GMA 7911A húsvéti ünnepre tekintettel összesen 1837 kiló sonkával segítette a rászoruló csepeli családokat és a nyugdíjasokat az önkormányzat. A füstölt sonkát és tormát tartalmazó csomagok osztása a rászorulóknak április 15-én kezdődött a Humán Szolgáltatások Igazgatósága épületében, majd az időseknek a Csepeli Nyugdíjas Közösségi Házban folytatódott. A városvezetés képviseletében Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester adták át a csomagokat. Mindenkinek áldott húsvéti ünnepet kívántak.

Elhunyt Krammer András szalézi munkatárs

hétfő, 15 április 2019 15:30

Elhunyt Krammer Andras szalezi munkatarsA Szalézi Munkatársak Egyesülete mély fájdalommal tudatja, hogy április 15-én a reggeli órákban hosszú, türelemmel viselt betegség után, életének 89. évében családja körében elhunyt Krammer András állandó diakónus, szalézi munkatárs.

Kedden 10 órakor nyit a Rákóczi Kert

hétfő, 15 április 2019 14:32

RAKOCZI KERT CSH WEB

GMA 7480Bírni kellett a tempót a III. Csepeli Fitnesz Napon, amelyet a Budapest Európa Sportfővárosa 2019 rendezvénysorozat keretében a Fitt Jövő Alapítvány szervezett. Harmadik alkalommal még többen ellátogattak a Simon Bolivár sétányi tornacsarnokba, ahol a programok fénypontja Rubint Réka sztárfellépő volt.

car 1751750 960 720A húsvét az egyik olyan ünnepünk, amelyhez számos népszokás, például a húsvét hétfőn szokásos locsolkodás is kötődik. Az ünnep családias jellege, valamint a vele együtt járó hosszú hétvége azon családok számára is vonzóvá teszi az autóval történő kirándulásokat vagy a távolabb élő rokonok meglátogatását, akik az év eddigi részében még nem használták jelentősebb távokon a család autóját.

Csepeli retro majális a Daru-dombon

péntek, 12 április 2019 11:09

majalis A3 2019 1

Stabil vállalat, biztos munkahelyek Csepelen

csütörtök, 11 április 2019 12:22

metrans

Csepelen, Salak utcai új konténerterminálján megkezdte próbaüzemét a METRANS, majd néhány hónappal később hivatalosan is megnyitotta kapuit a létesítmény. Mit hozott ez az időszak a vállalatnak, és milyen előnyökkel jár mindez Csepel és az itt élő munkavállalók számára?

Erről kérdeztük Nagy Lászlót, a METRANS Konténer Kft. ügyvezetőjét.

sikkasztas infocegled.hu e1547642066961Sikkasztás bűncselekménye miatt elítélték a Petz Ferenc utca 24–28. szám alatti társasház korábbi közös képviselőjét. A bíróság indoklása szerint folytatólagosan és üzletszerűen követte el a bűncselekményt.

Segurtasun kamera1.    Támogatás célja, háttere

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata célja, hogy a kerületben élő lakosság életkörülményei a lehető legjobbak legyenek. Ezt a közszolgáltatások, a közterületek vagy a közlekedési kapcsolatok színvonala mellett a közbiztonság és a lakhatási feltételek is jelentősen befolyásolják.

A kerület a fenti célok elérése érdekében olyan kamerarendszer kiépítésének támogatását tervezi, mely a közbiztonság és a vagyonbiztonság javításához egyaránt hozzájárul.

A program keretében az abban résztvevő lakóépületek bejáratainál történne meg kamerák elhelyezése, mely csökkentené a lakóépületekbe illetéktelenül belépők számát, legyen szó rongálás, vagyon elleni bűncselekmény vagy csalás szándékáról.

korcimerTisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. április 10-én (szerdán) az Adóügyi Irodán az ügyfélfogadás technikai okok miatt egész nap szünetel.

dr. Szeles Gábor sk.

jegyző

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail