Thoughtful PenSárosi Tibor nem húga és nem is unokanővére Németh Szilárdnak

Különböző balliberális médiaszolgáltatók az elmúlt napokban azt a hazugságot állították, hogy a csepeli önkormányzat Sárosi Tibor művésszel azért kötött vállalkozási szerződéseket különböző művészi alkotások készítésére, mert Németh Szilárd országgyűlési képviselő rokona. Ezzel szemben az igazság az, hogy a Fidesz alelnöke és Sárosi Tibor szobrászművész között semmilyen rokoni kapcsolat sincs. A híresztelést a csepeli szocialisták indították el sok évvel ezelőtt. Először azt állították, hogy Sárosi Németh Szilárd húga, majd unokanővérének nevezték. Amikor kiderült, hogy Sárosi keresztneve Tibor, akkor már azt terjesztették, hogy Németh Szilárd férfi rokona. Ehhez képest se nem női se nem férfi rokona Németh Szilárdnak. 

GMA 5289Tehetséges gyermekek legszebb munkáit állították ki a Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Égigérő - Ég Ígérő Gyermekgalériájában december 14-én. A „Külön világot alkotok magam" című kiállításra több mint 240 alkotás érkezett. Három vajdasági iskola is küldött munkákat, a kerületi iskolákon kívül Berettyóújfaluból, Téglásról, Ürömről és Pécelről is neveztek.

GMA 5518Karácsony előtt számos tehetséges gyermek családja örült annak a tartós élelmiszercsomagnak, amelyet a csepeli önkormányzat jóvoltából kaptak a Fasang Árpád Zeneiskolában tanulók december 14-én. A hátrányos helyzetű diákok Borbély Lénárt polgármestertől vették át a karácsonyi ajándékcsomagokat, amelyekben többek között étolaj, liszt, szaloncukor, csokoládé, tea és kolbász is volt. Az eseményen részt vett Tóth János tankerületi igazgató.

korcimerBudapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális, Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottsága az önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadásának feltételeiről szóló, 5/2011.(II.25.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: Rendelet) 11. §-ában kapott felhatalmazása alapján az önkormányzati tulajdonban álló bérlakások piaci elven történő bérbeadása céljából versenytárgyalást ír ki. A pályázati anyag IDE KATTINTVA tölthető le.

korcimerTisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy 2017. december 15-én a félfogadás technikai okok miatt 11 óráig tart.

Szíves megértésüket megköszönöm!

dr. Szeles Gábor s.k.

jegyző

korcimerTisztelt Csepeli Polgárok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás 2017. december 21. (csütörtök) és 2018. január 2. (kedd) között szünetel.

Az Anyakönyvi Hivatal december 22-én, 27-én és 29-én 8:00 – 12:00 óráig ügyeletet tart, halaszthatatlan esetben a főbejáraton át (Budapest XXI. Szent Imre tér 10.) kereshető fel.

Üdvözlettel,

dr. Szeles Gábor

600x365 pavilonTisztelt Pályázók!

Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a Szent Imre téri pavilonhelyiségekkel kapcsolatos pályázati anyagok beérkezési határideje 2017.12.18.!

14 nszNémeth Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorának a vendége volt.

Betlehemes játékszemle

2017. december 13., szerda 14:32

IMG 0014Igazi adventi hangulatot varázsoltak a gyerekek december 9-én a Radnóti Miklós Művelődési Házba, ahol immár hatodik alkalommal rendezték meg a betlehemes játékszemlét. Idén négy óvodás csoport (Csodakút Bázisóvoda Maci és Méhecske csoportjai, Füstifecskék Tagóvoda és a Hétszínvirág Tagóvoda), egy iskolás osztály(Katona József Általános Iskola negyedikesei) és a Kis Csepel néptánccsoport nevezett be a szemlére.  

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail