2014. december 21., vasárnap
Ma 2014. december 21., vasárnap, Tamás napja van. Holnap Zénó napja lesz.
Rendőrségi hírek
Hajsza - képekkel, videóval: A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. december 10. szerda, 10:20

Bővebben...A borsodi rendőrök képfelvételek alapján a miskolci pénzintézeti fegyveres rablás elkövetőjének azonosításához kérik a nyilvánosság segítségét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 05000/611/2014. bűnügyi számon, fegyveres rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Bővebben...
 
Drogkereskedőket buktattak le egy családi házban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. január 31. péntek, 11:57

Bővebben...Nagykereskedelmi forgalmat bonyolított le az a kábítószer-kereskedő hálózat, amelyet egy csepeli családi házból irányítottak, s amelyen a csepeli rendőrség rajtaütött január 27-én – tudtuk meg rendőrségi forrásból. A házkutatás során több millió forint értékű amfetamin kábítószert, a drog terjesztéséhez szükséges eszközöket, valamint nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le. Három személyt gyanúsítottként őrizetbe vettek.

Bővebben...
 
Figyeljünk a trükkös tolvajokra! - a Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2014. január 14. kedd, 14:55

Bővebben...A fővárosban alig múlik el olyan hét, hogy ne történne egy trükkös tolvajok által elkövetett lopás. 

Főként időskorúakat próbálnak becsapni a trükkös tolvajok, kérjük legyenek óvatosak! A simulékony modorú idegenek gyakran személyes tartalmú információkkal igyekeznek manipulálni az áldozatokat. Pénzzel kecsegtetnek, vagy meghatóan viselkednek. Magabiztos fellépéssel, élnek vissza nagy közműszolgáltatók, segélyszervezetek, hatóságok nevével és így jutnak be illetéktelenül otthonainkba, így férkőznek áldozataik bizalmába.

Videó

Bővebben...
 
Kékfény: bűnözőket értek tetten Csillagtelepen Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 25. szerda, 08:37

Bővebben...Egy helyben lakó állampolgár segítségével a csepeli rendőrök bravúros gyorsasággal kerítették kézre a 26 éves S. Istvánt és a 24 esztendős S. Tamást, akiket kifosztás és rablás bűntettével gyanúsítanak. S. István szeptember 19-én támadt rá egy idős hölgyre a Vénusz utcában, S. Tamás pedig szeptember 22-én próbált meg kifosztani egy másik asszonyt a Szabadság utcában. Az utóbbi esetben két szolgálaton kívüli rendőr fogta el az elkövetőt kalandos körülmények között. Videó.

Bővebben...
 
Rablással gyanúsítják - videóval Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 18. szerda, 15:08

Bővebben...Rablás bűntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányságon egy 20 éves budapesti férfi ellen, aki négy, eddig még ismeretlen társával 2013. augusztus 26-án 16 óra körüli időben egy csepeli bevásárló központ parkolójában késsel megfenyegetett egy férfit, majd autója átadását követelte tőle. A sértett a fenyegetés hatására a követelésnek eleget tett és átadta gépkocsiját K. Attilának és egyik társának, akik az autóval elhajtottak.

Videó

Bővebben...
 
«ElsőElőző1234567KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 7