2014. november 01., szombat
Ma 2014. november 01., szombat, Marianna napja van. Holnap Achilles napja lesz.
Hárommilliárd forintra nő a szociális tűzifaprogram kerete Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 10. péntek, 18:54

Bővebben...A családok 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá 170 ezer köbméter tűzifához

Az eddigi kétmilliárdról hárommilliárd forintra nő a szociális tűzifaprogram keretösszege, amelyet mostantól szénvásárlásra is lehet fordítani. Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős munkacsoportjának vezetője elmondta: megalakítjuk azt a nemzeti közműszolgáltató holdingot, amelyik 2015 tavaszán kezdi meg működését. Az egyetemes szolgáltatói piacon, piaci körülmények között működik majd a nemzeti közműszolgáltató holding, amely saját magára nézve állítja föl azt a kritériumot, hogy non-profit rendszerrel kell üzemelnie.

Bővebben...
 
Kálvária a Tamariska-dombon Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 10. péntek, 13:38

Bővebben...Kálvária helyet adtak át és szenteltek fel a Tamariska-dombon október 10-én. A megfeszített Krisztust, jobbján és balján a két latort a kereszten ábrázoló faszobrokat a csepeli önkormányzat állíttatta. A domborműveket Sárossy Tibor festő- és szobrászművész készítette.

FOTÓGALÉRIA

Bővebben...
 
Új lendület a csepeli sportnak Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 10. péntek, 08:48

Bővebben...Új lendületet vehet Csepel sportélete, miután a csepeli önkormányzat és a Csepel SC Alapítvány a mai napon megállapodást kötöttek. Ennek alapján a Csepel SC több ingatlanát ingyen átadja az önkormányzat tulajdonába, és több jelentős sportfejlesztést vállal fel – jelentették be a polgármesteri hivatal épületében tartott sajtótájékoztatón.

Bővebben...
 
Németh Szilárd a Magyarország élőben című műsor vendége volt Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 10. péntek, 06:47

Bővebben...Nálunk a legalacsonyabbak a rezsiköltségek, legalábbis a visegrádi országokat tekintve. Egy év alatt köröztük le őket ebben a tekintetben. Mi lesz a rezsicsökkentés folytatása? Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő válaszolt erre a kérdésre.

 
Új szabadtéri sporteszközöket adtak át Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 21:20

Bővebben...

Újabb szabadtéri sporteszközöket adtak át a Krizantém utca (garázssor vége) melletti füves területen október 9-én. A street workout (utcai edzés) kedvelői húzódzkodást, tolódzkodást és fekvőtámaszt, valamint ezek variációit próbálhatják ki a köztéri fitnesz eszközökön.

Az átadón készült képekből összeállított fotógaléria elérhető ide kattintva.

Bővebben...
 
Közlemény - Csepeli út forgalomkorlátozása Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 08. szerda, 10:04

Tisztelt Csepeli Lakótársak!

Tisztelt Csepeli és Agglomerációs Autósok!

 

Évek óta, reggelente óriási autós forgalom ömlik kerületünkre, első sorban az agglomerációból (Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Halásztelek, Lakihegy) érkezők részéről, akik Csepelen keresztül mennek a belső kerületek felé, vagy Csepel központját használják P+R parkolónak.

Az itt élők számára mára elviseletlenné vált ez a forgalom, és az ezzel járó a mindennapos bűz, zaj, rezgés, dugók, balesetek a Csepeli úton, az Orion, a Szabadság és az Arany János utcákban. De rengeteg panaszos, segélykérő levelet kaptunk az Erdősor, az Akácfa és a Krizantém utcákból és a Puli, Cirmos, Csikó, Nyuszi sétányokról. A probléma mind a kertes házakban, mind a lakótelepeken élőket érinti.

Bővebben...
 
Bokros ellenzi a rezsicsökkentést Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 10. péntek, 18:47

Bővebben...Bokros Lajos most ugyanazt fogalmazza meg, mint 15 évvel ezelőtt. Ellenzi és megváltoztatná a rezsicsökkentést, a közműszolgáltatókat reprivatizálná, illetve bevezetné a teljes ingatlanadót – jelentette ki Németh Szilárd.

Bővebben...
 
CSEPELI HUNGARIKUM FESZTIVÁL - Magyar ízek, kézműves termékek, mesterség bemutatók, táncház Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 06. hétfő, 23:28

Bővebben...2014. október 11. 9-18 óra: Sétányok

Program:

10.00 Az aranyszőrű bárány – A Magyar Népmese Színház előadásában

11.00 Sebő együttes

12.00 Tördemic táncegyüttes, zenél a Harangláb zenekar

13.00 Csepel Táncegyüttes

14.00 Zenél a Gázsa Zenekar

15.00 Táncház

16.00 Magyar rapszódia - Grácia hegedű trió

18.00 IRIGY HÓNALJMIRIGY KONCERT

 
Orbán: Az emberek nagy része folytatná az egység politikáját Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 10. péntek, 07:37

Bővebben...

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban egyebek között beszélt a vasárnapi választásról, illetve arról, hogy már hétfőn kormányülést tartanak Budapesten.

A miniszterelnök szerint mivel az egység és az összefogás meghozta az eredményét az elmúlt négy évben, az emberek tekintélyes része folytatni akarja ezt a politikát.

Bővebben...
 
Orbán: folytatódik a rezsicsökkentés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 21:41

Várhatóan a jövő év első negyedévében jön létre az első magyar közszolgáltató társaság, amely a lehető legolcsóbban biztosítja majd a rezsiszolgáltatásokat - mondta a kormányfő a Salgótarjáni Városi Televíziónak csütörtökön adott interjúban.

Bővebben...
 
A fővárosiak életében is meghatározó a rezsicsökkentés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 14:25

Bővebben...A rezsicsökkentés politikája a fővárosban élők számára is jelentős megtakarításokat eredményezett – hangzott el Németh Szilárd csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa hangsúlyozta, a rezsicsökkentés a fővárosban élő emberek számára is kedvező volt. Felidézte, 2002 és 2010 között a villamosenergia ára a kétszeresére nőtt, az elmúlt két évben viszont több mint a negyedével mérséklődtek az árak; 50 forintról 38 forintra csökkentek a költségek.

Bővebben...
 
Rendkívüli képviselő-testületi ülés október 10-én Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. október 09. csütörtök, 13:49

Tisztelt Csepeli Polgárok!

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete  2014. október 10-én (pénteken) 17.00 órai kezdettel rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melynek helyszíne a polgármesteri hivatal nagytanácsterme (122 Budapest, Szent Imre tér 10.)

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

8. oldal / 508