2014. október 25., szombat
Ma 2014. október 25., szombat, Blanka és Bianka napja van. Holnap Dömötör napja lesz.
Elhunyt Badari Tibor Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 14:07

Bővebben...Hosszan tartó súlyos betegség után csütörtökön elhunyt Badari Tibor, kétszeres Európa-bajnok ökölvívó. A Mátészalkán született, 66 éves sportember haláláról, aki hónapok óta rákbetegséggel küzdött a sportági szakszövetség adott tájékoztatást.

Bővebben...
 
Megjelent a Csepeli Hírmondó októberi második száma Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 10:41

A tartalomból:

- Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentették be a kerület életében nagy változást hozó eseményt: a kormány döntése alapján olimpiai evezős- és kajak-kenu pálya építése kezdődhet meg Csepelen. Az építkezés 2018-ra be is fejeződhet. Sportolók véleményét is megkérdeztük.

- Nagy dolgokat tervezünk Csepelen, és meg is tudjuk valósítani, amit elterveztünk – nyilatkozta lapunknak Borbély Lénárd alpolgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, aki ezúttal családjáról is beszél.

- Alig egy hete adták át a Kossuth Lajos utcai nyugdíjasklubot, de a házban már jó néhány telt házas program lezajlott. Helyszíni beszámoló, részletes októberi program a lapban.

Bővebben...
 
Felállították a tornasátrat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 01:59

Bővebben...Idén is a szülők, a gyerekek, a Mátyás Király Általános Iskola dolgozói és a Csepeli Városgazda Zrt. munkatársai közös munkájával állították fel a tornasátrat október 4-én. Több éve tartanak itt a tanulóknak testnevelés órákat, fociedzéseket és különböző iskolai rendezvényeket.

Bővebben...
 
Új lendület a csepeli sportnak - Csaknem egymilliárd forinttal nő az önkormányzati vagyon is Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 08. szerda, 14:39

Bővebben...

Új lendületet vehet Csepel sportélete, miután a képviselő-testület elfogadta azt a megállapodás-tervezetet, amely a csepeli önkormányzat és a Csepel SC Alapítvány között jött lére. Ennek értelmében a Csepel SC több ingatlanát ingyen átadja az önkormányzat tulajdonába, de jelentős sportfejlesztéseket vállalnak a Csepel SC-n belül is – egyebek mellett erről döntött a képviselő-testület rendkívüli ülésén október 6-án.

Bővebben...
 
Újfajta távirányítók látássérülteknek Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 07. kedd, 22:11

Bővebben...Vakok és gyengénlátók tájékozódását segítő távirányítókat adományozott az önkormányzat az arra rászorulóknak a polgármesteri hivatal épületében október 6-án. Ennek előzménye, hogy Lestyán Pál csepeli lakos kérelemmel fordult a hivatalhoz annak érdekében, hogy az eddig használt, elavult, feladatát ellátni már nem tudó régi távirányítók lecserélésre kerüljenek. Az új távirányítókat Szuhai Erika önkormányzati képviselő, fogyatékosügyi tanácsnok adta át.

Bővebben...
 
Ingyenes lakossági elektronikai hulladékgyűjtés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 17. szerda, 08:36

2014. október 11-én, szombaton a begyűjtő pontokra mindenki elhozhatja és ingyenesen leadhatja működésképtelen, használaton kívüli, árammal, elemmel vagy akkumulátorral működő eszközeit, berendezéseit, lemerült akkumulátorait.

Helyszínek:

  • 08.00- 10.00 óráig: Kikötő u-i ABC parkolója
  • 10.30- 12.00 óráig: Csikó sétány, Szolgáltatóház parkolója
  • 08.00- 12.00 óráig: Csepeli piac déli parkolója
Bővebben...
 
Megrendezték a II. Továbbtanulási börzét Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 13:29

Bővebben...

Szerdán fejeződött be az idén második alkalommal megrendezett Továbbtanulási börze, ahol a középfokú oktatási intézmények mutatták be az általuk kínált pályaválasztási lehetőségeket. A kétnapos eseményen összesen 15 csepeli és közeli kerületek gimnáziumai, szakközépiskolái és szakiskolái adtak tájékoztatást a meghívott célközönségnek, a 7. és 8. osztályos tanulóknak.

Bővebben...
 
Orbán: bebizonyítottuk, pénzügyi fegyelem mellett is lehetséges munkahelyteremtés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 02:12

Bővebben...Magyarország bebizonyította, hogy a költségvetési fegyelem fenntartása és államadósság-csökkentés mellett is lehet munkahelyeket teremteni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Milánóban, a foglalkoztatásról szóló EU-csúcs előtt a közmédiának adott nyilatkozatában.

Bővebben...
 
Emléktábla hirdeti Csepel Kapuját Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 01:52

Bővebben...Emléktáblát avattak a Kossuth Lajos utca és az Ady Endre út sarkán 2014. október 7-én, amely a sikeresen zárult Csepel Kapuja szociális célú városrehabilitációs programot hirdeti. A lakóépületek felújításának köszönhetően több mint 800 család otthona vált energiatakarékosabbá és korszerűbbé.  Az emléktáblákat Németh Szilárd országgyűlési képviselő, polgármester és Borbély Lénárd alpolgármester közösen avatta fel. Az eseményen jelen volt Kontúr Pál országgyűlési képviselő.

Bővebben...
 
Kaszálás és fűnyírás: aktuális munkavégzések a kerületben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 08. szerda, 14:20

Tisztelt Csepeli Lakosok!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy október 6 - 10. között kaszálási és fűnyírási munkákat végzünk az alábbi helyszíneken:

  • Csillagtelep

Kérjük megértésüket és türelmüket a munkavégzés során.

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

Zöldterület fenntartási Osztály

 
Bayer Zsolt: A mulatt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 07. kedd, 14:03

A Jóisten aznap korán kelt. Szokásává vált ez az utóbbi hatezermilliárd évben, mióta nem érezte magát igazán fiatalnak.

Tett-vett, szöszmötölt kicsit a konyhán, főzött kávét, aztán átfutotta a híreket.

Bővebben...
 
Több mint 150 ezer pedagógus kap magasabb fizetést mostantól Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 07. kedd, 07:40

Bővebben...Több mint 150 ezer pedagógus kap magasabb fizetést mostantól - ez a tavaly kezdődött és egészen 2017-ig tartó béremelés újabb lépcsője. A végzettség és a pályán eltöltött idő miatt komoly különbségek vannak, de nagyjából 5-10-12 ezer forinttal nő a tanárok fizetése. A kormány szerint ez a többlépcsős emelés a rendszerváltás óta a legnagyobb segítség a tanároknak.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

6. oldal / 506