Németh Szilárd: Gyurcsány és Brüsszel a 2006-os választást közösen csalta el

Kategória: Közélet hétfő, 12 március 2018 15:17

012 5Az EU szerint akkor nem volt baj, amikor Gyurcsányék meghamisították a számokat, például a költségvetés helyzetével kapcsolatban néhány százalékot letagadtak. Ezt akkor pontosan tudták a brüsszeliek, mégis elfogadták ezeket az adatokat - mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az Echo-Mérleg című műsorunk vasárnapi adásában. Emlékeztetett: hagyták, hogy Gyurcsány azokat az ígéreteket tegye, amivel a szocialisták a 2006-os választást megnyerték, így mondhatjuk azt, hogy a választást közösen csalták el.

Németh Szilárd felidézte: a szocialisták áfacsökkentése a világ legrövidebb adómérséklése volt, hiszen rögtön a választások után fel is emelték, és nem onnan, ahonnan indult, hanem még magasabbra. A Fidesz alelnöke beszélt arról is, hogy azok támadják a téli rezsicsökkentést, akik korábban nemhogy nem csökkentették, hanem folyamatosan emelték a rezsit.

Németh Szilárd szerint a választás tétje az, hogy az ellenzékiek jönnek, akik migránspártiak, vagy pedig meg tudjuk védeni a hazánkat. Minden ez alá rendelődik.

Gondoljunk bele, hogy lehet-e Magyarországon ilyen gazdasági fejlődés, ha azt a pénzt, amit a magyar emberek megkerestek, azt a migránsokra kellene fordítani? - mondta a Fidesz alelnöke.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail