Megjelent a Csepeli Hírmondó júliusi harmadik száma

Kategória: Archív 2015. július 30. csütörtök, 08:39

csh0730A tartalomból:

- Csepelen építtet logisztikai és raktározási terminált a vasúti szállítmányozással foglalkozó Metrans csoport. Ezzel kétszáz új munkahely létesül Csepelen. Kiss Pétert, a Metrans csoport vezérigazgatósági tagját a beruházás részleteiről kérdeztük.

- Többek között Charlie-koncerttel ünnepelte a kerület Csepel Napját. Előtte azonban Borbély Lénárd átadta az idei díszpolgári kitüntetéseket. A két díjazottal beszélgettünk.

- Guruló Csepel-kiállítás Erdélyben. Csepszi messzire, Tusnádfürdőre utazott, ahol sokan voltak kíváncsiak a különleges járműre.

- Egy hónap van hátra a nyári szünidőből – a legtöbb gyerek ilyenkor ijedten döbben rá, hogy már alig van idő elolvasni a kötelező olvasmányokat, és megoldani a vakáció idejére kirótt temérdek matekpéldát. De kell-e, szabad-e tanulni a vakáció idején?

 

Kerületi hírek, programok, információk; sport, civil élet, kultúra, rejtvények. Keresse lapunkat kéthetente a postaládájában.

 

Kedves olvasóink!

A nyári szünet miatt a Csepeli Hírmondó augusztusban egyszer, augusztus 18-án, kedden jelenik meg. Szeptembertől ismét kéthetente - csütörtökönként - jelenik meg a lap.

Minden olvasónknak kellemes nyarat, jó pihenést kívánunk.