Átadták az idei első iskolakezdési támogatást

Kategória: Események 2020. június 23. kedd, 11:08

IMG 20200623 094103 kepBorbély Lénárd polgármester 2020. június 23-án nyújtotta át a 15 ezer forintos utalványt Görög Emesének és édesanyjának, Görög-Mester Nikolettának a polgármesteri hivatalban.

 

Az édesanyja portálunknak elmondta, nagyon örülnek az iskolakezdési támogatásnak, ami óriási segítséget jelent a család számára. Az utalványt főleg tanszerekre, iskolatáskára szeretné elkölteni. Az édesanya elmondta, a szeptember mindenki számára megterhelő, ennek ellenére lánya, Emese alig várja, hogy megkezdhesse a tanévet a Katona József Általános Iskolában.

2017-ben Borbély Lénárd javaslatára, testületi döntés született, hogy a városvezetés iskolakezdési támogatást nyújt azoknak a csepelieknek, akik megkezdik az általános iskolát. Az iskolakezdési támogatást azok vehetik igénybe, akik csepeli lakcímkártyával rendelkeznek és idén szeptemberben kezdik meg az általános iskolát. A támogatáshoz szükséges űrlapot a polgármesteri hivatal családtámogatási irodájának ügyfélszolgálatán lehet igényelni és leadni ügyfélszolgálati időben.

Utoljára frissítve: 2020. június 23. kedd, 11:24

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail