Önkormányzati forrásból varázsolták újjá a Csalitos óvoda tornaszobáját

Kategória: Fejlesztések csütörtök, 12 július 2018 15:46

mozaikCsepelen a nyári szabadságolások ellenére sem állnak le a fejlesztésekkel. A kerület folyamatosan fejlődik, aminek ékes bizonyítéka a megújult Kis-Duna-part, a Daru-domb, a Kalózhajós játszótér, emellett számos bölcsőde- és iskolaudvar újult meg. Megnyílt az első üzlet a pavilonsoron, és többek között elindult a beruházás a Rákóczi Kertben, valamint folytatódnak az útépítések is. A Csepeli Városfejlesztés munkatársai most a Csalitos óvoda tornaszobáját varázsolták újjá.

 

Az egykori gondnoki lakásból tornaszobát alakítottak ki, melynek elektromos rendszerét is felújították. A tornaszoba új nyílászárókat kapott, ezek elé labdafogó hálót helyeztek el, a szobában lévő a radiátorokra új burkolatot helyeztek el, a padló pedig vadonatúj sportburkolatot kapott.

A teremben elhelyezték a Csepeli Városgazda által frissen felújított bordásfalakat, az eredeti fürdőszobából új, gyermekek számára is könnyen használható vizesblokkot alakítottak ki. Az elkészült elemek mellé a gyerekek kapnak még egy mászófalat és új játékokat is vesz nekik az önkormányzat. 

Utoljára frissítve: hétfő, 16 július 2018 14:53

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail