Vidám hangulat az ovisok családi délutánján

Kategória: Események 2019. február 24. vasárnap, 11:20

TBE 0191Táncház, bábjáték és sok más kézműves foglalkozás is várta a csepeli óvodásokat péntek délután a Szabó Magda Közösségi Tér aulájában. A 22. alkalommal rendezett Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda családi délutánján most nem csak a gyerekeknek volt nyitva az ajtó, a szülők is részt vehettek a színes programokon.

A hagyományoknak megfelelően az idei évben is minden óvodai csoport egy-egy családot tudott megjutalmazni a részvétel lehetőségével. „Kiemelten fontos számunkra, hogy a családokkal közösen, együttműködve neveljük a gondjainkra bízott gyermekeket” – mondta köszöntésében Szűcsné Gál Etelka, a szervező Csodakút Bázis Óvoda nevében.

Megköszönte a szülőknek és a kollégáknak a sok fáradozását, együttműködését, segítségét, támogatását, amelyet évről évre töretlenül nyújtanak.

A Mesevár Tagóvoda képviseletében Jakab Andrea óvodavezető kívánt kellemes szórakozást, majd ismertette a tartalmas gyermekprogramot.

Az oktondi és az okos nyúl történetéről meséltek az Aprajafalva Tagóvoda pedagógusai bábelőadásukban. Ezután akinek kedve tartotta beállhatott a táncházba, amelyet a Jupiter Tagóvoda óvónői vezettek.

A mozgásos játékoknál a Mesevár Tagóvoda nevelői segítettek.

A kézműves foglalkozáson lelkesen alkothattak az ügyesebbek papírbohócot, lampiont, pom-pomot, bohócjátékot papírhengerből, farsangi álarcot papírtányérból, de akár a bohóc sisak is a fejre kerülhetett. A kis asztaloknál a Csodakút Bázis Óvoda, a Tátika Tagóvoda, a Csalitos Tagóvoda és a Repkény Tagóvoda dolgozói segédkeztek.

A programok közben a gyerekek ovis teát és zsíros kenyeret fogyaszthattak. A családi délutánt a csepeli önkormányzat támogatta.

A. Zs.

 

 

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail