Megújul a Makád utcai játszótér – folytatódik a harc az illegális szemetelők ellen

Kategória: Fejlesztések 2018. július 03. kedd, 14:54

Makad utan1A Csepeli Városgazda munkatársai, a szokásos karbantartási és tereprendezési munkák mellett, folytatták az Iskola téri KRESZ park öntözőhálózatának kiépítését, illetve megkezdték a Makád utcai játszótér felújítását.

A játszótéren a régi rossz állapotú játszóeszközök elbontása után a tereprendezés befejeződött. Jelenleg a játszóeszközök telepítése zajlik, ezen kívül a két hintaállvány és a mászóvár bebetonozására is sor került. A homokozó szegélyét zsalukővel látták el, a kerítés javítása és festése, valamint a vízóra akna áthelyezése is megtörtént.

A csepeli Közterület-felügyelet munkatársai, karöltve a rendőrséggel, megkettőzött erővel dolgoznak a kerületben található illegális szemétlerakó helyek felszámolása érdekében. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy sokszor érték tetten az elkövetőket és intézkedtek ellenük, előfordult olyan nap is, hogy négyszer csaptak le illegális szemetelőkre.

A csepeli Közterület-felügyelet vezetése továbbra is a lakosság segítségét kéri, hogy ha lát valaki a kerület bármely pontján olyan járművet, amelyről hulladékot, vagy valamilyen szemétre utaló anyagot pakolnak le, írja fel az autó rendszámát és azonnal jelentse azt a saját nevén és elérhetőségén (az adatokat bizalmasan kezelik) az alábbi telefonszámon: 06-1-278-0150