Fellépett a Csepp-Csepel Néptáncegyüttes a Kerületi Népdaléneklő Versenyen

Kategória: Események 2023. február 27. hétfő, 08:25

Csepel Csepp 2023

A Csepp-Csepel Néptáncegyüttest érte a megtiszteltetés, hogy 2023. február 23-én a Kerületi Népdaléneklő Verseny résztvevőinek adhatott egy színvonalas műsort a zsűri tanácskozása alatt.

Bemutatták Ossko Magdi: Itt a farsang és Csiga-biga palota című koreográfiáit, három szólótánc előadást, a végén pedig egy moldvai táncházzal megtáncoltatták a közönséget is. Az előadás nagy siket aratott, számos gratulációt kapott a verseny szervezőitől is.

 

Az alsó tagozatos iskolásokból álló Csepp-Csepel a TÁNC-HÁZ-LÁNC című hon- és népismereti sorozatával is rendszeresen ellátogat a csepeli általános iskolákba, ahol mindig az aktuális ünnepkörhöz kötődő műsorral lép fel. A közönség bevonásával végül egy nagy táncházzá válik minden előadás. A sorozat következő része a Karácsony Sándor Általános Iskolában lesz a májusfa állítás alkalmából.

 

A Csepp-Csepel várja tagjai közé a néptáncot szerető vagy azt szívesen kipróbáló gyerekeket, és van még szabad hely az együttes nyári balatoni néptánctáborába is. Jelentkezni Kreiszné dr. Paál Sáránál, az együttes Csepel-örökség díjjal kitüntetett vezetőjénél lehet a (30) 381 0724-es telefonszámon.

Utoljára frissítve: 2023. február 27. hétfő, 08:38