Csepel Utánpótlás Sportegyesület: eddig hatvanöten jelentkeztek

Kategória: Archív 2015. augusztus 07. péntek, 11:02

foci2Nagy érdeklődés övezte az önkormányzat által életre hívott Csepel Utánpótlás Sportegyesület első toborzó-edzését. A Csepel SC pályáján tartott hétvégi edzéseken összesen hatvanöt gyermek jelentkezett, amely messze felülmúlta az új egyesület előzetes várakozását.

Az előzetes bejelentkezések alapján az egyesület összlétszáma közelíteni fogja a száz főt, ami a legvérmesebb reményeinket is túlszárnyalja – mondta Jenei János, az egyesület elnöke, majd hozzátette, minden esély megvan arra, hogy a Csepel Utánpótlás SE rövid időn belül az egyik legnagyobb kerületi labdarúgó-utánpótlás egyesület legyen.

Az egyesületi tagdíj összege háromezer forint havonta, rászorultság esetén azonban ingyenes.

Az augusztusi első hétvégén sok felnőtt is kilátogatott a Csepel SC pályájára. Nemcsak azért, hogy gyermeküket elkísérjék, és végignézzék az első edzésüket. Nagyon sokan érdeklődtek, hogy mivel tudnák segíteni az egyesület munkáját, vagy csak kifejezték örömüket, hogy létrejött a focisuli.

Jenei János elmondta, sok a fiatal tehetség, az önkormányzat segítségének köszönhetően pedig minden körülmény biztosított ahhoz, hogy ütőképes csapat alakuljon, amely méltóképpen fogja Csepelt képviselni.

Augusztus közepétől 45 gyermeket visznek edzőtáborozni a Dunavarsányi Olimpiai Központba, augusztus végén pedig már jön is az első megmérettetés, Sülysápon vesznek részt egy tornán.

Csepel.hu

fotó: halászi

foci4foci5foci6