2014. november 27., csütörtök
Ma 2014. november 27., csütörtök, Virgil napja van. Holnap Stefánia napja lesz.
Szalagtűző ünnepségen az Egressy diákjai Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 15. szombat, 08:59

Bővebben...Szalagtűző ünnepséget rendezett az Egressy Béni Református Művészeti Szakközépiskola a Csepeli Munkásotthon színháztermében november 14-én, amelyen megjelent Morovik Attila alpolgármester, Papp Kornél főigazgató és Balogh Gábor igazgató.

Bővebben...
 
Ma van a Cukorbetegek Világnapja Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 14. péntek, 12:15

Bővebben...Minden év november 14-én a prevencióra, a cukorbetegség korai felismerésére és a kezelés, a szövődmények megelőzésének fontosságára hívják fel a figyelmet a szervezők. Dr. Bibok György diabetológus, a Budai Endokrinközpont főorvosának segítségével összegyűjtöttük a fontosabb tudnivalókat.

Bővebben...
 
Kinyílt a hűtő- és fagyasztógépcsere-pályázat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 14. péntek, 08:41

Ismét megkezdődik a jelentkezés az Otthon Melege Program három lakossági energiahatékonysági pályázatának kiírására, először a háztartási gépek jönnek. A három energiahatékonysági pályázatra összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre. A fűtéskorszerűsítési pályázat keretösszege 1 milliárd forint, a háztartásigép-cserére 627 millió, a nyílászárócsere-pályázatra 1,1 milliárd forint van.

Bővebben...
 
Magyar Nyelv Napja: közös versmondás határon innen és túl Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 13. csütörtök, 14:10

Bővebben...A Magyar Nyelv Napját közös versmondással ünnepelték az óvodások az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtérben megrendezett központi eseményen. Csaknem kilencezer gyermek szavalta el ugyanazokat a verseket a helyi idő szerint fél 11-kor. A közös ünneplésbe a határon túli óvodák is bekapcsolódtak.

KÉPGALÉRIA

Bővebben...
 
Szajlai Csaba: A tét Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 13. csütörtök, 09:14

Álláspont. Nem kéne annyira verni bizonyos helyeken a tamtamot, miszerint a devizahiteles mentőcsomag inkább a bankok, mintsem az adósok érdekeit szolgálja.

A Magyar Nemzeti Bank friss jelentése szerint ugyanis az ügyfelek döntő részének jelentősen csökkennek a terhei, példának okáért a friss kalkulációk szerint jóval mérséklődnek a tőketartozások. 

Bővebben...
 
Idén már ötödször negatív az infláció Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 12. szerda, 20:04

Bővebben...A fogyasztói árak októberben átlagosan 0,4 százalékkal voltak alacsonyabbak, mint egy évvel korábban, míg szeptemberhez képest 0,3 százalékkal mérséklődtek – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. Elemzők úgy kommentálták az adatokat, hogy nincs még defláció Magyarországon, az egyszeri tételek nélkül számított maginfláció pozitív, így korai deflációs veszélyről beszélni.

Bővebben...
 
Szatirikus alkotásokból nyílt kiállítás az ÁMK-ban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 15. szombat, 08:52

Bővebben...Hazai szatirikus képzőművészek válogatott munkáiból nyílt kiállítás a Nagy Imre ÁMK-ban november 14-én. A kiállító művészek – Halász Géza, Gyulai Líviusz és Fazekas Levente – a KOKSZ (Kortárs Karikatúra és Szatíra) Műhely tagjai. Képeiket bemutató tárlatot Szerényi Gábor grafikus, közíró nyitotta meg.

Bővebben...
 
NB I-es Birkózó Csapatbajnokság Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 14. péntek, 08:46

Bővebben...A 2014. évi csapatbajnokság B csoportjában zajló visszavágóknak november 13-án a Nagy Imre ÁMK tornacsarnoka adott otthont. Az eseményt Borbély Lénárd polgármester és Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Csepeli Birkózó Klub elnöke nyitotta meg. Szavaikkal reményt adtak a sportág kedvelőinek: megerősítették, hogy a nagy múltú csepeli birkózósport belátható időn belül újra régi fényében tündökölhet.

KÉPGALÉRIA

Bővebben...
 
Orbán Viktor: A kitiltási ügy egyre inkább elveszti a komolyságát Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 14. péntek, 08:38

Bővebben...Orbán Viktor miniszterelnök szerint az amerikai beutazási tilalmi ügy egyre inkább elveszíti komolyságát, "egyre zavarosabb az egész dolog". A miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának nyilatkozott.

Bővebben...
 
Vadászkalandból üzletkötés - Szenteczky János a kispesti bíróságon Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 13. csütörtök, 11:49

Bővebben...Vajon milyen lehetőségeket kínált egy baráti vadászat Nagykáta környékén 2008 táján? Erre is válasz született a Kispesti Járásbíróságon folyó perben november 12-én, ahol Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke, a Csevak egykori vezérigazgatója ült a vádlottak padján hűtlen kezelés vádjával. A már tavasszal elkezdődött perben ezúttal két tanút hallgattak meg. Az egyik Cz. György közgazdász végzettségű belső ellenőr, akivel Szenteczky János egy vadászaton ismerkedett össze. A másik tanú dr. N. János Krisztián, aki Szenteczky tanácsadója, majd helyettese volt a Csevakban.

Bővebben...
 
Üzembe helyezték a csepeliek mentőautóját Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 13. csütörtök, 08:56

Bővebben...Üzembe helyezték november 12-én a csepeli önkormányzat által 28, 2 millió forintért vásárolt esetkocsit. A Csepeli Mentőállomás előtti parkolónál rendezett ünnepségen Morovik Attila alpolgármester nem mindennapi eseménynek nevezte a mentőautó szolgálatba állítását, mivel országosan Csepel egyedüli a példaértékű támogatással. Beszédében hangsúlyozta, hogy a 4x4-es, „C típusú” Mercedes Sprinter mentőjármű teljes felszereltségét az önkormányzat finanszírozta mintegy kétmillió forint értékben. Az alpolgármester emlékeztetett arra, hogy másfél évvel ezelőtt egymillió forintért vásároltak kapnográfot a mentőállomás gépkocsijai számára. Ezen kívül a lakásprogram keretében öt csepeli mentősnek biztosítottak önkormányzati bérlakást.

Bővebben...
 
Elismerések a Szociális Munka Napján Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 12. szerda, 20:00

Bővebben...A Szociális Munka Napja alkalmából köszöntötték a szociális ellátásban dolgozó szakembereket a Radnóti Miklós Művelődési Házban november 12-én.

Idén először polgármesteri elismeréseket is átvehettek a kiemelkedő és színvonalas teljesítményt nyújtó munkájukért a dolgozók.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

5. oldal / 517