2014. október 24., péntek
Ma 2014. október 24., péntek, Salamon napja van. Holnap Blanka és Bianka napja lesz.
Ingyenes lakossági elektronikai hulladékgyűjtés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 17. szerda, 08:36

2014. október 11-én, szombaton a begyűjtő pontokra mindenki elhozhatja és ingyenesen leadhatja működésképtelen, használaton kívüli, árammal, elemmel vagy akkumulátorral működő eszközeit, berendezéseit, lemerült akkumulátorait.

Helyszínek:

  • 08.00- 10.00 óráig: Kikötő u-i ABC parkolója
  • 10.30- 12.00 óráig: Csikó sétány, Szolgáltatóház parkolója
  • 08.00- 12.00 óráig: Csepeli piac déli parkolója
Bővebben...
 
Közlemény: Vári György rosszabbul teljesít Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 07. kedd, 00:23

A Népszabadság valamint annak internetes kiadása "A haverok jobban teljesítenek" címmel jelentetett meg hétfőn egy cikket. Az írás szerzője a magát újabban pártfüggetlen oknyomozó újságíróként hirdető Vári György ex-LMP-s képviselő-jelölt, balliberális politikus. Talán ennek tulajdonítható, hogy a cikk hemzseg az olyan hazugságoktól és csúsztatásoktól, melyeket oknyomozó újságíró biztosan nem követ el.

Bővebben...
 
A nemzet sohasem felejtette el hőseit Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 13:18

Bővebben...A tizenhárom aradi vértanúra emlékezve azt sem felejtjük el, hogy a magyar nemzet újjászületett azáltal, hogy hajlandó volt harcolni a közös jogok védelmében - emelte ki Hende Csaba.

Az Aradon kivégzett tizenhárom honvédtábornok vérbeli katona volt, kitűnően értették mesterségüket, személyesen adtak példát mindarra, amit elvártak embereiktől, a hazát szolgálták mindhalálig - emelte ki a honvédelmi miniszter hétfőn, az aradi vértanúk emléknapján Budapesten, a Batthyány-mauzóleumnál mondott ünnepi beszédében.

Bővebben...
 
TÁJÉKOZTATÓ Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 09:26

Tisztelt Csepeli Polgárok!


Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a

Polgármesteri Hivatal (Szent Imre tér 10., Petz F. u.1-3., Városrendezési és Városépítési Iroda Kossuth L. u. 65.) épületeiben - technikai okok miatt -

2014. október 13-án (hétfőn)

ügyfélfogadás nincs.

 

dr. Szeles Gábor sk

jegyző

 
Orbán Viktor: Nagy korszak kapujában vagyunk Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 09:14

Bővebben...A kormány gazdaságpolitikájában nincs helye megszorításnak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Vas Népének adott, a lap online oldalán vasárnap megjelent interjúban, amelyben úgy fogalmazott: „nagy korszak kapujában vagyunk”. Az oktatási átalakításokról azt mondta, az irány jó, de még sokat kell tenni, hogy hibátlanul működjön a gépezet, az egészségügyre kitérve pedig arról beszélt: emelni kell a háziorvosok jövedelmét.

Bővebben...
 
Határidőn belül aláírta az elszámoltatási törvényt Áder János Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 09:03

Bővebben...Áder János köztársasági elnök határidőn belül aláírta az elszámoltatási törvényt - mondta az MTI-nek Altorjai Anita a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtófőnöke. Az Országgyűlés szeptember 24-én fogadta el a jogszabályt, amely alapján a bankoknak el kell számolniuk ügyfeleikkel az árfolyamrés semmissége és az egyoldalú szerződésmódosítások miatt keletkezett túlfizetéseiket.

Bővebben...
 
Több mint 150 ezer pedagógus kap magasabb fizetést mostantól Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 07. kedd, 07:40

Bővebben...Több mint 150 ezer pedagógus kap magasabb fizetést mostantól - ez a tavaly kezdődött és egészen 2017-ig tartó béremelés újabb lépcsője. A végzettség és a pályán eltöltött idő miatt komoly különbségek vannak, de nagyjából 5-10-12 ezer forinttal nő a tanárok fizetése. A kormány szerint ez a többlépcsős emelés a rendszerváltás óta a legnagyobb segítség a tanároknak.

Bővebben...
 
Az aradi vértanúkra emlékeztek Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 07. kedd, 00:12
Bővebben...

2014. október 6-án Csepel Önkormányzata ünnepi megemlékezésen rótta le tiszteletét az 1849. október 6-án kivégzett honvédtisztek előtt az Aradi vértanúk útja és a Szentmiklósi út kereszteződésénél elhelyezett emléktáblánál.

GALÉRIA

Bővebben...
 
Nagyszerű hangulat, eget rengető koncert - Csepelen lépett fel Tabáni István Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 13:10

Bővebben...Ingyenes szabadtéri koncerttel lepte meg a kerület zeneszerető lakosait Csepel Önkormányzata. Tabáni István másfél órás fellépése keretében saját szerzeményeivel és feldolgozásokkal bizonyította, méltán büszke rá Csepel.

FOTÓK

Bővebben...
 
Meghívó - megemlékezés az aradi vértanúk emléknapján Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 01. szerda, 09:46

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket a 2014. október 6-án 14 órakor tartandó megemlékezésre.

A megemlékezés helyszíne:

1213 Budapest, Aradi Vértanúk útja - Szentmiklósi út kereszteződés (emléktábla)

Minden emlékezőt szeretettel hívunk és várunk!

 

Németh Szilárd Csepel polgármestere, országgyűlési képviselő

Borbély Lénárd, Csepel alpolgármestere

 
Modellezők a Sétáló utcában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 09:12

Bővebben...Több hónapon át tartó modellezést hirdetett a Csepeli Modellező Szabadidős Sportkör. A szervezők a Sétáló utcától egy percre, a Karácsony Sándor utcai általános iskolával szemközti pályán szombatonként 15 órától várják a modellezés iránt érdeklődőket.

Bővebben...
 
Egyik kutya, másik eb - I. Csepeli Kutyás Nap Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 08:40

Bővebben...Puha, gombszemű barátainkról és a jókedvről szólt október 5-e a Nagy Imre ÁMK-ban és környékén. Az I. Csepeli Kutyás Napon senki sem jutott ebek harmincadjára: kicsi és nagy gazdik, kutyabarátok, kiskutyák, nagykutyák, fajtatiszta, keverék, terápiás és mentett ebek együtt élvezték a szabadtéri családi napot.

GALÉRIA

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

7. oldal / 506