2014. október 22., szerda
Ma 2014. október 22., szerda, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
Orbán Viktor: Nagy korszak kapujában vagyunk Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 09:14

Bővebben...A kormány gazdaságpolitikájában nincs helye megszorításnak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Vas Népének adott, a lap online oldalán vasárnap megjelent interjúban, amelyben úgy fogalmazott: „nagy korszak kapujában vagyunk”. Az oktatási átalakításokról azt mondta, az irány jó, de még sokat kell tenni, hogy hibátlanul működjön a gépezet, az egészségügyre kitérve pedig arról beszélt: emelni kell a háziorvosok jövedelmét.

Bővebben...
 
Határidőn belül aláírta az elszámoltatási törvényt Áder János Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 09:03

Bővebben...Áder János köztársasági elnök határidőn belül aláírta az elszámoltatási törvényt - mondta az MTI-nek Altorjai Anita a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtófőnöke. Az Országgyűlés szeptember 24-én fogadta el a jogszabályt, amely alapján a bankoknak el kell számolniuk ügyfeleikkel az árfolyamrés semmissége és az egyoldalú szerződésmódosítások miatt keletkezett túlfizetéseiket.

Bővebben...
 
Tabán István koncertje - FOTÓK Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 07:28

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

Tabáni István vasárnapi koncertjének fotóit megtekinthetik ide kattintva.

 
II. Csepeli Sörfesztivál - Húszéves a Csepel Örökség-díjas Lustige Musikanten sramli zenekar Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 20:09

Bővebben...Október 4-én egész napos programokkal vártak mindenkit a II. Csepeli Sörfesztiválon a Királyerdei Művelődési Házban. Bemelegítésként 9 órakor a Görgey téren a Csepeli Német Nemzetiségi Ifjúsági Táncegyüttes nyolc tagja hívta fel a figyelmet a későbbi látványosságokra.

Ezt követően a művelődési ház színháztermében a hivatalos megnyitón Borbély Lénárd, Csepel alpolgármestere köszöntötte a fesztivál szereplőit, és a szép számmal megjelent közönséget – köztük a közel kétszáz fellépő gyereket.

FOTÓGALÉRIA

Bővebben...
 
Kilencen vették át magyar állampolgársági oklevelüket Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 15:21

Bővebben...Kilencen tettek magyar állampolgársági esküt a polgármesteri hivatal nagytanácstermében október 5-én. Az ünnepélyes fogadalomtételen a hivatalos okmányok aláírása után Wass Albert: Üzenet haza című versét hallgatták meg a résztvevők.

Németh Szilárd polgármesteri tisztsége utolsó honosításán a fogadalomtevőknek hangsúlyozta: esküjükhöz híven legyenek becsületes és tisztességes magyarok és ne felejtsék el szülőföldjüket.

Bővebben...
 
Ilyen volt a II. Csepeli Sörfesztivál - FOTÓGALÉRIA Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 10:05

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

Ide kattintva elérhetik a II. Csepeli Sörfesztiválon készített fotóinkat.

 

Bővebben...
 
Modellezők a Sétáló utcában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 09:12

Bővebben...Több hónapon át tartó modellezést hirdetett a Csepeli Modellező Szabadidős Sportkör. A szervezők a Sétáló utcától egy percre, a Karácsony Sándor utcai általános iskolával szemközti pályán szombatonként 15 órától várják a modellezés iránt érdeklődőket.

Bővebben...
 
Egyik kutya, másik eb - I. Csepeli Kutyás Nap Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 08:40

Bővebben...Puha, gombszemű barátainkról és a jókedvről szólt október 5-e a Nagy Imre ÁMK-ban és környékén. Az I. Csepeli Kutyás Napon senki sem jutott ebek harmincadjára: kicsi és nagy gazdik, kutyabarátok, kiskutyák, nagykutyák, fajtatiszta, keverék, terápiás és mentett ebek együtt élvezték a szabadtéri családi napot.

GALÉRIA

Bővebben...
 
Kettős gyilkosság: még egy vádemelés jöhet Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 07:18

Bővebben...Az életfogytiglanra ítélt Deme Gábor tanúként térhet vissza


Még egy vádemelés lehet a csepeli kettős gyilkossághoz kapcsolódó visszaélések ügyében. Egy önkormányzati iskola korábbi igazgatóját a nyomozó hatóság már szembesítette az 1,2 millió forintos sikkasztás alapos gyanújával. A csepeli önkormányzat polgári jogi igényt jelentett be a kárértékre - értesült a Csepel.hu.

Bővebben...
 
I. Csepeli Kutyás Nap - fotók Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 18:35

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

A ma megrendezett I. Csepeli Kutyás Nap fotóit megtekinthetik ide kattintva.

Bővebben...
 
Kedvezményekre számíthatnak az ügyfelek a Közmű Holding indulásával Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 10:15

Bővebben...A nyugati magánmonopóliumok luxusprofitját piaci versenyben próbálja leszorítani a Nemzeti Közműszolgáltató Vállalat, így a családok olcsóbban juthatnak energiához. Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában ismertette az új állami vállalat filozófiáját.

Nemzeti Közműszolgáltató Vállalat alapítását jelentette be a múlt héten Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség államtitkára. Az új cég jövő márciusban kezdi meg tevékenységét, kezdetben gázt, később áramot, majd távhőt is szolgáltat a lakosságnak - a tervek szerint.

Bővebben...
 
Orbán: a valaha volt legnagyobb gazdaságfejlesztési program jön januárban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 09:09

Bővebben...Cserébe azt várják, a magyar vállalkozások erősödjenek, bővítsenek, újítsanak és segítsenek abban, hogy realitássá váljon az ötmillió magyar munkahely megteremtése - mondta a miniszterelnök Székesfehérváron, a Jüllich Glas Holding Zrt. 30 éves jubileumi ünnepségén és központi irodaházának avatóján.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

6. oldal / 504