2014. augusztus 28., csütörtök
Ma 2014. augusztus 28., csütörtök, Ágoston napja van. Holnap Beatrix és Erna napja lesz.
Két csepeli érem a moszkvai kajak-kenu vb-n Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 11. hétfő, 08:45

Bővebben...Kiválóan szerepelt a magyar válogatott a Moszkvában rendezett augusztusi kajak-kenu világbajnokságon. A magyar válogatott 17 érmet – 6 aranyat, 5 ezüstöt és 6 bronzot – szerzett, amelyek közül kettőben két csepeli – Kiss Tamás és Korisánszky Dávid – is főszereplő volt.

Bővebben...
 
Figyelmeztetés: vasárnap ismét többfelé lehetnek heves esőzések Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 09. szombat, 21:59

Tizenhárom megyére és a fővárosra a várható heves zivatarok és felhőszakadás miatt figyelmeztetést adott ki vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala és Pest megyére, valamint Budapestre adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Bővebben...
 
Riasztás van érvényben - Jég, felhőszakadás és zivatar jön Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 08. péntek, 11:43

Bővebben...Tíz megyében és a fővárosban továbbra is készülni kell jelentős esőzésekre. Több helyen viharos széllel, illetve jégesővel járó heves zivatarok is lehetnek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken hajnalban az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar,Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Pest megyében, valamint Budapesten a várható felhőszakadás miatt van érvényben elsőfokú figyelmeztetés.

Bővebben...
 
Romák százait költöztették át Csepelre Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 08. péntek, 09:45

Bővebben...A Gegesy Ferenc nevével fémjelzett SZDSZ-MSZP-s vezetés éveken keresztül költöztette át a ferencvárosi szociális bérházakból más kerületekbe, köztük Csepelre a legszegényebb és legnépesebb családokat. A bérházakat ezek után lerombolták, majd középosztálybelieknek építettek társasházakat, lakóparkokat. A többségükben cigány származású lakóknak más kerületekben vettek lakásokat. Oldják meg mások a problémáikat, a telkek többet érnek – gondolták. Miközben a balliberális politikusok százmilliárdos üzletet csináltak a telkekből, sok kitelepített család nem volt képes vagy nem is akart beilleszkedni új környezetébe. Ők Csepel több lakótelepén pokollá tették a mindennapos életet.

Bővebben...
 
Két csepeliért szoríthatunk a kajak-kenu vb-n Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 07. csütörtök, 19:44

Bővebben...Szerdán Moszkvában a parasportolók versenyével elkezdődött az idei kajak-kenu világbajnokság. A magyar válogatottban két csepeli kenus, Kiss Tamás és Korisánszky Dávid is helyett kapott, akik akár érmeket is szerezhetnek a vb-n.

Bővebben...
 
Csütörtökön is többfelé várható heves esőzés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 07. csütörtök, 11:23

Bővebben...A várható felhőszakadás miatt tizenöt megyére és a fővárosra ismét figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Öt megyében és Budapesten a várható heves zivatarok miatt ugyancsak elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Bővebben...
 
Éremhalmozás a búvárúszóknál Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 10. vasárnap, 10:54

Bővebben...Az elmúlt hetekben két válogatót is rendeztek a tájékozódási búvárúszók Mekkájában, Gyékényesen, amelyen a Csepel Barakuda Búvár Sportegyesület is részt vett. Az egyik az Amphora Kupa volt, a másik pedig egy héttel később az országos-bajnokság. Utóbbin a legeredményesebb ifjúsági versenyző a csepeli Láng Péter volt.

Bővebben...
 
Változott a KRESZ Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 09. szombat, 09:19

Bővebben...A hatályos KRESZ rendelkezése szerint a főutakon is lehet kerékpározni alkoholfogyasztás után, ha a biciklista biztonságos vezetésre képes. Vagyis a kerékpáros akkor sért szabályt, ha nincs abban az állapotban, hogy biztonságosan vezesse a járművet. De mit jelent ez pontosan?

Bővebben...
 
Emlékezés a hősi halott tűzoltókra Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 08. péntek, 10:57

Bővebben...A hősi halált halt és szolgálatteljesítés közben elhunyt tűzoltókra emlékeztek augusztus 8-án a XXI. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság épülete előtt.

Ezen a napon az ország tűzoltóságai egy időben emlékeztek meg szolgálatteljesítés közben elhunyt bajtársaikról. A szerek kiálltak a szertárakból és harminc másodpercen át kék lámpák fényével és szirénák hangjával adóztak a tűzoltók a hős kollégák emléke előtt.

Bővebben...
 
A legjobbak közé jutottak a csepeliek az atlétikai ob-n Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 08. péntek, 09:21

Bővebben...A hétvégén Székesfehérvárott rendezték meg az atlétikai országos-bajnokság, ahol betegség, sérülés miatt csak kis létszámú csapattal tudott részt venni a Csepeli Diák Atlétikai Club. A résztvevő versenyzők Jezsek Brigitta, Sier Zsófia és Szabó Beatrix volt.

Bővebben...
 
Közlemény: Horváth Gyulát és Gegesy Ferencet léptessék vissza! Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 07. csütörtök, 11:44

Gegesy Ferenc ferencvárosi polgármester és az általa vezetett SZDSZ-MSZP-s önkormányzat éveken keresztül költöztette át a ferencvárosi szociális bérházakban élő lakóikat más fővárosi kerületekbe. A túlnyomó részben roma származású szociális bérlőknek nem volt választásuk, kénytelenek voltak elfogadni a számukra kijelölt új lakóhelyeket.

Bővebben...
 
Ismét csípőszúnyog irtás lesz a kerületben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 07. csütörtök, 11:12

Tisztelt Csepeli Lakosok!

 

2014. augusztus 12-én (tartaléknapok rossz idő esetére: 2014. augusztus 13-14.) a napnyugta utáni időszakban földi kémiai gyérítésre kerül sor a fővárosban.

A szúnyogirtás a Dunához közeli területeket  - Királymajort, Kertvárost, Királyerdőt valamint a Vízmű lakótelepet (Hárost) - érinti.

Figyelem! A hatóanyag méhekre veszélyes!

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

7. oldal / 480