KaracsonyGyurcsanyA Demokratikus Koalíció hivatalos állásfoglalást adott ki arról, hogy Karácsony Gergely hazug és szószegő volt a párttal és Gyurcsány Ferenc pártelnökkel szemben. Mint kiderült, Karácsony az MSZP felé sem bontotta ki mindig az igazság minden részletét, ám a szocialisták ennek ellenére kitartanak mellette. A baloldal kedvence Kálmán Olga lett, aki bevallottan nem ért semmit a városvezetéshez, ám állítása szerint mégis jobban csinálná, mint akik értenek hozzá. Ha mégsem, legfeljebb 1,7 millió budapesti jár majd pórul Gyurcsányék kísérletezésében.

GMA 4617Miután Csepel távol esik a turisták által kedvelt helyszínektől, a strandunkat mostohagyerekként kezelték a működtetők. 2010 óta viszont sok százmilliós nagyságrendű fejlesztéseket végzett több éves ütemben a csepeli önkormányzat, amely átvette a működtetést. Ez anyagilag is megtérül, mivel a fejlesztés összegét levonják a bérleti díjból.

Bárczy István-díjak pedagógusnapon

csütörtök, 13 június 2019 14:37

barczyA pedagógusnap alkalmából június 7-én átadták az idei Bárczy István-díjakat a Főpolgármesteri Hivatal dísztermében.

Folytatódik az ellenzéki pozícióharc

csütörtök, 06 június 2019 12:13

szenteczAz európai parlamenti választáson csökkent az ellenzéki szavazók aránya, a Fidesz pedig meghaladta az ötvenszázalékos támogatottságot. Az ellenzéken belül viszont megváltozott a pártok támogatottsága, és a városok egy részében matematikai esélyük maradt az önkormányzati választás megnyerésére. Ez arra készteti őket, hogy elölről kezdjék az osztozkodást.

DEL PESTI 1Első alkalommal szervezték meg a dél-budapesti pedagógusnapot a Dél-Budai, a Dél-Pesti és a Külső-Pesti Tankerületi Központok.

DSC 0892Borbély Lénárd polgármester 2019. június 5-én nyújtotta át a 15 ezer forintos utalványt Bozsó Dávidnak és édesanyjának, Bozsó-Nagy Annamáriának a polgármesteri hivatalban.

Folytatódik az ellenzéki pozícióharc

szerda, 05 június 2019 11:49

szenteczky janosAz európai parlamenti választáson csökkent az ellenzéki szavazók aránya, a Fidesz pedig meghaladta az 50 százalékos támogatottságot. Az ellenzéken belül viszont megváltozott a pártok támogatottsága, és a városok egy részében matematikai esélyük maradt az önkormányzati választás megnyerésére. Ez arra készteti őket, hogy kezdjék elölről az osztozkodást.

Állampolgársági eskütétel Csepelen

hétfő, 03 június 2019 10:26

DSC 07682019. június 3-án magyar állampolgári esküt tettek a csepeli polgármesteri hivatal nagytanácstermében. A Himnuszt és az eskütételt követően Ábel Attila alpolgármester egy Szent Istvánt ábrázoló dossziéban adta át a magyar állampolgárságot igazoló kártyát. Ezt követően Wass Albert Üzenet haza című versét és a Szózatot hallgatták meg a jelenlévők.

rakoczi

A mélyszegénységben élő csepelieknek semmi szükségük nincs olyan „luxusjátszótérre”, mint ami a Rákóczi Kertben épült – jelentette ki Horváth Gyula, a Demokratikus Koalíció csepeli elnöke. A politikus a „luxusjátszótereket” bezárná: hagyná, hogy mindenki okulására az enyészetté váljanak. Úgy, ahogy az akasztói stadion.

gyozelemTisztelt Csepeliek! Tisztelt Soroksáriak!

A vasárnapi EU-s parlamenti választáson Magyarország győzött, és Csepel-Soroksár is megőrizte múltját, megvédte  jövőjét.

Csepelen 46,6 %-os részvétel mellett 11.444  szavazatot kaptunk, ami 41,48 % arányú győzelmet jelentett.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail