19396777 1720146847998899 7523607784858585969 nVéget ért a második SZÉKELY-MAGYAR UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA, ahol a Csepel Utánpótlás Sportegyesület mindkét korcsoportban 2. helyezést ért el. Nagyon büszkék vagyunk rájuk és az egész heti teljesítményükre!

TBE 8163Csepelen is megünnepelték a nyári Napfordulót, június 23-án este 9 órakor tartották a Szent Iván-napi tűzugrást a Szent Imre téren. A rendezvényen felléptek a csepeli néptáncosok, a Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Csepel Táncegyüttes, a Csepeli Kistáncos Alapítvány Csepp-Csepel és Kis-Csepel csoportja, a Csepeli Öreg Táncegyüttes tagjai és idén az óvodákban néptáncot tanító óvónénik járták a legősibb moldvai körtáncot a tűz körül. A zenét a Botosánka együttes biztosította.

Kiderült, kik állnak a korrupció pártján

2017. június 24., szombat 13:53

Echo01Rendkívüli ülést tartott az országgyűlés, a kormánypártok a településkép védelméről szóló törvény módosításával szigorították a politikai reklámok kihelyezését.

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az Echo TV Napi Aktuális című műsor vendége volt.

Forrás: Echo TV

Jobbikos plakáterdő a korrupció melegágya

2017. június 23., péntek 19:14

pirkadatNémeth Szilárd, országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke a Heti TV Pirkadat Extra című műsorában Breuer Péterrel többek között a csepeli birkózó csarnokról és a plakáttörvényről való szavazásról beszélgetett.

Forrás: Heti TV

Ma Reggel 02Ma szavaz a parlament a plakáttörvényről. A pártok nyilatkozatai alapján úgy tűnik, hogy nem lesz meg az elfogadáshoz szükséges kétharmados többség. A kormánypártok szerint a jogszabály átlátható, tiszta helyzetet teremtene. Orbán Viktor Brüsszelben azt mondta: a pártfinanszírozási korrupciós botrányokat csak egyértelmű törvényekkel lehet felszámolni.

milliardosok embereiMa kiderül, hogy kik állnak a rendszerszintű politikai korrupció pártján!

A tiszta közélet és a politikai korrupció elleni fellépés legfontosabb eszköze a mai rendkívüli ülésen megvitatandó plakáttörvény. Fel kell számolni az olyan pártfinanszírozási korrupciós botrányokat, mint amilyen a Jobbikos plakáterdő kapcsán megvalósult. A törvény a "fekete pártkasszák" megszüntetésére irányul. Megakadályozná, hogy a Soros- és Simicska-féle milliárdosok pártokat vásárolhassanak fel maguknak.

Múzeumok Éjszakája Csepelen

2017. június 22., csütörtök 15:10

Muzej2017

paraA négy helyszínen - Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálatnál, a Csepeli Piacnál, a Sétáló utcában és a Szent Imre téren - felállított kapuk reggeltől estig várják a felfrissülni vágyókat.

A nagy hőségnek kitett szervezetet persze mással is tudjuk hűteni.  Érdemes megfogadnunk a tanácsot, mely szerint a testet nem szabad tartósan magas hőfoknak kitenni, mert az akár súlyos égési sérüléseket okozhat, a tűző napon pedig napszúrást, vagy akár hőgutát is kaphatunk. Fontos továbbá, hogy a déli órákban ne tartózkodjunk a tűző napon. 

A nagy vízveszteséget sok folyadék - citromlé, narancslé - elfogyasztásával lehet pótolni, amiből napközben legalább két litert ajánlott meginni. Hasznos lehet a napi többször fürdés is.

Ma Reggel 01Rendkívüli ülésen szavaz a parlament pénteken a plakáttörvényről. Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese az M1-en azt mondta: aki nemmel szavaz a plakáttörvényre, az egyértelműen a fekete pártfinanszírozásra, a politikai korrupcióra szavaz.

Sorosról kendőzetlenül

2017. június 22., csütörtök 11:08

Sorosrol kendozetlenulBeszélgetés a PestiSrácok.hu kiadásában megjelent Andreas von Rétyi: George Soros - A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége című könyv kapcsán. 

Beszélgetőtársak: Németh Szilárd, országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke, Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója és Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail