2015. szeptember 03., csütörtök
Ma 2015. szeptember 03., csütörtök, Hilda napja van. Holnap Rozália napja lesz.
Tematikus foglalkozások kicsiknek és nagyoknak a 33. héten Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 12. szerda, 10:42

Bővebben...Programsorozat a csepeli Játszóházban

A KMOP-5.1.1/B-12-k-2012-0004 azonosító számú, „Csepel déli lakóközpont szociális célú rehabilitációja” elnevezésű projekt keretében, a Játszóházban zajló ingyenes foglalkozásokra várjuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket. A foglalkozások 2015. május végétől egészen 2015. szeptember végéig tartanak.

Helyszín: Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út 88-92. szám alatti Játszóház, földszinti helyiségek (a volt II. Rákóczi Iskola, bejárat a Szent Imre tér felől).

Mit kínálunk, milyen feltételekkel?

Bővebben...
 
Veszélyes vérszívók Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 11. kedd, 08:46

Bővebben...A kullancsok által leggyakrabban terjesztett betegség a Lyme-kór, mely hosszabb távon bőr és idegrendszeri szövődményekkel jár.A fertőzöttség influenzaszerű tünetekkel, magas lázzal, ízületi fájdalmakkal, torokfájással és kimerültséggel jár, minden esetben köhögés nélkül. A csípést követően piros, jellegzetesen gyűrű alakban egyre nagyobbodó bőrelváltozás jelentkezik.

Bővebben...
 
Guruló Csepel-kiállítás Erdélyben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 10. hétfő, 10:07

Bővebben...Csepel önkormányzata idén nem csak támogatóként, kiállítóként is részt vett Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban július 21-26. között. Budapesttől közel 800 kilométerre, az erdélyi Tusnádfürdőn is nagy sikert aratott a Csepeli Helytörténeti Gyűjtemény mozgó kiállítása. Volt, aki a programot olvasva célirányosan érkezett az 1975-ben gyártott teherautóhoz.

Bővebben...
 
Csepel Utánpótlás Sportegyesület: eddig hatvanöten jelentkeztek Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 07. péntek, 11:02

Bővebben...Nagy érdeklődés övezte az önkormányzat által életre hívott Csepel Utánpótlás Sportegyesület első toborzó-edzését. A Csepel SC pályáján tartott hétvégi edzéseken összesen hatvanöt gyermek jelentkezett, amely messze felülmúlta az új egyesület előzetes várakozását.

Bővebben...
 
Hőség - Péntektől hőségriadót rendel el az országos tisztifőorvos Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 06. csütörtök, 16:16

Bővebben...Meghosszabbítja a hőség miatt elrendelt figyelmeztetést és ezzel együtt a szintjét másodfokúról harmadfokúra, hőségriasztásról hőségriadóra emeli az országos tisztifőorvos - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön az MTI-vel.

Az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását figyelembe véve a korábban kiadott hőségriasztást péntektől harmadfokúra, azaz hőségriadóra emelik, ezzel együtt augusztus 11-éig, kedd éjfélig meg is hosszabbítják.

Bővebben...
 
Tematikus foglalkozások kicsiknek és nagyoknak a 32. héten Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 06. csütörtök, 07:50

Bővebben...Programsorozat a csepeli Játszóházban

A KMOP-5.1.1/B-12-k-2012-0004 azonosító számú, „Csepel déli lakóközpont szociális célú rehabilitációja” elnevezésű projekt keretében, a Játszóházban zajló ingyenes foglalkozásokra várjuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket. A foglalkozások 2015. május végétől egészen 2015. szeptember végéig tartanak.

Helyszín: Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út 88-92. szám alatti Játszóház, földszinti helyiségek (a volt II. Rákóczi Iskola, bejárat a Szent Imre tér felől).

Mit kínálunk, milyen feltételekkel?

Bővebben...
 
