Bárczy István-díjat kapott Hierholczné Faragó Tünde és Sallai Ildikó

Kategória: Események 2019. június 08. szombat, 08:58

GMA 9552A fővárosi pedagógusnap alkalmából június 7-én átadták az idei Bárczy István-díjakat a Főpolgármesteri Hivatal dísztermében. Az elismerést kerületünkből Hierholczné Faragó Tünde, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda intézményvezetője és Sallai Ildikó, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat családsegítője vette át Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettestől.

 

 

 A Bárczy István-díjat 2009-ben alapította a Fővárosi Közgyűlés, és először 2010-ben adták át. A kitüntetés a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai részére adományozható, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez, és ezáltal a főváros fejlődéséhez.

A díjátadón jelen volt Morovik Attila alpolgármester és Nagyné Kovács Tímea, a HSZI intézményvezetője, akik személyesen is gratuláltak a díjazottaknak.

A csepeli óvodák intézményvezetőjét a koranyelvi és kompetenciaalapú óvodai nevelést szívügyének tekintő, elhivatott óvodapedagógusi és vezetői tevékenységéért, valamint alternatív pedagógiák adaptálójaként és köznevelési szakértőként végzett kiemelkedő munkájáért értékelték. A családsegítő munkatársat pedig a hátrányos helyzetű családok és gyermekek megsegítése érdekében végzett elhivatott szakmai munkájáért díjazták.

AZS

Utoljára frissítve: 2019. június 08. szombat, 09:07

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail