Autós üldözés és baleset a Völgy utcánál

Kategória: Archív 2010. október 18. hétfő, 09:01

Volgy_u_autos_uldozes

Több piros lámpán is áthajtott, és balesetet okozott Budapesten október 14-én délután egy 27 éves férfi, aki ellen összesen hat elfogatóparancs volt érvényben – számolt be az esetről az MTI.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint járőreik a XXI. kerületben, az Ady Endre út és a Táncsics Mihály út kereszteződésében látták, hogy az autós az álló kocsisort megelőzte és a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe. A rendőrök üldözni kezdték az autóst, de az figyelmen kívül hagyta a rendőri jelzéseket és tovább menekült. Végül a Völgy utca és a Kölcsey utca kereszteződésében – ahova szintén tiltó jelzés ellenére hajtott be – fogták el, miután összeütközött egy másik autóval.

Az MTI tájékoztatása szerint ez után a férfi kiugrott az autójából és menekülni kezdett, de a rendőrök elfogták és előállították. A balesetet szenvedett másik autóban két gyermek könnyebben megsérült. A 27 éves érdi férfi előállítása után kiderült, hogy hat körözés volt ellene érvényben, ebből négyet az érdi rendőrség, kettőt pedig más pest megyei hatóságok adtak ki ellene. A távirati iroda szerint az autóban egy másik férfi is volt, akinek sikerült elmenekülnie a helyszínről.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail