Szavazatszámláló bizottsági póttagok jelentkezését várjuk!

Kategória: Közérdekű 2019. augusztus 08. csütörtök, 14:57

korcimerTisztelt Csepeli Választópolgárok!

Áder János köztársasági elnök Úr 2019. október 13. napjára tűzte ki a 2019. évi általános önkormányzati képviselők és polgármesterek választását.

A Budapest XXI. Kerületi Helyi Választási Iroda a 2019. év őszén esedékes választások lefolytatásához (a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők megválasztása) szavazatszámláló bizottsági póttagok jelentkezését várja. 

A bizottsági tagok feladata különösen, hogy ellenőrizzék a szavazóhelyiséget, levezessék a szavazást, gondoskodjanak annak törvényes lebonyolításáról. Emellett döntenek a szavazás közben felmerült vitás kérdésekben, megszámlálják a szavazatokat, megállapítják a szavazókörben a szavazás végeredményét, amiről jegyzőkönyvet készítenek.

Kérem, hogy aki úgy érzi, hogy munkájával szívesen segítené a választások minél magasabb színvonalú helyi lebonyolítását, és személyével szemben kizáró ok nem áll fenn, Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatalban működő Helyi Választási Irodánál jelentkezzen. A jelentkezés feltételeiről és részleteiről itt olvashat:

https://csepel.hu/anyagok/valasztasok/2019_szszb_jelentkezes/Felhivas_szavazatszamlalo_bizottsagi_pottagnak_torteno_jelentkezesre.pdf

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail