Aranylakodalom – társak egy életen át

Kategória: Események 2019. szeptember 13. péntek, 22:32

 

aranylakodalom

A csepeli önkormányzat idén is köszöntötte az arany- és gyémántlakodalmukat ünneplő házaspárokat. Tíz pár erősítette meg újra ötven, illetve hatvan évvel ezelőtt tett házassági esküjét. Az ünnepséget az Ave Maria és a Salut d’amour nyitotta, Szentkirályi Aladár és P. Kozma Anikó előadásában.

 

Majd a párok közös életét, megismerkedésük rövid történetét hallgathatták meg a jelenlévők. Ezt követően Borbély Lénárd polgármester mondott köszöntőt. Gratulált a pároknak hosszú és példamutató házasságukhoz. Kiemelte, értékválság van a világban, a házasság intézménye egyre népszerűtlenebb, ezért szükség van olyan fáklyalángokra, mit a jelenlévő párok, akik jó példával szolgálnak az egész társadalomnak tisztességből, szeretetből, erkölcsből. A párok ezt követően a polgármester előtt erősítették meg évtizedekkel ezelőtt tett házassági fogadalmukat.

 

Ötven éve fogadott örök hűséget egymásnak: Bedő Mihály Ferenc és Bedő Mihály Ferencné, Kárász Mihály és Kárász Mihályné, Mándli Ferenc és Mándli Ferencné, Bacsi László József  és Bacsi László Józsefné.

 

Hatvan éve mondta ki egymásnak a boldogító igent: Telek János István és Telek János Istvánné, Palcsó István és Palcsó Istvánné, Koncz Károly és Koncz Károlyné, Csog István és Csog Istvánné, Podolyák József és Podolyák Ilona, Vadon Károly és Vadon Károlyné. 

         

 A házaspárok a ceremónia után ajándékot vehettek át a polgármestertől, majd pezsgővel koccintottak. Az eseményt állófogadás zárta.

 

Az esemény képei itt tekinthetők meg

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 13. péntek, 22:50

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail