Ezeken a helyeken csinálhat PCR és antigén tesztet Kiemelt

Kategória: Információk a koronavírusról 2021. május 31. hétfő, 08:02

TBE 6471Amennyiben érez magán a koronavírusra jellemző tüneteket (38 fok feletti láz, száraz köhögés, légszomj vagy egyéb vírusfertőzéshez kapcsolható tünet), vagy találkozott igazolt COVID fertőzöttel és szeretne tesztet csináltatni, vagy antigéntesztre lenne szüksége, Csepelen jelenlegi információink az alábbi helyszíneken van rá térítés ellenében lehetősége.

Csepeli Magánlabor

Cím: 1211 Budapest Kossuth Lajos u 142.

Honlap: https://csepelimaganlabor.hu/

A Csepeli Magánlaborban a SARS-CoV-2 IgG antitest szerológiai vizsgálatra van lehetőségük. A teszt a SARS-CoV-2-vel fertőzött beteg immunrendszere által termelt specifikus IgG antitesteket mutatja ki.

A szerológiai tesztek, a fertőzést követően, amikor még nem indult meg a beteg szervezetében az ellenanyag termelés, 10-14 napos intervallumban negatív értéket adnak, így nem alkalmasak a fertőzés kimutatására a fertőzöttség korai szakaszában. Azonban alkalmasak a már ennél hosszabb ideje fennálló, vagy lezajlott fertőzés detektálására.
A teszt ára 15.000 Ft

Királyerdei Klinika

Cím: 1213 Budapest, Szent István út 248 – 250.

Honlap: https://www.kiralyerdeiklinika.eu/

Az antigénteszt mellett itt lehetőségük van PCR tesztet is csináltatni. A SARS-CoV-2 PCR vizsgálat a fertőzést követően a lehető legkorábbi időpontban, nagy biztonsággal jelzi a vírus jelenlétét. A PCR vizsgálat a fertőzést követő 2-3 naptól már megbízhatóan detektálja a vírust.
Az árakról a honlapon megadott telefonon kell érdeklődni.