Kettős gyilkosság: többszörös kérdőjelek újabb információk után

Kategória: Archív 2010. március 22. hétfő, 14:24
kerdojelRendőrségi vizsgálat a volt csepeli rendőrkapitány ellen? – Elmaradt a feljelentés? –  Telefonon és  személyesen is? - Fiktív tanulók, valódi támogatással?

A Népszabadság internetes oldalán, a nol.hu-n Fekete Gy. Attila (F.Gy.A.), a lap bűnügyi tudósítója számol be arról, hogy „főkapitányi utasításra már a BRFK is vizsgálja, mi történt Császár Mihály csepeli rendőrkapitány irodájában 2009. január 7-én délelőtt. Miért nem tette meg feljelentését a néhány órával később a Csepel-sziget alapítványi iskolában meggyilkolt Takács József igazgató?”

A lap úgy értesült, hogy a csepeli rendőrkapitány a kettős gyilkosság után nem csak telefonon, hanem a kórházban személyesen is beszélt Kun Tamással, a gyilkosságok gyanúsítottjával. Egy újabb információ szerint nem csak néhány millió forint értékű hamis számla állhat a gyilkosság hátterében. F.Gy.A. egy névtelenséget kérő informátorra hivatkozva arról ír, hogy az iskolának papíron lényegesen több tanulója volt, mint ahányan ténylegesen oda jártak. Néhány száz fiktív tanulóról lehet szó, akik után az állami normatív támogatásokat felvették - olvasható a nol.hu – n.
(A cikk innen letölthető)

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail