Boldog születésnapot, Julika néni! Kiemelt

Kategória: Közélet 2015. november 15. vasárnap, 08:52

9595. születésnapja alkalmából virágcsokrokkal és tortával köszöntötték Petz Józsefné (sz. Kiss Julianna) kerületi lakost a Petőfi Lakásfenntartó Szövetkezet és a csepeli önkormányzat képviselői november 14-én.

Ady Endre úti irodájukban a negyvenéves szövetkezet igazgatósága nevében Babati Ferenc elnök felidézte Julika néni életútját, majd virágcsokrot és ajándékot nyújtott át az ünnepeltnek.

Az idős hölgy Kalocsán született és kalaposnak tanult. 1954-ben költözött akkori férjével Budapestre. Később egyedül nevelte fel két gyermekét, betanított munkásként napi 12 órát dolgozott megélhetésükért. 1975-ben kapta meg az Ady Endre úti szövetkezeti lakást, ahol jelenleg is él. Mindmáig nagyon érdeklődő, sokat olvas és politizál.

Csáky László verset szavalt a születésnapját ünneplő hölgy tiszteletére, majd a csepeli önkormányzat képviseletében Szuhai Erika önkormányzati képviselő, a szociális, egészségügyi és fogyatékosügyi bizottság elnöke Borbély Lénárd polgármester üdvözletét tolmácsolta, valamint jó egészséget és boldogságot kívánt Julika néninek. Ezután a képviselő Nagy Lászlóval közösen adta át az önkormányzat ajándékát.

AZS

Fotó: Tóth Beáta

95a95b95c95e95f

Utoljára frissítve: 2015. november 15. vasárnap, 09:55