2014. október 24., péntek
Ma 2014. október 24., péntek, Salamon napja van. Holnap Blanka és Bianka napja lesz.
Kettős gyilkosság: még egy vádemelés jöhet Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 07:18

Bővebben...Az életfogytiglanra ítélt Deme Gábor tanúként térhet vissza


Még egy vádemelés lehet a csepeli kettős gyilkossághoz kapcsolódó visszaélések ügyében. Egy önkormányzati iskola korábbi igazgatóját a nyomozó hatóság már szembesítette az 1,2 millió forintos sikkasztás alapos gyanújával. A csepeli önkormányzat polgári jogi igényt jelentett be a kárértékre - értesült a Csepel.hu.

Bővebben...
 
I. Csepeli Kutyás Nap - fotók Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 18:35

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

A ma megrendezett I. Csepeli Kutyás Nap fotóit megtekinthetik ide kattintva.

Bővebben...
 
Kedvezményekre számíthatnak az ügyfelek a Közmű Holding indulásával Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 10:15

Bővebben...A nyugati magánmonopóliumok luxusprofitját piaci versenyben próbálja leszorítani a Nemzeti Közműszolgáltató Vállalat, így a családok olcsóbban juthatnak energiához. Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában ismertette az új állami vállalat filozófiáját.

Nemzeti Közműszolgáltató Vállalat alapítását jelentette be a múlt héten Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség államtitkára. Az új cég jövő márciusban kezdi meg tevékenységét, kezdetben gázt, később áramot, majd távhőt is szolgáltat a lakosságnak - a tervek szerint.

Bővebben...
 
Orbán: a valaha volt legnagyobb gazdaságfejlesztési program jön januárban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 09:09

Bővebben...Cserébe azt várják, a magyar vállalkozások erősödjenek, bővítsenek, újítsanak és segítsenek abban, hogy realitássá váljon az ötmillió magyar munkahely megteremtése - mondta a miniszterelnök Székesfehérváron, a Jüllich Glas Holding Zrt. 30 éves jubileumi ünnepségén és központi irodaházának avatóján.

Bővebben...
 
Ismét nő a szociális tűzifaprogram kerete Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 04. szombat, 12:48

Bővebben...Az eddigi kétmilliárdról hárommilliárd forintra nő a szociális tűzifaprogram keretösszege, amelyet mostantól szénvásárlásra is lehet fordítani.

A magyar családok örömére a rezsicsökkentés tovább folytatódik – mondta a fideszes politikus szombati sajtótájékoztatóján. Azt a politikát tartjuk követendőnek, amellyel azok, akik hosszú éveken keresztül fizették a szolgáltatók extraprofitját, most visszakaphatnak valamit - hangsúlyozta.

Bővebben...
 
Rendkívüli képviselő-testületi ülés október 6-án Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 03. péntek, 20:20

Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. október 6-án (hétfőn) 7.00 órai kezdettel tartandó rendkívüli ülést tart, melynek helyszíne a Polgármesteri Hivatal Nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10. földszint 5.)

Az előterjesztések elérhetők ide kattintva.
 
II. Csepeli Sörfesztivál - Húszéves a Csepel Örökség-díjas Lustige Musikanten sramli zenekar Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 20:09

Bővebben...Október 4-én egész napos programokkal vártak mindenkit a II. Csepeli Sörfesztiválon a Királyerdei Művelődési Házban. Bemelegítésként 9 órakor a Görgey téren a Csepeli Német Nemzetiségi Ifjúsági Táncegyüttes nyolc tagja hívta fel a figyelmet a későbbi látványosságokra.

Ezt követően a művelődési ház színháztermében a hivatalos megnyitón Borbély Lénárd, Csepel alpolgármestere köszöntötte a fesztivál szereplőit, és a szép számmal megjelent közönséget – köztük a közel kétszáz fellépő gyereket.

FOTÓGALÉRIA

Bővebben...
 
Kilencen vették át magyar állampolgársági oklevelüket Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 15:21

Bővebben...Kilencen tettek magyar állampolgársági esküt a polgármesteri hivatal nagytanácstermében október 5-én. Az ünnepélyes fogadalomtételen a hivatalos okmányok aláírása után Wass Albert: Üzenet haza című versét hallgatták meg a résztvevők.

Németh Szilárd polgármesteri tisztsége utolsó honosításán a fogadalomtevőknek hangsúlyozta: esküjükhöz híven legyenek becsületes és tisztességes magyarok és ne felejtsék el szülőföldjüket.

Bővebben...
 
Ilyen volt a II. Csepeli Sörfesztivál - FOTÓGALÉRIA Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 10:05

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

Ide kattintva elérhetik a II. Csepeli Sörfesztiválon készített fotóinkat.

 

Bővebben...
 
Új mentőautót és defibrillátort vásárolt az önkormányzat - Életmentő Nap Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 05. vasárnap, 08:52

Bővebben...Új mentőautót és két defibrillátort adtak át Csepelen az Életmentő Nap rendezvényén október 4-én. A vadonatúj, sárga, 4x4-es, „C típusú” Mercedes Sprinter mentőjármű várhatóan heteken belül szolgálatba állhat, ezzel segítve az érintett területen élők életmentő-ellátását – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ)  kommunikációs és PR igazgatója a Szent Imre téren tartott sajtóeseményen.

KÉPGALÉRIA

Bővebben...
 
Nógrádi nyugdíjasok segítették a nagycsaládosokat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 03. péntek, 20:36

Bővebben...Több mint ezer üveg befőttet, szörpöt és savanyúságot adtak át nógrádi nyugdíjasok a Nagycsaládosok Országos Egyesületének a Tápláló szeretet program keretében október 2-án. A megajándékozottak között volt a hatvani és gazdagréti nagycsaládosok mellett a NOE csepeli csoportja is, melyet Ádámcsó Angéla csoportvezető képviselt.

A Tápláló szeretet elnevezésű kezdeményezés 2009-ben indult útjára azzal a céllal, hogy nógrádi nyugdíjasok kertjük terméseit feldolgozva, befőzve minden éven felajánlják e lekvárokat, szörpöket, kompótokat a városi nagycsaládosok megsegítésére.

Bővebben...
 
Meghívó - ÉLETMENTŐ NAP október 4-én Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 10. szerda, 13:11

Bővebben...Kedves Csepeliek!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata, az Országos Mentőszolgálat, a XXI. kerületi Rendőrkapitányság és a Fővárosi XXI. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tisztelettel meghívja Önöket október 4-én a Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban (1213 Budapest, Hollandi út 8.) tartandó Életmentő Napra.


Program:

9.30 A rendőr, mentő- és tűzoltó autók gyülekezése a Szent Imre téren

10.30 Az önkormányzat által vásárolt új mentőautó átadása a Szent Imre téren

10.50 A felvonulók elindulnak a Szent Imre térről a Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontba

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

8. oldal / 505