2014. szeptember 19., péntek
Ma 2014. szeptember 19., péntek, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.
Borka-Szász: Horváth Gyula csak sétálgatott Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 02. kedd, 11:07

Bővebben...„Németh Szilárd és a Fidesz visszaélt a csepeli betegek adataival a kampány során?" címmel tartott sajtótájékoztatót Szabó Szabolcs, az Együtt-PM csepeli országgyűlési képviselője, és Borka-Szász Tamás, a DK elnökségi tagja, csepeli önkormányzati képviselő.

Mint ismeretes, a XXI. Kerületi Helyi Választási Bizottság helyt adott Németh Szilárd panaszának, és megállapította, hogy Horváth Gyula megsértette a választási törvényt, amikor Falus Ferenccel, a baloldal közös főpolgármester-jelöltjével a Tóth Ilona Szakorvosi Rendelőintézetben kampányolt.

Bővebben...
 
Rezsicsökkentés: a cél, hogy az EU-ban mi legyünk a legolcsóbbak Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 02. kedd, 09:35

Bővebben...Amíg nem érjük el, hogy az Európai Unióban mi legyünk a legolcsóbbak, addig megyünk tovább előre - mondta a Fidesz rezsicsökkentésért felelős képviselője, Németh Szilárd Kifejtette: ez azt jelenti, hogy tovább csökkenhet a gáz és a villany ára, de nemcsak a lakosság körében, hanem a vállalkozásoknál is.

Bővebben...
 
Újabb rezsicsökkentés szeptembertől Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 02. kedd, 08:41

Bővebben...Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa szeptember 1-jén Kálmán Olga vendége volt az Egyenes beszéd című műsorban.

A felvétel megtekinthető ide kattintva.

 
Borbély Lénárd alpolgármester tanévnyitó ünnepi beszéde Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 14:01

Bővebben...Kedves Diákok! Tisztelt Szülők! Tisztelt Pedagógusok!

 

Először is szeretném megköszönni Tóth Endre intézményvezető úrnak, hogy meghívtak az ünnepségre és köszönthetem Önöket és a gyerekeket a 2014/2015-ös tanév megnyitóján itt, Budapest első általános művelődési központjában.

Szeptember 1-je régóta különleges nap a naptárban. Különleges a diákoknak, a szülőknek, és a pedagógusoknak egyaránt. Ünnepélyes nap a mai, de azért valljuk be, hogy egy hosszú nyár után kicsit nehéz visszatérni a normál kerékvágásba. Most pedig hamarosan becsöngetnek, és Csepel összes iskolája újra megtelik élettel és megkezdődik a nevelési tanév.

Bővebben...
 
Csepel déli lakóközpont szociális célú rehabilitációja - pályázati határidő: 2014. október 1. Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 10:56

Bővebben...Programalap - pályázati lehetőség nonprofit jelleggel működő szervezetek részére (KMOP-5.1.1/B-12-k-2012-0004)

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata, mint Közvetítő Szervezet pályázatot hirdet a „Csepel déli lakóközpont szociális célú rehabilitációja” elnevezésű program keretében megvalósuló mini-projektek támogatására.

Bővebben...
 
Példátlan, amit véghezvittünk - Németh Szilárd a 180 perc című műsorban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 10:32

Bővebben...Már az októberi számlában érzékelhető lesz az áramárat érintő újabb rezsicsökkentés azoknál, akik  havi elszámolás alapján fizetnek – mondta a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa.

A kormány 2012 decemberében határozta el a rezsicsökkentést, a mostani lépés ennek már a harmadik szakasza, ezúttal 5,7 százalékkal lesz olcsóbb az áram – mondta a képviselő, rámutatva: a korábbi, közel 50  Ft/kWh egységár 37,45 forintra mérséklődött, azaz negyedével csökkent az áram ára.

Bővebben...
 
Gabonatárház látogatás szeptember 20-án Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 02. kedd, 10:13

Bővebben...Eddig csak a HÉV-ről láthatta, most megnézheti belülről is!

A séta során megtekintjük az 1928-ban átadott épület raktár helyiségeit, silóit, a gépházat, legvégül pedig felmegyünk az 53 méter magas toronyba is.

Előzetes bejelentkezés alapján a turnusok 10, 12 és 14 órakor indulnak találkozó a Szabadkikötő bejáratánál.

 

Bejelentkezés és bővebb felvilágosítás:

Bővebben...
 
FVB: Rendelőben kampányolt Horváth Gyula polgármester-jelölt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 02. kedd, 09:29

Kórházakban, orvosi rendelőkben, iskolákban, óvodákban, de extrém esetben az orvosi műtőktől a temetőkig bárhol kampányolhatnak a pártok, miután a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) álláspontja szerint csak állami hatósági épületben nem lehet pártkampányt folytatni – értesült a Csepel.info. Ábel Attila alpolgármester egyelőre fórumunkon reagált, szerinte biztosan nem normális, aki ezt megengedhetőnek tartja.

Bővebben...
 
Közlemény: Törvénysértést leleplezni nem törvénysértő Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 14:34

Horváth Gyula és Falus Ferenc, a balliberális pártok politikusai már a választási kampány elején lesüllyedtek a lehető legmélyebbre. Egy csepeli orvosi rendelőintézetben kampányoltak és aláírást gyűjtöttek, majd mindezt letagadták. Amikor pedig a rendelő biztonsági kamerarendszerének köszönhetően lebuktak a törvénysértéseikkel, azt állítják, hogy a kamerarendszert működtetése törvényellenes.

A kamerarendszerrel és működtetésükkel kapcsolatban a következő nyilatkozatot tesszük:

Bővebben...
 
Elkezdődött a tanév: Borbély Lénárd alpolgármester a Nagy Imre ÁMK-ban köszöntötte az iskolásokat Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 13:49

Bővebben...A hagyományoknak megfelelően ünnepi műsorral kezdődött el az új tanév a Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában szeptember 1-jén reggel.

Bővebben...
 
Figyelmeztetés 11 megyében és a fővárosban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 10:46

Bővebben...Két nyugati megyében másod-, kilenc megyében és a fővárosban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a várható jelentős mennyiségű csapadék, illetve a felhőszakadás veszélye miatt hétfőn. 24 óra alatt több mint 30 milliméter eső hullhat Vas és Zala megyében.

Bővebben...
 
Törvényt sértett Horváth Gyula polgármester-jelölt és Falus Ferenc főpolgármester-jelölt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01. hétfő, 09:51

Bővebben...A Budapest XXI. Kerületi Helyi Választási Bizottság (HVB) Németh Szilárd csepeli polgármester panaszának helyt adva megállapította, hogy Horváth Gyula, a csepeli balliberális pártok polgármester-jelöltje és Falus Ferenc főpolgármester-jelölt megsértették a választási törvényt, amikor orvosi rendelőben kampányoltak.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

8. oldal / 490