2014. szeptember 16., kedd
Ma 2014. szeptember 16., kedd, Edit napja van. Holnap Zsófia napja lesz.
Magyarországnak minden lehetséges terepen érdemes növelni a presztízsét Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 06. szombat, 19:03

Orbán Viktor szerint Magyarországnak minden lehetséges terepen növelni érdemes a presztízsét. A miniszterelnök erről a Kossuth Rádió Krónika című műsorának nyilatkozott a péntektől vasárnapig tartó balatonfüredi junior nyíltvízi úszó-világbajnokságon.

Bővebben...
 
Orbán: A közép-európai polgárok biztonságát senki sem fenyegetheti Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 05. péntek, 22:13

Bővebben...Jelentősen növelik Magyarország és Közép-Európa katonai biztonságát a walesi Newportban csütörtökön és pénteken tartott NATO-csúcstalálkozó döntései - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Híradó riporterének adott interjújában a tanácskozás után. A kormányfő kijelentette: Magyarország, csakúgy, mint a szövetség többi állama, növelni fogja katonai kiadásait. Orbán Viktor úgy fogalmazott, világossá kell tenni a közép-európai polgárok számára is, hogy a biztonságukat senki sem fenyegetheti.

Bővebben...
 
Csepeliek az öttusa OB-n Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 05. péntek, 11:46

Bővebben...A közelmúltban befejeződtek az öttusázóknál a felnőtt országos bajnokság. A menők hiányzása miatt gyakorlatilag a fiatalok versenyévé vált az OB. A Csepeli Öttusa és Vízisport Egyesület két A korosztályos utánpótlás versenyzője, Mikó Domonkos és Brázda Gábor – nagy örömünkre – remek szerepléssel mutatkozott be a nagyok mezőnyében. Mindketten jól teljesítettek valamennyi számban, és végül a középmezőnyben végeztek.

Bővebben...
 
A Híd - megnyílt a Réti Pál Fotóklub legújabb kiállítása Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 05. péntek, 09:33

Bővebben...A Csepeli Munkásotthon Réti Pál Fotóklubjának Híd című kiállítását szeptember 4-én, csütörtökön Borbély Lénárd, Csepel alpolgármestere nyitotta meg. Először Darvasi Ilona igazgató köszöntötte a kiállítókat és a jelenlévőket, majd átadta a szót Borbély Lénárdnak.

„Szeretném megköszönni a fotóklubnak és igazgató asszonynak, hogy én nyithatom meg a mai kiállítást. Sajnos még nem volt alkalmam arra, hogy részt vegyek a klub valamelyik eseményén, ezért kifejezetten örülök annak, hogy most meghívtak és együtt lehetek Önökkel.

Bővebben...
 
Hordozható cserépkályhát kapott egy hátrányos helyzetű csepeli család Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 05. péntek, 08:53

Bővebben...Országszerte 20 darab hordozható cserépkályhát oszt ki a Magyar Vöröskereszt, melyet a jótékony célú kezdeményezés elindítója, a MAT Kerámia Kft. ajánlott fel, több mint három millió forint értékben. Az adományban olyan rászoruló családok részesülnek, akik több gyermeket nevelnek, vagy egyedülállóként nevelik gyermeküket és rossz anyagi körülményeik miatt nagy kihívást jelent nekik a téli fűtésszezon átvészelése. Az adományozási akciót olyan településeken indították, ahol az önkormányzat korábban tűzifa programot vezetett be.

Bővebben...
 
Az OKI kiadta a 4-es fokozatú riasztást - A napokban tetőzik a parlagfű pollenkoncentrációja Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 04. csütörtök, 12:17

Bővebben...A napokban tetőzik a parlagfű pollenkoncentrációja az Aerobiológiai Monitorozási Hálózat mérései szerint - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ).

Bővebben...
 
Egy szelet Csepel – Élj környezettudatosan! – ÖKO nap szeptember 6-án Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 11:12

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

Szeptember 6-án, szombaton 10 és 18 óra között a Karácsony Sándor utcában (Sétáló utca) ÖKO nappal várunk minden kedves érdeklődőt.

Öko játszóház, Öko akadályverseny, kézműves-foglalkozás újrahasznosított anyagokból, Tekerj és tölts!, közös virágültetés, fa körhinta, fajátékok, arcfestés

Program:

Bővebben...
 
Megnyílt az Életmozaik rajzban című tárlat az Erdei Éva Galériában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 05. péntek, 22:07

Bővebben...Erdei Éva Életmozaik rajzban című tárlata nyílt meg szeptember 5-én magángalériájában. A művészetszervező képzőművész tősgyökeres csepeli ember. Művészeti és kulturális tevékenységéért 2005-ben Nívódíjat, 2012-ben pedig Csepel Szolgálatáért díjat kapott. Művészeti alkotóműhelyét mindenféle támogatás nélkül 12 éve családi és baráti összefogással közösen működtetik, amely már számos kiállításnak adott teret, és a fiatal alkotóknak bemutatkozási lehetőséget.

Bővebben...
 
Október 15-én szünetel az ingyenes jogsegély Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 05. péntek, 11:37

Kedves Csepeliek!

 

2014. október 15-én, szerdán az ügyvédnő választások kapcsán betöltött megbízatása miatt az ingyenes önkormányzati jogsegélyszolgálat szünetel.

Megértésüket ezúton is köszönjük.

 
A csepeli Gulyás Zsombor a legjobb birkózó Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 05. péntek, 09:07

Bővebben...A Nemzetközi Birkózó Szövetség (FILA) a napokban a kötöttfogásúak ranglistája után, a szabadfogásúakét is közzé tette hivatalos honlapján. Magyarországot ebben a szakágban négy versenyzőnk képviseli, akik közül a legfiatalabb, a 70 kilogrammos csepeli Gulyás Zsombor áll nyolcadikként a legjobb helyen, amit többek között az egyetemi-világbajnokságon elért bronzérmének köszönhet.

Bővebben...
 
Egyházi élet - Örökre kitiltva! Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 04. csütörtök, 13:20

Múlt héten nagymamák vitáztak a csepeli buszon: „De etikára járassátok ám az unokát, ne hittanra!” – mondja egyikük. Ó, mennyire más volt ez a Csepel, amikor e nagymamák születtek. A háború után, 1948-ban, amikor az iskolából kitiltották az órarendi hittant.

Bővebben...
 
Németh Szilárd a Magyarország élőben és a Napi aktuális című műsorok vendége volt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 04. csütörtök, 09:10

Bővebben...Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa a Hír TV Magyarország élőben és az Echo TV Napi aktuális című műsorának vendége volt.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

6. oldal / 489