Nem értesítették Csepelt előzetesen a Gubacsi híd lezárásáról

Kategória: Közérdekű hétfő, 17 július 2017 10:04

Gubacsi hidNem kapott hivatalos tájékoztatást a csepeli önkormányzat a Gubacsi híd félpályás lezárásáról, ezért nem tudta figyelmeztetni erre a csepelieket kerületünk polgármestere. A lezárás augusztus 17-én, 18 óráig folyamatosan tart, ezért az önkormányzat azt kéri a lakosságtól, hogy ha lehet, a közösségi közlekedést használják. 

Borbély Lénárd csepeli polgármester a Gubacsi hídnál tapasztaltakról elmondta: "a forgalmat jelzőlámpa (próbálja) irányítani. Hajnalban még át lehetett jutni a hídon, de 7 óra után ez már lehetetlen. Se ki, se be nem lehet jutni. Sőt, emiatt Csepel belvárosa is megbénult.

A lezárásról hivatalos tájékoztatást nem kaptam, ezért nem tudtuk a lakosságot korábban értesíteni. Nemrég telefonon tudtam beszélni Pesterzsébet polgármesterével. A szomszéd kerület kapott korábban tájékoztatást, de úgy látszik, azok, akik a (szükséges) felújítást elindították, nem gondolták át rendesen azt, hogy bár a 20. kerületi oldal az érintett, mégis csak Csepel közúti közlekedését lehetetlenítik el.

A korlátozás várhatóan egy hónapig fog tartani.

Azt nem vitatom, hogy a felújításra szükség van, és az sem kérdéses, hogy a nyári időszak erre a legalkalmasabb, hiszen sokan nincsenek itthon. Mégis nagyon bosszantó a kialakult dugó és a káosz.

Mindenkitől türelmet szeretnénk kérni, és azt, hogy lehetőleg a tömegközlekedést használják!" - írta Facebook oldalán Borbély Lénárd polgármester.

Csepel.hu

Utoljára frissítve: hétfő, 17 július 2017 15:14

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail