korcimerBudapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata képviselő-testülete 2018. december 13-án (csütörtök) 9.00 órai kezdettel testületi ülést tart, melynek helyszíne a Polgármesteri Hivatal Nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10. földszint).

adventKedves csepeliek!

Ezúton szeretettel meghívjuk Önöket Csepel adventi koszorújának első gyertyagyújtására a Szent Imre téren december 9-én 16 órakor.Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

tkAhogy arról beszámoltunk, korrupciós bűncselekmény miatt, hűtlen kezelésért ítélték el másodfokon, azaz jogerősen is Takács Krisztiánt, a csepeli MSZP-frakció tagját. Ám a bírósági döntés után Takács Mónika, az MSZP polgármesterjelöltje, valamint Bangóné Borbély Ildikó parlamenti képviselő is kiálltak mellette. Ők Facebook-oldalukon próbálták a korrupciót semmiségként, hűtlen kezelő párttársukat hősként bemutatni.

bagdygAz elektronikus jegyrendszer projektje kapcsán a főváros teljes egészében ura a helyzetnek, a projektet a főváros sikeresen be fogja fejezni, a szállítói szerződés felmondásával a fővárost nem érte kár – hangzott el Bagdy Gábor gazdasági főpolgármester-helyettes, Borbély Lénárd és Wintermantel Zsolt fővárosi képviselők szerdai sajtótájékoztatóján.

Civil szervezet lesz a csepeli MSZP?

csütörtök, 06 december 2018 10:57

szentA csepeli MSZP – hivatalos bejelentése alapján – azokkal a politikusaival indul az önkormányzati választáson, akik hűek Szenteczky Jánoshoz. Ám nem a saját nevükben, hanem civil szervezetként, mert úgy érzik: a párt Csepelen túlságosan lejáratódott.

VTF 7262Az Országházba látogattak a BGSZC Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakgimnázium diákjai. Morovik Attila alpolgármester köszöntötte a 45 tanulót a parlamentben és külön kitért, hogy az Önkormányzat programjának része, hogy valamennyi csepeli iskola diákja ellátogassanak az Országgyűlés épületébe.

korcimerKedves csepeliek!

Az alábbiakban megtekinthetik a csepeli Bolgár és Ukrán Önkormányzatok közmeghallgatására szóló meghívóikat. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

GMA 3561Hetvennégy évvel ezelőtt több ezer bátor csepeli állt ki az akkori község kiürítése ellen. A kiürítési parancsot az akkori főjegyző, dr. Koncz János november 30-án, szóban kapta a nyilasoktól, amit megtagadott, ezért két munkatársával letartóztatták. Közben december 4-én Csepelen több ezer ember gyűlt össze a községháza előtt a parancs végrehajtása ellen, amit a tömeg hatására visszavontak.

Sikeres háziverseny az úszóknál

kedd, 04 december 2018 13:35

Haziverseny2A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sportolói a télies idő beálltával sem vonultak pihenőre, élve a helyi lehetőségekkel ezúttal házi úszóversenyen tették próbára tudásukat. A Csepeli Tanuszoda medencéjében Hliva Kati úszóedzőnk felügyelete mellett zsúfolásig teltek a vízfelület úszósávjai. Az úszóiskola növendékei több korosztályban is összemérték tudásukat, s néhol egészen parázs küzdelmek alakultak ki versenyzőink között. 

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail