2014. december 19., péntek
Ma 2014. december 19., péntek, Viola napja van. Holnap Teofil napja lesz.
Ingyenes közösségi programok Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 11. csütörtök, 14:23

Színes szabadidős programok a Csepel Kapuja programban

A Csepel Kapuja szociális célú városrehabilitációs program az épület- és közterület-felújítások mellett magában foglalta ingyenes, szociális és közösségfejlesztő programok megvalósítását is. A projektnek köszönhetően 45 millió forint pályázati összeg vált elérhetővé, melyre nonprofit szervezetek, nonprofit gazdasági társaságok pályázhattak. A mini-projektek nagy része már megvalósult, de az év végéig még számos ingyenes programon, rendezvényen vehetnek részt a csepeliek.

Bővebben...
 
Állampolgársági eskütétel - kismamát honosított az alpolgármester Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 11. csütörtök, 10:22

Bővebben...2014. december 11-én a várandós kismama, Mátyás Zsuzsánna kapta meg a magyar állampolgárságot Csepelen, a polgármesteri hivatal nagytanácstermében. Zsuzsánna a Himnuszt és az eskütételt követően Morovik Attila alpolgármestertől, Borbély Lénárd polgármester általános helyettesétől egy Szent Istvánt ábrázoló dossziéban vehette át a magyar állampolgárságot igazoló kártyát és az önkormányzat ajándékát, melyhez az alkalomhoz illően kivételesen egy babacsomag is járt.

Bővebben...
 
Szakszervezeti nyugdíjasokat köszöntöttek Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 11. csütörtök, 08:06

Bővebben...A kerületben élő nyugdíjasokat köszöntötte a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) csepeli testülete és nyugdíjas alapszervezete a Munkásotthonban december 10-én. A megjelent idősekhez Papp Imre, az alapszervezet titkára intézett köszöntő szavakat, majd Varga Sándorné pénzügyi referens szólt a közösséget érintő eseményekről. Ábel Attila alpolgármester az önkormányzat által elvégzett munkákról és a nyugdíjasokat érintő újdonságokról beszélt.

Bővebben...
 
Simon-ügy - Ténymegállapító vizsgálatot indít a nemzetbiztonság bizottság Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 16:41

Bővebben...Ténymegállapító vizsgálatot indít az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága a Simon-üggyel kapcsolatban.

Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke a testület ülése után az MTI-nek elmondta: a bizottság zárt ülésén meghallgatták azt az összefoglaló jelentést, amelyet az Alkotmányvédelmi Hivatal készített a volt MSZP-s politikus büntetőügyének nemzetbiztonsági vonatkozásairól.

Bővebben...
 
Csütörtöktől ismét várja a látogatókat a Csepeli Fürdő Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 14:55

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

A Csepeli Fürdőben a vasárnap bekövetkezett műszaki hiba kijavítása megtörtént, december 11-én, csütörtökön reggel 6 órától ismét várjuk Önöket!

 

Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!

Ünnepi nyitva tartásunkról és adventi bérletakciónkról bővebben itt olvashat.

 
Hajsza - képekkel, videóval: A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 10:20

Bővebben...A borsodi rendőrök képfelvételek alapján a miskolci pénzintézeti fegyveres rablás elkövetőjének azonosításához kérik a nyilvánosság segítségét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 05000/611/2014. bűnügyi számon, fegyveres rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Bővebben...
 
Egész éves munkájára gyűjt az Ökumenikus Segélyszervezet Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 11. csütörtök, 11:35

Bővebben...A közmédia Jónak lenni jó! kampányának kedvezményezettje idén az Ökumenikus Segélyszervezet, amely adventkor egész éves munkájára gyűjt.

Az adományokból egyrészt növelni szeretné azoknak a számát, akiknek segíthet kitörni reménytelen élethelyzetükből, másrészt javítani akarja intézményeiben a körülményeket - mondta Lehel László, a szervezet elnök-igazgatója.

Bővebben...
 
Ügyességi sorverseny alsó tagozatosoknak Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 11. csütörtök, 09:05

Bővebben...Az óvodások után egy héttel az alsó tagozatosok mérkőztek meg egymással a Nagy Imre ÁMK tornacsarnokában. Az év utolsó, általános iskolák közötti viadalának tétje a budapesti döntőbe kerülés volt.

Bővebben...
 
Sokan kíváncsiak a Tejút utcai bunkermúzeumra Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 17:02

Bővebben...Csepelen jelenleg is 219 óvóhely és 400 megerősített pince található, amelyeket még a rendszerváltás előtti évtizedekben építettek háború esetére, de ma már java részük elhanyagolt állapotban van – tudtuk meg a Tejút utca 12. szám alatt lévő bunkermúzeum bejárásán december 10-én. Az eseményen részt vett Ábel Attila alpolgármester, valamint azoknak a kerületeknek a polgárvédelmi vezetői, akik különféle tárgyakat, kellékeket ajándékoztak a csepeli létesítmény számára.

Bővebben...
 
Javul a közbiztonság – folytatódik a polgármesteri program végrehajtása Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 16:22

Bővebben...Borbély Lénárd megtartotta választási ígéretét, a képviselő-testület pedig elfogadta a polgármester javaslatát arról, hogy a csepeli önkormányzat és a BRFK közti megállapodást meghosszabbítsák. Az új együttműködést 2014. december 1-jétől 2016. április 30-ig kötik meg a felek. A közbiztonság növelésére az önkormányzat 178.500.000 Ft-ot fordít az együttműködés időtartama alatt.

Bővebben...
 
Megújult a természettudományos tantárgyak oktatása Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 14:41

Bővebben...Végéhez ért az Öveges-projekt a Jedlik Ányos Gimnáziumban


2014 decemberéig 11 csepeli iskola több mint 1000 diákja és közel 50 pedagógusa vehette birtokba a 303,25 millió forintos, európai uniós támogatással megvalósuló program részeként létrehozott természettudományos laboratóriumot. A korszerű laborban a csepeli diákok immár a legmodernebb kísérleti, mérési és informatikai eszközök segítségével, játékos és interaktív módon sajátíthatják el a természettudományos ismereteket.

Bővebben...
 
M E G H Í V Ó Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 08:57

Tisztelt Csepeli Polgárok!


A Csepeli Román Önkormányzat Testülete tisztelettel meghívja Önöket a 2014. december 12-én (péntek) 13 órai kezdettel tartandó közmeghallgatására és testületi ülésére.

Helyszín: 1214 Budapest, Hengerész u. 6. 

Program: 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

4. oldal / 527