tothilonaA közelmúltban egy urológus doktornő kezdte meg a munkáját a Tóth Ilona Egészségügyi Szakszolgálatnál és visszatért egy, a korábban a szakrendelésen már dolgozó doktor is, aki előreláthatóan július végétől áll munkába. A jelenleg heti négyszer 6 órában működő urológiai rendelés így bővül, heti öt alkalommal várják majd a betegeket az urológián.

Mit tehetünk, ha megzavarják nyugalmunkat?

2018. június 22., péntek 12:43

n ANNOYING NEIGHBOR 628x314Kedves csepeliek!

Az utóbbi időben sok megkeresés érkezett az önkormányzathoz, az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket, mely szervekhez fordulhatnak nyugalmuk megzavarása esetén, illetve egy rövid összefoglalót is mellékelünk a jelenleg hatályos jogszabályokból.

Vezetékfelújítás az Ív utcában

2018. június 21., csütörtök 12:49

utepites.svgTisztelt csepeliek!

Az Elmű Hálózati Kft. beruházásában a Kalipron Kft. szabadvezeték hálózat felújítását végzi az Ív utca 5-23. számok közti szakaszán. A rekonstrukció a vezetéktartó oszlopok cseréjével is jár.

A kivitelezés június 22.-től június 27.-ig tart.

Felszólítás parlagfű elleni védekezésre!

2018. június 20., szerda 08:30

parlagfuA parlagfű veszélyes gyomnak tekinthető, ezért kötelező az ellene való védekezés! Az ingatlantulajdonosok, földhasználók kötelezettsége a gyom irtása, és a parlagfű virágzásának, az allergén pollen levegőbe kerülésének folyamatos megakadályozása.

strandA Magyar Úszás Napja alkalmából június 16-án szombaton ingyenes a belépés a megújult Csepeli Strandfürdőbe a csepeli lakcímkártyával rendelkezőknek.

utepites.svgFelújítási munkálatokat végez a FŐTÁV Zrt. a II. Rákóczi Ferenc út 142-144 szám alatt található távhő aknán. A felújítás során egy betonépítményt is kicserélnek. A kivitelezés előreláthatóan 1 hónapot vesz majd igénybe. A munkálatok ideje alatt fenntartják a lezárást, a területen található ingatlanok megközelítése biztosítva lesz. Amint rendelkezésünkre áll pontos dátum a kivitelezés befejezését illetően, közzétesszük.

Javítási munkálatok a piacnál

2018. június 14., csütörtök 13:57

aknaFelújítási munkálatokat végez a FŐTÁV Zrt. a piac mellett lévő távhő aknán. A felújítás során egy betonépítményt is kicserélnek. A kivitelezés előreláthatóan 3-4 hetet vesz majd igénybe. A munkálatok ideje alatt fenntartják a lezárást. Amint rendelkezésünkre áll pontos dátum a kivitelezés befejezését illetően, közzétesszük.

forma1Pályázat formájában belépő nyerhető a Forma 1 szabadedzésére családok számára, az alábbi feltételekkel. A pályázat benyújtásának határideje július 2 éjfél.

1Felháborodott kommentárok érkeztek ahhoz a videóhoz, ami egy csepeli buszmegállóban készült szakadó esőben. A felvétel szerint a váró belseje el van ázva, a tetőről folyik be a víz a megállóba. A hozzászólók egy része a kivitelezőt és az önkormányzatot állította pellengérre. Hamar világossá vált, hogy teljesen másról van szó.

TBE 0713Borbély Lénárd polgármester 2018 június 5-én nyújtotta át a 15 ezer forintos utalványt Gaburi Kármen és Szabó Csalló Kolos végzős óvodások szüleinek a polgármesteri hivatalban.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail