Segít az önkormányzat

2021. április 15. csütörtök, 08:31

korcimerAzok, akik hatósági házi karanténba kényszerülnek és nem tudják saját, vagy családtagjaik ellátását megszervezni, igényelhetik a HSZI munkatársainak segítségét munkanapokon a bevásárlásban és gyógyszerkiváltásban. Erről írtam alá képviselő testületi határozatot – írja közösségi oldalán Borbély Lénárd polgármester.

tablaTöbben jelezték azt az észrevételüket, hogy a Kassai utca -Széchenyi út kereszteződésében az alárendelt Kassai utca felőli „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblákat a csomópontból hátrább helyezték el.

korcimerA nemzeti köznevelésről szóló 2011. CXC. törvény 8. § (2) bekezdése alapján minden gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig betölti a 3. életévét, a nevelési év kezdőnapjától (2021. szeptember 1-jétől) legalább napi négyórás óvodai nevelésre kötelezett.

Az a szülő vagy törvényes képviselő, aki a szülői felügyelete vagy gyámsága alatt álló gyermeket kellő időben az óvodába nem íratja be, szabálysértést követ el.

20181012orban viktor nagy katalinA vírust megsemmisíteni csak vakcinával lehet, és átlépte a regisztráltak száma a négymilliót, őket hamar beoltják - mondta Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő a szokásos péntek reggeli rádióinterjújában szólt arról is, hogy a középiskolák május 10-én nyitnak, csak írásbeli érettségi lesz. A baloldal oltásellenes, ez nem képezheti vita tárgyát - tette hozzá. 

Véradásokat szerveznek áprilisban

2021. április 08. csütörtök, 09:58

voroskereszt

Vírushelyzetben különösen fontos, hogy a kórházakban a betegek ellátásához legyen elég vér. Most Önök is adhatnak vért, ezzel megmentve három életet!

utepites grafikaÁprilis 6 – Május 15 közötti időszakban a Budapest Közút Zrt. beruházása keretén belül gyalogos-átkelőhelyet létesítenek az Ady Endre úton, a Duna utca környezetében. Ebből kifolyólag számítani lehet a munkálatok miatt a forgalom kis mértékű zavarására.

korcimerTisztelt csepeli lakosok!
A földes utak felújítása után a Horgász, a Horgony és a Hullám utcákban, valamint a Diósi úton módosul a forgalmi rend, melyet lentebb olvashatnak.

Budafoki ut 03.29. elotteA múlt héten a csepeli Városgazda napi feladatai mellett ismételten az illegálisan kihelyezett hulladékok elszállításával foglalkozott a Budafoki úton, a Teller Ede úton és a Francia-öbölnél.

Segítség a rászorulóknak

2021. március 30. kedd, 14:09

166736287 4400082903338600 2690567048221368866 nHúsvét közeledtével tartósélelmiszer csomagokat osztunk ki a rászorulóknak, hogy enyhítsünk a legelesettebbek terhein, és hogy segítsünk a COVID-19 okozta együttes kihívások átvészelésében – tájékoztatott Borbély Lénárd csepeli polgármester a Facebook oldalán.

funyiroAz önkormányzat cége, a Csepeli Városgazda Zrt. a héten is folytatja a kerület karbantartásához kapcsolódó feladatok végzését. A múlt héten a tervezett ütem szerint haladtak a zöldterületek rendbetételével.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail