2014. szeptember 02., kedd
Ma 2014. szeptember 02., kedd, Rebeka és Dorina napja van. Holnap Hilda napja lesz.
Még ma lecsap az országra a hidegfront Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 13. szerda, 10:08

Bővebben...Napsütéssel és kánikulai meleggel indul a nap, de estefelé erős széllel és jégesővel köszön be a hidegfront.

Északnyugaton, északon erősen és gyengébben felhős időszakok és területek váltakoznak, néhol zápor, zivatar is kialakul, az ország nagyobb részén ugyanakkor többnyire gyengén felhős, napos időre számíthatunk.

Bővebben...
 
Csepeliek éremgyűjtése Barcelonában Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 13. szerda, 08:39

Bővebben...Nagyon jól szerepelt a magyar válogatott a Barcelonában rendezett B korosztályos öttusa Európa-bajnokságot. A nemzeti csapatban két csepeli fiú összesen négy ezüstérmet szerzett.

Bővebben...
 
Júliusban 0,1 százalékos volt az infláció Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 12. kedd, 11:13

Bővebben...Júliusban 0,1 százalékos volt az infláció, miután az előző három hónapban csökkentek a fogyasztói árak az egy évvel korábbihoz képest. Az előző hónaphoz, júniushoz mérten 0,2 százalékkal emelkedtek az árak - közölte kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Bővebben...
 
Vihar közeleg - Budapesten elsőfokú figyelmeztetés van érvényben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 12. kedd, 08:39

A kedd éjfélig szóló veszélyjelzés szerint ugyancsak kialakulhatnak heves zivatarok Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Tolna, Vas és Pest megyében, valamint a fővárosban. Ezeken a területeken elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Bővebben...
 
Lakossági tájékoztató - Felújítás a Szent Imre téren Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 01. péntek, 14:21

Bővebben...Tisztelt Csepeliek!

 

A Szent Imre tér felújítási munkái – mely során Csepel legmodernebb játszótere is elkészül - hamarosan megkezdődnek. A felújítás költségeit teljes egészében az Európai Unió vállalja át. A közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelező, az Everling Kft. 2014.07.24. napján átvette a munkaterületet, melyet kerítéssel határolnak le. A téren az átmenő forgalom a felújítás ideje alatt megszűnik, az építési területre belépni baleset- és életveszélyes, ezért tilos. A templom biztonságos megközelítését azonban továbbra is biztosítjuk.

Bővebben...
 
Figyelmeztető előrejelzés kedd éjfélig Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 11. hétfő, 11:52

Bővebben...Hétfőn délután, este északnyugat felől hidegfront érinti az országot.
Hatására délutántól (nagyobb számban a késő délután, kora este folyamán) szórványos zivatarok kialakulására lehet számítani - legnagyobb eséllyel a Dunántúl északnyugati felén és az Északi-középhegység térségében. Az Alföldön ugyanakkor estig nem valószínű csapadék, és azt követően is csak néhol alakulhat ki zivatar. Holnap főként az Északi-középhegység térségében fordulhat elő helyenként zivatar.

Bővebben...
 
U18-as világbajnok a Jedlik Ányos Gimnázium tanulója Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 13. szerda, 09:36

Bővebben...A Junior Vízilabda Világbajnokságon aranyérmet szerző magyar csapat egyik tagja Csacsovszky Erik, a Jedlik Ányos Gimnázium 11. E osztályos tanulója, a RacioNet Honvéd 17 éves játékosa.

"A magyar bajnokság a legrangosabbak közé tartozik a világon" - vallja Erik, aki abban az évben született, amikor két jelenlegi csapattársa, dr. Kiss Gergely és dr. Steinmetz Barnabás először nyert Európa-bajnokságot Kemény Dénes irányítása alatt.

Bővebben...
 
Teljesen felújították a Kis-Duna öböl feletti hidacskát Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 13. szerda, 08:29

Bővebben...A csepeli önkormányzat munkatársai teljesen felújították a Kis-Duna öböl feletti hidacskát, miután a híd padlózata és tartószerkezete beszakadt. Hamarosan kiderült azonban, hogy a híd sérülése egyáltalán nem a véletlen műve volt.

Bővebben...
 
Hamarosan elkészül az új csepeli nyugdíjasház Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 12. kedd, 09:01

Bővebben...Megkezdődtek a munkálatok, melyek során nyugdíjas közösségi házzá alakítja át a csepeli önkormányzat az MDF Kossuth Lajos utca 115. szám alatti egykori székházát. A képviselő-testület tavaly fogadta el Németh Szilárd polgármester kezdeményezését, hogy a megszűnt párt székházából nyugdíjasházat alakítsanak ki. A fővárosi önkormányzat tulajdonában lévő épületet 2013 nyarán vette haszonbérletbe a csepeli önkormányzat.

Bővebben...
 
Szeptembertől ismét nő a pedagógusok fizetése Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 12. kedd, 08:34

Bővebben...A több lépcsős béremelés egy éve kezdődött, és egészen 2017-ig tart, minden évben iskolakezdéskor. A teljes fizetésemelés hatvan százalékát kapták meg tavaly a tanárok, a maradék negyven százalékot osztották el négy évre. A kormány álláspontja szerint több mint tíz éves adósságot pótol ezzel az ország, ráadásul az intézkedés még vonzóbbá teheti a tanári pályát a fiatalok számára.

Bővebben...
 
Kaszálás és fűnyírás: aktuális munkavégzések a kerületben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 11. hétfő, 11:56

Tisztelt Csepeli Lakosok!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy augusztus 11 – augusztus 17. között kaszálási és fűnyírási munkákat végzünk az alábbi helyszíneken:

-          Városközpont

-          Ady Endre úti lakótelep

-          Bajcsy Zsilinszky utcai lakótelep

-          Királymajor

-          Kis-Dunapart Daru-domb

 

Kérjük megértésüket és türelmüket a munkavégzés során.

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

Zöldterület fenntartási Osztály

 
Ifj. Kvasznay Péter fotói az Erdei Éva Galériába. Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 11. hétfő, 09:14

Bővebben...Az Erdei Éva Galériában, rendhagyó módom kezdődött az augusztus nyolcadikai ifj. Kvasznay Péter, Csepeli Anzix című fotókiállítása. A korábbi szokásokkal ellentétben, most nem Erdei Éva volt az est háziasszonya és sajnos a bevezetőt sem ő mondta el. Az ok nagyon egyszerű, mert ebben az időpontban Erdei Éva kórházban volt. Kedvelőinek és az érte aggódóknak viszont jó hírrel szolgálhatok, mert szerencsére nem komoly a baj, így várhatóan a következő hónapban már láthatjuk őt tejes valójában, és hallhatjuk majd szakértelméről tanúskodó bevezetőjét.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

8. oldal / 482