Mikulásváró a Görgey téren Kiemelt

Kategória: Közélet 2015. december 06. vasárnap, 08:52

buborekRemek hangulatú zenés műsorral szórakoztatta a Buborék együttes a mikulást váró csepeli gyerekeket a Görgey téren december 5-én. Az önkormányzati rendezvényen Szent Miklóstól és a mikulástól kaptak szaloncukrot, számukra forró teát is kínáltak.

Idén új színfoltja az eseménynek a fából készült gyermekszán volt, amelyen folyamatosan fotózták csemetéiket a családtagok.

GALÉRIA

A mikulásváró programon fellépő Buborék együttes felejthetetlen zeni élménnyel ajándékozta meg a kicsiket és nagyokat. Számtalan család énekelte a zenekarral együtt a vidám gyermekdalokat. A színpad előtt tülekedők kézfelemeléssel és örömujjongással fejezték ki tetszésüket egy-egy ismert énekszám hallatán. A műsorszámok során különösen a tél varázsát felidéző hópelyhek szállingózása aratott sikert.

Az apróságok közül egy bátor vállalkozó a színpadon énekelte el a Hull a pelyhes fehér hó című dalt, jutalmul az együttestől CD-t kapott ajándékba.

Az interaktív gyermekkoncertbe az énekes a szülőket is bevonta. A vállalkozó szellemű apukák hegedűn és harmonikán, míg az anyuka klarinéton játszott karácsonyi dalokat. A közönség örvendezve fogadta a tréfás produkciót.

A közel egy órás műsor után a gyerekseregnek örömteli pillanat következett, amikor a szakrendelő épületéből megérkezett Szent Miklós segítőivel, majd a mikulás. Tőlük került szaloncukor a kiskezekbe a mikulásváró napon.

Antal Zsuzsa

Fotó: Benkő-Molnár Fanni

buborek2buborek

Utoljára frissítve: 2015. december 06. vasárnap, 08:59