TEMATIKUS FOGLALKOZÁSOK A CSEPELI JÁTSZÓHÁZBAN - Folytatódnak ingyenes szombati foglalkozásaink!

Kategória: Közélet 2015. november 18. szerda, 13:16

jatszohazlogoA csepeli Játszóházban zajló ingyenes foglalkozásokra várjuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket. A foglalkozások 2015. december végéig tartanak.

Helyszín: Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út 88-92. szám alatti Játszóház, földszinti helyiségek (a volt II. Rákóczi Ferenc Iskola, bejárat a Szent Imre tér felől).

 

Mit kínálunk, milyen feltételekkel?


Szakképzett munkatársak vezetésével szombatonként 3 csoportban, 3 órás foglalkozásokat kínálunk a hozzánk ellátogató gyermekeknek. A korábbi tapasztalatainkból kiindulva ezúttal a 0-10 éves korosztályt kívánjuk megcélozni programjainkkal, azonban a nagyobbak is bátran benézhetnek hozzánk. A programokon való részvétel továbbra is előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Játszóház bejáratánál található regisztrációs pultnál ejthet meg a gyermek kísérője. Az egyedül (önállóan) közlekedő gyermek esetében a Játszóház programjain történő részvétel, előzetes szülői hozzájáruláshoz kötött (nyomtatvány a regisztrációs pultnál kérhető). A programok három csoportszobában zajlanak, egy foglalkozáson maximum 12 gyermek részvételét tudjuk biztosítani. A csoportok nyitottak, így a programok ideje alatt bármikor van lehetőségük csatlakozni a gyermekeknek.

A következő foglalkozások időpontja és témája:

2015. NOVEMBER 21., 9.00-12.00

  • Kisdedek csoport:(0-3 éves korosztály számára ajánlott) - Állatos mondókák, versek tanítása – 
    beszédkészség fejlesztése - Színek és formák világa – szín- és formafelismerő játékok
  • Menőmanók csoport: (0-6 éves korosztály számára ajánlott)
  • Hétszínvirág csoport: (3-9 éves korosztály számára ajánlott) - „Ugráljunk, mint a verebek!” - zenés, tornás délelőtt

 

MINDEN PROGRAM ÉS FOGLALKOZÁS INGYENES!

Az aktuális foglalkozások időpontjairól személyesen, a kihelyezett plakátokról, a 06-1-226-1372-es telefonszámon, a www.hszi21.hu, a www.csepel.hu, a www.csepeldelilakokozpont.hu weboldalakon, illetve e-mailben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tájékozódhatnak az érdeklődők.

Utoljára frissítve: 2015. november 18. szerda, 13:31