2014. október 31., péntek
Ma 2014. október 31., péntek, Farkas napja van. Holnap Marianna napja lesz.
Néma főhajtás a Nefelejcs utcai izraelita temetőben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 15. szerda, 09:09

Bővebben...2014. október 15-én, a nyilas hatalomátvétel napja alkalmából (1944. október 15.) Németh Szilárd országgyűlési képviselő, választókerületi elnök és Borbély Lénárd, Csepel megválasztott polgármestere a Nefelejcs utcai izraelita temetőben helyezte el a megemlékezés virágait. A két politikus mécsest gyújtott az elhunytak emlékére.

Bővebben...
 
KÖZLEMÉNY - ERDŐ- ÉS SZABADTÉRI TÜZEK MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 14. kedd, 08:34

Bővebben...A szabadtéri tüzek megelőzésével kapcsolatban, a tűzesetek elkerülése érdekében legalább az alábbiakat szükséges megvalósítani:

Avart és kerti hulladékot (kertészeti munkák végzése során keletkezett növényi maradvány, mint például: fűkaszálék, lomb-, ág-, gally-, szár- gyökérmaradvány, levél, szár, nyesedék, stb.) Budapest Főváros közigazgatási területén elégetni tilos, ezért az ingatlan tulajdonosoknak, használóknak ebben az esetben a következőképpen kell eljárni:

Bővebben...
 
Orbán: a Fidesz-KDNP óriási fölénnyel győzött Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 13. hétfő, 21:22

Bővebben...Óriási fölénnyel győzött a Fidesz-KDNP a vasárnapi önkormányzati választáson, ez a győzelem pedig az egész országé - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a parlament hétfői plenáris ülésén napirend előtt.

Azért győzött az egész ország, mert a választás végeredménye és következménye egy sohasem tapasztalt méretű összefogás, együttműködés és egység - fogalmazott beszédében a kormányfő a szavazás másnapján.

Bővebben...
 
Borbély Lénárd: Csepelen minősített többséget szerzett a Fidesz Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 13. hétfő, 12:27

Bővebben...Budapest XXI. kerületében a Fidesznek minősített többsége lesz a képviselő testületben, így minden ügyben döntőképesek lesznek - mondta Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP) az MTI-nek, miután megnyerte az önkormányzati választást Csepelen.

Közölte, folytatják azt a munkát, amelyet Németh Szilárd korábbi fideszes polgármester vezetésével elkezdtek, és arra törekszik, hogy mindent megvalósítson, ami a programjában szerepelt.

Bővebben...
 
Hungarikumok és csepeli büszkeségek - Fergeteges családi nap a sétányoknál Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 11. szombat, 14:33

Bővebben...

Nemzeti kultúránk büszkeségei, a hungarikumok kapták a főszerepet október 11-én, a sárkányos játszótér mellett. A Csepeli Hungarikum Fesztiválon több száz család fordult meg, a óriási rétet számtalan finom ízekre, jó zenékre és vidámságra éhes csepeli vette birtokba.

Az alábbi linken megtekinthetik a Csepeli Hungarikum Fesztivál képeiből összeállított folyamatosa frissülő galériát.

Bővebben...
 
Hárommilliárd forintra nő a szociális tűzifaprogram kerete Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 10. péntek, 18:54

Bővebben...A családok 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá 170 ezer köbméter tűzifához

Az eddigi kétmilliárdról hárommilliárd forintra nő a szociális tűzifaprogram keretösszege, amelyet mostantól szénvásárlásra is lehet fordítani. Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős munkacsoportjának vezetője elmondta: megalakítjuk azt a nemzeti közműszolgáltató holdingot, amelyik 2015 tavaszán kezdi meg működését. Az egyetemes szolgáltatói piacon, piaci körülmények között működik majd a nemzeti közműszolgáltató holding, amely saját magára nézve állítja föl azt a kritériumot, hogy non-profit rendszerrel kell üzemelnie.

Bővebben...
 
Kaszálás és fűnyírás: aktuális munkavégzések a kerületben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 14. kedd, 19:01

Tisztelt Csepeli Lakosok!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy október 13-18. között kaszálási és fűnyírási munkákat végzünk az alábbi helyszínen:

  • Csillagtelep

Kérjük megértésüket és türelmüket a munkavégzés során.

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

Zöldterület fenntartási Osztály

 
Borbély Lénárd első polgármesteri interjúja Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 14. kedd, 08:10

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

Borbély Lénárd, Csepel megválasztott polgármestere a HírTV Magyarország élőben című műsorának vendége volt. A felvételt ide kattintva tekinthetik meg.

 
Köszönjük! Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 13. hétfő, 12:41

Bővebben...Minden csepelinek, és minden támogatónknak külön is köszönjük a szavazatát. Köszönöm Németh Szilárd áldozatos munkáját!

Valamennyi csepeli polgár polgármestere kívánok lenni, függetlenül attól, hogy kire szavaztak.

 

Borbély Lénárd
Csepel polgármestere

 
MAGYARORSZÁG GYŐZÖTT Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 13. hétfő, 09:20

Bővebben...Három a magyar igazság, és ma megvan a harmadik – utalt Orbán Viktor miniszterelnök a kormánypártok önkormányzati választási győzelmére.

A kormányfő a Bálna kereskedelmi, kulturális és szórakoztató központban kifejtette: „a ma este legyen a köszöneté, a gratulációé, a jól végzett munka okozta öröméé. Gratulálok Önöknek, köszönjük a bizalmat.”

Bővebben...
 
Kiszelly Zoltán: A harmadik X Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 11. szombat, 14:21

Miről döntünk most vasárnap valójában? Miért fontos szavazni? – kérdezik még mindig sokan.

A válasz egyértelmű: a 2010-ben elkezdett építőmunka helyi szintű folytatásáról döntünk. Az idei országgyűlési választáson nem volt kormányváltó hangulat, az ország újabb ciklust szavazott Orbán Viktornak és a Fidesz–KDNP-kabinetnek. Sokan gondolhatták, hogy ha a balliberálisok is kaptak az országtól nyolcévnyi kormányzási lehetőséget, akkor most a polgári oldal is mutathassa meg nyolc alatt a tudását. Csakhogy a két oldal kormányzása közötti különbség már most szembeötlő…

Bővebben...
 
Bokros ellenzi a rezsicsökkentést Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 10. péntek, 18:47

Bővebben...Bokros Lajos most ugyanazt fogalmazza meg, mint 15 évvel ezelőtt. Ellenzi és megváltoztatná a rezsicsökkentést, a közműszolgáltatókat reprivatizálná, illetve bevezetné a teljes ingatlanadót – jelentette ki Németh Szilárd.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

7. oldal / 508