Uniós elismerést kapott a CSEVAK

Kategória: Archív 2010. szeptember 29. szerda, 00:01
csaevak_nagyA CEPI, az Európai Unió országainak hivatalos ingatlanszakmai szervezete 2010. szeptember 16-án megtartott elnökségi ülésén és rendkívüli közgyűlésén úgy döntött, hogy a benyújtott dokumentumok alapján a Csevak Zrt. jogosult az európai uniós elismerésre.

A CEPI-t 1989-ben alapították Firenzében, és 27 ország közel 250 ezer ingatlanos cégét képviseli. Brüsszelben van a székhelye, ahol az oktatási kérdéseken túl az ingatlanpiac harmonizálásával foglalkozik, és az EU Bizottságának szakmai partnere.  
 
A CEPI Tanács elnöksége a Csevak Zrt. az elmúlt 4 évi szakmai tevékenységét elemezte. A CEPI tanácskozásán Dr. Németh Miklós, magyar főtitkár mutatta be a csepeli vagyonkezelőt. Előadásában a társaság működését, belső szabályzatait, ügyrendjeit, valamint kiemelt szerepben az Ady-lakótelep rehabilitációját ismertette.
 
A CEPI vezetői megállapították, hogy a vizsgált időszak alatt a Szenteczky János által vezetett Csevak Zrt. tevékenysége és munkája uniós színvonalú, és a vagyonkezelő az uniós etikai és szakmai normák és nemzetközi előírások maradéktalan és szakszerű betartásával végezte munkáját.
 
Az uniós elismerés rendkívül nagy megtiszteltetés, hiszen 27 uniós ország közül Magyarország és azon belül is Csepel, a Csevak Zrt. kapta meg. Kiemelkedőnek tartották a brüsszeliek, hogy Csepelen milyen komoly városrehabilitáció folyik, és a kerület városvezetése, illetve Szenteczky János, a vagyonkezelő korábbi vezetője a nehéz gazdasági feltételek mellett is példaértékű eredményeket ért el.
 
A CEPI elismerést 2010. szeptember 28-án ünnepélyes keretek között adta át a Csevak Zrt. vezetőinek Dr. Németh Miklós, a CEPI magyarországi főtitkára, Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségének főtitkára, és Keresztény Dezső, a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségének elnöke.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail