2014. december 21., vasárnap
Ma 2014. december 21., vasárnap, Tamás napja van. Holnap Zénó napja lesz.
A Nabucco és a Déli Áramlat után egy harmadik lehetőséget kell kidolgozni Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 05. péntek, 10:38

Bővebben...Orbán Viktor miniszterelnök szerint tudomásul kell venni, hogy a Déli Áramlat dossziéja bezárult, a magyar érdek azonban továbbra is az, hogy "legyen olyan gázvezeték, amely Magyarországra jön, és elkerüli Ukrajnát".

Bővebben...
 
Jókedvre derítették a fogyatékos csepelieket a Radnótiban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 05. péntek, 07:00

Bővebben...Hagyománnyá vált kerületünkben, hogy december 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapján az Önkormányzat meghívja az itt élő fogyatékos lakosokat a Radnóti Miklós Művelődési Házba, ahol Csepel vezetői köszöntik őket és műsorral, ajándékokkal kedveskednek nekik. Borbély Lénárd polgármester elmondta, hogy egyik legfontosabb feladatának tartja a megváltozott munkaképességű csepeliek foglalkoztatásának további javítását. Szekeres Pál miniszteri biztos azt emelte ki, hogy mindenkinek – fogyatékos embertársainknak is-, az a célja, hogy teljes és boldog életet éljen.

Bővebben...
 
Megemlékezés dr. Koncz Jánosról a Csepeli temetőben Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 04. csütörtök, 14:39

Bővebben...Csepel lakóinak és a gyár munkásainak bátor kiállásáról emlékeztek meg dr. Koncz János főjegyző sírjánál a Csepeli temetőben december 4-én. Hetven évvel ezelőtt dr. Koncz János és a Szent Imre téren összegyűlt tömeg nem hajtotta végre a nyilasok parancsát a község kiürítéséről. A főjegyző és felesége sírjánál koszorút helyezett el Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila alpolgármester, valamint lerótta kegyeletét Szenteczky János és Dobák István az MSZP részéről. Borbély Lénárd a megemlékezésen bejelentette, hogy dr. Koncz János és családja sírját az önkormányzat hamarosan felújítja.

Bővebben...
 
„Volt egyszer egy kommunizmus” Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. november 26. szerda, 14:39

Bővebben...Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Ezúton tisztelettel hívjuk és várjuk Önöket Zámbó Kornél festőművész „Volt egyszer egy kommunizmus” című kiállítás megnyitójára 2014. december 4-én, 17:00 órakor.

A kiállításon köszöntő beszédet mond Németh Szilárd országgyűlési képviselő.

 
A Fidesz folytatja a rezsicsökkentést - Németh Szilárd országgyűlési képviselő közleménye Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 03. szerda, 15:30

Bővebben...A Fidesz elkötelezett a magyar családok terheinek csökkentésében. Az eddigi rezsicsökkentésnek köszönhetően több mint 300 milliárd forint maradt a családok zsebében. Az elért eredményeket már az Eurostat is elismeri.

Bővebben...
 
Személyi kérdésekről döntött a Fővárosi Közgyűlés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 03. szerda, 15:04

Bővebben...Csaknem hatvan napirendi pontot tárgyalt meg december 3-i ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A városatyák több személyi kérdésben is döntöttek: új vezetője lett a Budapesti Közlekedési Központnak és Budapest Főváros Vagyonkezelő Központjának. Döntöttek az új bizottsági struktúráról és tagokról.

Bővebben...
 
Csepel valamennyi óvodája részt vett a Mikulás Kupán Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 05. péntek, 07:16

Bővebben...Ötödik alkalommal került megrendezésre a Nagy Imre ÁMK tornacsarnokában a Mikulás Kupa elnevezésű óvodás ügyességi vetélkedő.

Mint azt már megszokhattuk, az esemény nem csak a versenyzésről, hanem sokkal inkább a jó hangulatról, a szórakozásról és az ajándékokról szólt.

Bővebben...
 
Most történt: agyondicsérik a csepeli rendőröket Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 04. csütörtök, 16:23

Bővebben...A csepeli rendőrök sok jóhoz és rosszhoz hozzászoktak már, de arra valószínűleg ők sem számítottak, hogy csaknem 150 aláírással egy köszönőlevelet kapnak az Ady-lakótelepen és a környéken élő emberektől. Az Ady-lakótelepről korábban jobbára olyan híreket lehetett hallani, hogy szinte mindennap történik kisebb-nagyobb bűncselekmény, de az utóbbi időben mindez megváltozott.

Az önkormányzat ugyanis Borbély Lénárd - akkor még alpolgármester - javaslata nyomán megerősített szolgálatról döntött, melynek értelmében néhány hónapja napi 20 órában plusz 6 fő (három pár járőr) járja a kerület utcáit; különösen a kritikus területeket. A múlt heti testületi ülésen pedig döntés született arról, hogy ezt az intézkedést 2016 áprilisáig meghosszabbítják, akár a járőrök számának növelésével is.

Bővebben...
 
Vádemelés: korrupciós szál a csepeli kettős gyilkosságban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 04. csütörtök, 11:11

Bővebben...Az életfogytiglanra ítélt Deme Gábor tanúként tér vissza

Vádat emelt az ügyészség a csepeli kettős gyilkossághoz kapcsolódó visszaélések ügyében: egy iskola korábbi igazgatóját 1,2 millió forintos sikkasztás alapos gyanújával vádolják. A csepeli önkormányzat polgári jogi igényt jelentett be a kárértékre – értesült a Csepel.hu.

Bővebben...
 
Németh Szilárd: a nemzeti összetartozást is ünnepeljük a zászló és címer napján Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 04. csütörtök, 09:08

Bővebben...Március 16-át javasolta a saját előterjesztését is módosítva a magyar zászló és címer napjának Németh Szilárd országgyűlési képviselő az ünnepnapról szóló határozati javaslat szerdai, parlamenti vitájában.

A magyar nemzet összetartozását és függetlenségét szimbolizáló zászlónak és címernek a megünneplését célozza az emléknapról szóló határozati javaslat - mondta annak egyik előterjesztője, Németh Szilárd.

Bővebben...
 
Őszi munkák a kerületben - Lombgyűjtés, faültetés, cserjemetszés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 03. szerda, 15:14

Bővebben...Nem csak a kabátok kerülnek elő, ha az idő hidegebbre fordul, hanem elkezdődtek az őszi, közterületi munkák is a kerületben: a Csepeli Városgazda munkatársai összegyűjtik a lehullott levelet, fát ültetnek, cserjét metszenek, gondozzák a virágágyásokat és felkészülnek a téli síkosság-mentesítési és hóeltakarítási feladatokra is.

Bővebben...
 
Természettudományos tudásbázis Csepelen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 03. szerda, 14:53

Bővebben...Kihelyezett tanórák és pedagógus továbbképzés a Jedlik Ányos Gimnázium megújult laboratóriumában

A Jedlik Ányos Gimnázium megújult természettudományos laboratóriumának szeptember 8-i átadása komoly változást hozott az iskola életébe. Már az átadás másnapján kezdetét vette az a tehetséggondozó program, melynek köszönhetően a kerület általános iskolásai részt vehettek az új laborba szervezett biológia, fizika és kémia órákon.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

8. oldal / 527