Éjszakai látogató a Bajnokok Klubjában

Kategória: Archív 2010. december 02. csütörtök, 07:00

policeA BRFK. XXI. kerületi Rendőrkapitányság Ügyeletére 2010.12.01-én éjfél körül lakossági bejelentés érkezett, mely szerint a Budapest, Dunadűlő utcában található Bajnokok Klubjába betörtek. A helyszínre rendőrjárőrök érkeztek, akik az épületet átvizsgálták. Az átvizsgálás során azt tapasztalták, hogy az épület Duna part felé eső részénél a nyílászárókat feltörték, valamint az épülettől kb. 3-4 méterre egy férfi fekszik a földön. A rendőrök kérésére a földön fekvő személy semmilyen kérdésre nem volt hajlandó választ adni.

A ruházat átvizsgálása során viszont az étteremből származó „Bajnokok nevű étterem" feliratú érme és több olyan tárgy került elő, amely az épületből származott. A férfi zsebeiből előkerült tárgyak származásáról szintén nem volt hajlandó nyilatkozni, ezért a helyszínen lévő rendőrök őt megbilincselték.A rendőrjárőrök az épület helységeit átvizsgálták, ahol az egyik helyiségben összepakolva réz fűtéscsöveket, vízvezeték szerelvényeket, számítógép monitort, elektromos olajradiátort, ágyneműket, tisztítószereket találtak, amelyek közül több tárgyat is már zsákokba raktak.

Az elfogott személy előállítása, elszámoltatásra a kerületi kapitányságon megtörtént. A büntetőeljárás lefolytatására a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya illetékes.

Forrás: BRFK XXI. Kerületi Rendőrkapitányság

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail