2015. október 10., szombat
Ma 2015. október 10., szombat, Gedeon napja van. Holnap Brigitta napja lesz.
Életmód


Foltok a bőrön: ártalmatlan, vagy veszélyes? Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2012. július 25. szerda, 08:43

A túlzásba vitt napozás különböző elváltozásokat okozhat a bőrön. A kisebb, esztétikai problémák mellett megjelenhetnek súlyosabb, rákmegelőző állapotra utaló jelek is.

Bővebben...
 
Ebéd a szabadban Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2012. július 04. szerda, 12:45

Bővebben...A nyári kirándulásokat, túrázásokat még kellemesebbé teheti a természetben elfogyasztott ebéd. Nem mindegy azonban mit csomagolunk a hátizsákba.

Ami a legfontosabb, hogy kirándulásra soha ne vigyünk gyorsan romlandó ételeket hűtés nélkül.

Bővebben...
 
Veszélyes gyomnövény: irtani kell! - július 2-ától ellenőrzés Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2012. június 19. kedd, 13:55

Bővebben...Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény előírja, hogy a földhasználó köteles az adott év június 30-áig az ingatlanon a parlagfű virágbimbó kialakulását megakadályozni és ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fenntartani. Amennyiben a földhasználó, illetve tulajdonos nem tartja be a fenti előírást, a hatóság a tulajdonos költségére végrehajtja a közérdekű védekezést a gyomos terület megtisztítása érdekében.

Bővebben...
 
Ma délután júniusi egészségklub - Nyári gondok Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2012. június 18. hétfő, 13:14

Bővebben...A nyári szünet előtti utolsó Egészségklubra invitáljuk önöket. Témák, amikről beszélni fogunk: Napozzunk vagy ne? Milyen bőrelváltozásokat okozhat a napfény? Miért fontos a D-vitamin? Mi a napallergia? Milyen betegségeket szedhetünk össze a strandon? Mi történik napszúráskor a szervezetben? Milyen gyógyszereket vigyünk feltétlenül magunkkal a nyaralásra? Mire figyeljenek nyáron a krónikus betegségben szenvedők?

Bővebben...
 
Április 10.: nemzetközi rákellenes nap Facebook PDF Nyomtatás E-mail
2012. április 10. kedd, 09:07

Tanácsok, hogyan védekezhetünk a daganatos betegségek ellen

Az elmúlt 20 évben egyértelművé vált, hogy összefüggés van táplálkozásunk és a rák kialakulásának veszélye között. Becslések szerint az összes daganatos megbetegedés 30-40 százalékát köthetjük a táplálkozáshoz vagy a hozzá kapcsolódó életmódbeli tényezőkhöz. Április 10-e nemzetközi rákellenes nap.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 5