choli blikk.hu Május 24-én 14 órakor tartják Choli Daróczi József búcsúztató gyászszertartását a Csepeli temető ravatalozójában – tájékoztatta lapunkat a családja. Choli Daróczi József életének 79. évében hunyt el május 12-én. A Csepelen élő cigány költő, író, pedagógus a magyarországi cigány közélet egyik legismertebb alakja. A gyászszertartást Székely János katolikus püspök tartja. Az elhunytat az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának tekinti.

Megnyitották a 24. Kick Box Világkupát

2018. május 19., szombat 22:23

KICKBOX 2 resizeBudapesten zajlik a 24. Kick Box Világkupa. A bajnokság hivatalos megnyitójára május 19-én került sor. A magyar csapat kiválóan szerepel, a csepeliekre külön büszkék lehetünk. A megnyitón a Csepel.hu fotósa is jelen volt.

Indul a Kick-box Világkupa

2018. május 18., péntek 13:28

HKWCMájus 18. és május 20. között rendezik a budapesti BOK Sportcsarnokban a 24. Magyar Kick-box Világkupát. A tavalyi kick-box világbajnokság után ismét csepeli világsikerekért szurkolhatunk.

TBE 9400Harmadik alkalommal rendezték meg a snapszer bajnokságot a Csepeli Nyugdíjas Közösségi Házban május 17-én, amely népszerűsége okán immár hagyománnyá vált a csepeli idősek körében. Tavaly húsz, idén huszonkettő versenyező ült asztalhoz a bajnoki cím elnyeréséért. Egész nap tartottak a csaták, mire este kihirdethették a győztest. Első lett Vida József, második Szabó Lajos, harmadik Varga János.

Felhívás partnerségi egyeztetésre

2018. május 17., csütörtök 11:40

korcimerFelhívás a Csepeli Építési Szabályzat, a Rákóczi téri helyi építési szabályzat, valamint Csepel településkép-védelméről és alakításáról szóló rendelet partnerségi egyeztetésére.

Te is lehetsz szuperhős a gyereknapon!

2018. május 17., csütörtök 11:08

gyereknap facera 1200x628pxSzívesen lennél pókember, aki képes megtapadni a falon, vagy inkább Flash szupergyors tempóját kedveled?

 

Szeretnél a Hihetetlen család szuper nyúlékony bőrébe bújni, emberfeletti erővel bírni, mint Hulk?

 

Old meg a feladatokat és légy olyan okos, mint a Vasember és olyan csodálatos, mint a szupererővel bíró Katicabogár.

 

Gyere el és az izgalmas játékok során gyűjtsd össze a szuperhős pontokat.

 

Igazi élmények várnak a Daru-dombon. Találkozhatsz a hétköznapok hőseivel, megelevenedik a képregények világa, és kedvedre alkothatsz a LEGO® birodalmában is.

 

A Szuperhős Akadémia is különleges játékokra hív! Fejlesztheted szuper képességeidet, a szuper kvízzel próbára teheted tudásodat, de akár saját képregényt is készíthetsz!

 

Légy részese a kalandnak!

 

A programok listája weboldalunkon folyamatosan frissül. A rendezvény lebonyolítója a Csepeli Városkép Kft. T: 06-70-439-7763

 

strandNépszerűek azok az új eszközök, amelyeket a Csepeli Strandfürdő felújítása során helyeztek üzembe az elmúlt időszakban – tudtuk meg Vinkovics Norbert fürdővezetőtől. „A látogatottság is szépen alakult május első felében, a strand nyári megnyitása óta. Az elmúlt esztendő hasonló időszakához képest többen keresték fel a fürdőt, ami a szokásosnál melegebb időnek is köszönhető” – tett hozzá. A Csepeli Strandfürdő több mint 220 millió forintból újult meg az év első felében. A felújítások második szakaszát ősszel végzik el.

IMG 3290A csepeli önkormányzat beruházásai, a kerület tereinek, intézményeinek megszépítése, felújítása ebben az évben is folytatódik. Képes összefoglalónkban az elkészült és a hamarosan induló munkákról számolunk be.

Játszóház a Szent Imre téren 05.19

2018. május 16., szerda 11:26

jatszohaz 600x365Folytatódnak ingyenes szombati foglalkozásaink! A csepeli Játszóházban zajló ingyenes foglalkozásokra várjuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket. A foglalkozások 2018. december végéig tartanak.

Helyszín: Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út 88-92. szám alatti Játszóház, földszinti helyiségek (a volt II. Rákóczi Ferenc Iskola, bejárat a Szent Imre tér felől).

DSC 0258A csepeli önkormányzat pályázatának eredményeként, a felmerült lakossági igények kielégítésére élelmiszer-áruház épül Királyerdőben, a Szent István út és a Toboz utca között lévő területen. Az épületen belül a régi, de nagyon kedvelt „kispostát” kiváltó korszerű, három munkaállomásos posta is helyet kap.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail