Tojásvadászat és nyuszik a húsvétváró családi délutánon

Kategória: Közélet 2016. március 19. szombat, 21:19

radnoti17A húsvétvárás jegyében családi délutánnal kedveskedtek a gyerekeknek a Radnóti Miklós Művelődési Ház munkatársai. Március 19-én már kora délután hatalmas érdeklődés kísérte a különféle színes programok látogatóit. A sok-sok család közül mindenki megtalálta a kedvére való időtöltést. Mesejáték, tojásvadászat, ügyességi verseny, interaktív zenés foglalkozás, kézműves illatszerek és egyedi ékszerek vására, állatsimogató, népi játszóház és az apróságok legnagyobb örömére ugráló vár várta az épületben az érdeklődőket.

A gyerekeket idén is a tojásvadászaton izgultak a legjobban. Akik nem találtak a fűbe rejtett csokitojásokból, nem kellett elkeseredniük, mert a játék végeztével ők is kaptak az édességből. A nagymamájukkal érkező kislányok erről meséltek oldalunknak.

Panka: „Sokat nevettem a mesejátékon, az állatsimogatóban megsimogattam a nyuszikat, ez nagyon tetszett. A tojásvadászatot vártam a legjobban, mert az egyik barátnőmmel keretük az eldugott tojásokat. Szomorú voltam, mivel egyet sem találtam, de a játék végén kaptam a szervezőktől.”

Fanni: „A kézműves foglalkozás miatt jöttem, most épp nyuszit készítek anyukámnak. Az iskolában már csináltam ilyet, így most könnyebben megy. Izgalmas volt még a tojásvadászat, minden évben ezt szeretem a legjobban.”

AZS

Fotó: Benkő-Molnár Fanni

/" alt="radnoti" width="837" height="558" />

 

Utoljára frissítve: 2016. március 19. szombat, 21:55

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail