Zászló hirdeti a gyermekek és a család szentségét az önkormányzat homlokzatán Kiemelt

Kategória: Közélet 2020. augusztus 24. hétfő, 11:05

IMG 20200824 082622Csepel Önkormányzata csatlakozik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez. 

A mai napon a szivárványos helyett mi a Baba zászlót tűztük ki a polgármesteri hivatalra. Ezzel is azt üzenve, hogy mi a nemzet gyarapodásában, a családban, a gyermekek megszületésében hiszünk – osztotta meg a hírt közösségi oldalán Borbély Lénárd polgármester, hozzátéve, hogy a hálószoba titkai mindenki magánügye. Ez nem lehet propaganda tárgya.

A polgármester kiemelte: minden ember méltóságát tiszteletben tartják, és abban hisznek, hogy a család egy férfi és egy nő közösségén alapul, a gyermekvállalás pedig a boldogságot és a jövőt jelenti.

Mint ismeretes: a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vasárnap este hirdette meg kezdeményezését, felhívásukat pedig több laphoz is eljuttatták.

„Lassan kezdődik az iskola, és ezért érdemes a jövőnkre koncentrálni és megünnepelni a gyerekeket! Az egész ország és a boldogságunk szempontjából is nagyon fontos, hogy megszülessenek a kívánt gyerekek! A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnak ötpárti támogatottsága van, tehát a vágyott kisbabák megszületése össznemzeti ügy, nemzeti minimum” – idézi a szervezet közleménye Skrabski Fruzsinát, a mozgalom elnökét.

A vasárnap este óta folyamatosan érkeznek a babazászlós megrendelések az alapítványhoz.

Utoljára frissítve: 2020. augusztus 25. kedd, 11:16