2014. szeptember 17., szerda
Ma 2014. szeptember 17., szerda, Zsófia napja van. Holnap Diána napja lesz.
ÉRTESÍTÉS ÜZEMSZÜNETRŐL - téliesítés a Csepeli Fürdőben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 09. kedd, 12:03

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

A Csepeli Fürdő 2014. évi téliesítése megkezdődik, ezért 2014. szeptember 14-én üzemzáráskor előreláthatólag két hétre bezár.

Tervezett nyitás: 2014. szeptember 29.

Bérlettel rendelkező vendégeink természetesen a fennmaradó alkalmakat a nyitás után 2 hétig felhasználhatják.

 
Megkezdődött Szenteczky János rágalmazási pere Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 09. kedd, 11:12

Kedden délelőtt megkezdődött Szenteczky János vádlott, a csepeli MSZP-elnökének és fővárosi alelnökének rágalmazási pere. A politikus második a balliberális pártok csepeli kompenzációs listáján. Hűtlen kezelés vádjával illetve annak gyanúja miatt több más bírósági eljárás vagy nyomozás is folyik ellene. Amennyiben a baloldal nyerni tud ősszel Csepelen, a kerület pénzügyeit felügyelő alpolgármesterré választhatják.

Bővebben...
 
Jutalom a Csepel Örökség-díjas fúvószenekar tagjainak Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 09. kedd, 08:45

Bővebben...Szeptember 8-án hatvankét zenész vehetett át jutalmat Németh Szilárd országgyűlési képviselőtől, Csepel polgármesterétől, aki megköszönte a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar eddigi tevékenységét. Németh Virág, a zenekar tagja, a polgármester lánya nem kívánta átvenni a jutalmat, felajánlotta az őt illető összeget, mellyel egy jövőbeni közös programhoz járul hozzá.

Bővebben...
 
Önkormányzat 2014 - Lejárt a jelöltállítási határidő, sokan az utolsó órákig gyűjtöttek ajánlásokat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 16:22

Hétfő délután négy órakor lejárt az ajánlásgyűjtési és jelöltállítási határidő az októberi önkormányzati választásra. A jelöltek közül sokan az utolsó órákban adták le ajánlóíveiket a helyi választási bizottságoknál.

A választáson csak azok indulhatnak polgármester- vagy képviselőjelöltként, akiknek eddig az időpontig sikerült összegyűjteniük a jegyzők által korábban településenként meghatározott számú ajánlást az ajánlóíveken, leadták azokat a választási bizottságnál és a testületek az ajánlások ellenőrzése után a jelöltet hivatalosan nyilvántartásba vették.

Bővebben...
 
Sajtóközlemény: Csepelen képzik a jövő természettudósait Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 14:40

1100 kerületi diák tanulhat a Jedlik Ányos Gimnázium új, korszerű laboratóriumában

11 csepeli iskola 1100 diákja és közel 50 pedagógusa használhatja a Jedlik Ányos Gimnáziumban a mai napon átadott, 21. századi technológiával felszerelt komplex laboratóriumot. A 303,25 millió forint uniós támogatásból megvalósuló projekt keretein belül megépített korszerű laborban a legmodernebb kísérleti, mérési és informatikai eszközök segítik a természettudományok játékos, interaktív elsajátítását. A beruházás fontos előrelépést jelent a csepeli diákok hatékony felkészítésében, továbbtanulási esélyeik növelésében is.

Bővebben...
 
Meghívó - koszorúzás Teller Ede halálának 11. évfordulóján Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 05. péntek, 12:09

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket Teller Ede szobrának megkoszorúzására, melyet a világhírű  fizikus halála 11. évfordulója alkalmából tartunk.

Időpont: 2014. szeptember 9., 10:00 óra

Helyszín: Teller Ede szobor - Teller Ede út, Csepel

 
Koszorúzás Teller Ede halálának 11. évfordulóján Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 09. kedd, 11:43

Bővebben...Néma főhajtással emlékeztek meg szeptember 9-én Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzatának elöljárói a tizenegy éve elhunyt világhírű tudósról.

Teller Ede szobránál Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármester, valamint dr. Szeles Gábor jegyző helyezte el a megemlékezés koszorúját.

Bővebben...
 
Felhívás az őszi cserjeültetési programban való részvételre Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 09. kedd, 09:21

Bővebben...Tisztelt Csepeliek!


A tavaszi ”Virágos Csepelért” felhívás folytatásaként az önkormányzat meghirdeti az ”Őszi cserjeültetési” programját!

Az önkormányzat évről évre igyekszik növelni a virágos felületek számát, és törekszik a zöldterületek fejlesztésére és egyre magasabb színvonalú fenntartására.

Bővebben...
 
Kövér László: minden önkormányzati választás az országos politika erőpróbája is Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 20:58

Bővebben...Minden önkormányzati választáson az országos politikai erők is megméretnek, befolyásolják a helyi eredményeket, hiszen visszatükröződnek azok a választói vélemények, amelyeket az emberek egyik vagy másik pártról kialakítottak - mondta az Országgyűlés elnöke hétfőn a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúron a Fidesz-KDNP lakossági fóruma előtti sajtótájékoztatón.

Bővebben...
 
Korszerű laboratóriumot adtak át a Jedlikben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 15:11

Bővebben...A legmodernebb technológiával felszerelt természettudományos laboratóriumot adtak át a Jedlik Ányos Gimnáziumban szeptember 8-án. A több mint 300 millió forintos projekt az Európai Unió finanszírozásával jött létre. A laboratórium mintegy 1100 csepeli diák korszerű természettudományos oktatását teszi lehetővé. Az eseményen részt vett Németh Szilárd polgármester, országgyűlési képviselő, Borbély Lénárd és Morovik Attila alpolgármesterek, Tóth János tankerület igazgató és Bese Benő, a Jedlik Ányos Gimnázium igazgatója.

Bővebben...
 
Rendkívüli képviselő-testületi ülés szeptember 10-én Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 13:59

Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 10-én (szerda) 7.00 órai kezdettel rendkívüli ülést tart, melynek helyszíne a polgármesteri hivatal nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10., földszint 5.).

A meghívó elérhető ide kattintva.

 
Állampolgársági eskütétel Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 09:58

Bővebben...2014. szeptember 8-án huszonketten kapták meg a magyar állampolgárságot Csepelen, a polgármesteri hivatal nagytanácstermében. A Himnuszt és az eskütételt követően a jelenlévők Borbély Lénárd alpolgármestertől egy Szent Istvánt ábrázoló dossziéban vehették át a magyar állampolgárságot igazoló kártyát. Ezt követően Wass Albert Üzenet haza című versét és a Szózatot hallgatták meg a jelenlévők.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

4. oldal / 489