2014. december 20., szombat
Ma 2014. december 20., szombat, Teofil napja van. Holnap Tamás napja lesz.
Tegyük szebbé a karácsonyt! Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 15:40

Bővebben...Egy kiskorú gyermekét albérletben nevelő csepeli gyengénlátó édesapa kapta meg a  Vakok Általános Iskolájának Nádor termében Édes Jézus légy vendégünk címmel rendezett adventi jótékonysági koncert bevételét 2014. december 7-én.

Bővebben...
 
Csepeli a világ legjobb kick-box klubja Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 14:51

Bővebben...A nemzetek legfrissebb éremtáblázata alapján a csepeli Halker-KirályTeam lett a világ legeredményesebb kick-box klubja.

A csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia az eddig megszerzett Európa- és világbajnoki elsőségek tekintetében, mind az utánpótlás, mind pedig a felnőtt versenyzők körben immár 10. éve folyamatosan vezeti a klubcsapatok világranglistáját. 

Bővebben...
 
M E G H Í V Ó Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 12:00

Tisztelt Csepeli Polgárok!


A Csepeli Német Önkormányzat Testülete tisztelettel meghívja Önöket a 2014. december 11-én (csütörtök) 18 órai kezdettel tartandó közmeghallgatására és testületi ülésére.

Helye:   Csepeli Német Önkormányzat hivatalos helyisége (Királyerdei Művelődési Ház, 1213 Bp. Szent István út 230.)

Program:

Bővebben...
 
Ismét nyitva a Szent Imre téri műjégpálya! Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 10:05

Bővebben...A nagy érdeklődésre való tekintettel a csepeli önkormányzat negyedszer is megnyitotta a Szent Imre téri műjégpályát. A korcsolyázni szerető csepeliek február 15-ig használhatják az önkormányzati jégpályát a hét minden napján. 

Bővebben...
 
Felhívás csepeli székhelyű civil szervezetek részére Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 08. hétfő, 15:55

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata ezúton is várja azon hivatalosan bejegyzett, csepeli székhellyel rendelkező, csepeli közéletben tevékenykedő civil szervezetek jelentkezését, akik a Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testületének ülésein tanácskozási jogukkal élve részt kívánnak venni.

Annak érdekében, hogy a képviselő-testület üléseiről időben értesüljenek, és a meghívót megkapják, kérjük, juttassák el elérhetőségeiket a polgármesteri hivatal szervezési irodájára a szervezet nevének, székhelyének és a kapcsolattartó elérhetőségeinek (telefonszám, e-mail cím) megjelölésével Huszák József részére a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.

 
Az Egressy sikere a II. Országos Jazz-zenei versenyen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 08. hétfő, 10:47

Bővebben...Az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola ismét dobogós helyezést hozott el. Ezúttal a II. Országos Alapfokú Jazz-zenei versenyen.

Az alábbiakban az intézmény eredményeit közöljük:

Bővebben...
 
Műszaki hiba a Csepeli Fürdőben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 15:18

Bővebben...Tisztelt Csepeli Lakosok!

Figyelem!

Műszaki hiba - csőtörés - miatt a Csepeli Fürdő szerdán, december 10-én még nem tud kinyitni. Dolgozunk a hiba elhárításán.
Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük. A nyitásról értesítjük Önöket!

 
Költségvetés: megvannak a végleges főszámok Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 13:05

Bővebben...Elfogadta az Országgyűlés a plázák építésének lehetőségét szabályozó módosítást, emellett 2018-tól tilos lesz a napi fogyasztási cikkek árusítása azoknak a nagyobb üzleteknek, amelyek nem képesek nyereséget termelni két egymást követő évben. Valamint elfogadták a jövő évi költségvetési törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító indítványt, véglegesítve ezzel a büdzsé bevételi és kiadási főösszegét.

Bővebben...
 
Változó menetrendek péntektől vasárnapig Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 11:19

Bővebben...Pénteken a hétközbeni, szombaton a pénteki, vasárnap pedig a sűrített adventi menetrend szerint utazhatunk a fővárosban

2014. december 13-a, szombat áthelyezett munkanap, amelyen a december 24-ei, munkaszüneti nappá nyilvánított szerdai napot dolgozzuk le, ezért járataink december 12-én, pénteken a hétfőtől csütörtökig érvényes, 13-án, szombaton pedig az iskolaszüneti hétköznapi/pénteki menetrend szerint közlekednek. December 14-én, ezüstvasárnap a Budapesti Közlekedési Központ a szokásosnál sűrűbben közlekedő, illetve nagyobb befogadóképességű járatokkal enyhíti az ünnepi bevásárló-hétvégéket jellemző megnövekedett forgalmat.

Bővebben...
 
Csepeli győzelem a pozsonyi világkupán Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 09. kedd, 09:14

Bővebben...Az idén Pozsonyban rendezték meg a WPC világszervezet fekvenyomó és erőemelő világkupáját, melyen a csepeli versenyzők remek eredményeket értek el.

Bővebben...
 
Így változik az építmény- és telekadó mértéke Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 08. hétfő, 11:50

Október 12-én a csepeliek úgy döntöttek, hogy Borbély Lénárdnak és 35 pontban megfogalmazott polgármesteri programjának szavaznak bizalmat a következő ciklusra. Az új polgármester a novemberi képviselő-testületi ülésén megkezdte programpontjainak teljesítését.  Ennek egyik legfontosabb eleme az adórendelet módosítása volt.

Bővebben...
 
Meghívó - közmeghallgatás Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 08. hétfő, 09:57

Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

A Csepeli Ukrán Önkormányzat Testülete 2014. december 15-én (hétfő) 15 órai kezdettel közmeghallgatást tart, melynek helyszíne az Ukrán Országos Önkormányzat székháza (1065 Budapest, Hajós u. 1.)

 

Stefuca Viktória s.k.

elnök

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

6. oldal / 527