2014. október 21., kedd
Ma 2014. október 21., kedd, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.
Közlemény: Vári György rosszabbul teljesít Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 07. kedd, 00:23

A Népszabadság valamint annak internetes kiadása "A haverok jobban teljesítenek" címmel jelentetett meg hétfőn egy cikket. Az írás szerzője a magát újabban pártfüggetlen oknyomozó újságíróként hirdető Vári György ex-LMP-s képviselő-jelölt, balliberális politikus. Talán ennek tulajdonítható, hogy a cikk hemzseg az olyan hazugságoktól és csúsztatásoktól, melyeket oknyomozó újságíró biztosan nem követ el.

Bővebben...
 
A nemzet sohasem felejtette el hőseit Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 13:18

Bővebben...A tizenhárom aradi vértanúra emlékezve azt sem felejtjük el, hogy a magyar nemzet újjászületett azáltal, hogy hajlandó volt harcolni a közös jogok védelmében - emelte ki Hende Csaba.

Az Aradon kivégzett tizenhárom honvédtábornok vérbeli katona volt, kitűnően értették mesterségüket, személyesen adtak példát mindarra, amit elvártak embereiktől, a hazát szolgálták mindhalálig - emelte ki a honvédelmi miniszter hétfőn, az aradi vértanúk emléknapján Budapesten, a Batthyány-mauzóleumnál mondott ünnepi beszédében.

Bővebben...
 
TÁJÉKOZTATÓ Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 09:26

Tisztelt Csepeli Polgárok!


Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a

Polgármesteri Hivatal (Szent Imre tér 10., Petz F. u.1-3., Városrendezési és Városépítési Iroda Kossuth L. u. 65.) épületeiben - technikai okok miatt -

2014. október 13-án (hétfőn)

ügyfélfogadás nincs.

 

dr. Szeles Gábor sk

jegyző

 
Orbán Viktor: Nagy korszak kapujában vagyunk Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 09:14

Bővebben...A kormány gazdaságpolitikájában nincs helye megszorításnak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Vas Népének adott, a lap online oldalán vasárnap megjelent interjúban, amelyben úgy fogalmazott: „nagy korszak kapujában vagyunk”. Az oktatási átalakításokról azt mondta, az irány jó, de még sokat kell tenni, hogy hibátlanul működjön a gépezet, az egészségügyre kitérve pedig arról beszélt: emelni kell a háziorvosok jövedelmét.

Bővebben...
 
Határidőn belül aláírta az elszámoltatási törvényt Áder János Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 09:03

Bővebben...Áder János köztársasági elnök határidőn belül aláírta az elszámoltatási törvényt - mondta az MTI-nek Altorjai Anita a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtófőnöke. Az Országgyűlés szeptember 24-én fogadta el a jogszabályt, amely alapján a bankoknak el kell számolniuk ügyfeleikkel az árfolyamrés semmissége és az egyoldalú szerződésmódosítások miatt keletkezett túlfizetéseiket.

Bővebben...
 
Tabán István koncertje - FOTÓK Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 07:28

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

Tabáni István vasárnapi koncertjének fotóit megtekinthetik ide kattintva.

 
Az aradi vértanúkra emlékeztek Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 07. kedd, 00:12
Bővebben...

2014. október 6-án Csepel Önkormányzata ünnepi megemlékezésen rótta le tiszteletét az 1849. október 6-án kivégzett honvédtisztek előtt az Aradi vértanúk útja és a Szentmiklósi út kereszteződésénél elhelyezett emléktáblánál.

GALÉRIA

Bővebben...
 
Nagyszerű hangulat, eget rengető koncert - Csepelen lépett fel Tabáni István Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 13:10

Bővebben...Ingyenes szabadtéri koncerttel lepte meg a kerület zeneszerető lakosait Csepel Önkormányzata. Tabáni István másfél órás fellépése keretében saját szerzeményeivel és feldolgozásokkal bizonyította, méltán büszke rá Csepel.

FOTÓK

Bővebben...
 
Meghívó - megemlékezés az aradi vértanúk emléknapján Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 01. szerda, 09:46

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket a 2014. október 6-án 14 órakor tartandó megemlékezésre.

A megemlékezés helyszíne:

1213 Budapest, Aradi Vértanúk útja - Szentmiklósi út kereszteződés (emléktábla)

Minden emlékezőt szeretettel hívunk és várunk!

 

Németh Szilárd Csepel polgármestere, országgyűlési képviselő

Borbély Lénárd, Csepel alpolgármestere

 
Modellezők a Sétáló utcában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 09:12

Bővebben...Több hónapon át tartó modellezést hirdetett a Csepeli Modellező Szabadidős Sportkör. A szervezők a Sétáló utcától egy percre, a Karácsony Sándor utcai általános iskolával szemközti pályán szombatonként 15 órától várják a modellezés iránt érdeklődőket.

Bővebben...
 
Egyik kutya, másik eb - I. Csepeli Kutyás Nap Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 08:40

Bővebben...Puha, gombszemű barátainkról és a jókedvről szólt október 5-e a Nagy Imre ÁMK-ban és környékén. Az I. Csepeli Kutyás Napon senki sem jutott ebek harmincadjára: kicsi és nagy gazdik, kutyabarátok, kiskutyák, nagykutyák, fajtatiszta, keverék, terápiás és mentett ebek együtt élvezték a szabadtéri családi napot.

GALÉRIA

Bővebben...
 
Kettős gyilkosság: még egy vádemelés jöhet Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 07:18

Bővebben...Az életfogytiglanra ítélt Deme Gábor tanúként térhet vissza


Még egy vádemelés lehet a csepeli kettős gyilkossághoz kapcsolódó visszaélések ügyében. Egy önkormányzati iskola korábbi igazgatóját a nyomozó hatóság már szembesítette az 1,2 millió forintos sikkasztás alapos gyanújával. A csepeli önkormányzat polgári jogi igényt jelentett be a kárértékre - értesült a Csepel.hu.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

6. oldal / 504