Munkavégzések a gerincúton

Kategória: Archív 2011. április 15. péntek, 11:38

munkaA Szabadkikötő út- Corvin út csomópontjában az alábbi munkákra számítsanak, akik arra járnak: távközlési, elektromos, közvilágítási és vízvezeték kiváltása, csapadékcsatorna és útszegély építés, közúti jelzőlámpa alépítményi munkái; iparvágányok átépítése.

A Karácsony Sándor utca- Betű utca között (Magyar utca helyén) csatornaépítési munkák folynak, míg a Budafoki út- Karácsony Sándor utca közti szakaszon fölmunkák, tükörkészítés és szegélyépítés zajlik.

 

Készül a II. Rákóczi Ferenc út- Betű utca csomópontja. Itt jelenleg csatornáznak, elhelyezik a víz- és hírközlési vezetékeket, közúti jelző alépítményeket, valamint gondoskodnak arról, hogy közvilágítás legyen a jelzett útszakaszon.

 

Jelenleg is tart a Betű utca- gerincút csomópont kiépítése a Magyar utca átvágásával.

Épül a HÉV műtárgy, valamint zajlik a Posztógyár utcai vízvezetékek házi bekötéseinek átépítése.

Némely munkák sajnos hétvégi munkavégzéssel járnak.

Április 20-án reggel 6 órakor megkezdődik a HÉV-felszerkezet betonozása, mely 21-én 2 óráig tart. A betonozás és a befejező simítások technológiailag nem megszakítható folyamatok, így az éjszakai munkavégzés elkerülhetetlen.

 

Forgalomtechnikai változások:

Hétvégén közműépítés miatt korlátozás lesz érvényben a Kossuth Lajos utca átvágásánál. Április 16-17-én a belső sávok lesznek lezárva.

 

Kitzinger Adrienn

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail