45 éves a Rákóczi Nyugdíjas Klub Kiemelt

Kategória: Események 2019. máj. 16. csütörtök, 08:32

20190515 FA 3599Új klubhelyiségben, a Csete Balázs utcában ünnepelte  megalakulásának 45. évfordulóját a Rákóczi Nyugdíjas Klub. Az eseményen részt vett Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila alpolgármester és Papp Andrea, a Csepeli Városgazda Zrt. Szolgáltatási Főosztályának vezetője.

Sárdi Jenő a nyugdíjas klub vezetője az elsők között üdvözölte a vendégeket, köztük a közösség legidősebb tagját a 94 esztendős Erzsike nénit, majd Borbély Lénárd polgármester mondott ünnepi köszöntőt. A kerület első embere örömét fejezte ki, hogy a nyugdíjas klub egy új és minden szempontból megfelelő helyszínt talált programjai lebonyolítására. A klubélet régi színtere, a néhány hete megújult Rákóczi Kert pedig a családok parkjaként működik tovább. Kiemelte, az időseket továbbra is szívesen látják a kerület, így a Csepeli Városkép Kft programjain, de a hamarosan elkészülő strandon is kikapcsolódhatnak majd és továbbra is igénybe vehetik a sóterápiás bérleteket is.

Ábel Attila alpolgármester  köszöntőjében felidézte, hét évvel ezelőtt járt először a közösségben, azóta is őszinte és élő kapcsolatot ápol tagjaival. Reményét fejezte ki, hogy a klub tagjai sokáig élvezik majd az új helyiséget, örömüket lelik majd az itt töltött időben.

Ezt követően Kelemenné Éva a klub helyettes vezetője osztotta meg erre az alkalomra írt költeményét.

A Csepeli Városkép Kft. pedig vendégül látta a résztvevőket, a klubtagok zenével, tánccal ünnepelték a jubileumot.

 

Utoljára frissítve: 2019. máj. 16. csütörtök, 09:50

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail