Nyomtatás

Virágos Csepelért Program - május 11-e hétfőtől szállítják házhoz a virágokat

Kategória: Egyéb 2020. május 07. csütörtök, 15:58

varosgazda logoA Csepeli Zöld Sziget Program keretében, 2020-ban is meghirdettük a Virágos Csepelért akciónkat. A kerületi családi és társasházak számára egynyári virágpalántákat ajánlunk fel ingyenesen azért, hogy azt lakóházaik környezetében, közterületen elültethessék. Ezzel is segíteni szeretnénk, hogy a csepeli lakosokkal összefogva, környezetünkre még jobban odafigyelve, természetesebbé és színesebbé tegyünk közös otthonunkat, Csepelt -tájékoztatta portálunkat az önkormányzat cége, a Csepeli Városgazda Nonprofit Zrt.

A nagy népszerűségnek örvendő tavaszi virágosítási programot az idei évre is előkészítették, azonban a koronavírus okozta veszélyhelyzet kérdésessé tette a program megvalósulásának lehetőségét. Annak érdekében, hogy a Virágos Csepelért Program megrendezésre kerüljön, úgy döntöttek, hogy a virágokat házhoz szállítják a nyertes pályázók részére, akik „érintésmentesen” vehetik át azokat. A növények kiszállítása 2020. május 11-én, hétfőn kezdődik és várhatóan 2020. május 15-ig mindenki megkapja azokat.

A rövid jelentkezési határidő ellenére idén többen jelentkeztek, mint az elmúlt években. Összesen 1260 címen igényeltek egynyári virágot.

Bízunk abban, hogy mindenkinek örömmel gondozza majd növényeit és Csepel díszére lesznek ezek a virágok - zárja a cég a közleményét.

Utoljára frissítve: 2020. május 07. csütörtök, 16:05