2014. december 20., szombat
Ma 2014. december 20., szombat, Teofil napja van. Holnap Tamás napja lesz.
Megrendezték az első Mikulás napi táncgálát Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 06. szombat, 12:53

Az I. Mikulás Táncgálára látogattak el az érdeklődők december 5-én, a csepeli Freetime TSE Studió 2000 TSE és a Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében. Az intézmény tornatermében alkalmi kisiskolás táncosok és versenytáncos élpárosok uralták az ideiglenessé vált táncparkettet. Az est házigazdája Turcsány Gergely tánctanár volt.

Bővebben...
 
Megnyílt „A tél” című tárlat a Csepeli Munkásotthonban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 06. szombat, 08:51

Bővebben...A Csepeli Munkásotthon Réti Pál Fotóklubjának „A tél” című kiállítása december 4-én nyílt meg. A Galéria 21 kiállítótermében az érdeklődők megtekinthetik Stemmer Ferenc első csepeli fotós emlékkiállítását is.

Bővebben...
 
TÁJÉKOZTATÓ Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 05. péntek, 15:50

Tisztelt Csepeli Polgárok!

Tájékoztatom Önöket, hogy Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatala (Szent Imre tér 10., Családtámogatási Iroda Petz F. u.1-3.,

Városrendezési, Főépítészi és Városépítési Iroda Kossuth L. u. 65.)

2014. december 13-án

technikai okok miatt ügyfeleket fogadni nem tud, ezért 12-én, pénteken meghosszabbított ideig, 15 óráig tart a félfogadás

Megértésüket és türelmüket megköszönve tisztelettel:

dr. Szeles Gábor sk

jegyző

 
A Nabucco és a Déli Áramlat után egy harmadik lehetőséget kell kidolgozni Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 05. péntek, 10:38

Bővebben...Orbán Viktor miniszterelnök szerint tudomásul kell venni, hogy a Déli Áramlat dossziéja bezárult, a magyar érdek azonban továbbra is az, hogy "legyen olyan gázvezeték, amely Magyarországra jön, és elkerüli Ukrajnát".

Bővebben...
 
Jókedvre derítették a fogyatékos csepelieket a Radnótiban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 05. péntek, 07:00

Bővebben...Hagyománnyá vált kerületünkben, hogy december 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapján az Önkormányzat meghívja az itt élő fogyatékos lakosokat a Radnóti Miklós Művelődési Házba, ahol Csepel vezetői köszöntik őket és műsorral, ajándékokkal kedveskednek nekik. Borbély Lénárd polgármester elmondta, hogy egyik legfontosabb feladatának tartja a megváltozott munkaképességű csepeliek foglalkoztatásának további javítását. Szekeres Pál miniszteri biztos azt emelte ki, hogy mindenkinek – fogyatékos embertársainknak is-, az a célja, hogy teljes és boldog életet éljen.

Bővebben...
 
Megemlékezés dr. Koncz Jánosról a Csepeli temetőben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 04. csütörtök, 14:39

Bővebben...Csepel lakóinak és a gyár munkásainak bátor kiállásáról emlékeztek meg dr. Koncz János főjegyző sírjánál a Csepeli temetőben december 4-én. Hetven évvel ezelőtt dr. Koncz János és a Szent Imre téren összegyűlt tömeg nem hajtotta végre a nyilasok parancsát a község kiürítéséről. A főjegyző és felesége sírjánál koszorút helyezett el Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila alpolgármester, valamint lerótta kegyeletét Szenteczky János és Dobák István az MSZP részéről. Borbély Lénárd a megemlékezésen bejelentette, hogy dr. Koncz János és családja sírját az önkormányzat hamarosan felújítja.

Bővebben...
 
Csepel zenekarának adventi koncertje Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 06. szombat, 09:00

Bővebben...Telt házas, nagy sikerű koncertet adott december 5-én este a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar a Királyerdei Művelődési Házban. Az immár hagyományos adventi hangversenyen - melynek háziasszonya Bényi Ildikó volt - Németh Szilárd országgyűlési köszöntötte a megjelenteket, s elmondta, a kultúra támogatása továbbra is fontos és kiemelt feladata a kerület önkormányzatának.

Bővebben...
 
Ösztöndíjátadás az Egressy Zeneművészetiben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 06. szombat, 09:05

Bővebben...Immáron második alkalommal került megrendezésre 2014. december 5-én a Bocskai István Református Oktatási Központ Egressy Béni Alap- és Középfokú Zeneművészeti és Színművészeti Szakközépiskolája, Ének-Zene Gimnáziuma ösztöndíjkiosztó ünnepsége.

Bővebben...
 
Megnyílt a „Volt egyszer egy kommunizmus” című tárlat a Csepel Galériában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 05. péntek, 11:28

Bővebben...Zámbó Kornél festőművész „Volt egyszer egy kommunizmus” című kiállítása december 4-től a Csepel Galériában látható.

Bővebben...
 
Csepel valamennyi óvodája részt vett a Mikulás Kupán Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 05. péntek, 07:16

Bővebben...Ötödik alkalommal került megrendezésre a Nagy Imre ÁMK tornacsarnokában a Mikulás Kupa elnevezésű óvodás ügyességi vetélkedő.

Mint azt már megszokhattuk, az esemény nem csak a versenyzésről, hanem sokkal inkább a jó hangulatról, a szórakozásról és az ajándékokról szólt.

Bővebben...
 
Most történt: agyondicsérik a csepeli rendőröket Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 04. csütörtök, 16:23

Bővebben...A csepeli rendőrök sok jóhoz és rosszhoz hozzászoktak már, de arra valószínűleg ők sem számítottak, hogy csaknem 150 aláírással egy köszönőlevelet kapnak az Ady-lakótelepen és a környéken élő emberektől. Az Ady-lakótelepről korábban jobbára olyan híreket lehetett hallani, hogy szinte mindennap történik kisebb-nagyobb bűncselekmény, de az utóbbi időben mindez megváltozott.

Az önkormányzat ugyanis Borbély Lénárd - akkor még alpolgármester - javaslata nyomán megerősített szolgálatról döntött, melynek értelmében néhány hónapja napi 20 órában plusz 6 fő (három pár járőr) járja a kerület utcáit; különösen a kritikus területeket. A múlt heti testületi ülésen pedig döntés született arról, hogy ezt az intézkedést 2016 áprilisáig meghosszabbítják, akár a járőrök számának növelésével is.

Bővebben...
 
Vádemelés: korrupciós szál a csepeli kettős gyilkosságban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 04. csütörtök, 11:11

Bővebben...Az életfogytiglanra ítélt Deme Gábor tanúként tér vissza

Vádat emelt az ügyészség a csepeli kettős gyilkossághoz kapcsolódó visszaélések ügyében: egy iskola korábbi igazgatóját 1,2 millió forintos sikkasztás alapos gyanújával vádolják. A csepeli önkormányzat polgári jogi igényt jelentett be a kárértékre – értesült a Csepel.hu.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

7. oldal / 527