Csak a magyarok érdeke számít Kiemelt

Kategória: Közélet 2016. január 26. kedd, 16:17

nsz alaptovenymodA Fidesznek a legfontosabb a magyar családok és magyar gyermekek biztonsága, ebből nem tudunk engedni – fogalmazott Németh Szilárd országgyűlési képviselő keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Az illegális bevándorlási hullámra utalva úgy folytatta, ezért hozta meg a kormány azokat az intézkedéseket az elmúlt egy évben, amelyekkel nemcsak a magyar határokat és embereket védték meg, hanem az ország teljesítette uniós kötelezettségeit is.

A nemzeti konzultáció eredményeiről elmondta, kétmillióan szavaztak nemmel a kötelező betelepítési kvóta kérdéséről. Megemlítette azt is, hogy a parlament több rendkívüli ülés keretében jogi és műszaki eszközök bevetésére adott felhatalmazást.

"A BALOLDAL MINDEN EGYES KÉRDÉSBEN A MAGYAR EMBEREK KÉRÉSÉVEL SZEMBEHELYEZKEDVE A BEVÁNDORLÓK PÁRTJÁN ÁLL."

Úgy fogalmazott, az Alaptörvény módosítása is ezeket az intézkedéseket erősíti: a terrorveszély tényállásának meghatározása és az ehhez kapcsolódó egyéb sarkalatos törvények.

Emlékeztetett, az önkormányzatok döntő többsége is elutasítja a kötelező betelepítési kvótát, a Fidesz-KDNP frakciók mindenütt megszavazták a határozatokat.

A baloldal ellenben ennek az eszköznek a használatakor is megszokott gyakorlatát folytatja – húzta alá. A baloldal minden egyes kérdésben a magyar emberek kérésével szembehelyezkedve a bevándorlók pártján áll – mutatott rá.

A képviselő kijelentette, sajnálja, hogy a Jobbik álláspontja is hasonló a kérdésben, szemben állnak az emberek érdekeivel. A megkérdezett 36 település közül Zuglóban az LMP, PM, és a CivilZugló Egyesület képviselői nemmel szavaztak a betelepítési kvóta elutasítására, a Jobbik pedig nem vett részt a szavazáson – mutatott rá.

A törvénytisztelő, jó szándékú, tisztességes magyar embereket védik az illegális bevándorlás ellen eddig meghozott kormánydöntések – zárta szavait a képviselő.

Fidesz.hu

Utoljára frissítve: 2016. január 26. kedd, 19:06