Borbély Lénárd: pitiáner politikai támadásokkal terhelik az önkormányzatot

Kategória: Információk a koronavírusról 2021. április 08. csütörtök, 08:25

170492437 4430495100297380 8055276113927472148 nMiközben azon dolgozunk a kollégáimmal megfeszítve, hogy a lakosság részére megszervezzük az oltási időpontokat, addig jellemző módon a Demokratikus Koalíció csepeli alakulata, vezetőjükkel az élen, azzal van elfoglalva, hogy milyen pitiáner politikai támadásokkal tudja megtámadni és leterhelni az Önkormányzatot – írja Borbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán.

Hozzátette: az elmúlt napok legfontosabb akciói azok voltak részükről, hogy megtudják, a Polgármesteri Hivatal 7 gépjárműve az elmúlt egy évben összesen 80.930 km-t futott. „A másik pedig, hogy azt vonják kétségbe, hogy milyen alapon szervezzük az oltásokat. A válasz erre is egyszerű. Kollégáimmal együtt, titoktartási nyilatkozatot téve, a Kormányhivatal által a háziorvosokon keresztül megküldött telefonszámokat hívjuk fel és egyeztetünk. Ezzel pedig óriási terhet veszünk le az orvosainkról, hiszen nem kell az adminisztráció ezen részével foglalkozniuk, csak az oltással. Valószínűleg a csepeli DK ennek a munkának a mennyiségét el sem tudja képzelni, de annyit segítek, hogy az egész Húsvét alatt is ezen dolgozott mindenki.”

Elmondta, különösen visszatetsző ez akkor, amikor nem csak a Hivatal, de a teljes Önkormányzat, annak intézményei, az önkormányzati cégek, és leginkább természetesen az egészségügyi dolgozók azon fáradoznak, hogy Csepelen mindenki be legyen oltva.

„Nem várom, hogy a DK csepeli szervezete segítő kezet nyújtson, de azt igen, hogy a politikai támadásaikat tegyék félre mindaddig, ameddig a vírus ellen, és az emberi életek megóvásáért küzdünk.”