Vár a nyár! – Szünidei táborválasztó Csepelen

Kategória: Események szombat, 12 máj. 2018 18:21

TBE 9147A közelgő vakáció idejére nyári táborozási ajánlatokból válogathattak az érdeklődők a Csepeli Szurkolói Arénában május 12-én. A kellemes nyárias időben óriáscsúszda, lufibohóc, arcfestő és zenés mese előadások várták a gyerekeket. A változatos programokat ezúttal is a Csepeli Városkép szervezte.

A nyári táborok kínálatában sok minden megtalálható volt az íjászattól, a modellezéstől, a focitól, a horgászattól, a vízi sporton keresztül egészen a kalandtúrás táborokig. A legnépszerűbbek egyike a sporttábor, számos család gyermeke szívesen tölti idejét ilyen helyeken legalább egy hétig. A megkérdezett szülők körében még mindig népszerűek az úszásoktatást és különféle vízi sportokat nyújtó programok, szinte mindenkinél az ár dönt, azonban az élmény mindennél fontosabb szempont a gyerekeknek.

A kiállítók néhány standnál ízelítőt adtak a programkínálatból. A mini füves pályán a lézer lövészetet, a villámtájékozódást lehetett kipróbálni, a modellezőknél a kis terepjárókat és a tankot, míg másutt a szappanbuborék fújást élvezték a kicsik.

A színpadon még a Csep’ Jazz Dance Táncegyüttes fellépői, az AMI Színjátszó körösök és a Csepel Hangja kórus könnyűzenei dalokkal szórakoztatták a közönséget.

Milyen tábort keres?

Szászné Mónika

„Gréta most negyedikes, már rutinos táborozó,az úszás, a futás és a karate érdekli a legjobban. Az időpontválasztásra, az ár-érték arányra figyelünk, és az sem elhanyagolandó, hogy pedagógusok vagy egy-két lelkes szülő foglalkoztatják majd.”

Lukács Zoltán

„Idén most készülünk először a táborozásra, mely iskolán keresztül szerveződik. Augusztusban egy kiskunsági lovastáborba készül a nagyobbik lányom. Kíváncsiak voltunk a helyi kínálatra és a színes programokra, ezért vagyunk itt.”

Pintér Zoltán

„A kislányommal arról tájékozódunk, hogy mik a lehetőségek a kerületben. Korábban volt már úszótáborban, most is ez érdekli. Nagyon élvezi a közösséget, szívesen ismerkedik, és gyakran szerez új barátokat, pedig nyolcéves múlt.”

 

 

Utoljára frissítve: vasárnap, 13 máj. 2018 11:13

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail