Nyomtatás

Megnyílt az első üzlet a pavilonsoron

Kategória: Fejlesztések 2018. július 12. csütörtök, 14:02

DSC 0112A Gere pékség a mai napon megnyitotta kapuit a Szent Imre téri pavilonsoron. A látványpékség szeretettel vár minden csepelit helyben sütött, friss pékáruival. Az üzletlánc megújult arculattal és termékeik bővítésével kíván eleget tenni a csepeli igényeknek. – mondta el megkeresésünkre ifjabb Gere István Gergely.

„Eddig Taksonyban vezettük be ezt a dizájnt, reméljük a csepelieknek is tetszeni fog a megújult termékeinkkel együtt. Nagyban megnőtt az igény a rozsos és a teljes kiőrlésű termékekre, emellett igen kedveltek a helyben sütött süteményeink és szendvicseink, igyekszünk minél jobban megfelelni a vásárlóknak. Jelenleg 6 órától nyitunk ki, de felmerült az igény egy korábbi kezdésre is. Az első napon nagy reményekkel fogunk bele a munkába, reméljük mindenkinek ízlenek majd a termékeink.” – tette hozzá.

A Gere pékséget 1936-ban alapították Gere István Sütödéje néven Szigetszentmiklóson. Az államosítás után 1960-ban dolgozhatott Gere István újra saját pékségében. A rendszerváltáskor három fővel működő családi vállalkozás mára már 90 fős céggé nőtte ki magát, több termékükkel nyertek szakmai díjakat, közülük a legismertebb a Debreczeni krumplis komlós kenyér, amely 2012-ben „Magyarország Szent István napi kenyere” címet érdemelte ki.

DSC_0107.JPG DSC_0112.JPG