Nyomtatás

Idegenvezetői Világnap 2016

Kategória: Közélet 2016. január 28. csütörtök, 14:03

bkikA Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint annak Idegenvezetői Továbbképző Központja immár 15. alkalommal szervezi meg fővárosunkban 2016. február 25-28. között az Idegenvezetői Világnapot. Az esemény keretében a budapesti idegenvezetők mutatják be a főváros nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

 

A rendezvény fővédnöke: Tarlós István, főpolgármester

Idegenvezetőink jóvoltából ismét számtalan tematikus sétával, koncerttel, múzeumi tárlatvezetéssel és vasárnap buszos, hajós, villamosos városnézéssel várjuk a szakma képviselőit, a városlakókat, a külföldieket és fővároson kívülieket. Idén először az akadálymentesített buszok mellett a hajós programon is lesz lehetősége részt venni mozgáskorlátozott látogatóinknak. Központi helyszínünkön, a Bálna Bevásárlóközpontban 2016. február 28-án kézműves vásárral, kiállítással, programokkal, a Turisztikai Desztináció Menedzsmentek bemutatkozójával, valamint hungarikum élelmiszerekkel készülünk.

Budapest kerületei önálló vezetett sétákkal várják az érdeklődőket.

Az Idegenvezetői Világnaphoz kapcsolódó szakmai megnyitóra és konferenciára 2016. február 26-án (pénteken) kerül sor.

A rendezvény programjait, melyek nagy többsége térítésmentes, folyamatosan töltjük fel honlapunkra (www.bkik.hu) és Facebook-oldalunkra.

Egyéni érdeklődők a www.bkik.hu oldalon tudnak regisztrálni az egyes programokra.

Csoportok jelentkezését a városnéző buszokra és hajókra a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk február 1-jétől.

Utoljára frissítve: 2016. január 28. csütörtök, 14:17