Csepeli rendőrök tetten érték…

Kategória: Archív 2010. november 12. péntek, 13:39

2010.11.09.-én a hajnali órákban a kerületi kapitányság járőrei állampolgári bejelentés alapján megjelentek a Budapest XXI. kerület Déli utca 6/A szám alatt, mert onnan lopás kísérletről tettek bejelentést. 

A rendőrök a helyszínre érve a bejelentő tájékoztatta és elmondta, hogy látott egy gyanúsan viselkedő, általa ismeretlen, hajléktalan kinézetű személyt a telkükről kisétálni az utcára. 

A rendőrök a személyleírás alapján átvizsgálták a környéket, és egy 45 éves budapesti hajléktalan személyt a helyszín környékén igazoltattak, majd a XXI. kerületi kapitányságon előállították. 

A vizsgálat során kiderült, a betörő 4 darab alumínium felnit, 8 darab gumiabroncsot és egy talicskát akart elvinni. A felsorolt eszközöket a helyszínen megtalálták, és az időközben a helyszínre érkező tulajdonos, hiánytalanul átvehette a már összecsomagolt tárgyakat. 

A 45 éves budapesti lakos ellen az eljárás lefolytatására a BRFK. XXI. kerületi kapitányság az illetékes, és lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt az eljárást megindította ellene.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail