Egyetlen Verseink - verses találkozások Csepelen

Kategória: Archív 2010. november 18. csütörtök, 12:18
mt_none:egyetlen_versKedves Versbarátunk! Olyan sok minden van az életünkben, ami eltávolít a költészettől, szóljon most ez a felhívás arról, hogyan kerüljünk közelebb az irodalomhoz! Gyermekként sokkal többet foglalkozunk versekkel, felnőttként ez a találkozás jóval nehezebb. Ehhez szeretne ez a kezdeményezés egy kis segítséget adni olyan verskedvelő irodalombarátoknak, akik Csepelen élnek vagy dolgoznak.
Abból a feltételezésből indulunk ki, hogy mindenkinek vannak kedvenc versei, s talán mindenkinek van egy olyan verse, ami nagyon-nagyon fontos az életében.

Lehet, hogy ez az "egyetlen vers", ahogy lépünk előre az időben változik, de mindig van EGY VERS az ember életében, ami itt és most fontos. Ilyen verseket keresünk, s hozzá olyan társakat, akik szívesen megosztanák egy nyilvános versmondó alkalommal ezeket a verseket a többiekkel. Tervünk az, hogy ezeket a verseket bemutatjuk, elmondjuk, kinek milyen emléke, élménye, tapasztalata fűződik ehhez a költeményhez, s ha találunk elég versmondásra vállalkozó felnőttet, akkor válogatásunkból akár egy Cd is készülhet.
Mindenekelőtt verseket várunk, egyetlen verseket 2010. november 30-ig az alábbi címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük, hogy a levélben szerepeljen a vers címe és szerzője mellett a teljes szöveg, az ajánló neve és a vershez kötődő emléke, élménye, megjegyzése.

Ha valaki postán szeretné elküldeni legkedvesebb versét, azt is megteheti a Nagy Imre ÁMK Alapfokú Művészeti Iskola címére: 1214 Budapest Simon Bolivár sétány 4-8. Kérjük, a borítékra írják rá: "EGYETLEN VERS".
Az első vers-találkozóra 2010. december 9-én, csütörtökön délután 6 órakor kerülne sor.

Helyszín: Nagy Imre Általános Művelődési Központ -  Könyvtár
A kezdeményezés koordinátorai:     Körömi Gábor és Fazekas Ildikó (Nagy Imre ÁMK)
Támogató: Csepeliek Művelődéséért Közalapítvány

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail