nyuszi setany norcErdősi Éva választási győzelme esetén úgy alakítana ki bérlakásokat a kerületben, hogy a négyemeletes házakra sátortetőt húzna, derült ki egy interjúból. A Sétányok négyemeletesei között járva kérdezősködtünk, mi a véleményük az ott élőknek a tervről. Voltak, akik nem is hallottak róla, akik viszont igen, felháborítónak tartják az ötletet. Mások egyenesen drogosok beköltöztetésétől, lepusztult városrészek kialakulásáról tartanak.

Elismerés a csepeli nagycsaládosoknak

2019. október 04. péntek, 10:42

 

elsimeres

A belügyminisztérium kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül – szeptember 30-a, a helyi önkormányzatok napja alkalmából – Helyi Önkormányzatokért Miniszteri Díjat adományozott a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) Csepeli Csoportjának.

 

Határozatba foglalták a csepeliek véleményét

2019. október 04. péntek, 10:18

 

csalad

Az önkormányzat döntött: a 3. Csepeli Konzultáció eredményeit a lakosság által kijelölt irányvonalnak, Csepel új fundamentumának tekinti. Pontokba szedve mutatjuk be a képviselő-testület határozatait.

 

 

gorgey

Az egykori Görgey Artúr Általános Iskola területének hasznosításáról rendeztek lakossági fórumot október 2-án, amelyen részt vett Borbély Lénárd polgármester, Tukacs Lívia ötletgazda és Kálcsics Ferenc, a Csepeli Városfejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezetője. Emlékezetes: a kihasználatlan épületet nemrég lebontották, most pedig az a cél, hogy a lakók igényeit is figyelembe véve pihenőparkot létesítsenek a helyén. Következő lépésként koncepciótervet, valamint látványtervet készítenek, amelyet a lakók újra véleményezhetnek, majd megkezdődhet a kiviteli tervek kidolgozása.

Bursa Hungarica 2019-2020

2019. október 03. csütörtök, 12:54

korcimerTisztelt csepeliek!

Honlapunkon elérhetővé vált a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat felsőoktatási hallgatók számára a 2019/2020. tanév második és a 2020/2021. tanév első félévére vonatkozóan.

A pályázatot IDE kattintva érhetik el.

Ülésezett a képviselő-testület

2019. szeptember 28. szombat, 11:53

korcimerA képviselő-testület szeptemberi ülésén döntés született arról, hogy az önkormányzat a harmadik csepeli konzultáció eredményeit Csepel fundamentumának tekinti.

Pályázati felhívás háziorvosi praxis betöltésére

2019. szeptember 26. csütörtök, 15:32

rendeloBudapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdet a területi ellátási kötelezettséggel működő, az egészségügyi alapellátás körzeteinek megállapításáról szóló 12/2019. (VII.03.) önkormányzati rendelet 1. számú mellékletében meghatározott 16. számú háziorvosi körzetben, vállalkozási formában, határozatlan időre szóló feladat-ellátási szerződés keretében a felnőtt háziorvosi feladatok ellátásra.

m0 12019. szeptember 28-án (szombaton) várhatóan egy napon keresztül szalagkorlát építési munkák miatt lezárják a szigetszentmiklósi csomópont M1 autópálya felé vezető felhajtóját.

Védőoltási program időseknek

2019. szeptember 26. csütörtök, 10:00

 

neni

Az egészség megőrzése és a betegségek megelőzése érdekében Csepel önkormányzata saját forrásból ingyenes pneumococcus elleni védőoltási programot indít.

 

 

gorgey

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 2019-ben elbontatta az egykori Görgey Artúr Általános Iskola épületét. Az Önkormányzat kérdőíves felmérésbe kezdett annak érdekében, hogy megismerje a lakossági igényeket a terület hasznosítása kapcsán. A kérdőívek -amellett, hogy a sétányokon élők számára megközelítőleg 2500 háztartásba lettek eljuttatva- a Csikó sétány 9. sz. alatt található felnőtt háziorvosi rendelőben érhetőek el, és itt is lehet bedobni őket a kihelyezett szavazóládába.

 

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail