2015. október 04., vasárnap
Ma 2015. október 04., vasárnap, Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
Megnyílt a diósgyőri képzőművészek jubileumi tárlata Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 19. szombat, 14:01

Bővebben...Diósgyőri képzőművészek alkotásaival találkozhatnak a művészet iránt érdeklődők a Nagy Imre ÁMK galériájában szeptember 18-án nyílt kiállításon. A kiállított képek és szobrok az alkotói szabadság tükrében mutatják be a Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76 elmúlt negyven évét.

Bővebben...
 
Képviselő-testületi ülés szeptember 24-én Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 18. péntek, 15:41

Bővebben...Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. szeptember 24-én (csütörtök) 17.00 órai kezdettel  rendes ülést tart, melynek helyszíne a polgármesteri hivatal nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10.).

A meghívó elérhető ide kattintva.

 
Forgalomkorlátozás vasárnap Csepelen futóverseny miatt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 18. péntek, 13:09

Bővebben...2015. szeptember 20-án, vasárnap 9 órától 11:30-ig Csepelen rendezik meg a „Fut a Csepel-sziget” családi sport- és egészségnapot, ezért lezárják a Kossuth Lajos utca Széchenyi István utca és a Károli Gáspár utca közötti szakaszát. A futók a Kossuth Lajos utca – Károli Gáspár utca – Popieluszko utca – Vágóhíd utca – Komáromi utca – Rákóczi tér – József Attila utca – Görgey Artúr tér (a piac területén) – Kossuth Lajos utca útvonalon haladnak, ezért változik a 35-ös, a 36-os, a 71-es, a 148-as, a 151-es, a 152-es és a 159-es autóbuszok közlekedése.

Bővebben...
 
Újra családi nyílt nap a Csepeli Kajak-Kenu Egyesületnél Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 18. péntek, 07:42

Bővebben...Sikerrel zárult az első családi nyílt nap a Csepeli Kajak-Kenu Egyesületnél (CSKKE). A szeptember 12-i rendezvényen több gyermek is kipróbálta a kajak-kenut és a sportklub új tanulószobáját. Az egyesület szeptember 19-én, 11-15 óráig újabb, bográcsolással egybekötött nyílt nappal várja az érdeklődőket Hollandi úti vízitelepén.

Bővebben...
 
Fotókiállítás a kerékről Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 18. péntek, 07:34

Bővebben...Zseniális fényképekből álló kiállítást tekinthet meg a közönség a Munkásotthonban, a Galéria 21 kiállítótermében szeptember 17-től. Az évszázados múltra visszatekintő Stemmer Ferenc fotókör tárlatának mottója „a kerék”, így a fotókör tagjai mind olyan képeket állítottak ki, amelyek valamilyen módon a kerékkel való kapcsolatukat szimbolizálják.

Bővebben...
 
Védelmi gyakorlat a MOL csepeli telepén Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 17. csütörtök, 15:12

Bővebben...Külső védelmi gyakorlatot hajtottak végre a MOL Nyrt. Petróleum utcában található csepeli telephelyén szeptember 17-én, amelynek célja az volt, hogy egy esetleges katasztrófát hogyan lehet megelőzni, miként történik a riasztás, illetve hogyan hárítható el a már bekövetkezett baleset. Borbély Lénárd polgármester azt emelte ki, hogy Csepelen példamutatóan jó együttműködés alakult ki a katasztrófák elhárításában résztvevők között. Az eseményen megjelent Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármesterek, Dudás Zoltán, a Helyi Védelmi Bizottság elnöke, Papp Péter csepeli rendőrkapitány, Galgócz Deák Antal csepeli tűzoltóparancsnok, Sághi Jenő közrendvédelmi referens.

Bővebben...
 
Csepeli nyugdíjasok a Dunán – negyedszer Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 19. szombat, 08:33

Bővebben...Immár negyedik alkalommal futott ki az Erzsébet híd pesti oldaláról a Zsófia főhercegné nevét viselő hajó, fedélzetén mintegy háromszáz csepeli nyugdíjassal. A rendezvényhajó ezúttal a résztvevők legnagyobb örömére az esti órákban indult városnéző körre, akik így fényárban úszva csodálhatták meg Európa legszebb panorámával rendelkező városát. A szervező Csepeli Városkép Kft. gondoskodott a fergeteges hangulatról, de a rendezvény sikerét a kellemes késő nyári időjárás is elősegítette.

GALÉRIA

Bővebben...
 
Magyarország megvédi a schengeni határokat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 18. péntek, 15:14

Bővebben...Szeptember 18-án az ATV Start vendége volt Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke.

VIDEÓ

 
Fut a Csepel-sziget - Családi sport- és egészségnap Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 01. kedd, 10:00

Bővebben...2015. szeptember 20-án, vasárnap ismét Fut a Csepel-sziget a Csepel Plaza mellett.

A rendezvény fővédnöke Borbély Lénárd, Csepel polgármestere

Előnevezés a futamokra: http://csepelottusa.hu/futacsepel/

 
Megjelent a Csepeli Hírmondó szeptemberi második száma Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 18. péntek, 07:37

Bővebben...A tartalomból:

- A csepeli közfoglalkoztatási programban részt vevők harmada tért vissza a munkaerőpiacra, ez több mint harmincszázalékos elhelyezkedési arányt jelent. A további lehetőségekről, a program folytatásáról György Istvánt, Budapest Főváros Kormányhivatalának kormánymegbízottját kérdeztük.

- Csepeli Alma Mater címmel nyílt iskolatörténeti kiállítás az egykori II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola épületében. Részletek, látogatási idő cikkünkben.

- Itt az ősz, de ez egyáltalán nem jelenti a kerékpáros szezon végét. Magyarországon évről évre többen ülnek kerékpárra, így egyre többen vannak azok is, akik nem teszik félre kerékpárjukat az első hűvösebb őszi napon.

- A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat rovatában ezúttal a sérv különböző típusairól esik szó.

Bővebben...
 
Gőzmozdony, repülő és villamos: Egyedi fajátékok a megújult óvodai játszóudvaron Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 17. csütörtök, 15:45

Bővebben...Fából készült "Thomas" gőzmozdony, 4-6-os villamos és repülőgép áll mától a Csodakút Egyesített Óvoda Aprajafalva Tagóvodájának megszépült udvarán. Az ünnepélyes kertavató után vették birtokba a gyerekek az új fajátékokat, amelyek a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. famegmunkáló műhelyében önkormányzati megrendelésre készültek. A rendezvényen Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetést kapott Nász Erzsébet, az Aprajafalva Tagóvoda korábbi, nyugdíjba vonuló intézményvezetője. A kerti játékok átadása alkalmából az óvodások öt rekesz almát is kaptak az Agricolae cégcsoport felajánlásával.

GALÉRIA

Bővebben...
 
II. CSEPELI FÚVÓSZENEKARI TALÁLKOZÓ Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 27. csütörtök, 11:14

Bővebben...2015. szeptember 19., Görgey Artúr tér

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata és a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar tisztelettel meghívja Önöket a II. Csepeli Fúvószenekari Találkozóra

Résztvevő zenekarok:

- ETÜD Fúvószenekar (Budapest, 18. kerület)

- Keil Ernő Fúvószenei Egyesület (Budapest, 13. kerület)

- Mátyásföldi Fúvószenekar (Budapest, 16. kerület)

- Wołomini Fúvószenekar (Lengyelország)

- Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar

 

 

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

5. oldal / 599