak-Alföldi régióban a zivatarok mellé kísérőjelenségként felhőszakadás társulhat, és egy-egy helyen átmenetileg viharos szél és jégeső is előfordulhat.

Bővebben...
 
Orbán Viktor: Szabadságharcos nép vagyunk Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 07:55

Bővebben...Ez egy szabadságharcos nép, csak a szabadság rendjében érzi magát jól - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök Sopronpusztán, a páneurópai piknik huszonötödik évfordulóján, az esemény helyszínén rendezett beszélgetésen.

Bővebben...
 
Szent István és az új kenyér ünnepe Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 21. csütörtök, 12:39

Bővebben...Államalapító Szent Istvánt, az új kenyeret és a magyar tradíciókat ünnepelte a kerület augusztus 20-án a Daru-domnbnál, aminél jobb helyszínt keresve sem találhattak volna a szervezők: a mesterséges domb tetejéről Álmos, Árpád és István király figyelte az ünneplő tömeget.

További képek elérhetők ide kattintva.

Bővebben...
 
Szent István napja Csepelen - fotógaléria Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 21. csütörtök, 08:48

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

Az augusztus 20-ai rendezvényen készült több száz fotó elérhető ide kattintva.

Bővebben...
 
Kertész és Rubik átvette a legmagasabb kitüntetést Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 13:28

Bővebben...Rubik Ernő feltalálót és Kertész Imre írót a Magyar Szent István Renddel tüntette ki Áder János köztársasági elnök augusztus 20-án, az állami ünnepen a legfőbb közjogi méltóságok jelenlétében a Sándor-palotában.

Bővebben...
 
Egész napos családi program Csepelen, a Daru-dombon Szent István napján Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. július 25. péntek, 11:40

Bővebben...Kedves csepeliek!

 

2014. augusztus 20-án egész napos családi programokkal várunk mindenkit a Daru-dombra. Este tűzijátékkal készülünk és vendégünk az R-GO.

Programok:

10:00 A csodaszarvas meséje – az Aranyszamár Bábszínház előadása

11:00 „A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!”- szaru-ín íj bemutató

11:30 Honfoglalók fegyverei

12:30 A Regélő Fehér Táltos Dobcsapat műsora

13:30 Ünnepi kenyérszentelés

Bővebben...
 
Döntetlennel kezdett a CSEP-GÓL FC Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 08:08

Bővebben...Új év, új osztály. A labdarúgó BLSZ III. bajnoka, a csepeli CSEP-GÓL FC, amely Budapesten elsőként szerezte meg az aranyérmet, a hétvégén döntetlennel kezdte meg a szereplését a BLSZ II. osztályban. Az 1. fordulóban, a Papír pályán rendezett mérkőzésen az ESMTK II. csapata szerzett vezetést még az első félidőben. Aztán, ha nehezen is, de Horváth Géza góljával összejött az egyenlítés a 93. percben.

Bővebben...
 
Általános iskolások táboroztak Sarkadon Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 14:35

Bővebben...24 éve indult először csepeli általános iskolásokkal nyári tábor a békés megyei Sarkad városába. Azóta egy év sem maradt ki. Így az idén is sok-sok diák töltött felhőtlen napokat a Mátyás Király Általános Iskolából és a Karácsony Sándor Általános Iskolából a Viharsarokban.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

4. oldal / 481