2014. augusztus 23., szombat
Ma 2014. augusztus 23., szombat, Bence napja van. Holnap Bertalan napja lesz.
Szeptembertől ismét nő a pedagógusok fizetése Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 12. kedd, 08:34

Bővebben...A több lépcsős béremelés egy éve kezdődött, és egészen 2017-ig tart, minden évben iskolakezdéskor. A teljes fizetésemelés hatvan százalékát kapták meg tavaly a tanárok, a maradék negyven százalékot osztották el négy évre. A kormány álláspontja szerint több mint tíz éves adósságot pótol ezzel az ország, ráadásul az intézkedés még vonzóbbá teheti a tanári pályát a fiatalok számára.

Bővebben...
 
Kaszálás és fűnyírás: aktuális munkavégzések a kerületben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 11. hétfő, 11:56

Tisztelt Csepeli Lakosok!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy augusztus 11 – augusztus 17. között kaszálási és fűnyírási munkákat végzünk az alábbi helyszíneken:

-          Városközpont

-          Ady Endre úti lakótelep

-          Bajcsy Zsilinszky utcai lakótelep

-          Királymajor

-          Kis-Dunapart Daru-domb

 

Kérjük megértésüket és türelmüket a munkavégzés során.

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

Zöldterület fenntartási Osztály

 
Ifj. Kvasznay Péter fotói az Erdei Éva Galériába. Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 11. hétfő, 09:14

Bővebben...Az Erdei Éva Galériában, rendhagyó módom kezdődött az augusztus nyolcadikai ifj. Kvasznay Péter, Csepeli Anzix című fotókiállítása. A korábbi szokásokkal ellentétben, most nem Erdei Éva volt az est háziasszonya és sajnos a bevezetőt sem ő mondta el. Az ok nagyon egyszerű, mert ebben az időpontban Erdei Éva kórházban volt. Kedvelőinek és az érte aggódóknak viszont jó hírrel szolgálhatok, mert szerencsére nem komoly a baj, így várhatóan a következő hónapban már láthatjuk őt tejes valójában, és hallhatjuk majd szakértelméről tanúskodó bevezetőjét.

Bővebben...
 
Két csepeli érem a moszkvai kajak-kenu vb-n Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 11. hétfő, 08:45

Bővebben...Kiválóan szerepelt a magyar válogatott a Moszkvában rendezett augusztusi kajak-kenu világbajnokságon. A magyar válogatott 17 érmet – 6 aranyat, 5 ezüstöt és 6 bronzot – szerzett, amelyek közül kettőben két csepeli – Kiss Tamás és Korisánszky Dávid – is főszereplő volt.

Bővebben...
 
Figyelmeztetés: vasárnap ismét többfelé lehetnek heves esőzések Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 09. szombat, 21:59

Tizenhárom megyére és a fővárosra a várható heves zivatarok és felhőszakadás miatt figyelmeztetést adott ki vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala és Pest megyére, valamint Budapestre adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Bővebben...
 
Riasztás van érvényben - Jég, felhőszakadás és zivatar jön Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 08. péntek, 11:43

Bővebben...Tíz megyében és a fővárosban továbbra is készülni kell jelentős esőzésekre. Több helyen viharos széllel, illetve jégesővel járó heves zivatarok is lehetnek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken hajnalban az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar,Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Pest megyében, valamint Budapesten a várható felhőszakadás miatt van érvényben elsőfokú figyelmeztetés.

Bővebben...
 
Lakossági tájékoztató - Felújítás a Szent Imre téren Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 01. péntek, 14:21

Bővebben...Tisztelt Csepeliek!

 

A Szent Imre tér felújítási munkái – mely során Csepel legmodernebb játszótere is elkészül - hamarosan megkezdődnek. A felújítás költségeit teljes egészében az Európai Unió vállalja át. A közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelező, az Everling Kft. 2014.07.24. napján átvette a munkaterületet, melyet kerítéssel határolnak le. A téren az átmenő forgalom a felújítás ideje alatt megszűnik, az építési területre belépni baleset- és életveszélyes, ezért tilos. A templom biztonságos megközelítését azonban továbbra is biztosítjuk.

Bővebben...
 
Figyelmeztető előrejelzés kedd éjfélig Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 11. hétfő, 11:52

Bővebben...Hétfőn délután, este északnyugat felől hidegfront érinti az országot.
Hatására délutántól (nagyobb számban a késő délután, kora este folyamán) szórványos zivatarok kialakulására lehet számítani - legnagyobb eséllyel a Dunántúl északnyugati felén és az Északi-középhegység térségében. Az Alföldön ugyanakkor estig nem valószínű csapadék, és azt követően is csak néhol alakulhat ki zivatar. Holnap főként az Északi-középhegység térségében fordulhat elő helyenként zivatar.

Bővebben...
 
Kiváló házigazda volt Csepel Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 11. hétfő, 08:50

Bővebben...A Magyar Öttusa Szövetség a Magyar Kupa V. fordulójának megrendezését a Csepel Öttusa VSE-re bízta. A Csepel szakmabéli szervezőinek és a lelkes önkénteseknek hála kiváló hangulatú versenyt sikerült rendezni a 21. kerületben. Az úszó hosszakat a Csepeli Strandfürdő úszómedencéjében küzdötte le a mezőny, majd kísérőstül mindenki átvonult a Béke téri Csepel Stadionhoz, ahol az atlétika pályán igazi, profi sportesemény számba menő kombit, illetve futóversenyt izgulhattunk végig.

Bővebben...
 
Éremhalmozás a búvárúszóknál Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 10. vasárnap, 10:54

Bővebben...Az elmúlt hetekben két válogatót is rendeztek a tájékozódási búvárúszók Mekkájában, Gyékényesen, amelyen a Csepel Barakuda Búvár Sportegyesület is részt vett. Az egyik az Amphora Kupa volt, a másik pedig egy héttel később az országos-bajnokság. Utóbbin a legeredményesebb ifjúsági versenyző a csepeli Láng Péter volt.

Bővebben...
 
Változott a KRESZ Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 09. szombat, 09:19

Bővebben...A hatályos KRESZ rendelkezése szerint a főutakon is lehet kerékpározni alkoholfogyasztás után, ha a biciklista biztonságos vezetésre képes. Vagyis a kerékpáros akkor sért szabályt, ha nincs abban az állapotban, hogy biztonságosan vezesse a járművet. De mit jelent ez pontosan?

Bővebben...
 
Emlékezés a hősi halott tűzoltókra Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 08. péntek, 10:57

Bővebben...A hősi halált halt és szolgálatteljesítés közben elhunyt tűzoltókra emlékeztek augusztus 8-án a XXI. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság épülete előtt.

Ezen a napon az ország tűzoltóságai egy időben emlékeztek meg szolgálatteljesítés közben elhunyt bajtársaikról. A szerek kiálltak a szertárakból és harminc másodpercen át kék lámpák fényével és szirénák hangjával adóztak a tűzoltók a hős kollégák emléke előtt.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

5. oldal / 478