Sok-sok móka, kacagás és tánc a családi hajókiránduláson Kiemelt

Kategória: Események 2019. május 19. vasárnap, 10:35

GMA 3943Színes programokban, felejthetetlen panorámában és teljes körű vendéglátásban volt részük a csepeli családoknak az idén második alkalommal rendezett hajókiránduláson. Május 18-án most is a Boráros téri kikötőből indult a Zsófia főhercegné rendezvényhajó, amelyen az útitársakkal tartott Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester.

A hajó fedélzete pár perc alatt gyerekzsivajtól lett hangos, a kicsik hamar megtalálták a kedvükre való elfoglaltságokat. Miután az aprósüteményekből belakmároztak mindjárt indultak pingpongozni, csocsózni, színezni, kézműveskedni. A legkisebbeket megint az arcfestés és a csillámtetoválás érdekelte a legjobban. Akinek kedve tartotta találós kérdésekre is válaszolhatott, egy-egy közismert mesehőst lehetett kitalálni. A programok sorából ezúttal sem hiányzott a zene. A vidám hangulatról a Csurgó zenekar gondoskodott. Az interaktív koncerten a kicsik együtt táncoltak.

Akik a nagy nyüzsgésben elfáradtak, a hajós fedélzetén pihenhettek. A szép napsütéses idő sokakat napozásra csábított.

Az ellátás ismét bőséges volt. Ebédre rántott húst szolgáltak fel krumplipürével és rizzsel. A kávék, üdítők fogyasztása mellett a gyermekek még fagyit is kaptak, búcsúzáskor pedig apró ajándékokat egy hátizsákban.

A hajóút végén az óriás majom kabalafigura elköszönt mindenkitől.

A megkérdezett utasok remekül érezték magukat. A legtöbben úgy fogalmaztak, hogy a családoknak valóságos felüdülést jelent egy ilyen hajókirándulás, amelyet ezúttal is az önkormányzat támogatott és a Csepeli Városkép szervezett.

AZS

Utoljára frissítve: 2019. május 19. vasárnap, 22:44