Az eddigi leghosszabb hőségriadó: a következő napokban sem lesz enyhülés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 11. kedd, 14:01

Bővebben...Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban is folytatódik az országos kánikula. A napi középhőmérséklet szinte mindenütt 25 fok felett, sokfelé 27-29 fok körül alakul. Ezért az országos tisztifőorvos, figyelembe véve az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását, a korábban kiadott harmadfokú hőségriadót 2015. augusztus 16. (vasárnap) 24.00 óráig meghosszabbítja.

Bővebben...
 
Még a nagy melegben is vigyázzunk értékeinkre! - Bűnmegelőzési felhívás Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 10. hétfő, 11:32

Bővebben...Sajnos még a nagy meleg sem tartja vissza a besurranó tolvajokat, sőt, kihasználják időjárás által nyújtott lehetőségeket, melynek során szinte percek alatt nagyobb összegekkel károsíthatják meg az ingatlanok tulajdonosait.

Fokozottabban oda kell figyelnünk otthonainkra, mivel az időjárás miatt sokan szeretik napközben, sőt éjszakára is nyitva hagyni az ingatlanok ablakait, teraszajtóit, vagy akár a bejárati ajtókat, ami azonban nagyban megkönnyíti, elősegíti a betörők, besurranók dolgát.

Bővebben...
 
Junior öttusa vb: Simon Sarolta csapatban ötödik Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 09. vasárnap, 08:41

Bővebben...A Mexikóban zajló junior öttusa világbajnokságon a lány csapat az előkelő ötödik helyet szerezte meg, a csepeli Simon Sarolta – vírusos megbetegedéssel küszködve- végül 1085 pontot ért el.

Bővebben...
 
Szmogriadót rendeltek el a fővárosban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 07. péntek, 08:13

Elrendelte a fővárosban a szmogriadó úgynevezett tájékoztatási fokozatát csütörtökön a levegő magas ózonszintje miatt Budapest főpolgármestere - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója az MTI-t.

Szűcs Somlyó Mária közölte: az intézkedésre azután került sor, hogy a főváros levegőjének ózonszintje három egymást követő óra átlageredménye alapján, négy mérőponton meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket.

Bővebben...
 
Mérgező anyagot találtak a Kiserdőnél Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 06. csütörtök, 07:59

Bővebben...Veszélyes maróanyagra bukkantak a csepeli közterület-felügyelők az Akácfa utcai Kiserdő közelében egy földúton augusztus 4-én késő este. Összesen öt darab 40 literes ballont találtak tele salétromsavval, amely erős bűzt árasztott. A területet lezárták, majd a rendőrség másnap délben elszállíttatta a maró anyagot tartalmazó ballonokat. Az ügyben vizsgálat indult.

Bővebben...
 
ÖNKORMÁNYZATI FOCISULI CSEPELEN: INDUL A BEIRATKOZÁS! Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2015. július 14. kedd, 15:01

Bővebben...Kedves Csepeli Szülő!

 

Tehetséges a gyermeke? Ügyes a labdajátékokban? Szeretné, hogy a sport révén jó közösségben egészséges, céltudatos, sikeres felnőtté váljon?
2015 őszétől kedvezményes focisulit indítunk Csepelen az Önkormányzat támogatásával!
A nehéz anyagi helyzetben lévő családok gyermekei számára is lehetővé tesszük a minőségi sportolást és a tehetséggondozást. Csepel büszke sporthagyományait csak a fiatal tehetségek felkarolásával vihetjük tovább!
Írassa be most Ön is 5–13 éves gyermekét az Önkormányzat által támogatott Csepel Utánpótlás SE focisulijába!
Egyesületi tagdíj: csak 3000 Ft/hó!
Rászorultság esetén akár ingyenesen!

Ne maradjon le Ön sem!
LEGYEN A SPORT MINDENKIÉ!

 

Beiratkozás és további információ a csatolt plakáton.

Borbély Lénárd
Csepel polgármestere

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

6. oldal / 591