2014. szeptember 01., hétfő
Ma 2014. szeptember 01., hétfő, Egyed és Egon napja van. Holnap Rebeka és Dorina napja lesz.
A meteorológusok figyelmeztetnek: itt lehet heves eső Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 07:49

Bővebben...Az Országos Meteorológiai Szolgálat 14 megyére adott ki elsőfokú figyelmeztető előrejelzést, melyben heves zivatar, illetve felhőszakadás lehetőségét jelzik. Az előrejelzés szerint délután az Északi-középhegység vidékén és az Észak-Alföldi régióban a zivatarok mellé kísérőjelenségként felhőszakadás társulhat, és egy-egy helyen átmenetileg viharos szél és jégeső is előfordulhat.

Bővebben...
 
Orbán Viktor: Szabadságharcos nép vagyunk Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 07:55

Bővebben...Ez egy szabadságharcos nép, csak a szabadság rendjében érzi magát jól - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök Sopronpusztán, a páneurópai piknik huszonötödik évfordulóján, az esemény helyszínén rendezett beszélgetésen.

Bővebben...
 
Követendő magatartási szabályok a tömegrendezvényen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 12:19

Bővebben...Az augusztus 20-i rendezvény teljes időtartama alatt kérjük figyelje a rendezvényszervező, rendezvénybiztosító cégek szakembereinek, illetve a helyszíneken tartózkodó rendvédelmi szervek munkatársainak hangosbeszélőn, szóban leadott utasításait.

Bővebben...
 
Közlemény: A múlt és a jövő között lehet választani Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 10:31

Bővebben...A Csepeli Kórház bezárását, több száz ferencvárosi roma titokban történt Csepelre költöztetését, teljes családja jól fizető önkormányzati munkakörökben való elhelyezését, a csepeli rendelőintézet és mentőállomás szakmailag katasztrofális átépítését és ezalatt mintegy 17 millió forint jutalom felvételét tudja felmutatni politikai hozományként Horváth Gyula, aki hétfőn hivatalosan is a balliberális pártok csepeli polgármester-jelöltje lett. Nyilvánvaló, hogy nem alkalmasság vagy szakmai felkészültség, iskolázottság alapján döntöttek a jelöltekről: Csepelt a Demokratikus Koalíció kapta az osztozkodás során, melynek ő volt a helyi elnöke. Így lett polgármesterjelölt, és ez meg is látszik.

Bővebben...
 
Megújul Szigetszentmiklós térségének közösségi közlekedése Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 18. hétfő, 21:52

Bővebben...Teljesen megújul Szigetszentmiklós térségének tömegközlekedése 2014. augusztus 23-ától (szombattól). Az újításoknak köszönhetően bővülnek a közösségi közlekedés által nyújtott szolgáltatások, melyek jelentős részét mostantól a Budapesti Közlekedési Központ biztosítja a Fővárosi Önkormányzat közlekedésszervezőjeként.

Bővebben...
 
Rendkívüli képviselő-testületi ülés augusztus 22-én Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 18. hétfő, 15:08

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 22-én (pénteken) 07.00 órai kezdettel  rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melynek helyszíne a polgármesteri hivatal nagytanácsterme.

A meghívót ide kattintva tekinthetik meg.

 
Döntetlennel kezdett a CSEP-GÓL FC Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 20. szerda, 08:08

Bővebben...Új év, új osztály. A labdarúgó BLSZ III. bajnoka, a csepeli CSEP-GÓL FC, amely Budapesten elsőként szerezte meg az aranyérmet, a hétvégén döntetlennel kezdte meg a szereplését a BLSZ II. osztályban. Az 1. fordulóban, a Papír pályán rendezett mérkőzésen az ESMTK II. csapata szerzett vezetést még az első félidőben. Aztán, ha nehezen is, de Horváth Géza góljával összejött az egyenlítés a 93. percben.

Bővebben...
 
Általános iskolások táboroztak Sarkadon Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 14:35

Bővebben...24 éve indult először csepeli általános iskolásokkal nyári tábor a békés megyei Sarkad városába. Azóta egy év sem maradt ki. Így az idén is sok-sok diák töltött felhőtlen napokat a Mátyás Király Általános Iskolából és a Karácsony Sándor Általános Iskolából a Viharsarokban.

Bővebben...
 
Csepeli fiatalok Dániában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 12:03

Bővebben...Nemrég érkeztek meg Jyderup városába azok a csepeli diákok, akik egy ifjúsági projekt keretében 10 napot tölthetnek el az észak-európai országban a Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület valamint az Európai Unió támogatásával.

A dán - magyar együttműködés célja az aktív társadalmi részvétel elősegítése és egy olyan kommunikációs stratégia kidolgozása melyet online felületeken, ifjúsági szervezetekben és oktatási intézményekben fognak megvalósítani a fiatalok.

Bővebben...
 
Négy csepeli is aranyérmes a kajak-kenu ob-n Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 08:23

Bővebben...Kiválóan szerepeltek a csepeli sportolók a kajakosok és kenusok hétvégi szolnoki országos bajnokságán. A Csepeli Kajak-Kenu Egyesület versenyzői három számban is az élen végeztek.

Bővebben...
 
Kaszálás és fűnyírás - munkavégzések a kerületben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 18. hétfő, 21:18

Tisztelt Csepeli Lakosok!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy augusztus 18 - 23. között kaszálási és fűnyírási munkákat végzünk az alábbi helyszíneken:

  • Daru-domb
  • Kis – Duna öböl
  • Bokros utca, pihenőpark
  • Királymajor lakótelep
  • Városközpont

Kérjük megértésüket és türelmüket a munkavégzés során.

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

Zöldterület fenntartási Osztály

 
Így változik a közlekedés az ünnepi rendezvények miatt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 18. hétfő, 09:55

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep rendezvényei miatt több közlekedési változás lép életbe kedden és szerdán Budapesten - közölte a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal az MTI-vel.

A nemzeti ünnep programjai kedden elkezdődnek, ezért már ezen a napon lezárják a gépkocsiforgalom elől a budai felső rakpartot a Margit híd és az Erzsébet híd között.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

6. oldal / 482