2014. december 20., szombat
Ma 2014. december 20., szombat, Teofil napja van. Holnap Tamás napja lesz.
Simon-ügy - Ténymegállapító vizsgálatot indít a nemzetbiztonság bizottság Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 16:41

Bővebben...Ténymegállapító vizsgálatot indít az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága a Simon-üggyel kapcsolatban.

Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke a testület ülése után az MTI-nek elmondta: a bizottság zárt ülésén meghallgatták azt az összefoglaló jelentést, amelyet az Alkotmányvédelmi Hivatal készített a volt MSZP-s politikus büntetőügyének nemzetbiztonsági vonatkozásairól.

Bővebben...
 
Csütörtöktől ismét várja a látogatókat a Csepeli Fürdő Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 14:55

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

A Csepeli Fürdőben a vasárnap bekövetkezett műszaki hiba kijavítása megtörtént, december 11-én, csütörtökön reggel 6 órától ismét várjuk Önöket!

 

Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!

Ünnepi nyitva tartásunkról és adventi bérletakciónkról bővebben itt olvashat.

 
Hajsza - képekkel, videóval: A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 10:20

Bővebben...A borsodi rendőrök képfelvételek alapján a miskolci pénzintézeti fegyveres rablás elkövetőjének azonosításához kérik a nyilvánosság segítségét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 05000/611/2014. bűnügyi számon, fegyveres rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Bővebben...
 
Ünnepeljünk gondtalanul Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 08:31

Bővebben...Hogyan előzhetjük meg a lakástüzet az advent, majd a karácsony ideje alatt?

A legszebb ünnep napjaiban sem szabad megfeledkeznünk a ránk leselkedő veszélyekről, elsősorban a gyertya szép, de veszélyes lángjáról. Az elmúlt évtizedek során sajnos nem múlt el olyan ünnep, hogy a fővárosi tűzoltók ne vonultak volna karácsonyi gyertya okozta lakástűzhöz. Ezek a tragikus események arra figyelmeztetnek bennünket, hogy csak kellő körültekintéssel, odafigyeléssel szabad a gyertyákat a fán elhelyeznünk és meggyújtanunk.

Bővebben...
 
Felekezeti egyházak szerveztek ételosztást a rászorulóknak Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 18:51

Bővebben...Rászorulóknak osztottak meleg ételt a Rákóczi kertben december 9-én. A jótékony akciót a csepeli felekezeti egyházak szervezték a Csepeli Lelkészi Körhöz tartozó kilenc gyülekezetben összegyűlt adományokból.

A 150 főre jutó gulyáslevest és lekváros buktát a Csepeli Bölcsőde dolgozói készítették. Az ebéd mellé forró teát és szaloncukrot kaptak a három kerületi hajléktalanokat ellátó szállókról érkezők. Az ételfogyasztás előtt Krammer András diakónus tartott áhitatot.

Bővebben...
 
Műszaki hiba a Csepeli Fürdőben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 15:18

Bővebben...Tisztelt Csepeli Lakosok!

Figyelem!

Műszaki hiba - csőtörés - miatt a Csepeli Fürdő szerdán, december 10-én még nem tud kinyitni. Dolgozunk a hiba elhárításán.
Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük. A nyitásról értesítjük Önöket!

 
Javul a közbiztonság – folytatódik a polgármesteri program végrehajtása Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 16:22

Bővebben...Borbély Lénárd megtartotta választási ígéretét, a képviselő-testület pedig elfogadta a polgármester javaslatát arról, hogy a csepeli önkormányzat és a BRFK közti megállapodást meghosszabbítsák. Az új együttműködést 2014. december 1-jétől 2016. április 30-ig kötik meg a felek. A közbiztonság növelésére az önkormányzat 178.500.000 Ft-ot fordít az együttműködés időtartama alatt.

Bővebben...
 
Megújult a természettudományos tantárgyak oktatása Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 14:41

Bővebben...Végéhez ért az Öveges-projekt a Jedlik Ányos Gimnáziumban


2014 decemberéig 11 csepeli iskola több mint 1000 diákja és közel 50 pedagógusa vehette birtokba a 303,25 millió forintos, európai uniós támogatással megvalósuló program részeként létrehozott természettudományos laboratóriumot. A korszerű laborban a csepeli diákok immár a legmodernebb kísérleti, mérési és informatikai eszközök segítségével, játékos és interaktív módon sajátíthatják el a természettudományos ismereteket.

Bővebben...
 
M E G H Í V Ó Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 08:57

Tisztelt Csepeli Polgárok!


A Csepeli Román Önkormányzat Testülete tisztelettel meghívja Önöket a 2014. december 12-én (péntek) 13 órai kezdettel tartandó közmeghallgatására és testületi ülésére.

Helyszín: 1214 Budapest, Hengerész u. 6. 

Program: 

Bővebben...
 
A női válogatottnál vendégeskedtek a csepeli kézis fiatalok Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 08:18

Bővebben...A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságot megelőzően, december 4-én Győrben vendégeskedtek a Csepel DSE fiatal kézisei. A 2004-2005-ös fiú csapat tagjai és vezetői találkozhattak a magyar és a francia válogatott tagjaival is az Eb előtti utolsó felkészülési mérkőzésen.

Bővebben...
 
Tegyük szebbé a karácsonyt! Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 15:40

Bővebben...Egy kiskorú gyermekét albérletben nevelő csepeli gyengénlátó édesapa kapta meg a  Vakok Általános Iskolájának Nádor termében Édes Jézus légy vendégünk címmel rendezett adventi jótékonysági koncert bevételét 2014. december 7-én.

Bővebben...
 
Csepeli a világ legjobb kick-box klubja Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 14:51

Bővebben...A nemzetek legfrissebb éremtáblázata alapján a csepeli Halker-KirályTeam lett a világ legeredményesebb kick-box klubja.

A csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia az eddig megszerzett Európa- és világbajnoki elsőségek tekintetében, mind az utánpótlás, mind pedig a felnőtt versenyzők körben immár 10. éve folyamatosan vezeti a klubcsapatok világranglistáját. 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

5. oldal / 527