TBE 8163Csepelen is megünnepelték a nyári Napfordulót, június 23-án este 9 órakor tartották a Szent Iván-napi tűzugrást a Szent Imre téren. A rendezvényen felléptek a csepeli néptáncosok, a Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Csepel Táncegyüttes, a Csepeli Kistáncos Alapítvány Csepp-Csepel és Kis-Csepel csoportja, a Csepeli Öreg Táncegyüttes tagjai és idén az óvodákban néptáncot tanító óvónénik járták a legősibb moldvai körtáncot a tűz körül. A zenét a Botosánka együttes biztosította.

Kiderült, kik állnak a korrupció pártján

2017. június 24., szombat 13:53

Echo01Rendkívüli ülést tartott az országgyűlés, a kormánypártok a településkép védelméről szóló törvény módosításával szigorították a politikai reklámok kihelyezését.

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az Echo TV Napi Aktuális című műsor vendége volt.

Forrás: Echo TV

Jobbikos plakáterdő a korrupció melegágya

2017. június 23., péntek 19:14

pirkadatNémeth Szilárd, országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke a Heti TV Pirkadat Extra című műsorában Breuer Péterrel többek között a csepeli birkózó csarnokról és a plakáttörvényről való szavazásról beszélgetett.

Forrás: Heti TV

Ma Reggel 02Ma szavaz a parlament a plakáttörvényről. A pártok nyilatkozatai alapján úgy tűnik, hogy nem lesz meg az elfogadáshoz szükséges kétharmados többség. A kormánypártok szerint a jogszabály átlátható, tiszta helyzetet teremtene. Orbán Viktor Brüsszelben azt mondta: a pártfinanszírozási korrupciós botrányokat csak egyértelmű törvényekkel lehet felszámolni.

milliardosok embereiMa kiderül, hogy kik állnak a rendszerszintű politikai korrupció pártján!

A tiszta közélet és a politikai korrupció elleni fellépés legfontosabb eszköze a mai rendkívüli ülésen megvitatandó plakáttörvény. Fel kell számolni az olyan pártfinanszírozási korrupciós botrányokat, mint amilyen a Jobbikos plakáterdő kapcsán megvalósult. A törvény a "fekete pártkasszák" megszüntetésére irányul. Megakadályozná, hogy a Soros- és Simicska-féle milliárdosok pártokat vásárolhassanak fel maguknak.

Ma Reggel 01Rendkívüli ülésen szavaz a parlament pénteken a plakáttörvényről. Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese az M1-en azt mondta: aki nemmel szavaz a plakáttörvényre, az egyértelműen a fekete pártfinanszírozásra, a politikai korrupcióra szavaz.

Sorosról kendőzetlenül

2017. június 22., csütörtök 11:08

Sorosrol kendozetlenulBeszélgetés a PestiSrácok.hu kiadásában megjelent Andreas von Rétyi: George Soros - A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége című könyv kapcsán. 

Beszélgetőtársak: Németh Szilárd, országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke, Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója és Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője.

TBE 7800Tanévzáró ünnepséget rendeztek a Herman Ottó Általános Iskolában június 21-én, amely idén ünnepeli fennállásának 75. évfordulóját. Morovik Attila alpolgármester az ünnepségen átnyújtotta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter elismerő oklevelét Bezzeg Judit intézményvezetőnek, amellyel az iskola kiemelkedő szakmai tevékenységét értékelték nagyra. Az eseményen megjelent Tóth János tankerületi igazgató, aki a pedagógusok szolgálati emlékérmét nyújtotta át a kollégáknak.

delpestiKórházunkban az egyes sajtósugalmazásokkal ellentétben nem történt tömeges felmondás.

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet közel 380.000 ember egészségügyi ellátását biztosítja a főváros dél-pesti kerületeiben és agglomerációjában. Kórházunkban a betegellátás biztonsága és komfortja érdekében folyamatosan és tervezetten zajlanak felújítási és karbantartási munkálatok.

Dr. Klinghammer István Budapest díszpolgára lett

2017. június 22., csütörtök 09:29

Klinghammer portre 1A Fővárosi Közgyűlés ünnepi ülésén Tarlós István főpolgármester Budapest díszpolgára címet adományozott dr. Klinghammer István földrajztudósnak, Csepel díszpolgárának.

A „Budapest díszpolgára” címeket 2011 óta adják át a szabadság napja, június 19-e alkalmából.  Az elismerésben azok részesülnek, akik „a főváros életében jelentős, meghatározó szerepet töltenek be, kiemelkedő teljesítményükkel Magyarországnak, Budapestnek dicsőséget szereztek”.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail