2014. szeptember 18., csütörtök
Ma 2014. szeptember 18., csütörtök, Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.
Jutalom a Csepel Örökség-díjas fúvószenekar tagjainak Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 09. kedd, 08:45

Bővebben...Szeptember 8-án hatvankét zenész vehetett át jutalmat Németh Szilárd országgyűlési képviselőtől, Csepel polgármesterétől, aki megköszönte a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar eddigi tevékenységét. Németh Virág, a zenekar tagja, a polgármester lánya nem kívánta átvenni a jutalmat, felajánlotta az őt illető összeget, mellyel egy jövőbeni közös programhoz járul hozzá.

Bővebben...
 
Önkormányzat 2014 - Lejárt a jelöltállítási határidő, sokan az utolsó órákig gyűjtöttek ajánlásokat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 16:22

Hétfő délután négy órakor lejárt az ajánlásgyűjtési és jelöltállítási határidő az októberi önkormányzati választásra. A jelöltek közül sokan az utolsó órákban adták le ajánlóíveiket a helyi választási bizottságoknál.

A választáson csak azok indulhatnak polgármester- vagy képviselőjelöltként, akiknek eddig az időpontig sikerült összegyűjteniük a jegyzők által korábban településenként meghatározott számú ajánlást az ajánlóíveken, leadták azokat a választási bizottságnál és a testületek az ajánlások ellenőrzése után a jelöltet hivatalosan nyilvántartásba vették.

Bővebben...
 
Sajtóközlemény: Csepelen képzik a jövő természettudósait Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 14:40

1100 kerületi diák tanulhat a Jedlik Ányos Gimnázium új, korszerű laboratóriumában

11 csepeli iskola 1100 diákja és közel 50 pedagógusa használhatja a Jedlik Ányos Gimnáziumban a mai napon átadott, 21. századi technológiával felszerelt komplex laboratóriumot. A 303,25 millió forint uniós támogatásból megvalósuló projekt keretein belül megépített korszerű laborban a legmodernebb kísérleti, mérési és informatikai eszközök segítik a természettudományok játékos, interaktív elsajátítását. A beruházás fontos előrelépést jelent a csepeli diákok hatékony felkészítésében, továbbtanulási esélyeik növelésében is.

Bővebben...
 
Meghívó - koszorúzás Teller Ede halálának 11. évfordulóján Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 05. péntek, 12:09

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket Teller Ede szobrának megkoszorúzására, melyet a világhírű  fizikus halála 11. évfordulója alkalmából tartunk.

Időpont: 2014. szeptember 9., 10:00 óra

Helyszín: Teller Ede szobor - Teller Ede út, Csepel

 
Új fákat ültetnek a Szent Imre téren Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 09:38

Bővebben...A Szent Imre téren található fák egy része elkorhadt, balesetveszélyes, esztétikailag kifogásolható, ezért kivágásuk indokolt – áll a Budapest Főváros Kormányhivatalának Építésügyi és Örökségvédelmi hivatalának szakértői jelentésében, amelyet elküldtek a csepeli önkormányzatnak. A kivágott fák helyére a korábbihoz képest jóval több új facsemetét ültetnek. A Szent Imre tér felújítása, szépítése a Csepel déli lakóközpontja rehabilitációjának része, amelyet az Európai Unió támogat.

Bővebben...
 
Kaszálás és fűnyírás: aktuális munkavégzések a kerületben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 09:08

Bővebben...Tisztelt Csepeli Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy szeptember 8 – 14. között kaszálási és fűnyírási munkákat végzünk Csillagtelepen.


Kérjük megértésüket és türelmüket a munkavégzés során.

 
Kövér László: minden önkormányzati választás az országos politika erőpróbája is Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 20:58

Bővebben...Minden önkormányzati választáson az országos politikai erők is megméretnek, befolyásolják a helyi eredményeket, hiszen visszatükröződnek azok a választói vélemények, amelyeket az emberek egyik vagy másik pártról kialakítottak - mondta az Országgyűlés elnöke hétfőn a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúron a Fidesz-KDNP lakossági fóruma előtti sajtótájékoztatón.

Bővebben...
 
Korszerű laboratóriumot adtak át a Jedlikben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 15:11

Bővebben...A legmodernebb technológiával felszerelt természettudományos laboratóriumot adtak át a Jedlik Ányos Gimnáziumban szeptember 8-án. A több mint 300 millió forintos projekt az Európai Unió finanszírozásával jött létre. A laboratórium mintegy 1100 csepeli diák korszerű természettudományos oktatását teszi lehetővé. Az eseményen részt vett Németh Szilárd polgármester, országgyűlési képviselő, Borbély Lénárd és Morovik Attila alpolgármesterek, Tóth János tankerület igazgató és Bese Benő, a Jedlik Ányos Gimnázium igazgatója.

Bővebben...
 
Rendkívüli képviselő-testületi ülés szeptember 10-én Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 13:59

Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 10-én (szerda) 7.00 órai kezdettel rendkívüli ülést tart, melynek helyszíne a polgármesteri hivatal nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10., földszint 5.).

A meghívó elérhető ide kattintva.

 
Állampolgársági eskütétel Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 09:58

Bővebben...2014. szeptember 8-án huszonketten kapták meg a magyar állampolgárságot Csepelen, a polgármesteri hivatal nagytanácstermében. A Himnuszt és az eskütételt követően a jelenlévők Borbély Lénárd alpolgármestertől egy Szent Istvánt ábrázoló dossziéban vehették át a magyar állampolgárságot igazoló kártyát. Ezt követően Wass Albert Üzenet haza című versét és a Szózatot hallgatták meg a jelenlévők.

Bővebben...
 
Felnőtt és gyermek vérvételi labor a Szent István úti rendelőben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 09:12

Bővebben...Tisztelt Csepeli Lakosok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata örömmel tájékoztatja Önöket, hogy a Szent István út 217-219. szám alatti orvosi rendelőben 2014. szeptember elsejétől felnőtt és gyermek vérvételi labor kezdte meg működését.

A vérvétel minden hétköznap reggel 7.00-9.00 között, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat laborjában megszokott vizsgálati palettával történik.

Bővebben...
 
Szenteczky ismét gyanúsított a lakásmutyi ügyben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08. hétfő, 08:19

Helyt adott a Fővárosi Főügyészség az önkormányzat panaszának és újraindították a jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt Szenteczky János elleni nyomozást. Szenteczky második a balliberális pártok csepeli listáján, győzelmük esetén ő lehet a kerület gazdasági és pénzügyi vezetője. Több büntetőügye bírósági szakaszban van, a legismertebb "lakásmutyi" ügyben 53 hónappal ezelőtt tett feljelentést Németh Szilárd.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

5. oldal / 490