2014. szeptember 02., kedd
Ma 2014. szeptember 02., kedd, Rebeka és Dorina napja van. Holnap Hilda napja lesz.
Négy csepeli is aranyérmes a kajak-kenu ob-n Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 19. kedd, 08:23

Bővebben...Kiválóan szerepeltek a csepeli sportolók a kajakosok és kenusok hétvégi szolnoki országos bajnokságán. A Csepeli Kajak-Kenu Egyesület versenyzői három számban is az élen végeztek.

Bővebben...
 
Kaszálás és fűnyírás - munkavégzések a kerületben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 18. hétfő, 21:18

Tisztelt Csepeli Lakosok!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy augusztus 18 - 23. között kaszálási és fűnyírási munkákat végzünk az alábbi helyszíneken:

  • Daru-domb
  • Kis – Duna öböl
  • Bokros utca, pihenőpark
  • Királymajor lakótelep
  • Városközpont

Kérjük megértésüket és türelmüket a munkavégzés során.

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

Zöldterület fenntartási Osztály

 
Így változik a közlekedés az ünnepi rendezvények miatt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 18. hétfő, 09:55

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep rendezvényei miatt több közlekedési változás lép életbe kedden és szerdán Budapesten - közölte a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal az MTI-vel.

A nemzeti ünnep programjai kedden elkezdődnek, ezért már ezen a napon lezárják a gépkocsiforgalom elől a budai felső rakpartot a Margit híd és az Erzsébet híd között.

Bővebben...
 
Tájékoztató - Légoltalmi szirénák ellenőrzése Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 13. szerda, 09:06

Bővebben...Tisztelt Csepeli Lakosok!

 

A mai naptól kezdődően szeptember közepéig végzi a katasztrófavédelem a légoltalmi szirénák ellenőrzését. Ebben az időszakban a szirénák egyesével, rövid ideig fognak működni.
A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Bővebben...
 
Buzek László az Eötvös Kupa nagykövete Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 17. vasárnap, 15:55

Bővebben...Az idén tizennyolcadik alkalommal rendezik meg augusztus 17. és 19. között az Eötvös Kupa Debrecenben, és a szervezők az utánpótlástorna népszerűsítésére a magyar röplabdázás egyik emblematikus alakját, Buzek Lászlót is felkérték.

Bővebben...
 
Ma temették el Timoszcsuk Mihályt Beregszászon Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 16. szombat, 18:30

A 27 éves magyar nemzetiségű Timoszcsuk Mihályt katonai tiszteletadással temették el Beregszászon augusztus 16-án. A hivatalos tájékoztatás szerint a beregszászi fiatalember augusztus 13-án esett el Donyecknél az oroszbarát szeparatistákkal vívott harcokban. Az édesanyát, Tóth Irént baráti szálak fűzték Csepelhez, legutóbb két hete járt a kerületben, amikor vele beszélgettem. Azt mondta, hogy hónapok óta nem tud a fiáról, de a lelkére kötötte: inkább adja meg magát, de ne keresse a halált.

Bővebben...
 
Megújul Szigetszentmiklós térségének közösségi közlekedése Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 18. hétfő, 21:52

Bővebben...Teljesen megújul Szigetszentmiklós térségének tömegközlekedése 2014. augusztus 23-ától (szombattól). Az újításoknak köszönhetően bővülnek a közösségi közlekedés által nyújtott szolgáltatások, melyek jelentős részét mostantól a Budapesti Közlekedési Központ biztosítja a Fővárosi Önkormányzat közlekedésszervezőjeként.

Bővebben...
 
Rendkívüli képviselő-testületi ülés augusztus 22-én Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 18. hétfő, 15:08

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 22-én (pénteken) 07.00 órai kezdettel  rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melynek helyszíne a polgármesteri hivatal nagytanácsterme.

A meghívót ide kattintva tekinthetik meg.

 
Pótvizsgázók – nyaralás helyett tanulás? Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 18. hétfő, 09:11

Bővebben...Nincs rosszabb annál, mint a nyári szünetben pihenés helyett a tankönyvek fölött gubbasztani, mert az év közbeni 10 hónapos munkánk eredménye valamelyik tantárgyból elégtelen lett. Nehéz lenne olyan diákot találni, aki jókedvvel emlékszik vissza a javítóvizsgára való felkészülés időszakára, amikor egy teljes tanév anyagát pár hét alatt kellett pótolnia. Mondhatnánk persze, hogy mindenki magának köszönheti a kudarcot, miért nem tanult év közben? Ám nemcsak a nemtörődömség, az érdektelenség, a lustaság vezet ide, hanem az is, ha a diák egyszerűen nem érti, miről is beszél a tanár. Ilyenkor nehéz lépést tartani, mert a lemaradás tanóráról tanórára csak egyre nő.

Bővebben...
 
Nyolcmillió ember figyeljen hétfőtől Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 17. vasárnap, 16:04

Bővebben...Hétfőn kezdik kézbesíteni az érintett több mint nyolcmillió választópolgárnak az október 12-i önkormányzati választásról szóló értesítőt.

A Nemzeti Választási Iroda névre szóló küldeményében az önkormányzati választás kitűzéséről és arról tájékoztatja a választópolgárokat, hogy szerepelnek a névjegyzékben. Az értesítőket az augusztus 15-i névjegyzéki állapotnak megfelelően nyomtatják ki, kiküldésükkel az iroda a Magyar Postát bízta meg. Az értesítők postázásának költsége várhatóan félmilliárd forintot tesz ki.

Bővebben...
 
Kulcsnak nem a lábtörlő alatt a helye, de a sok lakat is feltűnést kelthet Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 17. vasárnap, 09:51

Bővebben...Csak semmi pánik, ha jön a tolvaj!

Nyáron főleg a fürdőhelyeken elkövetett lopások száma nő meg; a családi házakba és a panellakásokba körülbelül ugyanannyiszor törnek be ilyenkor, mint az év más időszakában. A lábtörlő alá rejtett lakáskulcsról néhányan még mindig azt feltételezik, hogy holtbiztos helyet találtak a behatolás ellen; a túlzott lakásvédelem ugyanakkor felkelti a rossz szándékúak érdeklődését, mert az járhat a fejükben: vajon miféle kincseket őriznek a házban? Megkérdeztünk néhány korábban pórul járt csepeli lakost, milyen tanácsokat adnának, hogy nagyobb eséllyel elkerülhessük a kellemetlenségeket.

Bővebben...
 
TÁJÉKOZTATÓ a Natura 2000 fenntartási terv készítéséről Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 18. hétfő, 10:43

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság a 43/2012.(V.3.)VM rendelet alapján, a  275/2004.(X.8.) Korm. rendeletben foglalt tartalommal a Natura 2000 területek -többek között a Ráckevei Duna-ág kiemelt jelentőségű természetmegőrzési terület (HUDI20042) - fenntartási tervének elkészítését végzi.

A fenntartási terv tervezete az önkormányzat hirdetőtábláján és honlapján (www.csepel.hu/hivatal/közérdekű hirdetmények) 2014. szeptember 1. napjáig olvasható, valamint megtekinthető a Nemzeti Park Igazgatóság honlapján is. (https://dinpi.hu/keszulo-fenntartasi-tervek)

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

7. oldal / 483